ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ- ΦΑΝΤΑΣΜΑ

istanbul-da-bombali-arac-alarmi--1452850521Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Γενικό συναγερμό έχει σημάνει από την Γενική Ασφάλεια το πρωί της Παρασκευής στην ευρύτερη περιοχή της Κωνσταντινούπολης, καθώς οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν για πιθανές νέες επιθέσεις αυτοκτονίας.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, αναζητούνται πέντε αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Κωνσταντινούπολη και τα οποία όπως αναφέρεται περιέχουν μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών υλικών και οι οδηγοί τους πιθανόν να τα οδηγήσουν σε επίθεση αυτοκτονίας.

Τα αυτοκίνητα αυτά των οποίων τα νούμερα έχουν δοθεί στην δημοσιότητα, αναζητούνται από τις δυνάμεις ασφαλείας ενώ μεγάλα μπλόκα έχουν στηθεί σε κεντρικές αρτηρίες μήπως επισημανθούν.

Η κατάσταση που επικρατεί διακρίνεται από μεγάλη ανησυχία ενώ τα μέτρα ασφαλείας σε πολλές περιοχές της Πόλης είναι εμφανή καθώς αστυνομικοί βαριά εξοπλισμένοι κυκλοφορούν στους δρόμους και κάνουν ελέγχους σε πολίτες.

Φυσικά όλα αυτά έχουν κυριολεκτικά οδηγήσει σε κατάρρευση την τουριστική κίνηση της Πόλης, με αποτέλεσμα να χάνονται καθημερινά πολλά εκατομμύρια δολάρια από την ήδη προβληματική τουρκική οικονομία.

Bu araçlara dikatt ! = Προσοχή σε αυτά τα αυτοκίνητα

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. 15 Ιαν. 2016

    […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος http://www.nikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *