ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΣΤΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ(Βίντεο)

4/5 (4)

Χιλιάδες οστά ανακαλύφθηκαν από εγκληματολόγους εμπειρογνώμονες από δύο τόπους ταφής στο Βατικανό ως μέρος της τρέχουσας έρευνας για τα ερείπια ενός ελλείποντος ιταλικού έφηβου που εξαφανίστηκε το 1983.

Οι εγκληματίες επιστήμονες εξήγαγαν χιλιάδες οστά από τους χώρους ταφής το Σάββατο, τα οποία πιστεύεται ότι ανήκουν σε δεκάδες άτομα. Το Βατικανό δεν έκανε εικασίες για τα απομεινάρια του οποίου θα μπορούσε να είναι. Στη διάσωση των ανθρώπινων οστών υπήρξε επίσης κριτής της οικογένειας των αγνοουμένων από το 1983 του Emanuela Orlandi.

Τα οστά υποβάλλονται τώρα σε έλεγχο DNA για να προσδιορίσουν την ταυτότητά τους. Ένας αξιωματούχος του Βατικανού δήλωσε ότι ήταν αδύνατο να προβλεφθεί πόσο καιρό θα διαρκούσε η ανάλυση. Ο αδελφός του Emanuela Orlandi, ωστόσο, επεσήμανε εκ των προτέρων ότι θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα για το Βατικανό, πρέπει να είναι ανάμεσα στα ανασκαμμένα υπολείμματα «νέα οστά».

Investigators open tomb Vatican in search of teen’s remains

Dark Secrets The Vatican Keep From You

Η αναζήτηση για την κόρη ενός υπηρέτη του Βατικανού που εξαφανίστηκε πριν από 36 χρόνια συνδέεται με περίεργες ανατροπές. Η τελευταία έγινε στις 11 Ιουλίου, όταν ένα ανώνυμο σημείωμα πυροδότησε μια αναζήτηση στους τάφους όπου θα έπρεπε να θαφτούν δύο πριγκίπισσες του 19ου αιώνα. Οι τάφοι ήταν εντελώς άδειοι. Ούτε τα οστά του Orlandi ούτε οι δύο πριγκίπισσες που πέθαναν στα μέσα του δέκατου όγδοου αιώνα.

Την περασμένη εβδομάδα, αξιωματούχοι του Βατικανού ανακοίνωσαν ότι τα αρχεία των κατασκευών του νεκροταφείου στη δεκαετία του 1960 και του 1970 μπορεί να έχουν οδηγήσει στο να μεταφερθούν τα οστά των πριγκίπισσες στα οστεοφυλάκια. Αυτά τα δωμάτια για οστά είχαν ανακαλυφθεί πριν από λίγες εβδομάδες στο γερμανικό νεκροταφείο στο Βατικανό κάτω από μια πόρτα παγίδευσης.

Tausende von Knochen im Vatikan gefunden, während Suche nach vermisstem Teenager weitergeht

Vatican digging through the dead to find remains of missing girl

Ανώμαλες  παιδόφιλες  καθολικές καλόγριες παρενοχλούσαν σεξουαλικά πάρα πολλά κορίτσια. Κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει και έτσι το μαρτύριο των κοριτσιών συνέχιζε  μέχρι που κάποια ημέρα όταν μεγάλωσαν αυτά τις κατήγγειλαν.  Αυτούς υποστηρίζουν οι οικουμενιστές,  μήπως γιατί είναι το ίδιο;

Nuns Sexually Abused These Women For Years. Now Survivors Speak Out

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *