ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ… ΤΟ ΡΥΖΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!!! (5 βίντεο)

3.67/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Πολλοί έχουν υποστηρίξει ότι τα ανθρώπινα αισθήματα οργής, θυμού και μίσους καθώς και επίσης συμπάθειας, συμπόνιας και αγάπης, όταν εκφράζονται επηρεάζουν όχι μόνο τους ανθρώπους, αλλά και τα άλλα ειδή, όπως τα φυτά.

Αυτό προσπάθησε να αποδείξει ένας Γιαπωνέζος ερευνητής, ο Masaru Emoto, κάνοντας το λεγόμενο πείραμα «με το ρύζι τις αγάπης και του μίσους».

Συγκεκριμένα πήρε τρεις γυάλες και τις γέμισε με ρύζι και νερό. Στη συνέχεια άρχισε να τις μιλά σαν είναι ζωντανές. Στην πρώτη την έλεγε ευχαριστώ, στην δεύτερη μου είσαι αδιάφορη και στην τρίτη σε μισώ.

 

Μετά από λίγες μέρες και ενώ επαναλάμβανε κάθε μέρα το πείραμα, φανήκαν τα καταπληκτικά αποτελέσματα. Στην πρώτη γυάλα άρχισε να φυτρώνει το ρύζι σκορπίζοντας ένα ευχάριστο άρωμα. Στην δεύτερη γυάλα το ρύζι έγινε μαύρο, ενώ στην τρίτη άρχισε σαπίζει.

 

Το πείραμα απέδειξε το πόσο επηρεάζουν τα θετικά αισθήματα και πόσο τα αρνητικά, ακόμα και στα φυτά.

 

Σε ένα άλλο πείραμα έβαλαν σε μια γυάλα νερό και το διαπέρασαν με ωραίο φωτισμό ενώ ακούγονταν μια ευχάριστη μουσική. Το νερό άρχισε να κρυσταλοποιείται.

Σε μια δεύτερη γυάλα με νερό την άφησαν σε σκοτεινό μέρος, ενώ ακούγονταν μια δυσάρεστη μουσική. Το νερό άρχισε να μουχλιάζει.

Αλλά το πιο θαυμαστικό ήταν όταν πήραν αγιασμό και το έβαλαν σε μια άλλη γυάλα. Τότε άρχισε να μοσχοβολά.

Το αποτέλεσμα φανταστικό!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *