ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ»! 2019: 17.000 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, 55.000 Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!(Βίντεο)

5/5 (6)

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι συνολικά 72.000 «προσφυγάκια»… προτίμησαν την Ελλάδα δια θαλάσσης μέσα στο 2019. Δεν ξέραμε, όμως, πόσα από δαύτα προσέλκυσε ο Τσίπρας και πόσα ο Μητσοτάκης. Ε, λοιπόν, το μάθαμε κι αυτό!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη βουλή ο υφυπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Λευτέρης Οικονόμου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση βουλευτή της κλεφτοπασοκαρίας, 55.609 «προσφυγάκια» συνελήφθησαν από αστυνομικούς και λιμενικούς για παράνομη είσοδο στη χώρα το δεύτερο εξάμηνο του 2019.
Δηλαδή, ακριβώς κατά την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Κούλη Μητσοτάκη και την παρέα του.

Άρα, 17.000 «προσφυγάκια» προσέλκυσε ο Τσίπρας το πρώτο εξάμηνο και 55.000 ο Μητσοτάκης το δεύτερο. Άρα, ο Μητσοτάκης προσέλκυσε τριπλάσιους (και βάλε…) από τον Τσίπρα! Άρα, ευτυχώς να λέμε που έπεσαν οι… «κατσαπλιάδες» του ΣΥΡΙΖΑ και… σώθηκε η Ελλάς!

«Οι άνθρωποι της Λέσβου, λυπούμαστε», φώναζαν οι πρόσφυγες και οι άνδρες. «Ελευθερία! Ελευθερία!» Βρίσκονται σε ημικύκλιο το πρωί της Τρίτης σε ένα τετράγωνο στη Μυτιλήνη, την πρωτεύουσα της Λέσβου, και ξεκαθαρίζουν τον θυμό τους. Έτσι προβάλλουν τα βίντεο από τα τοπικά μέσα. «Σταματήστε τις απελάσεις», είναι ένα από τα σημάδια στις αφίσες των προσφύγων. Διαμαρτύρονται για την ελληνική πολιτική ασύλου που τους κρατούσε αιχμάλωτους στο νησί του Αιγαίου για μήνες ή χρόνια.

Λίγες ώρες αργότερα, υπάρχει ασφυξία με την αστυνομία. Αλλά δεν παρεμβαίνει τόσο βίαια την Τρίτη, όπως τη Δευτέρα. Με 2.000 μετανάστες, σημαντικά περισσότεροι άνθρωποι εγκατέλειψαν το στρατόπεδο προσφύγων στη Μοριά προς την πρωτεύουσα. Η ελληνική τηλεόραση παρουσίαζε αεροφωτογραφίες. Θα μπορούσατε να δείτε ανθρώπινα ίχνη που πέρασαν από τα πεδία προς τη Μυτιλήνη.

Μην ερχόσαστε στην Ευρώπη όλα είναι τόσο χάλια εδώ στην Ελλάδα που πληρώνει τα σπασμένα ο ελληνικός λαός.

Έκτον, τη νύχτα ξεφωνημένοι «ακροδεξιοί» διαδικτυακοί παπαγάλοι της κυβέρνησης, αναπαρήγαγαν ψευδείς ειδήσεις, του τύπου: «Νύχτα τρόμου στη Μόρια: Αλλοδαποί μπήκαν στο χωριό και καίνε σπίτια με ανθρώπους μέσα!», ή ότι «οι κάτοικοι εκλιπαρούν τις Ένοπλες Δυνάμεις να επέμβουν για να τους σώσουν», δίνοντας δραματικούς τόνους και δημιουργώντας κλίμα υποτιθέμενης γενικευμένης εξέγερσης στην Λέσβο! Με αφορμή δε έναν από τους συνήθεις καυγάδες μεταξύ σουρωμένων «προσφύγων» στην Χίο, επιχείρησαν να εμφανίσουν την υποτιθέμενη εξέγερση να… μεταδίδεται και στα υπόλοιπα νησιά!

Προς τι τα επεισόδια και το όλο κλίμα της παραπληροφόρησης; Ποιος ωφελείται; Το έκανε φανερό ο Μηταράκης, ο οποίος στη δήλωσή του περί υποκινητών των επεισοδίων, προσέθεσε εκμεταλλευόμενος την κατάσταση, πως «τα δυσάρεστα αυτά γεγονότα επιβεβαιώνουν την ανάγκη της λειτουργίας κλειστών και ελεγχόμενων κέντρων».

Είναι προφανές, λοιπόν, πως ο ίδιος ο Μητσοτάκης είναι ο υποκινητής των επεισοδίων και του οργίου της παραπληροφόρησης, για να φανεί πως «δεν πάει άλλο» στα νησιά και ότι πρέπει χιλιάδες «πρόσφυγες» να μεταφερθούν επειγόντως στην ηπειρωτική Ελλάδα, σε ξενοδοχεία και στα 20 νέα hotspots που στήνει η κυβέρνηση σ’ ολόκληρη τη χώρα, στα πλαίσια του εποικισμού της! Οι δε κάτοικοι των περιοχών που θα στηθούν τα νέα hotspots, να μην αντιδράσουν και να δείξουν… κατανόηση, αφού υποτίθεται πως… δεν υπάρχει άλλη λύση!

ethnikismos.net

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε και αυτή η νύχτα επεισοδίων στην πόλη της Μυτιλήνης. Η αστυνομία κυνήγησε τους αναρχικούς προς τα στενά της Ερμού και κάπου εκεί διαλύθηκε η συγκέντρωση τους

Για ακόμα μια φορά η αστυνομία χωρίς σχέδιο άφησε τους αναρχικούς που μαζί με μέλη ΜΚΟ και λιγοστούς λαθρομετανάστες έκαναν πορεία από την Επάνω Σκάλα έως την πλατεία Σαπφούς..


https://www.facebook.com/adalisgeo/posts/2977286115661559

Εκεί υπήρξε ένταση μεταξύ αναρχικών και ΜΑΤ που μάλιστα πέταξαν και δακρυγόνο ενώ συνεχώς ακούγονταν κρότοι γύρω από την προκυμαία Μυτιλήνης. Οι αναρχικοί για να αποφύγουν τις αστυνομικες δυνάμεις διέφυγαν μέσα στα στενά της Ερμού.

Στην προκυμαία βρέθηκαν και θαμώνες των γύρω καταστημάτων όπου κυνηγούσαν και αυτοί με την σειρά τους τους αναρχικούς..

Να σημειώσουμε ότι οι αναρχικοί βγήκαν στους δρόμους μεσάνυχτα για να διαμαρτυρηθούν για τις επιθέσεις σε βάρος των λαθρομεταναστών από τα ΜΑΤ και τους κάτοικους της Μοριας..

Πηγή: lesvospost

#Μετανάστριες της #Μοριας στο #Μπινειο

Η Μόρια και πάλι στις φλόγες – Ένα βήμα πριν από το εφιαλτικό σενάριο

Η μίνι εξέγερση κυρίως Αφγανών που φιλοξενούνται στη Μόρια της Λέσβου, επιβεβαιώνει αυτό που έχουμε γράψει εδώ και πάρα πολύ καιρό και που είναι προφανές σε όποιον θέλει να δει: ο καταυλισμός είναι μία πυριτιδαποθήκη, η οποία μπορεί από ένα τυχαίο γεγονός να εκραγεί. Αυτό έχει ήδη επανειλημμένως συμβεί και συνέβη και πάλι, αυτή τη φορά επειδή κάποιοι μετανάστες θεώρησαν ότι η εξέταση της αίτησής τους για παροχή ασύλου καθυστερεί.

Κάθε φορά που λαμβάνουν χώρα επεισόδια για τους πιο διαφορετικούς λόγους, ο όχλος συνήθως καταστρέφει ό,τι βρει μπροστά του. Αυτή τη φορά, δεν κατέστρεψε εγκαταστάσεις εντός της δομής, αλλά έκαψαν γειτονικά κτήματα και προκάλεσαν ζημιές σε περιουσίες Ελλήνων. Στο παρελθόν την αφορμή για τα επεισόδια είχαν δώσει κυρίως συγκρούσεις μεταξύ μεταναστών, οι οποίες γρήγορα γενικεύονταν και μετατρέπονταν σε σύγκρουση των μεταναστών με την αστυνομία, η οποία επιχειρεί να αποκαταστήσει την τάξη.

Είναι σαφές ότι τα όρια έχουν ξεπερασθεί σε όλα τα επίπεδα. Όχι μόνο επειδή σε έναν καταυλισμό για 3.000 άτομα ζουν πολλαπλάσια, αλλά και επειδή το κλίμα είναι περισσότερο από εύφλεκτο. Αυτό που συμβαίνει τώρα στη Μόρια, άλλωστε, είναι ένας ακόμα κρίκος σε μία ήδη μακριά αλυσίδα. Ας σημειωθεί ότι εκτός από τη Λέσβο, επεισόδια έχουν λάβει χώρα στη Χίο, στη Σάμο και αλλού. Είναι προφανές ότι σ’ αυτή την αλυσίδα θα προστίθενται με την πάροδο του χρόνου ολοένα και περισσότεροι, αλλά και αιματηροί κρίκοι.
Η διόγκωση των ροών

Συνεχεια εδώ

https://katohika.gr/ellada/i-moria-kai-pali-stis-floges-ena-vima-prin-apo-to-efialtiko-senario/

Δείτε πως μπορείτε να βρείτε αθλητικά παπούτσια τζάμπα σε τζαμί

https://twitter.com/TarekFatah/status/1224740487120199680

Ζωολογικός κήπος σε αραβική χώρα στο Σουδάν όπου πεθαίνουν τα ζώα από την πείνα

Gravitas: How social media saved Sudan’s starving lions

Εκτόξευση στις εξετάσεις οδήγησης στα αραβικά

Κάθε δεύτερη εξέταση αλλοδαπής άδειας οδήγησης στη Γερμανία λαμβάνεται σε τυποποιημένα αραβικά. Αυτό φαίνεται από τα τρέχοντα στοιχεία από την TÜV και την Dekra, για τα οποία αναφέρει η έκθεση «Welt am Sonntag».
Σύμφωνα με αυτό, ο αριθμός των θεωρητικών εξετάσεων άδειας οδήγησης που ολοκληρώθηκαν στο High Arabic πέρυσι ήταν 131.822. Συνολικά, 273.206 εξετάσεις ελήφθησαν σε γλώσσες διαφορετικές από τις γερμανικές, που αντιστοιχούν στο 15% όλων των εξετάσεων οδήγησης. Στην κατάταξη των ξένων γλωσσών, ακολουθούν τα αγγλικά (33.758), τα Τουρκικά (28.692) και τα Ρωσικά (27.655). Από το 2016, όταν η αραβική έγινε δεκτή ως γλώσσα δοκιμής, έχουν ληφθεί περισσότερες από 425.000 γλωσσικές εξετάσεις.
Τελευταία επίσπευση του WDR: Η πρόσληψη προσφύγων στο περσικό και το αραβικό ραδιοφωνικό συμβούλιο ενεργοποιήθηκε

Κάθε δεύτερη εξέταση αλλοδαπής άδειας οδήγησης στη Γερμανία λαμβάνεται σε τυποποιημένα αραβικά. Αυτό φαίνεται από τα τρέχοντα στοιχεία από την TÜV και την Dekra, για τα οποία αναφέρει η έκθεση «Welt am Sonntag».

Μια ενεργή συμβολή στην περαιτέρω κατακλυσμό της Γερμανίας με «πρόσφυγες» (στην πραγματικότητα, εντελώς ασήμαντες αλλά ευπρόσδεκτες από τα δημόσια ηθικά), καλύτερα: οι οικονομικοί μετανάστες – όπως μόλις τώρα έχουν γίνει γνωστοί σε ένα ευρύτερο κοινό – έχουν και πάλι την «Δυτική Γερμανική Ραδιοφωνία» (WDR): Σε μια συνέντευξη που μεταδίδεται στην περσική και την αραβική γλώσσα, ένας τοπικός αξιωματούχος είπε αναλόγως ότι η Γερμανία θα μπορούσε εύκολα να φιλοξενήσει ακόμα περισσότερους πρόσφυγες.

Η προδότες της Γερμανίας περίεργο όλοι έχουν και κάποια εβραϊκή καταγωγή.

https://twitter.com/visegrad24/status/1223665343232647168

Δούλευες σαν τον σκλάβο μέχρι τα 79 σου χρόνια τώρα δεν σε φτάνει η σύνταξη σου υπάρχει λύση …γίνει Σύριος αγόρασε πλαστό διαβατήριο.

Οι νέοι κάτοικοι της Ευρώπης

Europe in 2020

 

Κάθε χωριό θα έχει και το δικό του τζαμί

ΣΕ ΜΚΟ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ». ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΣ

Σκοπεύει να βάλει τάξη στις ΜΚΟ, μας λέει τώρα η κυβέρνηση αποδίδοντας μάλιστα σε αυτές την «υποκίνηση» των συγκεντρώσεων και των ταραχών που σημειώνονται από τους λαθρομετανάστες τις τελευταίες ώρες στην Λέσβο. Κατέθεσαν και τροπολογία για να ψηφιστεί χθες στην Βουλή που προβλέπει «τη συγκρότηση ειδικού μητρώου καταγραφής Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ)» με το οποίο θέλουν να μας πείσουν ότι θα τελειώσουν και οι …Μπίζνες Καλά Οργανωμένες όπως θα έπρεπε να λέγονται κανονικά. Και να θέλαμε να πιστέψουμε ότι όντως έχει τέτοιες προθέσεις η κυβέρνηση και ότι δεν παίζει απλώς παιχνίδια εντυπώσεων, δεν μας αφήνει όμως ο βίος και η πολιτεία της φαμίλιας Μητσοτάκη που έχει και η ίδια μια ιδιαίτερη αδυναμία στις ΜΚΟ!

www.makeleio.γρ

http://www.makeleio.gr

Και η Δάφνη, η κόρη Κούλη, «είναι ένα πολύ δραστήριο κορίτσι και κοινωνικά ευαισθητοποιημένο, αφού μαζί με μια φίλη της έχουν δημιουργήσει μια οργάνωση, το «Make A Difference – Youth Helping Youth» για την προστασία και τη βοήθεια στους νέους και ειδικά στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που βρίσκονται στη χώρα μας». Πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα της οργάνωσης, που καταγράφεται ως «Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός», δηλαδή ΜΚΟ, βρίσκουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα άλλα θα τα διαβάσει το πρωί ο κύριος Μητσοτάκης στο Μαξίμου, όταν περάσουν οι κολαούζοι του να πάρουν την εφημερίδα στο περίπτερο.

Ντροπή. Τίποτε άλλο, κύριε πρωθυπουργέ.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *