ΧΑΟΣ: ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΣΕ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ (στήν Ηλεία) θά βάλλουν μέσα Λ Α Θ Ρ Ο Ε Ι Σ Β Ο Λ Ε Ι Σ ; ; ; (Βίντεο)

5/5 (1)

ΣΕ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ (στήν Ηλεία) θά βάλλουν μέσα Λ Α Θ Ρ Ο Ε Ι Σ Β Ο Λ Ε Ι Σ ; ; ; Τί λέει η τοπική Μητρόπολις;

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ;

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ «ΑΡΧΟΝΤΕΣ» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΩΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ…. Δυο πολύ μεγάλα λάθη

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ηλεία, η κυβέρνηση του αλλογενούς Κούλις ετοιμάζει την ιστορική Ιερά Μονή Πορετσού, που βρίσκεται στα σύνορα Ηλείας και ορεινής Αχαΐας, και η οποία εδώ και πολλά χρόνια δεν διαθέτει μοναχούς για να εγκαταστήσει σε αυτή «πρόσφυγες».

Επιτέλους ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ από την Ι. Μητρόπολη Πειραιώς !!!

Αποσύρεται η διάταξη για την βλασφημία

ΧΑΟΣ: ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Για πρώτη φορά μια χώρα δηλώνει ΑΔΥΝΑΜΙΑ να προστατεύσει τα σύνορα της. Για πρώτη φορά μια ευρωπαική χώρα δηλώνει ότι δεν έχει κυριαρχία επί των συνόρων της! Για πρώτη φορά ο στρατός που φυλάει τα σύνορά… δεν έχει δικαίωμα να σταματήσει όσους μπαίνουν!

Αυτοί που μπαίνουν από τον Έβρο πλέον, πηγαίνουν στις αρχές για να δηλωθούν.. αλλά μόνο αυτοί που θέλουν. Αυτοί που δεν θέλουν, δεν δηλώνονται καν.. απλά μπαίνουν.
Πόσοι είναι; Χιλιάδες; Άγνωστο.. Κανείς δεν ξέρει.. Ούτε το κράτος. Δημοσιεύσαμε ως Hellas-Now μάλιστα θέμα με την μαρτυρία στρατιωτικού που καταγγέλει ότι οι παράνομοι εισβολείς μπαίνουν σε στρατιωτικές περιοχές και δεν έχουν δικαίωμα να τους συλλάβουν

Ποιοι είναι όμως αυτοί οι άγνωστοι που μπορεί να μπήκαν και συνεχίζουν να μπαίνουν από τον Έβρο; Μπορεί να είναι καλοί άνθρωποι, η μπορεί να είναι τζιχαντιστές, ακραία στοιχεία, Τούρκοι πράκτορες η κομάντος μεταμφιεσμένοι σε πρόσφυγες, όπως κατήγγειλε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή του (σύνδεσμος εδώ) Εκτιμάται ότι τάγματα με Τούρκους κομάντος έχουν φυτευτεί στην χώρα, τόνισε ο ίδιος.

Πάμε να κάνουμε τώρα και μερικές λογικές σκέψεις.. Ας υποθέσουμε ότι ένας εγκληματίας του ισις περνάει στην Ελλάδα από τα νησιά. Τι θα δηλώσει στις Ελληνικές αρχές; Ότι είναι τζιχαντιστής; Χαζός είναι;
Η θα πεί ότι είναι προσφυγας και ότι έπεφταν οι βόμβες και αυτός έκλαιγε επειδή φοβόταν και άρα έχει και ψυχολογικά προβλήματα;

Διαβάστε:  Υφυπουργός Οικονομικών: Εκατομμύρια ευρώ πλήρωσαν οι Έλληνες για την περίθαλψη των «μεταναστών»

Αυτός λοιπόν μπορεί να μπήκε σε ένα διαμέρισμα σε μια πόλη της Ελλάδας.. εδώ δίπλα μας.. μπορεί. Υποθέσεις κάνουμε. Μπορεί και όχι. Θα μπορούσες να το παίξεις και στο τζοκερ.

Πλέον το έθνος κινδυνεύει με πολιτιστική και εθνολογική, αλλοίωση από τους τεράστιους αριθμούς αλλόφυλλων ανθρώπων, που φυτεύονται μέσα στις κοινωνίες. Δεν ξέρει ο Μητσοτάκης ότι θα υπάρξει σύγκρουση πολιτισμών και θρησκειών; Δεν ξέρει ότι ξαφνικά το να μεταναστεύει η μισή Αφρική και Μέση Ανατολή μέσα στα Ελληνικά χωριά και μέσα στις πόλεις, θα φέρει το χάος;

Δεν ξέρει ο Μητσοτάκης ότι υπάρχει πλέον τρομερό θέμα εθνικής ασφαλείας στο εσωτερικό της χώρας; Δεν ξέρει ότι η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει ανά πάσα στιγμή αν όλοι αυτοί αποφασίσουν να ξεσηκωθούν (η να τους ξεσηκώσουν). Δεν μιλάμε βέβαια να γίνει κανένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία.. εκεί θα χαθεί η μπάλα. Ο σώζων ευατόν σωθήτω..

Όσοι ακόμα μπορούμε να σκεφθούμε λογικά, έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε τα παιδιά μας. Έχουμε υποχρέωση να φροντίσουμε για την ασφάλεια τους. Έχουμε υποχρέωση να έχουμε το ένα μάτι ανοιχτό.. και να μην κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια. Η κατάσταση είναι πολύ περίεργη.

Καλή δύναμη σε όλους

Τηλέμαχος

https://hellas-now.com/chaos-chora-choris-synora/

Ερντογάν: Δεν μας ενδιαφέρει ο εγκλωβισμένος τζιχαντιστής στα Ελληνοτουρκικά σύνορα – Είναι πρόβλημα της Ελλάδας

Εντείνεται το θρίλερ που διαδραματίζεται από χθες στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όταν η Τουρκία επιχείρησε να απελάσει έναν άνδρα, φερόμενο ως μέλος του Ισλαμικού Κράτους, με τις ελληνικές αρχές στις Καστανιές να αρνούνται να τον δεχθούν.

«Δεν είναι πρόβλημά μας» διεμήνυσε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας για τον φερόμενο ως τζιχαντιστή. Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Demiroren, ο άνδρας ονομάζεται Μοχάμεντ Ντάργουις Β, και πιστεύεται ότι είναι Αμερικανός πολίτης με καταγωγή από την Ιορδανία. Απελάθηκε χθες, στο πλαίσιο της αμφιλεγόμενης νέας πολιτικής που εφαρμόζει η Τουρκία να απελαύνει τους τζιχαντιστές από την επικράτειά της.

Τούρκος αξιωματούχος ανέφερε στο AFP ότι ο άνδρας αρνήθηκε να επιστρέψει στις ΗΠΑ και του ζητήθηκε να σταλεί στην Ελλάδα. Η ελληνική πλευρά αρνήθηκε την είσοδο, όταν προσπάθησε να περάσει από τη νεκρή ζώνη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πέρασε τη νύχτα έξω και μάρτυρες υποστηρίζουν ότι προσπάθησε να φωνάξει τους δημοσιογράφους που βρίσκονται στην τουρκική πλευρά.

Δεν μας απασχολεί» λέει ο Ερντογάν
Για το ζήτημα ρωτήθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που ήταν κατηγορηματικός: «Είτε (οι απελαθέντες μαχητές του ISIS) είναι κολλημένη στα σύνορα, δεν μας απασχολεί. Θα συνεχίσουμε να τους στέλνουμε. Είτε τους παίρνουν, είτε όχι, δεν μας απασχολεί».

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Ερντογάν απείλησε ότι η Τουρκία θα μπορούσε να απελευθερώσει όλους τους φυλακισμένους ξένους μαχητές και να τους στείλει στην Ευρώπη.

«Θα πρέπει να αναθεωρήσετε τη στάση σας κατά της Τουρκίας, που αυτή τη στιγμή κρατά τόσα πολλά μέλη του ISIS στη φυλακή και την ίδια ώρα, ελέγχει αυτούς στη Συρία», διεμήνυσε ο Ερντογάν προς την Ευρώπη.

«Αυτές οι πόρτες θα ανοίξουν και τα μέλη του ISIS θα συνεχίσουν να σας στέλνονται. Μετά, θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με το πρόβλημά σας», πρόσθεσε.

Η είδηση για την μεταφορά λαθρομεταναστών στην περιοχή έχει αναστατώσει τους κατοίκους της περιοχής. 

Τα Ιερά και τα Όσια της Πατρίδος μας, παραδίδονται στις ορδές των λαθρομεταναστών.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η εγκατάσταση των μουσουλμάνων λαθροεισβολέων εντός της Ιεράς Μονής Πορετσού, θα είναι προσβολή της Ορθοδοξίας  και εξευτελισμός της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. 

Ξ  υ  π  ν  ε  ί  σ  τ  ε !

deltio11

&

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/11/blog-post_73.html

Εκπαιδευτικοί Έβρου: Κάντε κάτι, κινδυνεύουμε από τις επιθέσεις των παράνομων μεταναστών

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι εκπαιδευτικοί του Έβρου και αναφέρονται στην επίθεση που δέχτηκε συνάδελφος τους από παράνομους μετανάστες:

«Το δις εξαμαρτείν ουκ πολιτείας σοφής», αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους ο σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σουφλίου και ο σύλλογος δασκάλων και νηπιαγωγών Διδυμοτείχου. Σε μία οργισμένη ανακοίνωση, οι σύλλογοι καλούν το κράτος να αναλάβει τις ευθύνες της για τις επιθέσεις που δέχτηκαν εκπαιδευτικοί. Αναλυτικά η ανακοίνωση.
Τον τελευταίο καιρό ζούμε καταστάσεις πλήρους ανασφάλειας που δεν επιτρέπονται σε μια ευνομούμενη πολιτεία. Μέσα σε ένα μήνα συνάδελφοί μας εκπαιδευτικοί κινδύνευσαν ακόμα και για τη ζωή τους, όταν ήρθαν αντιμέτωποι με παράτυπους μετανάστες οι οποίοι, αφού μπήκαν ανενόχλητοι στη χώρα μας, συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθερα σε όλο τον Έβρο και να γίνονται επιθετικοί στην περιοχή του Σουφλίου και του Διδυμοτείχου.
Τι έχουν να απαντήσουν όλοι οι αρμόδιοι στις επιθέσεις που δέχτηκαν οι συνάδελφοι μας την ώρα που πήγαιναν στο σχολείο τους για να εργαστούν στο Μεγάλο Δέρειο και στους Μεταξάδες;
Τι έχουν να απαντήσουν στον συνάδελφο που τον χτύπησαν και σώθηκε από θαύμα ή στην συνάδελφο που αντίκρισε 20 περίπου αλλοδαπούς να της κλείνουν τον δρόμο και λόγω της αξιοθαύμαστης ψυχραιμίας της κατάφερε και σώθηκε;
Τι έχουν να απαντήσουν στην ψυχολογική φθορά όλων των συναδέλφων, αλλά και των κατοίκων που μετακινούνται καθημερινά στους δρόμους του ορεινού όγκου του Δήμου Σουφλίου και του Δήμου Διδυμοτείχου και συναντούν συνέχεια παράνομους μετανάστες, οι οποίοι λόγω της ταλαιπωρίας τους είναι ικανοί για τα πάντα; Άλλωστε, οι κάτοικοι του κεντρικού και του βορείου Έβρου νιώθουν την ανάσα τους καθημερινά μέσα στις αυλές τους, μέσα στα μαντριά τους, ακόμα και μέσα στα σπίτια τους, γιατί οι μετανάστες όντας ταλαιπωρημένοι και μην έχοντας να χάσουν τίποτα δε διστάζουν να παρανομήσουν.
Τι έχουν να απαντήσουν, αν συμβεί κάτι αντίστοιχο σε ένα από τα πολλά μαθητικά δρομολόγια που εκτελούνται καθημερινά με λεωφορεία ή ταξί από και προς τον ορεινό όγκο;
Τι έχουν να απαντήσουν, όταν στην Εγνατία Οδό (κυρίως το βράδυ, αλλά και τη μέρα) πετάγονται στη μέση του δρόμου μήπως και καταφέρουν να ακινητοποιήσουν αμάξι και οδηγό; Και η Εγνατία Οδός είναι δρόμος ταχείας κυκλοφορίας και από συμπτώσεις μέχρι τώρα δεν έχει σκοτωθεί άνθρωπος. Δε θα την πατήσουμε από ζώο που πετάγεται σε έναν δρόμο που θα έπρεπε να είναι περιφραγμένος από τοιχίο και θα την πατήσουμε από ανθρώπους που πετάγονται την τελευταία στιγμή; Τι θα γίνει ο οδηγός και ποιες οι συνέπειές του, αν πατήσει κάποιον;
Που είναι το κράτος και οι θεσμοί του;

Συνεχεια εδώ

https://www.inevros.gr/2019/11/12/ekpaideftikoi-evrou-kante-kati-kindynevoume-apo-tis-epitheseis-ton-paranomon-metanaston/?fbclid=IwAR3eTkf2ShbaYllIPD01jI5vepxpA2u4jXFea6pHMECI2b6PcuNCrpiQUGw

ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ άρα γε οι ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΚΕΙ; Νέα Μόρια ετοιμάζεται στην Καρδίτσα!

Οι αγώνες χρόνων των επιχειρηματιών και των φορέων της Καρδίτσας για να γίνει Βιομηχανική περιοχή, καταρρέουν με την φημολογούμενη απόφαση να μετατραπεί η BI.ΠΕ. σε ένα απέραντο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών.

από alithianews.gr

H ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ πωλούσε πανάκριβα τα οικόπεδα σε επιχειρηματίες της Καρδίτσας με αποτέλεσμα να μην εγκατασταθούν εκεί επιχειρήσεις πλην τριών και κάποιων φωτοβολταϊκών πάρκων, ενώ σήμερα τα δίνει σε χαμηλές τιμές για HOT SPOT.

Οι φορείς της Καρδίτσας και η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλουν να αντιδράσουν και να μην αφήσουν την BI.ΠΕ. στους Γοργοβίτες να γίνουν νέα Μόρια.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ επισκέφτηκε την BI.ΠΕ. και ιδού η σημερινή κατάσταση

Ο νομός μας αγωνίστηκε από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 για να ιδρυθεί και να λειτουργήσει στο νομό Καρδίτσας, βιομηχανική περιοχή. 

Τελικά, αυτό κατέστη δυνατόν και σήμερα στην περιοχή των Γοργοβιτών, έχουν δημιουργηθεί όλες οι απαιτούμενες υποδομές για την εγκατάσταση επιχειρήσεων. 

Αίφνης όμως μαθαίνουμε ότι πρόθεση της παρούσας κυβέρνησης είναι να μετατραπεί η Βιομηχανική Περιοχή σε ένα απέραντο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών, το λεγόμενο HOT SPOT. Αυτό, αν συμβεί, θα δεσμεύσει ένα τεράστιο μέρος της BI.ΠΕ που αντί να φιλοξενεί επιχειρήσεις, πλέον θα γεμίσει με κοντέινερ και μετανάστες.

Ενώ οι τοπικοί φορείς υποστηρίζουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα, δημοσιεύματα θεωρούν δεδομένο ότι οι ΒΙΠΕ που θα υποδεχτούν τους πρόσφυγες, είναι της Καλαμάτας, της Άμφισσας, της Καρδίτσας, της Φλώρινας και της Πρέβεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ (εταιρεία της τράπεζας Πειραιώς) βρίσκεται ήδη σε ανοιχτή γραμμή με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όχι μόνο για την Καρδίτσα αλλά και για άλλες περιοχές εκτός Θεσσαλίας. 

Το σχέδιο αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή από τις αρχές του 2020 καθώς θα απαιτηθεί να γίνουν οι αναγκαίες υποδομές για την υποδοχή των προσφύγων από τα νησιά του Αιγαίου. 

Η ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ είναι πολύ πιθανό να αναλάβει την έκδοση αδειών για τις επικείμενες εγκαταστάσεις για την αποφυγή της γραφειοκρατίας σε ένα θέμα που πλέον έχει λάβει εθνικά χαρακτηριστικά. Η οικονομική αποζημίωση της ΕΤΒΑ για την παραχώρηση εκτάσεων αναμένεται να κινηθεί σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με τα ενοίκια που χρεώνονται στις βιομηχανίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαμονή των μεταναστών στις ΒΙΠΕ εκτιμάται ότι δεν θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στις υπάρχουσες βιομηχανικές μονάδες που ήδη είναι εγκατεστημένες, ενώ σε κάποιες απ’ αυτές η παρουσία αντίστοιχων μονάδων είναι σχετικά μικρή.

Να αντιδράσουμε άμεσα

Νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει άμεση αντίδραση στα σχέδια αυτά της κυβέρνησης και της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ. Βλέπουμε καθημερινά τη γίνεται στα νησιά όπου λειτουργούν αντίστοιχα κέντρα και δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνει κάτι ανάλογο και στην Καρδίτσα.

Οι φορείς της Καρδίτσας, οφείλουν να αντιδράσουν άμεσα με πρώτο τον δήμο Παλαμά, όλους τους υπόλοιπους δήμους και την περιφέρεια.

Οι πολίτες της Καρδίτσας δέχθηκαν χωρίς την παραμικρή διαμαρτυρία όταν εγκαταστάθηκαν με το στεγαστικό πρόγραμμα σε σπίτια της Καρδίτσας, πάνω από 350 άτομα.

Καθημερινά βλέπουμε φιλήσυχους ανθρώπους από διάφορες ξένες χώρες να κυκλοφορούν ανάμεσά μας και δεν σημειώθηκε το παραμικρό περιστατικό ρατσιστικής βίας, ούτε καν λεκτικής.

Στην ΒΙΠΕ όμως πάει να δημιουργηθεί άλλο πράγμα και αυτό οφείλουμε να το σταματήσουμε.

Αντιδράσεις από ΕΒΕ

Στην τελευταία συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας τέθηκε το θέμα και η διοικούσα επιτροπή πρότεινε το θέμα της πιθανότητας εγκατάστασης προσφύγων στη ΒΙ.ΠΕ. Καρδίτσας, θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Ε.Β.Ε.

Την αντίθεσή τους σε κάθε πιθανότητα δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στην Βιομηχανική Περιοχή Καρδίτσας εξέφρασαν τόσο τα μέλη του Επιμελητηρίου, όσο και ο δήμαρχος Καρδίτσας που ήταν παρόν στην συνεδρίαση.

Το θέμα έθεσε στο Δ.Σ. ο κ. Λέμας και όπως φάνηκε οι διοικούντες ήταν ανέτοιμοι να απαντήσουν και μετέθεσαν το θέμα για την επόμενη συνεδρίαση. 

Ελπίζουμε τότε να μην είναι αργά.

https://hellas-now.com/nea-moria-etoimazetai-stin-karditsa/

ΔΟΜ ΠΡΟΣ… ΥΠΟΨΗΦΙΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»: ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΗΔΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΠΙΣΙΝΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόλις η κυβέρνηση του εθνικού Εφιάλτη Κούλη Μητσοτάκη (και των Μπουμπούκων, Βορίδηδων, Πλεύρηδων, Κυρανάκηδων και λοιπών – μην τους ξεχνάμε αυτούς!) ανακοίνωσε την μεταφορά των «προσφύγων» σε ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ελλάδας, επισημάναμε ότι πρόκειται για τον καλύτερο «κράχτη» για να’ ρθουν στην Ελλάδα τα εκατομμύρια που περιμένουν απέναντι και ίσως διστάζουν να κάνουν το μεγάλο βήμα.

Μάλιστα, εκτός από τα τυχερά «προσφυγάκια» που ήδη απολαμβάνουν τις απίστευτες παροχές της… εθνικοφρόνου κυβέρνησης και που σίγουρα ενημερώνουν σχετικά συγγενείς, φίλους και γνωστούς που άφησαν στα μικρασιατικά παράλια, την υπόθεση της προσέλκυσης ακόμα περισσότερων λαθρομεταναστών την πήρε πάνω του ο εγνωσμένου κύρους Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ). 

Ο οποίος, μ’ ένα βίντεο διάρκειας 2 λεπτών και 40 δευτερολέπτων παρουσιάζει τις ιστορίες δύο οικογενειών από τη Συρία και την Ερυθραία και τις εμπειρίες τους από την φιλοξενία που τους προσφέρουν οι… «εθνικόφρονες». Στο βίντεο αυτό διακρίνονται το ξενοδοχείο με την πισίνα στο οποίο διαμένουν, ενώ οι τυχεροί περπατούν πανευτυχείς και ξέγνοιαστοι στην αμμουδιά, δίπλα στο κύμα και δηλώνουν στην κάμερα πως επιτέλους στην Ελλάδα των… «εθνικοφρόνων» ζουν όσα ονειρεύτηκαν!

Και βέβαια, οι Κούληδες (και οι Μπουμπούκοι, Βορίδηδες, Πλεύρηδες, Κυρανάκηδες και λοιποί «ακροδεξιοί»), που μεταφέρουν τα «προσφυγάκια» σε ξενοδοχεία, προσελκύοντας έτσι καραβιές νέων λαθρομεταναστών, δεν το κάνουν τυχαία ούτε χωρίς γνώση των συνεπειών! Το κάνουν επί τούτου, καθώς έχουν υπογράψει μυστική συμφωνία με τους διεθνείς αφέντες να εποικίσουν την Ελλάδα με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, με αντάλλαγμα μια λιγότερο «σφιχτή» οικονομική πολιτική! Δεν είναι ζαβοί, είναι πωρωμένοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

«Οι προσευχές νά γίνονται στά σπίτια και ΟΧΙ στο σχολείο» !!!

ΒΟΥΗΞΕ ΟΛΗ Η ΚΥΠΡΟΣ!

(ΕΔΩ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ….)

Εντονότατες αντιδράσεις και μαθητών αλλά και γονέων συμφώνως με τόν κυπριακό Τύπο, προκάλεσε μία αληθινά ΑΘΕΟΦΟΒΗ «προοδευτικιά» δασκάλα στήν Λάρνακα μέ τήν γνώμη της, πώς «Θεός δέν υπάρχει και οι προσευχές νά γίνονται στα σπίτια και όχι στό σχολείο»!!!

https://map.viamichelin.com/map/carte?map=viamichelin&z=10&lat=34.91768&lon=33.63659&width=550&height=382&format=png&version=latest&layer=background&debug_pattern=.*

Η απερίγραπτη (όσο και απαράδεκτη) αυτή δασκάλα, διδάσκει τήν ΣΤ’ Δημοτικού, όπου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στους μαθητές νά κάνουν πρωϊνή προσευχή! 

Παρά τίς συνεχείς διαμαρτυρίες των γονέων πρός την διεύθυνση του Σχολείου, ή άθεη αυτή δασκάλα, τους γράφει κυριολεκτικώς στα παλαιότερα των υποδημάτων της, εφαρμόζοντας ετσιθελικά τήν απαράδεκτη ιδεοληψία της….

«ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»

/odysseiatv.blogspot.com

Δυο πολύ μεγάλα λάθη

1. Ένα πολύ μεγάλο λάθος

ιαβάζω αυτές τις μέρες κάποιες πατριωτικές αναρτήσεις γιά το ζεματιστό θέμα των λάθρο, σαν αυτήν εδώ. Δεν διαφωνώ καθόλου με τις διαπιστώσεις των άρθρων αυτών, καί δεν διαφωνώ καθόλου με τα περισσότερα από τα προτεινόμενα αντίμετρα – όπως πχ το κλείσιμο των συνόρων μας, κτλ. (Τα υπόλοιπα, όπως πχ το να παίρνουμε τηλέφωνο την αστυνομία καί τον εισαγγελέα, τα θεωρώ τελείως ατελέσφορα – καί δεν τα σχολιάζω κάν. Αν τα σχολίαζα, θα γινόμουν πολύ κακός… καί δεν θέλω απέναντι σε πατριώτες καί πατριώτισσες.)

Όμως, θεωρώ ότι οι περισσότεροι πατριώτες το θέμα το έχουν πιάσει τελείως λάθος. Σχεδόν αγνοούν την ύπαρξη της σημαντικώτερης παραμέτρου του.
Αυτό δεν οφείλεται σε χαζομάρα, αλλά στο ότι ως Έλληνες, σκεπτόμαστε τελείως διαφορετικά από τον εχθρό μας. Όμως, καλό είναι να μελετάμε τον εχθρό μας επισταμένως· αλλοιώς, δεν έχουμε πολλές ελπίδες να τον νικήσουμε.

Έ, λοιπόν, αν θες να καταλάβεις το τί είναι κάποιος, δες την οικονομική του κατάσταση! Αυτή αποτελεί σκέτη «ακτινογραφία» του περί ού ο λόγος, καί φανερώνει ακόμη καί τα (με κόπο) κρυμμένα του. Διότι, όπως λέει καί η παροιμία: ο βήχας, ο έρωτας, κι ο παράς δεν κρύβονται.
Νά, ας πούμε… αυτός ο δολοφόνος της Μαρφίν, πώς βγάζει τα προς το ζήν; Τί δηλώνει ως επάγγελμα στην εφορία; Τί θ’ απαντήσει, αν σπάσ’ ο διάολος το ποδάρι του καί τον ρωτήσει σχετικά κανένας αρδ; Διότι, απ’ όσα ξέρω, κανείς δεν σου δίνει μισθό γιά να διαδηλώνεις καί να πετάς μολότωφ. (Στα φανερά καί στο κυριλέ, εννοώ. Στα κρυφά, αλλάζει το πράγμα.)

Καί ρωτάω: Ποιός από μας κάθησε να υπολογίσει το τί ΠΑΡΑΣ διακινείται με τη λαθροεισβολή;
Ναί, οι λάθρο είναι ξεκάθαρα εχθρικός στρατός.
Ναί, αυτοί που τους στέλνουν εδώ θέλουν να μας ξεκάνουν· κι όσους επιζήσουμε, να μας μαγαρίσουν με βρωμόσπερμα ανθρωποειδών (ναί! έτσι ακριβώς! έξω απ’ τα δόντια! – εγώ δεν χαϊδεύω αυτιά), καί σε μιά-δυό γενιές να μας καταντήσουν πιθήκια. (Το σχέδιο του κόμη Κουντενχόβε-Καλλέργη, κτλ κτλ.)

Συνεχεια εδώ

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/11/blog-post_78.html#more

Η Κανέλλη Και Οι Άκακες Αριστερές Μολότοφ.

Αυτήν την φορά θα εκδικηθούμε.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *