ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΙΕΡΑΡΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ

2216947Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο επικεφαλής της ελλαδικής εκκλησίας ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό αυτής της δύσμοιρης και προδομένης χώρας, εν όψει πολύ κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης, για τα όσα «καλά» και «ωραία» έκανε στην εκκλησία  φυσικά με κύριο στόχο να επηρεάσει το ποίμνιο για να τον ξαναψηφίσει.

Και ποιά είναι αυτά τα «καλά» και τα «ωραία» που έκανε αυτός ο πρωθυπουργός για την εκκλησία, το ποίμνιο και την πατρίδα, για τα οποία με τόση ευγνωμοσύνη τον ευχαρίστησε η κεφαλή της ελλαδικής εκκλησίας ;

Κατάργησε την Κυριακή αργία και την έκανε, όπως οι Εβραίοι, εργάσιμη μέρα.
Μετέτρεψε τα θρησκευτικά από ομολογιακό μάθημα σε θρησκειολογικό.
Διέλυσε την πολύτεκνη οικογένεια, αλλά και την οικογένεια γενικώτερα και έτσι τα σημερινά παιδιά απελευθερώθηκαν από αυτά τα αρχαία δεσμά και έπαψαν να παντρεύονται και να κάνουν παιδιά, αλλά θα μένουν πλέον ως …άγαμοι γονείς.
Ψήφησε το συμφωνητικό συμβίωσης και τον αντιρατσιστικό νόμο που ποινικοποιεί την Αγία Γραφή
Κατάργησε όλα τα εργατικά δικαιώματα των Ελλήνων, κατόπιν εντολής της κυρίας Μέρκελ.
Εξαφάνισε και κατέστρεψε τα όνειρα της νεολαίας της πατριίδας μας και την εξαπέστειλε στο εξωτερικό για να μπορέσει να επιβιώσει.
Αύξησε την ανεργία των νέων που απέμειναν στον αριθμό του ενος εκατομμυρίου και πάνω και επέβαλε τον μισθό της εσχάτης πενίας.
Έγινε ηθικός αυτουργός στην αυτοκτονία 5 και χιλιάδων Ελλήνων, εξ αιτίας της αβάσταχτης φορολογίας και της αβάσταχτης ανέχειας τους.
Απομήζυσε και την τελευταία ρανίδα του αίματος όλων των Ελλήνων, εκτός από τους μεγαλοκαρχαρίες βολευτές, υπουργούς, δημοσιοκάφρους και όλους τους παρακοιμώμενους, που τους αφησε αθικτα όλα τα δικαιώματα τους και καταγεμάτες τις τσέπες τους από τις πολλές χιλιάδες ευρώ που τους χορηγούσε για να έχει τις ψήφους τους και τα συνεχή εγκώμια τους.
Κατάσχεσε και αυτά τα περιουσιακά στοιχεία όλων των Ελλήνων αφού αρνήθηκαν να πληρώσουν τους δυσβάσταχτους φόρους που τους επέβαλε αυτή η σαδιστική κυβέρνησι των δουλοπάροικων.
Κατάφερε να επιφέρει αμνησία στον Ελληνικό λαό για τα πολλά και μεγάλα και τερατώδη ΨΕΜΜΑΤΑ που έλεγε πριν ακόμα καταλάβει την εξουσία και κατάφερε να τον κάνει να τα ξεχάσει με την βοήθεια των των προδοτικών ελληνόφωνων τηλεοπτικών καναλιών.
Έκανε και άλλα πολλά «α ουκ εστιν αριθμος».
Επέφερε κυριολεκτικά πανωλεθρία στο Γένος των Ελλήνων.
Με μια κουβέντα δεν άφησες τίποτα όρθιο!

Αυτόν τον μεγάλο «εθνικό ευεργέτη», ευλόγησε για άλλη μια φορά ο άλλος μεγάλος ιεράρχης και οι δυο μαζί, εν πλήρη σύμπνοια, για να στείλουν μια ώρα αρχύτερα το ποίμνιο μια και καλή στους πεινασμένους λύκους που καραδοκούν να κατασπαράξουν ότι έχει απομείνει.

Ένα μεγάλο εύγε και στους δυο!
Αλλοίμονο σε εμάς και σε αυτόν τον τόπο!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Αξιολογήστε Το

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *