ΤΟ ΚΟΥΡΜΠΑΝ ΜΠΑΙΡΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ…ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! (βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σε λίγες μέρες, οι μουσουλμάνοι θα γιορτάσουν την μεγάλη γιορτή του Κουρμπάν Μπαιράμ. Είναι η γιορτή της θυσίας του Αβραάμ και για σους έχουν ζήσει σε μουσουλμανική χώρα, (στην Τουρκία), έχουν φρικτές εμπειρίες από την δημόσια σφαγή των ζωών καθώς το αίμα τρέχει στους δρόμους από τα σφαγμένα ζώα σε σημείο ο Κεράτιος σε ορισμένα σημεία να βαφτεί κόκκινος. Η σφαγή γίνεται ακόμα και μπροστά σε μικρά παιδιά τα οποία κλαίνε από την φρίκη και την βία στην οποία γίνονται άθελα τους μάρτυρες για… θρησκευτική παιδεία!

Μερικά ζώα προαισθανόμενα την σφαγή τους προσπαθούν να το σκάσουν και τρέχουν μέσα στους δρόμους όπου εκτυλίσσονται χαρακτηριστικές σκηνές.

Σκεφτείτε αύριο και εδώ στην Ελλάδα, καθώς μετατρεπόμαστε τη καλή θέληση κάποιων ανόητων, σταδιακά σε μουσουλμανική χώρα, να δούμε στους δρόμους και των δικών μας πόλεων μας τέτοιες σκηνές.

Μιλούν για το Ισλάμ και δεν έχουν ιδέα για το τι πρόκειται. Μιλούν για τους παράνομους μετανάστες και σκόπιμα αγνοούν ποιος τους διακινεί, τι εκατομμύρια τζίρο έχει η διακίνηση αυτή, και ποιο σκοπό υπηρετεί.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *