ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΣΟΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΟΛΥΚΟΣ, (DENİZ KURDU)! (βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Δεν τους έφταναν τους Τούρκους οι αλλεπάλληλες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και τώρα προχώρησαν σε τουριστική επίδειξη της άσκησης Θαλασσόλυκος, καλώντας τους τουρίστες στο τουρκικό θέρετρο της Μούγλας να επισκεφτούν τα πολεμικά τους πλοία για να τους δείξουν την… μεγάλη τους ναυτική υπεροχή, (βλέπε… türk acemi).

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, στα πλαίσια της άσκησης Deniz Kırdu το τουρκικό πολεμικό πλοίο TCG Fırtına, αγκυροβόλησε στο λιμάνι της Μούγλας και εκεί άνοιξε τις γέφυρες του για να το επισκεφτούν οι τουρίστες που βρίσκονται στο θέρετρο.

Παράλληλα άλλα πολεμικά πλοία προσάραξαν στο ναύσταθμο του Aksaz, όπου επίσης έγιναν επιδεικτικές τελετές υποδοχής και προβολής στους τουρίστες στην ευρύτερη περιοχή.

Λοιπόν το.. τερπνόν μετά του ωφέλιμου ακόμα και στις προκλητικές ασκήσεις στο Αιγαίο.

Μάλιστα! Και στη συνέχεια το… τουρικο σόου :

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. 20 Μαΐ. 2017

    […] Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, στα πλαίσια της άσκησης Deniz Kırdu το τουρκικό πολεμικό πλοίο TCG Fırtına, αγκυροβόλησε στο λιμάνι της Μούγλας και εκεί άνοιξε τις γέφυρες του για να το επισκεφτούν οι τουρίστες που βρίσκονται στο θέρετρο. Παράλληλα άλλα πολεμικά πλοία προσάραξαν στο ναύσταθμο του Aksaz, όπου επίσης έγιναν επιδεικτικές τελετές υποδοχής και προβολής στους τουρίστες στην ευρύτερη περιοχή. Λοιπόν το.. τερπνόν μετά του ωφέλιμου ακόμα και στις προκλητικές ασκήσεις στο Αιγαίο. Μάλιστα! Και στη συνέχεια το… τουρικο σόου : ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγοςnikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *