ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΑΛΟ!!!

4.92/5 (13)

Γράφει ο Νϊκος Χειλαδάκης

Την καταπληκτική είδηση ότι η βουλευτίνα Σμύρνης και εκπρόσωπος του τουρκικού Λαϊκού Κόμματος της αντιπολίτευσης, που είναι και δεύτερο κόμμα στην τουρκική βουλή, η Selin Saye Böke, βαπτίστηκε χριστιανή Ορθόδοξη, έφερε στην δημοσιότητα ο Τούρκος δημοσιογράφος, Ünsal Ergel.

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, η εν λόγω βουλευτίνα σε συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο απαντώντας στην ερώτηση αν είναι χριστιανή, παραδεχτηκε έμμεσα πως έχει βαπτιστεί χριστιανή και αυτό σε μια ισλαμική Τουρκία που ο ισλαμισμός έχει καταντήσει ένα αυταρχικό και δικτατορικό καθεστώς.

Η Selin Saye Böke είναι από πολύ γνωστή οικογένεια με καθηγητές πανεπιστημίου που κατάγεται από τη περιοχή του Hatay, μια συνοριακή με την Συρία περιοχή όπου υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα και σήμερα πολλοί Ορθόδοξοι αραβόφωνοι χριστιανοί.

Όπως αναφέρεται, η βουλευτίνα του Λαϊκού Κόμματος βαπτίστηκε στην Ορθόδοξη εκκλησία της Αλεξανδρέττας που υπάγεται στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο της Αντιόχειας, που έχει την έδρα του σήμερα στην Δαμασκό της Συρίας.

Το εντυπωσιακό είναι πως η Selin Saye Böke είναι βουλευτίνα του τουρκικού κοινοβουλίου και παρά τις διάφορες αρνητικές αντιδράσεις ακόμα και μέσα από το κόμμα της, δεν δίστασε όχι μόνο να βαπτιστεί, αλλά και να το διακηρύξει δημόσια.

Εμείς θα της πούμε ένα ολόψυχο μπράβο, την ίδια ώρα που εδώ στο…Ελλαδιστάν, η Ορθοδοξία διώκεται με όλα τα μέσα και το να λέει κανείς δημόσια πως είναι Ορθόδοξος Χριστιανός κατάντησε να θεωρείται…ακόμα και ρατσιστικό!

Αλλοίμονο μας!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφεάς-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

8 Σχόλια

 1. Πρέπει να το καταλάβουμε. Κατ’ αρχάς κοιτάξτε μια κούκλα. Έχει καμιά σχέση με Mογγόλα ?? Φυλετικά Ελληνίδα 100%. Είναι απλά μία από τα εκατομμύρια κρυφοχριστιανών που δεν τολμούν να εκδηλωθούν, κατάλοιπα των 33 εκατομμυρίων χριστιανών της Μικρασίας την εποχή της Άλωσης, που σήμερα θα ήταν 100 εκατομμύρια. Οι εισβολείς Μογγολότουρκοι ήταν πολύ λίγοι και χάθηκε το DNA τους μέσα στον ωκεανό του πανάρχαιου Ελληνικού αίματος. Η Αυτοκρατορία ήταν διαλυμμένη, όπως ακριβώς και για τους ίδιους περίπου λόγους σήμερα η Ελλάδα, και την κατάκτησαν οι ελάχιστοι άγριοι πολεμοχαρείς επιδρομείς. Οι περισσότεροι βέβαια κάτοικοι της εποχής εξισλαμίστηκαν σταδιακά, πραγματικά, βίαια ή εθελούσια πολύ πριν την Άλωση της Πόλης, και οι υπόλοιποι μετά, για να γλυτώσουν το κεφάλι και την περιουσία τους, αφού είχε προηγηθεί 3 αιώνες η κατάκτηση του Μικρασιατικού χώρου και μετά από τόσες γενεές έχουν χάσει το παρελθόν τους , μπήκαν στην Τουρκική δομή και έγιναν οι σημερινοί συνειδητοί Τούρκοι. Σε ελάχιστους διασώζονται ίχνη Μογγολικών φυλετικών χαρακτηριστικών. Ανυποψίαστα μεγάλο τμήμα όμως του πληθυσμού , που θα μας εκπλήξει εάν ποτέ επικρατήσει η ελευθερία, εξισλαμίστηκαν μόνο επίσημα και περνιούνται για Τούρκοι, ενώ στα κρυφά είναι Χριστιανοί και ξέρουν την Ελληνορωμαίϊκη καταγωγή τους. Πάρα πολλοί, ίσως εκατομμύρια, ξέρουν και τα χριστιανικά ονόματα των προγόνων τους. Μερικές φορές, συνειδητοί Τούρκοι μουσουλμάνοι τυχαίνει να παντρεύονται επισήμως Τουρκάλα αλλά κρυφοχριστιανή, και όταν το ανακαλύπτουν παθαίνουν ταράκουλο, αλλά στο τέλος καταλαβαίνουν και οι ίδιοι το δικό τους παρελθόν. Οι ζυμώσεις που σφύζουν κάτω από την επιφάνεια της Τουρκικής κοινωνίας είναι τεράστιες, όσο τεράστιο και ανείπωτο είναι το φυσικό και πολιτιστικό γενοκτονικό δράμμα του Μικρασιατικού Ελληνισμού, το μεγαλύτερο γενοκτονικό δράμα του κόσμου, που ελάχιστοι το συνειδητοποιούν.

  • Βεβαίως ἀγαπητὲ δὲν ὁμοιάζει μὲ μογγόλα διὰ τὸν ἀπλούστατον λόγον ὅτι οἱ Τοῦρκοι οὖτε εἶναι οὖτε ἦταν Μογγόλοι. Εἶναι εὐρωπαϊκὸς λαὸς τῆς βορειοανατολικῆς ἐσχατιᾶς τῆς Εὐρώπαϊκῆγς Ἠπεἰρου συγγενὴς πρὸς τοὺς Φινλανδοὺς καὶ Μαγυάρους οἱ ὁποῖοι ἕν ἐπάγγελμα ἐγνώριζαν ἀνέκαθεν αὐτὸ τοῦ ληστοῦ. Ἐν ἀντιθέσει πρὸς τοὺς δύο ἄλλους συγγενικοὺς τους λαοὺς οὐδέποτε ΕΞΕΠΟΛΙΤΙΣΘΗΣΑΝ μὲ συνέπειαν ἀντὶ ἱστορίας νὰ ἔχουν ποινικὸν μητρῶον.
   Χαρακτηριστικὸν τῶν Τούρκων εἶναι ὅτι οἱ ἄνδρες, ὅπως ὅλοι οἱ λευκοί, τρέφουν πυκνὰς γενειάδας ἐν ἀντιθέσει πρὸς τοὺς μογγόλους οἱ ὁποῖοι τρέφουν ἐλαχίστην ἕως καθόλου μὲ ἐξαίρεσιν τοὺ Ἰάπωνας εἰς τοὺς ὁποίου συχνὰ παρουσιάζονται ἄνδρες μὲ πυκνάς γενειάδας πρᾶγμα τὸ ὁποῖον ὀφείλεται εἰς τὴν μεγάλην ἐπιμειξίαν των μὲ τοὺς λευκοὺ κατοίκους τῶν Ἰαπωνικῶν νήσων, τοὺς Ἀἱνοῦ.

 1. 11 Φεβ. 2016

  […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφεάς-Τουρκολόγος http://www.nikosxeiladakis.gr […]

 2. 6 Μαρ. 2018

  […] ΧειλαδάκηςΔημοσιογράφος-Συγγραφεάς-Τουρκολόγοςnikosxeiladakis Loading… var d = new Date, script113127 = document.createElement("script"), mg_ws113563 = […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *