Το επιστημονικό έγκλημα του τέστ PCR για τον κορονοιό. η δημοσίευση που έχει τη δύναμη να τερματίσει την κρίση του κορονοιού, γρήγορα και βιώσιμα και να χρησιμοποιηθεί ως ευκαιρία για όλους.

5/5 (1)

Ο  Δρ Stefan Lanka καταγγέλει τον καθηγητή Christian Drosten 

 .. και ο κεντρικός ρόλος του καθηγητή Drosten

στην παγκοσμιοποίηση ενός κύματος πανικού από την Κίνα

Εγκληματούν κατά της ανθρωπότητας…

Εκτυπώστε και έχετε μαζί σας αυτές τις αναρτήσεις αν θελήσουν να σας επιβάλουν το τέστ και στείλτε τες  στην κυβέρνηση, να μας απαντήσει και γι αυτό το έγκλημα και ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ.

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εδώ είναι η δημοσίευση που έχει τη δύναμη να τερματίσει την κρίση του κορονοιού, γρήγορα και βιώσιμα και να χρησιμοποιηθεί ως ευκαιρία για όλους.

Είναι σαφές και προφανές ότι ο Καθ. Christian Drosten από το Charité  του Βερολίνου παραβίασε τους πιο θεμελιώδεις κανόνες της επιστημονικής δεοντολογίας με τις ενέργειές του στην κρίση του Κορονοιού.

Το έκανε, για να κατασκευάσει μια υποτιθέμενη δοκιμή ανίχνευσης ιών και να την πουλήσει μέσω του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ)

– πριν ακόμη οι Κινέζοι επιστήμονες δημοσιεύσουν ενδείξεις για την πιθανή παρουσία ενός αβλαβούς ή επικίνδυνου ιού –

αποσκοπούσε στην παγκοσμιοποίηση του κύματος πανικού που ξεκίνησε στις 30 Δεκεμβρίου 2019 στη Γουχάν / Κίνα.

Ο καθηγητής Drosten είναι κυρίως υπεύθυνος για το γεγονός ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, μέσω του ισχυρισμού ενός αποδεδειγμένου ψευδούς γεγονότος, βρίσκονταν και εξακολουθούν να βρίσκονται υπό συνθήκες διαβίωσης που ορίζονται ως εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στον Διεθνή Ποινικό Κώδικα (VStGB).

Το τμήμα 7 του ποινικού κώδικα Völkerstrafgesetzbuch (VStGB) ορίζει στο (1) ως

«Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»:

«Όποιος εμπλέκεται σε μια ευρεία ή συστηματική επίθεση εναντίον άμαχου πληθυσμού»

2. «Με σκοπό την καταστροφή ενός πληθυσμού εν όλω ή εν μέρει, την τοποθέτησή του ή τμημάτων αυτού υπό συνθήκες διαβίωσης που είναι κατάλληλες για την καταστροφή ολόκληρου ή εν μέρει»,

5. «βασανίζει ένα άτομο που βρίσκεται υπό κράτηση ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο υπό τον έλεγχό του, προκαλώντας του, σημαντική σωματική ή ψυχική βλάβη ή ταλαιπωρία που δεν είναι αποτέλεσμα κυρώσεων που επιτρέπονται βάσει του διεθνούς δικαίου»,

8. «προκαλεί σοβαρή σωματική ή ψυχική βλάβη σε άλλο άτομο, ιδίως του είδους που ορίζεται στην Ενότητα 226 του Ποινικού Κώδικα»

Ο καθηγητής Drosten γνωρίζει ότι με το τέστ του, ακόμη και υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει πράγματι ένας ιός SARS-CoV-2 και έχει αποδειχθεί ότι έχει παθογόνες ιδιότητες

– μέχρι σήμερα, οι εμπλεκόμενοι ιολόγοι επισημαίνουν ότι αυτά τα στοιχεία δεν έχουν ακόμη παρασχεθεί (sic!) -,

α) Δεν μπορεί να ανιχνευθεί άθικτος, μολυσματικός ιός, αλλά μόνο θραύσματα που αποδίδονται στον ιό.

β). δεν μπορεί να διακρίνει μεταξύ ενδογενών και ξένων ουσιών.

Η δοκιμή του μπορεί να ανιχνεύσει πολύ μικρές αλληλουχίες γονιδίων. Ωστόσο, ένας ιός ορίζεται ως ένα μακρύ στέλεχος γενετικού υλικού που μπορεί να αναπτύξει την ισχυριζόμενη ικανότητά του να μολύνει μόνο στην ολότητα του.

Αυτά τα γεγονότα, όχι μόνο αποδεικνύουν ότι ο καθηγητής Drosten, με τον παγκόσμιο αποτελεσματικό ισχυρισμό του ότι είχε αναπτύξει μια αξιόπιστη δοκιμή για τον φερόμενο νέο ιό, παραβίασε τους νόμους της σκέψης και της λογικής της ιολογίας, αλλά ότι ενήργησε και εξακολουθεί να ενεργεί με πρόθεση.

Δεν δέχτηκε την προσφορά μου να  πραγματοποιήσει τα πειράματα ελέγχου που είναι υποχρεωτικά στην επιστήμη μαζί μου για να σώσει την προσωπικότητα του.

Αυτά τα καθορισμένα πειράματα ελέγχου δεν έχουν ακόμη πραγματοποιηθεί ή δημοσιευθεί. Αυτά τα πειράματα πρέπει να γίνουν για να αποδείξουν εάν οι μικρές αλληλουχίες γονιδίων, οι οποίες συνδυάζονται νοητικά μόνο για να σχηματίσουν έναν υποτιθέμενο ιό γονιδιώματος, προέρχονται πραγματικά από έναν ιό ή – όπως δίνεται εδώ – είναι μόνο τυπικά συστατικά του μεταβολισμού.

Για να τερματίσω γρήγορα την κρίση του κορονοιού, κατήγγειλα τον καθηγητή Christian Drosten. 

Λόγω των πράξεών του, οι οποίες σε άμεση συνέπεια των προγραμματισμένων και εκτελεσθέντων γεγονότων του §7 (1) Völkerstrafgesetzbuch (VStGB) οδήγησαν σε «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» και άλλα αδικήματα, όπως: 

απάτη στην εργασία, προσποιείται ότι εργάζεται ως επιστήμονας για το κοινό, βλάπτοντας τους νόμους της σκέψης και τη λογική της ιολογίας, και τους σαφείς κανόνες της επιστημονικής δεοντολογίας, και  εξαπάτηση για να επωφεληθεί από τη διάδοση αποδεδειγμένων ψευδών γεγονότων.

Θα σας ενημερώσω ποιες από τις αρμόδιες εθνικές και διεθνείς αρχές επιβολής του νόμου θα ξεκινήσουν την έρευνα και τί θα  αποφασίσουν.

Προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω ζημιές στο σώμα και την ψυχή των ανθρώπων και την οικονομία, διαβάστε περισσότερα στο ενημερωτικό δελτίο  Wissenschaftplus Magazin 13 Ιουνίου 2020 Εσφαλμένη ερμηνεία του ιού μέρος II: Έναρξη και τέλος της κρίσης του κορονοιού και, αν μπορείτε να καταλάβετε το σκεπτικό, να το διαδώσετε. 

Σε αυτήν την περίπτωση, στείλτε το κείμενο στους υπεύθυνους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, π.χ. για πληροφόρηση και για να ξεκινήσει προβληματισμός σε διάφορες κυβερνήσεις μέσω των πρεσβευτών τους.

Σε περίπτωση που λάβετε εποικοδομητικές απαντήσεις, ενημερώστε με.

πηγή

http://wissenschafftplus.de/cms/de/newsletter-archiv

Πηγή

Το επιστημονικό έγκλημα του τέστ PCR για τον κορονοιό. Μέρος δεύτερο.

Η επιστημονική απάτη του καθηγητή Christian Drosten

Το ερώτημα που ανακύπτει είναι εάν ο καθηγητής Drosten το έκανε, προκειμένου να δημιουργήσει ξανά ένα όνομα για τον εαυτό του, μετά από τα τεράστια λάθη του στο (σκάνδαλο της γρίπης των χοίρων), ή για χρηματικούς λόγους, ή υπάρχουν ακόμη χειρότεροι λόγοι.

Και μένει στην παγκόσμια κοινότητα, να αναρωτιέται ως πού φτάνει η ανεντιμότητα κάποιων που θέλουν να θεωρούν τους εαυτούς τους “γιατρούς”.

Καλλιόπη Σουφλή

Το πρώτο μέρος εδώ.

Σήμερα, ο καθηγητής Christian Drosten είναι βασικά γνωστός σε όλους όσους έχουν ακούσει για τον κορονοιό. 

Παραδόξως, πολύ λίγοι γνωρίζουν τις περίεργες προβλέψεις του, τις αντιφάσεις του, τις επικίνδυνες δηλώσεις του, όπως  την δημιουργία πανικού, ή όπως την προφανή επιστημονική απάτη που διέπραξε ο Drosten. 

Το ερώτημα που ανακύπτει είναι εάν ο καθηγητής Drosten το έκανε, προκειμένου να δημιουργήσει ξανά ένα όνομα για τον εαυτό του, μετά από τα τεράστια λάθη του στο (σκάνδαλο της γρίπης των χοίρων), ή για χρηματικούς λόγους, ή υπάρχουν ακόμη χειρότεροι λόγοι.

Σε αυτό το άρθρο θα δείξω ότι ο Drosten έχει καταπατήσει την επιστημονική δεοντολογία ή δεν την γνωρίζει καθόλου. Και τα δύο είναι αξιόποινα. Ας αρχίσουμε.

Virologist Drosten to Bild newspaper: “The science is significantly delayed”

Η χρονική ακολουθία δημιουργίας του τεστ PCR από τον καθηγητή Drosten και το Charité του Βερολίνου είναι: (προσέξτε τις ημερομηνίες)

Στις 30 Δεκεμβρίου 2019: ο οφθαλμίατρος Li Wenliang ενημέρωσε τους συναδέλφους του μέσω Whatsapp ότι υπάρχουν 7 περιπτώσεις στο νοσοκομείο του που έχουν επιβεβαιωθεί θετικά για SARS.

Στις 31 Δεκεμβρίου 2019: η κυβέρνηση στο Πεκίνο στέλνει μια ομάδα ιολόγων και επιδημιολόγων για να εξακριβώσει τι συμβαίνει στη Γουχάν.

Στίς 1η Ιανουαρίου 2020: Ο καθηγητής Christian Drosten από το Charité το ακούει και αμέσως άρχιζει να αναπτύσσει ιούς SARS προτού ακόμη καταστεί σαφές εάν η έκθεση από την Κίνα σχετικά με το SARS είναι αληθινή και αποδεδειγμένη, και πάνω απ ‘όλα, προτού οι Κινέζοι ιολόγοι δημοσιεύσουν τα αποτελέσματά τους! 

Ο ίδιος δήλωσε ότι από την 1η Ιανουαρίου 2020 είχε αναπτύξει μια μέθοδο γενετικής ανίχνευσης με την οποία μπορούσε να ανιχνεύσει αξιόπιστα την παρουσία του νέου κορονοιού  σε ανθρώπους.

Στις 21 Ιανουαρίου 2020 (3 ημέρες ΠΡΙΝ από την πρώτη δημοσίευση του Κινεζικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων [CCDC]), ο ΠΟΥ συνέστησε σε όλα τα έθνη να χρησιμοποιήσουν την »ασφαλή» διαδικασία δοκιμής που ανέπτυξε ο καθηγητής Drosten.

Γεγονότα: 

Ο καθηγητής Drosten χρησιμοποίησε επιστημονικά ΜΗ επαληθευμένα δεδομένα για την ταχέως παγκοσμιοποιημένη δοκιμή PCR του 2019-nCOV, ο οποίος μετονομάστηκε σε SARS-CoV-2 στις 7 Φεβρουαρίου 2020 με τη βοήθεια του καθηγητή Drosten. Αυτό έδωσε την εντύπωση ότι οι Κινέζοι ανακάλυψαν πραγματικά έναν νέο ιό, αλλά αυτό δεν συνέβη ΠΟΤΕ!

Ο ισχυρισμός τοότι έχει μια αξιόπιστη διαδικασία δοκιμής είναι επομένως εντελώς αναξιόπιστος. Ο Drosten καταπατάει και παραβλέπει τους ακόλουθους κανόνες.

1. Παράβλεψη των σαφώς καθορισμένων επιστημονικών κανόνων, οι οποίοι αποτελούν μέρος της σύμβασης εργασίας του.

2. Η αύξηση και η παγκοσμιοποίηση του κινεζικού επιδημικού πανικού, στον οποίο παραβίασε τη σκέψη και τη λογική της ιολογίας.

Στις 23 Ιανουαρίου 2020Δημοσίευση (PDF) της μεθοδολογίας του τέστ PCR από τον καθηγητή Drosten. 

Στη σελίδα 3 αυτού του άρθρου, στην αριστερή στήλη, 8 γραμμή από κάτω, περιγράφει το πρώτο και αποφασιστικό βήμα στην προσέγγισή του:

«Πριν ανακοινώσουμε τις δημόσιες ακολουθίες ιών από τις περιπτώσεις 2019-nCoV, βασιστήκαμε σε αναφορές από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ανακοίνωναν στοιχεία για έναν ιό τύπου SARS. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υποθέσαμε ότι ένας CoV που σχετίζεται με το SARS συμμετείχε στο ξέσπασμα της επιδημίας «

Εκείνη την εποχή, δεν υπήρχαν διαθέσιμα κλινικά δεδομένα που να υποστηρίζουν ένα τέτοιο ισχυρισμό.

Στη σελίδα 2, στην αριστερή στήλη αναφέρει:

«Στην παρούσα περίπτωση του 2019-nCoV, απομονώσεις ιών ή δείγματα από μολυσμένους ασθενείς δεν είναι ακόμη διαθέσιμα στη διεθνή κοινότητα και τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας. Αναφέρουμε εδώ σχετικά με τη θέσπιση και την επικύρωση ενός διαγνωστικού τεστ για τον έλεγχο του 2019-nCoV και την επιβεβαίωση ότι αναπτύχθηκε απουσία διαθέσιμων απομονωμένων ιών ή πρωτότυπων δειγμάτων ασθενών. Ο σχεδιασμός και η επικύρωση κατέστη δυνατή χάρη στη στενή γενετική σχέση με το SARS-CoV από το 2003 και υποστηρίχθηκε από τη χρήση τεχνολογίας συνθετικών νουκλεϊκών οξέων. «

Θα ήθελα να επισημάνω ένα πολύ σημαντικό σημείο σε αυτό το σημείο.

Υπάρχουν τεράστια προβλήματα με το SARS-CoV-1 (2003) στα οποία ο Drosten αναφέρεται στη δοκιμή του για το SARS-CoV-2 (2019).

Στη δημοσίευση στο NATURE – τα αξιώματα του Koch πληρούνται για τον ιό SARS (2003), η επικεφαλίδα υποδηλώνει,ότι τα αξιώματα του Koch εκπληρώθηκαν.

5 σχετικές μελέτες παρατίθενται εκεί. (Επίσης, η μελέτη του Drosten τότε)

Ωστόσο, σύμφωνα με το MAIN, λέει «Σύμφωνα με τα αξιώματα του Kώχ, όπως τροποποιήθηκαν από τον Rivers για ιογενείς νόσους, απαιτούνται έξι κριτήρια για να καθοριστεί ένας ιός ως αιτία μιας ασθένειας»

Μετάφραση: 

«Σύμφωνα με τα αξιώματα του Kώχ, τα οποία τροποποιήθηκαν από τον Rivers για ιογενείς νόσους, απαιτούνται έξι κριτήρια για να καθοριστεί ένας ιός ως αιτία μιας ασθένειας» 

Εδώ γίνεται σαφές ότι δεν αφορά τα αξιώματα του Kώχ, αλλά τροποποιημένα αξιώματα. Μετά την ανάλυση των μελετών, καθίσταται σαφές ότι ούτε οι αξιώσεις του Kώχ ούτε του Rivers είχαν τηρηθεί στις μελέτες. Για λεπτομέρειες, διαβάστε το άρθρο μου «Οι κορυφαίοι ερευνητές της Κορώνας παραδέχονται ότι δεν έχουν επιστημονικά στοιχεία για την ύπαρξη ιού».

Ήδη από το 2003, ο SARS-Cov-1 δημιουργήθηκε επίσης εννοιολογικά σε ένα γενετικό σκέλος ενός νέου ιού, στον οποίο ο Christian Drosten συμμετείχε σημαντικά, μόλις 2 ημέρες αργότερα, ο καθηγητής Drosten προσέφερε μια υποτιθέμενη διαδικασία δοκιμής για αυτόν τον φερόμενο ως σύνθετο ιό (είσοδος στη Wikipedia από τις 29 Μαΐου.2020)!

Μέχρι σήμερα, οι ιολόγοι δεν ήταν σε θέση να εντοπίσουν έναν ιό SARS σε έναν ασθενή, μια νυχτερίδα ή άλλο ζώο ή στο εργαστήριο. Η υπόθεση των ιολόγων ότι υπάρχουν στην πραγματικότητα επίσης στελέχη ιικού γονιδιώματος που είναι δομημένα όπως τα γενετικά σύνθετα στελέχη του γενετικού υλικού από μικρές αλληλουχίες γονιδίων δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα.

Όποιος μιλάει Αγγλικά μπορεί να αναγνωρίσει άμεσα το γεγονός ότι το »στέλεχος του γονιδιώματος του ιού» (Πλήρες γονιδίωμα) είναι κατασκευασμένο σε αυτήν την δημοσίευση, στην οποία το RKI το Ινστιτούτο του Κώχ έπαιξε σημαντικό ρόλο: «Πλήρης ακολουθία γονιδιώματος ενός ιού άγριου τύπου ιλαράς που απομονώθηκε κατά την άνοιξη Επιδημία 2013 στη Γερμανία «

Όταν ρωτήθηκε, η καθηγήτρια Mankertz, συν-συγγραφέας αυτής της έκδοσης και επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αναφοράς για την ιλαρά, την παρωτίτιδα και την Rubella στο Ινστιτούτο Robert Koch (RKI), ισχυρίστηκε ότι πραγματοποιήθηκαν πειράματα ελέγχου για αυτήν τη μελέτη που αποκλείουν τα ειδικά τυπικά κύτταρα – Τα ειδικά τυπικά στοιχεία (αναφορά αριθ. 3) παρερμηνεύονται ως συστατικά ιών.

Ωστόσο, αρνήθηκαν να παραδώσουν την τεκμηρίωση αυτών των πειραμάτων ελέγχου. Κατά τη διαδικασία καταγγελίας, η καθηγήτρια Mankertz απάντησε ότι δεν είχε κανένα πείραμα ελέγχου και ότι οι συνάδελφοί της στο Μόναχο έχουν πραγματοποιήσει και τεκμηριώσει αυτά τα πειράματα ελέγχου. Ο Δρ. Stefan Lanka έγραψε σε όλους τους συγγραφείς και τους διευθυντές του εργαστηρίου τους και ρώτησε για τα πειράματα ελέγχου, τα οποία είναι υποχρεωτικά από το 1998. Κανένας από αυτούς που ρώτησε δεν απάντησε. Οι διευθυντές των ινστιτούτων που επικοινώνησαν επίσης δεν απάντησαν, και έτσι η διαδικασία καταγγελίας κατέληξε σε αδιέξοδο.

Όχι μέχρι τις 24 Ιανουαρίου 2020 και στις 3 Φεβρουαρίου 2020

Οι κορυφαίοι ιολόγοι της Κινεζικής Αρχής Νόσων (CCDC) δημοσίευσαν τα αποτελέσματά τους στις 24 Ιανουαρίου 2020 και στις 3 Φεβρουαρίου 2020. Αναφέρουν την απομόνωση »πολλών» μικρών γονιδιακών αλληλουχιών που , εάν συνδεθούν νοητικά, θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν το γενετικό στέλεχος ενός νέου ιού.

Οι συγγραφείς επεσήμαναν ρητά (συμπεριλαμβανομένων όλων των άλλων ιολόγων που εμπλέκονται μέχρι σήμερα «από τις 10 Ιουλίου 2020»ότι τα απολύτως απαραίτητα πειράματα που θα καθιστούσαν δυνατό να ισχυριστεί ότι είναι στην πραγματικότητα ένα γενετικό στέλεχος ενός ΝΕΟΥ ιού που προκαλεί ασθένειες δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμη στην πράξη.

Αντιθέτως, οι Κινέζοι ιολόγοι επισημαίνουν ακόμη και ρητά ότι το στέλεχος του γονιδιώματος είναι έως και 90% παρόμοιο με τα στελέχη γονιδιώματος των αβλαβών και φερόμενων κορονοιών σε νυχτερίδες που είναι γνωστοί εδώ και δεκαετίες.

Η μελέτη της 24ης Ιανουαρίου 2020 αναφέρει ότι «η μελέτη μας δεν εκπληρώνει τα αξιώματα του Kώχ».

Στις 30 Ιανουαρίου 2020: μετά από πολλές προηγούμενες εξετάσεις, οι οποίες ήταν πάντα αρνητικές, ο γιατρός Dr. Wenliang τελικά έδειξε θετικός σε ένα τεστ. Αυτό αύξησε τον πανικό όταν ο οφθαλμίατρος Dr. Wenliang το ανακοίνωσε στον κόσμο.

Πόρισμα:

Το σημαντικότερο ερώτημα προκύπτει εάν ο καθηγητής Drosten έχει εκπληρώσει το επιστημονικό του καθήκον, το οποίο αποτελεί μέρος της σύμβασης εργασίας του (§2 «Αρχές καλής επιστημονικής πρακτικής»), να ελέγξει τον εαυτό του και με συνέπεια όλες τις αξιώσεις στη δημοσίευσή του σχετικά με τη διαδικασία επαλήθευσης που ανέπτυξε και τις δημόσιες δηλώσεις του βάσει αυτής.

Η απάντηση είναι ένα σαφές ΟΧΙ.

Λόγω αυτής της κεντρικής επιστημονικής υποχρέωσης, προκύπτουν τρία κεντρικά ερωτήματα:

1. Ο καθηγητής Drosten έλεγξε εάν οι αλληλουχίες γονιδίων που αποτελούν τη βάση της διαδικασίας του τέστ του και που έλαβε από κινέζους ιολόγους είναι στην πραγματικότητα αλληλουχίες που προέρχονται από έναν ιό;

2. Έχει πραγματοποιήσει ο καθηγητής Drosten τα πειράματα ελέγχου που είναι υποχρεωτικά στην επιστήμη, τα οποία αποδεικνύουν εάν οι ακολουθίες που χρησιμοποιεί προέρχονται πραγματικά από έναν ιό; 

Έχει πραγματοποιήσει τα πειράματα ελέγχου ως προς το αν οι ακολουθίες που χρησιμοποιεί, τις οποίες αποδίδει στον νέο ιό, είναι πραγματικά οι αλληλουχίες του νέου ιού ή είναι αλληλουχίες που προκύπτουν σε κάθε μεταβολισμό, ίσως ακόμη και σε φυτά, όπως συμβαίνει π.χ. στα Τανζανικά παπάγια (φρούτα) [Βίντεο του Προέδρου |  Reuters ] ή που μπορεί να προκύπτουν από το μεταβολισμό σε ασθένειες;

3. Με βάση ποιές παραδοχές, πειράματα και δοκιμές ελέγχου μπορεί ο καθ.  Drosten να ισχυρίζεται ότι με τη διαδικασία του τέστ του, με το οποίο ανιχνεύει μόνο μερικές περιοχές 2 (δύο) γονιδίων από το γονιδίωμα ενός συνόλου δέκα (10) γονιδίων του κορονοιού, ανιχνεύεται ένας ολόκληρος, ενεργός και προκαλώντας ασθένειες ιός; 

Και όχι μόνο θραύσματα ενός ιού μετά από μια υποτιθέμενη επιτυχημένη καταπολέμηση του ανοσοποιητικού συστήματος ή την παρουσία ελαττωματικών ή ατελών ή αβλαβών ιών στο γενετικό μας υλικό, οι οποίοι  τυπικά και αποτελούν το 50% (δήλωση της ιολόγου καθηγήτριας Karin Mölling) από τις γενετικές μάζες των χρωμοσωμάτων μας;

Σχόλιο για την Karin Mölling: 

Αυτό που η κα Mölling δεν γνωρίζει ή αποκρύπτει είναι το γεγονός ότι ο μεταβολισμός παράγει συνεχώς μια μεγάλη ποσότητα αλληλουχιών γονιδίων RNA οποιασδήποτε σύνθεσης που δεν εμφανίζονται με τη μορφή αλληλουχιών DNA στα χρωμοσώματα. 

Αυτό το γεγονός επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς ύπαρξης όλων των ιών RNA, π.χ. ο ιός Corona, ο ιός Ebola, ο ιός HIV, η ιλαρά και οι εν λόγω ιοί SARS. Αυτό το γεγονός είναι επίσης η βάση για την οποία τα πειράματα ελέγχου όχι μόνο τερματίζουν την κρίση της κορώνας, αλλά και τον φόβο και την εσφαλμένη θεραπεία που προκαλείται από ολόκληρη την ιολογία των υποτιθέμενων ιών της νόσου.

Συνοπτικές απαντήσεις: Οι χρονικές διαδικασίες και η προφανής δράση που προέρχονται από αυτές απαντούν σαφώς στις ερωτήσεις.

Ο καθηγητής Drosten δεν απάντησε σε καμμία από αυτές τις ερωτήσεις.

Αυτός και το προσωπικό του υπέθεσαν, βάσει αναφορών στα κοινωνικά μέσα, ότι ένας κορονοιός που σχετίζεται με τον SARS μπορεί να εμπλέκεται στην υποτιθέμενη εκδήλωση αυτής της άτυπης πνευμονίας. Εκείνη την εποχή, δεν υπήρχαν διαθέσιμα κλινικά δεδομένα που να υποστηρίζουν ένα τέτοιον ισχυρισμό.

Για τα περαιτέρω βήματα που έγιναν για να αποκαλυφθεί η απάτη, σας ζητώ να κατεβάσετε το δωρεάν αντίγραφο του Δρ. Stefan Lanka  

Επιστήμη και παρερμηνεία του ιού μέρος 2 στις σελίδες 7, 8 και 9

Το επιστημονικό έγκλημα του τέστ PCR για τον κορονοιό. Μέρος πρώτο.

Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη δοκιμή PCR, διαβάστε τα δύο άρθρα μου

«PCR: Ένα τεστ DNA γίνεται όργανο χειραγώγησης»

και

«Η δοκιμή PCR δεν έχει επικυρωθεί»

Το επιστημονικό έγκλημα του τέστ PCR για τον κορονοιό. Μέρος πρώτο.

πηγή

Der Wissenschaftsbetrug durch Prof. Christian Drosten

Πηγή

Το επιστημονικό έγκλημα του τέστ PCR για τον κορονοιό. Μέρος τρίτο.

Πιθανώς μερικοί από εσάς να το σκεφτούν, άλλοι το γνωρίζουν, αλλά δεν τολμούν να πουν τίποτα (το βιώνουμε αυτή τη στιγμή από πολλούς δικηγόρους και γιατρούς), κάποιοι εμπλέκονται και θέλουν να δημιουργήσουν νέες δομές που καταστρέφουν τις οικονομίες και μας οδηγούν σε μια νέα παγκόσμια τάξη .

Είχαν την ιστορία, την έντυσαν με ένα μοντέλο υπολογιστή, σχεδιασμένη από έναν άνδρα με παρελθόν γεμάτο αξιολύπητες και καταστροφικές αποτυχίες.

Ο Neil Ferguson είναι το φάντασμα της μηχανής.

Το μηχάνημα είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και το CDC.

Ο άνθρωπος πίσω από το φάντασμα είναι ο Μπιλ Γκέιτς.

Η γραμμή του αίματος, οδηγεί και πάλι σ’ έναν “άνθρωπο”…στον Μπιλ Γκέιτς, στα θανατηφόρα του εμβόλια και στους σατανικούς σχεδιασμούς του σε βάρος της ανθρωπότητας.

Τρομακτικές αποκαλύψεις, που πρέπει να βρίσκονται στις φαρέτρες των ΕΝΤΙΜΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ και ΙΑΤΡΩΝ, ικανές να αντρέψουν τους σατανικούς σχεδιασμούς νοσηρών μυαλών, σε βάρος της ανθρωπότητας, αλλά και της κυβέρνησης Μητσοτάκη, σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Ο καθηγητής Christian Drosten βασίζεται σε μοντέλα από αυτά που πάντα προέβλεπαν εντελώς λάθος.

Το Imperial College στο Λονδίνο είχε δημοσιεύσει ένα μοντέλο, δηλαδή μια προβολή ή πρόβλεψη, για να το θέσω απλά, πώς θα συνεχιστεί με τον αριθμό των μολύνσεων και των θανάτων, ποια μέτρα είναι απαραίτητα, χρησιμοποιώντας το παράδειγμα της Μεγάλης Βρετανίας και των ΗΠΑ. Υπάρχουν τεράστια πιθανά ποσοστά θανάτου. Πάνω από ένα στα τέσσερα μολυσμένα άτομα λέγεται ότι καταλήγουν σε εντατική θεραπεία για άτομα άνω των 60 ετών.

Πώς αξιολόγησε ο Drosten αυτό το μοντέλο;

«Ναι, δεν μπορώ να πω, πώς το κρίνουν οι συνάδελφοί μου, γιατί αυτή η μελέτη είναι τόσο νέα που σχεδόν κανένας δεν είχε χρόνο να το διαβάσει και να την καταλάβει εντελώς. Αλλά την θεωρώ επίσης μια πολύ σημαντική μελέτη. Αυτή πιθανώς είναι επίσης μία από τις μελέτες που βρίσκονταν επί του παρόντος πίσω από αποφάσεις πολιτικής στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και εδώ, όπως και εμείς, έχουμε συμβουλευτεί επιστήμονες για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτοί οι επιστήμονες προσπάθησαν επίσης να παράγουν πολύ διαφοροποιημένα δεδομένα. Αλλά σε κάποιο σημείο μια πολιτική απόφαση λήφθηκε τελικά, και αυτό είναι σωστό. Απλώς πρέπει να έχουμε πολιτικές αποφάσεις τώρα, όπου λέγεται, καλύτερα να κάνουμε κάτι τώρα παρά να χάσουμε οποιαδήποτε ευκαιρία – και στη συνέχεια να αξιολογήσουμε καλύτερα επιστημονικά. πώς να αναπροσαρμόσουμε τα μέτρα. «

Το ερώτημα που πρέπει να αναρωτηθείτε είναι, εάν δεν μπορούσε καν να διαβάσει πραγματικά τη μελέτη και όπως θα δείξω σε λίγο, ένας από τους υπεύθυνους «Neil Ferguson», επίσης γνωστός ως κ. Genuis, ήταν εντελώς λάθος σε όλα τα προηγούμενα μοντέλα πανδημίας του, τότε γιατί ο [Drosten] και άλλες [κυβερνήσεις] βασίστηκαν σε κάτι τέτοιο; 

Ερχόμαστε στον Niel Ferguson 

Ο Βρετανός μεσολαβητής του κορονοιού Neil Ferguson, που έχει δει και δεν έχει παρατηρήσει!

Μέσω του ινστιτούτου του στο Imperial College του Λονδίνου, έχει σημαντικό αντίκτυπο στον παγκόσμιο πληθυσμό. Ο ίδιος ονομάζεται κ. Genius όταν πρόκειται για προβολή υπολογιστικών μοντέλων επιδημιών.

Σύμφωνα με το Business Insider:

» η ομάδα του Φέργκιουσον, προειδοποίησε τον Μπόρις Τζόνσον, ότι η αναζήτηση »ανοσίας της αγέλης»[επιτρέποντας σε ανθρώπους στη Βρετανία να ζήσουν τη ζωή τους σε εξωτερικούς χώρους] θα μπορούσε να κοστίσει 510.000 ζωές σε μια απότομη στροφή [μαζικό εθνικό υποχρεωτικό εγκλεισμό στη Βρετανία] … Οι προσομοιώσεις του είχαν επιρροή σε άλλες χώρες και αναφέρθηκαν από αρχές στις ΗΠΑ, τη Γερμανία και τη Γαλλία «.

Αυτές οι χώρες χρησιμοποίησαν το μοντέλο Ferguson ως μοντέλο και το εφάρμοσαν.

Η οδηγία «δείτε την πηγή Business-Insider» οδήγησε σε υποχρεωτικό εγκλεισμό  σε ορισμένες χώρες και, επομένως, σε οικονομική καταστροφή!

Ας ρίξουμε μια ματιά στο ιστορικό του NEIL Ferguson που περιγράφεται στην ανάρτηση του Business Insider:

«Ο Ferguson ίδρυσε το Κέντρο MRC για την Ανάλυση Παγκόσμιας Λοιμώδους Νόσου με έδρα το Imperial το 2008. Είναι ο κορυφαίος οργανισμός που συμβουλεύει τις εθνικές κυβερνήσεις σχετικά με τα παθογόνα κρούσματα.»…

»Λαμβάνει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια σε ετήσια χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, συνεργάζεται με την Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου και τα Κέντρα Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων των ΗΠΑ (CDC) και εξυπηρετεί τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την «ταχεία ανάλυση επειγόντων προβλημάτων μολυσματικών ασθενειών». 

Σας κάνει κλικ;

• Τα χρήματα του Gates πηγαίνουν στον Neil Ferguson

• Ο Γκέιτς ζητά και προωθεί εμβόλια και περισσότερα εμβόλια.

• Ο Γκέιτς θέλει ένα εμβόλιο COVID πριν τελειώσουν όλες οι πτυχές του πλανητικού εγκλεισμού. Φυσικά, οι εγκλεισμοί καταστρέφουν ήδη την οικονομία της γης.

Περιττό να πούμε, ο Μπιλ Γκέιτς, γνωστός στα συστημικά ΜΜΕ, είναι το μυστικό αφεντικό του ΠΟΥ.

Ο Niel Ferguson παρέχει στην Υπηρεσία Ελέγχου Νόσων των ΗΠΑ (CDC) και στον ΠΟΥ μια τρομακτική προβολή υπολογισμών για τους θανάτους από COVID. Ο Ferguson δίνει το σωστό »πάτημα» για το σχέδιο εμβολίων του Gates.

Το CDC και ο ΠΟΥ ενεργούν σε αυτό που θέλει ο Γκέιτς, όπως το θέτει ο Φέργκιουσον. Αυτό κλείνει τον κύκλο.

Οι εθνικές κυβερνήσεις συνθηκολογούν με  τον ΠΟΥ και το CDC. Παρουσιάζετε ένας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ!

Και τώρα έρχεται το καλύτερο!

«Ο Michael Thrusfield, καθηγητής κτηνιατρικής επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, δήλωσε στην εφημερίδα ότι είχε  ένα ‘‘déjà-vu» μετά την ανάγνωση του εγγράφου του Imperial [Ferguson] [σχετικά με την COVID] τότε που  ο Ferguson ήταν υπεύθυνος για την υπερβολική σφαγή ζώων κατά τη διάρκεια της επιδημίας αφθώδους πυρετού το 2001. «……

»Ο Φέργκιουσον προειδοποίησε τότε την κυβέρνηση ότι 150.000 άνθρωποι θα μπορούσαν να πεθάνουν. 6 εκατομμύρια ζώα θανατώθηκαν προληπτικά, κοστίζοντας στη χώρα δισεκατομμύρια γεωργικά έσοδα. Στο τέλος, 200 άνθρωποι πέθαναν».

«Ομοίως, ο Niel Ferguson κατηγορήθηκε για τη δημιουργία πανικού υπερεκτιμώντας τον πιθανό αριθμό θανάτων κατά τη διάρκεια της επιδημίας της γρίπης των πτηνών το 2005. Ο Ferguson υπολόγισε ότι 200 ​​εκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να πεθάνουν. Ο πραγματικός αριθμός ήταν  χαμηλότερος κάτι εκατοντάδες.»

Έτσι, αυτός ο άντρας που αποδείχτηκε πάντα λάθος και διέδιδε απίστευτο πανικό με τα μοντέλα του υπολογιστή του, τα οποία δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αλλά ο καθηγητής Drosten ακολουθεί ακριβώς αυτόν τον άντρα!

«Το 2009, ένα από τα μοντέλα του Ferguson προέβλεψε ότι 65.000 άνθρωποι θα μπορούσαν να πεθάνουν από την εμφάνιση γρίπης των χοίρων στο Ηνωμένο Βασίλειο – ο τελικός αριθμός ήταν κάτω από 500.»

Πρέπει λοιπόν να αναρωτηθείτε, γιατί θα πίστευε κανείς ότι πρόβλεψε σωστά ο Φέργκιουσον τώρα σε αυτήν τη φρενίτιδα COVID;

Είναι οι συνάδελφοί του οι εμπειρογνώμονες ή / και οι πρόεδροι / πρωθυπουργοί  »ηλίθιοι»;

Πιθανώς μερικοί από εσάς να το σκεφτούν, άλλοι το γνωρίζουν, αλλά δεν τολμούν να πουν τίποτα (το βιώνουμε αυτή τη στιγμή από πολλούς δικηγόρους και γιατρούς), κάποιοι εμπλέκονται και θέλουν να δημιουργήσουν νέες δομές που καταστρέφουν τις οικονομίες και μας οδηγούν σε μια νέα παγκόσμια τάξη .

Είχαν την ιστορία, την έντυσαν με ένα μοντέλο υπολογιστή, σχεδιασμένη από έναν άνδρα με παρελθόν γεμάτο αξιολύπητες και καταστροφικές αποτυχίες.

Ο Neil Ferguson είναι το φάντασμα της μηχανής. Το μηχάνημα είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και το CDC. Ο άνθρωπος πίσω από το φάντασμα είναι ο Μπιλ Γκέιτς.

Στις 5 Μαΐου 2020 έρχονται τα νέα ότι ο κυβερνητικός επιστήμονας Neil Ferguson παραιτείται.

Δεν με ανησυχεί μόνο η εμπλοκή των ίδιων ανθρώπων που συνεχίζουν να επιστρέφουν, αλλά και η πλήρης αγνόηση του ελαττωματικού παρελθόντος. Δεν είναι το ότι οι υπεύθυνοι δεν το γνωρίζουν. Με όλες τις γνώσεις που  γνωρίζουμε σήμερα, δεν μπορούμε πλέον να μιλάμε για άγνοια, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε  στην πλήρη πρόθεση.

Ο καθηγητής Drosten και το σκάνδαλο της γρίπης των χοίρων 

Δεν θέλω να αναφέρω εδώ ολόκληρο το σκάνδαλο της γρίπης των χοίρων, μπορείτε ήδη να δείτε το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ (Arte – Profiteure der Angst) και να διαβάσετε το άρθρο (Rubikon – Swine Flu 2.0).

Θα ήθελα να επαναλάβω μια δήλωση του Drosten από τους κερδοφόρους του φόβου, η οποία απαντήθηκε τόσο σωστά από την Raphael-Viaveto Post Τετ 25 Μαρ 2020, 13:28 που συμφωνώ με αυτήν την περιγραφή 100%. Δεν θα μπορούσε να εκφραστεί καλύτερα.

Αξίζει να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ταινία (κερδοφόροι του φόβου), αλλά ένα ειδικό μέρος της συνέντευξης ειδικότερα αρχικά με διασκεδάζει πολύ και στη συνέχεια με έκανε να τρέμω. Ένας ιολόγος είχε την ευκαιρία να μιλήσει για το πώς μπορεί να αλλάξουν οι ιοί (από το 27:30)

O-Ton: «Θα μπορούσατε να πείτε ότι αυτός ο ιός θα μπορούσε να αποκτήσει ορισμένα τμήματα γονιδίων από πολύ επικίνδυνους άλλους ιούς, για παράδειγμα από ιούς της γρίπης των πτηνών, και στη συνέχεια να γίνει ένας πολύ επικίνδυνος ιός. 

Αλλά ακόμη και έτσι, πάντα, πρέπει κανείς να πει με προσοχή: Ο τρέχων ιός είναι στην πραγματικότητα ήδη πολύ, πολύ επιτυχημένος και αναρωτιέται κανείς τι θα έκανε με έναν τέτοιο ιό, επειδή μια τέτοια ξαφνική μετάλλαξη συνδέεται σχεδόν πάντα με τον ιό, τουλάχιστον για μια στιγμή, είναι χειρότερη από πριν ο ιός δεν θέλει να σκοτώσει ανθρώπους, ο ιός θέλει απλώς να υπάρχει. Μπορεί να το κάνει ιδιαίτερα καλά αν οι οικοδεσπότες του συνεχίσουν να κινούνται αόρατα στο κοινωνικό τους περιβάλλον, δηλαδή δεν είναι σοβαρά άρρωστοι. «

Σχεδόν έπεσα κάτω από τα γέλια, λόγω της απόλυτης γελοίας και της σχεδόν θρησκευτικής, μεσαιωνικής πίστης στους δαίμονες πίσω από αυτό. Τότε θέλησα να ξανακοιτάξω για να δω ποιος έλεγε τέτοιες ανοησίες. Και ένοιωσα, φρίκη όταν είδα πώς, ήταν ο καθηγητής Christian Drosten, ο οποίος ανέπτυξε το τρέχον τεστ PCR για τον »νέο» κορονοιό και είναι γνωστός ως συν-εφευρέτης των χαριτωμένων κορονοϊών.

Η πεποίθηση που κρύβεται πίσω από αυτές τις δηλώσεις χαρακτηρίζεται, για μένα, από μια σχεδόν ακατανόητη, παιδική άγνοια. Ο υποτιθέμενος ιός, δηλαδή ένα απλό κέλυφος μεμβράνης με περιεχόμενο RNA, θεωρείται ότι έχει θέληση και ικανότητα λήψης αποφάσεων! 

Υποτίθεται ότι εάν ο ιός αισθάνεται άσχημα (ό, τι κι αν σημαίνει αυτό; πώς είναι κακό RNA με επικάλυψη μεμβράνης;), 

Μπορεί να κάνει ένα άλμα μετάλλαξης (τίποτα από «τυχαίες μεταλλάξεις» επειδή ο ιός αποφασίζει πότε θα μεταλλαχθεί) !! 

Ο ιός λέγεται ότι έχει ένστικτο επιβίωσης (δεν θέλει να σκοτώσει, θέλει να υπάρχει) !!

Ένας τόσο βαθύς ανόητος εξανθρωπισμός δεν μπορεί πλέον να περιγραφεί μόνο ως μη επιστημονικός. Αυτή είναι η πιο αγνή προ-επιστημονική, βρεφική πίστη στα πνεύματα. Μετά από τα πολλά, πολλά χρόνια στα οποία έχω ασχοληθεί με τις ανοησίες που μεταβιβάζονται ως σύγχρονη επιστήμη, δεν είναι εύκολο να με εκπλήξει ή ακόμα και να σοκαριστώ με ανόητες δηλώσεις. Αλλά αυτή η αναπαράσταση, σε συνδυασμό με τη θέση που κατέχει αυτός ο άνθρωπος σήμερα, με τρομάζει πραγματικά. Είναι το πιο ανόητο ηλίθιο πράγμα που έχω ακούσει από ακαδημαϊκούς τα τελευταία δέκα χρόνια. Αλλά αυτό καθιστά πολλά πράγματα σαφή σχετικά με την ιολογία.

Ενδιαφέροντα γεγονότα για τον Καθ. Christian Drosten

1.Ο Drosten ζήτησε τον εμβολιασμό της γρίπης των χοίρων πολύ γρήγορα

2.Το εμβόλιο Pandemrix που ζήτησε ο Drosten βιαστικά χωρίς δεδομένα το 2009 αποδείχθηκε καταστροφή τόσο για την ασφάλεια των φαρμάκων (αμέτρητα άτομα που είχαν εμβολιαστεί υπέφεραν από ναρκοληψία από τον εμβολιασμό, βλ. PEI της 28ης Νοεμβρίου 2016) ή (WDR) αλλά και για τους εθνικούς προϋπολογισμούς (έπρεπε να καλύψουν εκατοντάδες εμβολιασμούς και στο τέλος καταστράφηκαν εκατομμύρια εμβόλια που αγοράστηκαν).

[Σε μια πλασματική λίστα κατάταξης, θα είχε αποκλειστεί πλήρως ως πολιτικός σύμβουλος για την εκτίμηση των επιδημικών κινδύνων για τα σχετικά εμβόλια στην ιστορία της ιατρικής, μετά από αυτήν την αδιαμφισβήτητη θέση (Drosten) κανείς δεν μπορεί να τον φτάσει …]

3.Ο Drosten απαιτεί: «Πρέπει να παρακάμψουμε τους κανονισμούς για τα εμβόλια.» Είναι πραγματικά απίστευτο πώς κάποιος που το 2009, μέσω της εντελώς λανθασμένης αξιολόγησης του εμβολίου, εξακολουθεί να απαιτεί την παράκαμψη των κανονισμών. Εμεινα εμβρόντητος!

4.«Φασιστικές Φαντασιώσεις του Drosten» Σύντομο απόσπασμα: 

Και η ερώτηση σχετικά με τον εθελοντικό χαρακτήρα της εφαρμογής ιχνηλάτισης απαντάτε με ένα ενοχλητικό τρόπο από τους συγγραφείς της βρετανικής μελέτης: φυσικά, αυτή η εφαρμογή έπρεπε να είναι εθελοντική, όπως στην Κίνα, όπου η εφαρμογή δεν ήταν υποχρεωτική «δεν είναι υποχρεωτική, αλλά απαιτήθηκε για την  μετακίνηση μεταξύ περιοχών και σε δημόσιους χώρους και στα μέσα μαζικής μεταφοράς» [όχι υποχρεωτική, αλλά προϋπόθεση για μετακίνηση μεταξύ επαρχιών της πόλης ή σε δημόσιους χώρους ή για τη χρήση των δημόσιων συγκοινωνιών]. Για τους συγγραφείς μιας δημοκρατικής κοινωνίας μια βαθιά ενοχλητική κατανόηση του «μη υποχρεωτικού» ….

Το γεγονός ότι ο εκ των πραγμάτων αποκλειστικός σύμβουλος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης στη συζήτηση σχετικά με τη χρήση εφαρμογών ιχνηλάτισης στην πανδημία δεν υψώνει τη φωνή του, αλλά φαντασιώνεται τη φασιστική παρακολούθηση και τις στρατηγικές απομόνωσης που βρίσκονται στα χέρια της τεχνητής νοημοσύνης και των αλγορίθμων, ο Christian Drosten απορρίπτεται για άλλη μια φορά ως σύμβουλος μιας δημοκρατικά νομιμοποιημένης κυβέρνησης, της οποίας οι ενέργειες πρέπει να βασίζονται στην ελεύθερη-δημοκρατική βασική τάξη.

5.Συνεργασία του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates με τους Lothar Wieler (RKI) και Christian Drosten (Berlin Charité)

6. Αν και είναι γνωστές οι πολλές παρενέργειες των εμβολίων mRNA, καθώς και οι τεράστιες παρενέργειες των νανοσωματιδίων [Spiegel] | [mdr] |

[Vlad Georgescu] που βρίσκονται μέσα στο εμβόλιο, ο Drosten δηλώνει: «Τα εμβόλια που βασίζονται στα γονίδια έχουν πιθανότητα». 

7.Στο πλαίσιο της σειράς podcast NDR ‘‘The Coronavirus Update with Christian Drosten», ο Christian Drosten, διευθυντής του ινστιτούτου Charité και ιολόγος, μιλά για την κρίση της κορώνας.

Ο André Barmettler, εκδότης του ExpressZeitung, ακούει λίγο πιο προσεκτικά και βρίσκει έναν υποψήφιο πωλητή που παρουσιάζει τη μοναδική του λύση στους φοβισμένους ανθρώπους, αλλά όχι χωρίς να εμπλακεί σε αντιφάσεις και να χρησιμοποιεί άσχημα κόλπα πωλήσεων, όπως την χρήση της Διαλεκτικής του Hegel’s.

Ακούστε προσεκτικά τι λέει  »ο αστέρας των ιολόγων»!

8.Ο ιολόγος Drosten σχετικά με τη δοκιμή του: Παραθέτω: «Σίγουρα: προς το τέλος η PCR είναι μερικές φορές θετική και μερικές φορές αρνητική. Η σύμπτωση παίζει ρόλο. Εάν δοκιμάσετε τους ασθενείς αρνητικούς δύο φορές και τους απαλλάξετε ως θεραπευμένους, τα θετικά αποτελέσματα των δοκιμών μπορούν σίγουρα να επιστρέψουν στο σπίτι. Δεν πρόκειται για νέα μόλυνση με κανένα τρόπο.

9.Ο Drosten έχει επανειλημμένα εξαπλώσει τον πανικό: «Θα είναι πολύ κακό» ή »ο Drosten προειδοποιεί για επικίνδυνα εφέ στο παρασκήνιο’‘ και υπάρχει επίσης μια προειδοποίηση για ένα δεύτερο κύμα, αν και δεν έχει υπάρξει ακόμη ένα πρώτο. «Αυτό φοβίζει λίγο» – Μετάλλαξη κορώνας; Ο Drosten τολμά να κάνει μια ανησυχητική πρόγνωση. Όπως γνωρίζουμε σήμερα, σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε κίνδυνος.

10.Drosten και τα παιδιά – αριθμοί με ένα σκοπό … – 30/04/2020

Όποιος εκ των προτέρων – όπως ο Drosten εδώ – διατυπώνει σαφείς ερωτήσεις δημοσίως και μετά τα αποτελέσματα των επιστημονικών ερευνών με αυτόν τον τρόπο, το εκφράζουμε προσεκτικά: ερμηνεύει μονόπλευρα και, ως ιολόγος, για άλλη μια φορά δεν κρύβει καν τις πολιτικές απαιτήσεις σε ένα επιστημονικό έργο ( «Με βάση αυτά τα αποτελέσματα, πρέπει να προσέξουμε την απεριόριστη επανέναρξη σχολείων και νηπιαγωγείων στην παρούσα κατάσταση» – Jones 2020), αποκλείει τον εαυτό του (για άλλη μια φορά) ως αμερόληπτος σύμβουλος μιας δημοκρατικής κυβέρνησης.

Προσθήκη: Αμφισβητήσιμες μέθοδοι – Η μελέτη του Drosten για μολυσματικά παιδιά είναι εξαιρετικά λανθασμένη

11.Στατιστικοί του Κέιμπριτζ: Απόσυρση της μελέτης Drosten, παραδέχονται λάθη – 27 Μαΐου 2020 

Ο διάσημος στατιστικός και ερευνητής κινδύνου David Spiegelhalter εντάσσεται στις τάξεις των γνωστών επιδημιολόγων και στατιστικολόγων που μερικές φορές επικρίνουν έντονα τη μελέτη του Chief Coronist Drosten σχετικά με την υποτιθέμενη μολυσματικότητα παιδιών από το Πανεπιστήμιο του Cambridge.

12.Αφού ο καθηγητής Drosten βρισκόταν ήδη σε μια διαμάχη με διάφορα περιοδικά, BILD, Spiegel κ.λπ., υπήρξε επίσης διαμάχη μεταξύ του Alexander Kekulé (Διευθυντή του Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας) και του Drosten.

Kekulé – »Ο επαναυπολογισμός των στατιστικών δεν μπορεί να σώσει την τρέχουσα δουλειά», ο Drosten απάντησε: »Ο Kekulé δημιουργεί μια διάθεση. Η παρουσίασή του είναι προκατειλημμένη. Δεν γνωρίζει τα δεδομένα μας και αναφέρει λανθασμένα. Ο ίδιος ο Kekulé δεν θα μπορούσε να επικριθεί, θα έπρεπε πρώτα να δημοσιεύστε κάτι.»

Έτσι μπορείτε να δείτε πώς είναι τα πράγματα εδώ. Είναι σαν ένα κουκλοθέατρο. Όλα αυτά συμβαίνουν ακόμη και αν δεν υπάρχουν ενδείξεις για τον SARS-CoV-2.

13.Jan Fleischhauer on the Diva from the Charité – 8 Ιουνίου 2020 – ο αλάθητος Δρ Drosten: Το Habeck της ιατρικής έχει τους δικούς του κανόνες

14.Μετά από όλη την τόλμη και τις ψευδείς δηλώσεις που έχουν οδηγήσει σε βλάβη στην υγεία, ο Drosten επιτίθεται σοβαρά στους «συναδέλφους» του | [Daily mirror ]

Το επιστημονικό έγκλημα του τέστ PCR, για τον κορονοιό. Μέρος δεύτερο.

πηγή

Der Wissenschaftsbetrug durch Prof. Christian Droste

Πηγή

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *