ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ: Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ 2019(Βίντεο)

4.67/5 (3)

Η  κοινωνία μας το 2019

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μια κυρία αφηγείται πως μεγάλωσε στην δεκαετία του 60 και το πως έγινε ή μάλλον την έκαναν την κοινωνία μας το 2019. Επισημαίνει στο βίντεο  ότι ο κόσμος πρέπει να καταλάβει, να ξυπνήσει δεν είναι φυσιολογικό να βλέπουμε πλέον οπλισμένους αστυνομικούς στους δρόμους. Να γεμίζουν οι χώρες μας με λαθρο. Να πραγματοποιούνται καθημερινές συγκρούσεις και επιθέσεις  με μαχαίρια από λαθρο  σε λεωφορεία, δρόμους. Σουπερμάρκετ.

 

«Το πρόβλημα με την νεολαία είναι ότι συνήθισε αυτήν την εικόνα και θα την θεωρήσει και φυσιολογική  με τον καιρό. Είναι καιρός να καταλάβετε ότι σας επιβάλλουν όλα αυτά να τα θεωρείτε  φυσιολογικά. Σας καταστρέφουν το μέλλον  και το μέλλον των παιδιών σας. Και αυτοί που μιλάνε σαν και εμάς τους ονομάζουν φασίστες  και ακροδεξιοί. Σας λένε ψέματα και σας αλλάζουν  την ιστορία σας. Αυτοί  που επηρέασαν τις μάζες πριν τον 2ο  Παγκόσμιο Πόλεμο και οδήγησαν την Ευρώπη στην καταστροφή αυτοί οι ίδιοι είναι που σας οδηγούν με τα ξεπουλημένα πιένα τους στα ΜΜΕ με ψέματα και πάλι σε έναν 3. Παγκόσμιο Πόλεμο. Πόλεμος  μιας θρησκείας ενάντια της άλλης . Οι  πολυεθνικές εταιρίες συντριβούν τις μικρές εθνικές επιχειρήσεις.

»Δεν είμαστε ναζί , απλώς συγκρίνουμε αγαπητά  παιδιά μας, την σημερινή ζωή με αυτήν που ήταν κάποτε πολύ πιο τίμια και πιο δικαία. Αυτά που θέλουν να σας περάσουν ότι το Ισλάμ είναι μια θρησκεία ειρήνης, ότι ο πολιπολιτισμός κάνει καλό. Το μεγάλο ψέμα με την κλιματική η οποία οφείλεται  και πάλι στην νέα τάξη η οποία κάνει τελεία την δουλειά τις με ψεκασμούς  chemtrails, HAARP κ.τ.λ. . για μια ενωμένη Ευρώπη που δήθεν θα έφερνε την μεγάλη ευτυχία. Όλα αυτά είναι ένα μεγάλο ψέμα που θα οδηγήσει την ανθρωπότητα ακριβώς στο αντίθετο  πεδίο, στον εμφύλιο και στον 3. Παγκόσμιο πόλεμο.

»Με την σημερινή πολιτική μας σήμερα η φτώχεια έχει αυξηθεί, επιτρέψαμε να απλωθεί και πάλι μια από τις πιο σατανικές θρησκείες μέσα στην χώρα μας και παν από όλα τους επιτρέψαμε να φέρουν το χάος και να επιβάλλουν στρατιωτικά μέσα, τα οποία θα σας φιμώσουν όλο και περισσότερο. Κάποια μέρα θα θυμηθείτε τα λόγια μας  εμείς είχαμε μια καλή παιδική  ηλικία αλλά εσάς παιδιά μας τι σας περιμένει αύριο….»

Τέλος η κυρία αυτή συμβουλεύει σε όσους παρακολουθούν το βίντεο της να το αποθηκεύσουν σε εφαρμογή στο κινητό τους διότι όταν η ίδια αυτή πιθανότατα δεν θα είναι πλέον στη ζωή, μετά από πολλά χρόνια θα διαπιστώνουν πόσο δίκιο είχε σε όσα αφηγούταν.

https://gutezitate.com/zitate-bilder/zitat-drum-ist-die-jugend-so-schon-denn-da-hat-man-das-recht-dumm-zu-sein-und-das-alter-so-traurig-johann-nestroy-254901.jpg

Γι αυτό τα νιάτα είναι τόσο ωραία, διότι έχει κανείς το δικαίωμα να είναι αφελής, και τα γηρατειά είναι τόσο λυπηρά, γιατί έτσι έχει ο άνθρωπος την υποχρέωση να είναι έξυπνος.                     Γιόχαν Νέστροϋ 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *