ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΥΝΕΒΗ: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ ΠΟΥ ΣΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ(Βίντεο)

4.5/5 (6)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τεράστιο φωτοστέφανο διασχίζει τον ουρανό … προκαλώντας φόβους για επίθεση μετεωριτών.

Μια μυστηριώδης φλόγα που διαπερνά και σέρνεται μέσα από τον νυχτερινό ουρανό στον Καναδά κατέπληξε χιλιάδες – και πυροδότησε φόβους για μια επίθεση μετεωριτών. Δραματικά βίντεο έδειξαν ότι το φλεγόμενο αντικείμενο έσπασε καθώς πεταγόταν πάνω από το Saskatchewan και την Alberta. Μερικοί ανησυχούσαν ότι μπορεί να ήταν ένα αεροπλάνο που πέφτει από τον ουρανό ή ένα εξωγήινο αντικείμενο που κατευθύνεται προς τη Γη. Αργότερα αναδύθηκε η φλεγόμενη μάζα που πιθανότατα ήταν ένας ενισχυτής ρουκετών που επαναεισέρχεται στην ατμόσφαιρα της γης.

Ο πύραυλος Antares βοήθησε να προωθηθεί ένα διαστημόπλοιο Cygnus, όταν βρισκόταν στη διαδικασία να παραδώσει προμήθειες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Η Αεροδιαστημική Εταιρία (Aerospace Corporation) της Καλιφόρνιας δήλωσε ότι ξεκίνησε στις 12 Νοεμβρίου. Ο Eric Briggs, εθελοντής με τη Βασιλική Αστρονομική Εταιρεία του Καναδά, δήλωσε στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα CBC ότι το βίντεο ταιριάζει με αυτό που θα περίμενε κανείς ως μια επανεμφάνιση και είσοδος ενός πυραύλου. Όπως ανέφερε: «Θα περίμενα να δούμε κάτι που πετάει από τη δύση προς την ανατολή, πιο γρήγορα από ένα αεροσκάφος σε υψηλό υψόμετρο με ένα ίχνος που αφήνει πίσω του και φαίνεται σαν να χωρίζεται σε κομμάτια».

Δύο φωτεινές σφαίρες πυρκαγιάς παρατηρήθηκαν από το νυχτερινό ουρανό στη Νότια Αγγλία, το Ηνωμένο Βασίλειο τις τελευταίες 24 ώρες. Η πρώτη στις 23:59 (UTC) την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και η δεύτερη στις 07:12 (UTC) το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017.

Ο ήχος συνδέθηκε και με τα δύο γεγονότα. Η Αμερικανική Εταιρεία Meteor Society (AMS) έλαβε 81 αναφορές στις 17:25 (UTC) σχετικά με την πρώτη πυρκαγιά (00:06 UTC). Η εκδήλωση διήρκεσε από 3 έως 7 δευτερόλεπτα και μαρτυρήθηκε από την Αγγλία και την Ουαλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Νορμανδία της Γαλλίας. Επτά άτομα παρακολούθησαν έναν καθυστερημένο ήχο και άλλους 3 ταυτόχρονους. Είκοσι μάρτυρες ανέφεραν κατακερματισμό.

Ειδικότερα το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, που αναμενόταν από πολλούς κύκλους ότι θα συμβεί κάτι σημαντικό, όπως φαίνεται υπάρχουν πολλές μαρτυρίες.

Συγκεκριμένα, υποβλήθηκαν 86 αναφορές για το δεύτερο πυροβολικό, που παρατηρήθηκε στις 07:12  (UTC) στις 25 Νοεμβρίου.

Το γεγονός αυτό παρατηρήθηκε στην Αγγλία και την Ουαλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Βρετανία, τη Νορμανδία και το Pays de la Loire της Γαλλίας.

 

Anonymous: σας προειδοποιήσαμε πως κάτι έρχεται και τώρα είναι εδώ…(2017-2018)

Η μεγαλύτερη απάτη στην Αμερική(2017-2018)

Παρατήρηση UFO..

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *