ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ…ΠΑΛΙ Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Η «ΠΑΝΔΗΜΙΑ»ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΛΟΓΩ ΘΡΟΜΒΩΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!

5/5 (16)

Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ COVID-19, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΡΕΥΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο COVID19 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΙΟΣ…..
ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (ΠΟΥ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ COVID-19.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΘΡΟΜΒΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ, ΠΟΥ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ.
Η ΡΩΣΙΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ….. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΙΑΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΠΗΞΗΣ (ΘΡΟΜΒΩΣΗ), ΚΑΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ: 
ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ, ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΗ ΛΗΨΗ (ΑΣΠΙΡΙΝΗ).
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΡΩΣΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΥΤΟΨΙΑΣ (ΠΤΩΜΑ) ΤΟΥ ΙΟΥ COVID 19. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΜΕΘ) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ.
ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ.
Η ΚΙΝΑ ΗΞΕΡΕ ΗΔΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΒΑΚΤΗΡΙΟ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΑΚΤΙΝΕΣ 5 G.Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ….. ΑΥΤΗ Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΞΙΑ.
ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ APRIN-100 MG Η / ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΕΤΑΜΟΛΗ 650 MG.ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Ο COVID19 ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΗΞΗ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΞΥΓΟΝΩΘΟΥΝ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ…..ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ Π.Ο.Υ ΣΤΟΝ COVID-19.
ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΧΕΡΙΑ, ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΣΩΣΤΑ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΑΙΜΟΦΟΡΑ ΑΓΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΛΕΒΕΣ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΕ ΘΡΟΜΒΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΡΟΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ …
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ COVID-19 ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΠΙΡΙΝΗ-100 MG.
ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ.
ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 14.000 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΠΙΤΙ….


ΠΗΓΗ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΑΞΙΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΗΘΙΚΟΥ

Η ηθική υπόστασις είναι η κατάστασις εκείνη η οποία επιφέρει και την σωματική ευεξία πέραν της καλύτερης δυνατής ψυχικής,ο κατ’ οίκον περιορισμός και η απαγόρευση κυκλοφορίας στοχεύει στην οχι μόνο πτώση αλλά και το ει δυνατόν αφανισμό της,αφού μέσω και δι’ αυτής οι άνθρωποι πετυχαίνουν την επικυριαρχία τόσο μεμονωμένα όσο και συλλογικώς,κι αυτό για να σπεύσουν να εμβολιαστούν.Αυτοί κι όσοι ελέγχουν την ανθρωπότητα με τα ιερατεία τις τράπεζες και τα κυβερνεία αποφάσισαν πως αυτή είναι η στιγμή και ο κατάλληλος χρόνος στο να μετατρέψουν τον άνθρωπο σε ζώο, με πρόφαση μία νόσο προβαίνουν σε απερίγραπτες ενέργειες κι αποφάσεις οι οποίες δεν έχουν κανένα προηγούμενο προσπαθούν να κατατρομοκρατήσουν τους λαούς και να τους οδηγήσουν προς καθολικό εμβολιασμό προκειμένου αυτοί να μετασχηματισθούν σε ανήμπορες κι άνευ επιθυμιών συλλογικότητες.Οι συνειδητοποιήσαντες αυτή την εξέλιξη χρειάζεται να γρηγορήσουν και να διασώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους από την μετατροπή του έλλογου όντος σε μια σάρκινη μάζα εάν βέβαια δεν του επιφέρουν τον θάνατο σε πολλές περιπτώσεις ακαριαία.Τα επιχειρήματα που πρέπει να υπερισχύσουν είναι τόσο της ίδιας της διαδικασίας που εφαρμόζουν η οποία κάθε άλλο παρά υγειονομική αντιμετώπιση θυμίζουν και παραπέμπουν απευθείας σε στρατιωτικό καθεστώς, όπως επίσης η σύνθεσης του εμβολίου και ο τρόπος διακινήσις του και χορηγήσεως κατά το πρώτο είναι άγνωστα αυτά τα οποία το παρασκευάζουν και ούτε του χορηγούν άδεια για χρήση. Είναι απολύτως βεβαιωμένο πως επιδρά και στοχεύει αποκλειστικά το γονιδίωμα προκαλώντας του ανίατες βλάβες σ’ αυτούς που θα επιζήσουν απ’ αυτό.

https://manigr.blogspot.com/

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Και τοτε γιατι εφτιαξαν το σπουτνικ?
    Μηπως και οι ρωσσοι παιζουν το ιδιο παιχνιδι?
    Κατι βρωμαει σε ολο αυτο.
    Εγω νιωθω οτι ολοι απο διαφορετικες πλευρες προσπαθουν να μας πεισουν οτι κατι υπαρχει ενω τα στοιχεια τα πραγματικα δειχνουν οτι δεν υπαρχει τιποτα εκτος απο μια εικονικη απατη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *