ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ;-ΣΟΚ: Ο DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ! ΒΙΝΤΕΟ

4.6/5 (10)

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Δίκτυο Ελληνισμού ο Dr. Δημήτρης Αντωνίου PhD, FRCS, PhilLevA(Oxford) μας εξηγεί πως δημιουργήσανε τα εμβόλια του covid ώστε να είναι αυτοδιασπαρώμενα(ή αυτοδιάχυτα) δηλαδή ο εμβολιασμένος να μεταδίδει το εμβόλιο στους γύρω του.
Ο μηχανισμός που χρησιμοποίησαν για να φτιάξουν τα εμβόλια αυτά και κυρίως τα AstraZeneca, Johnson & Johnson και το Ρωσικό Sputnik V είναι αυτός ακριβώς που περιέγραφε το πανεπιστήμιο Johns Hopkins στην εργασία του η οποία εργασία όμως ήταν υποτίθεται απλώς μια θεωρία και ναι μεν υπήρχε ως τεχνολογία αλλά θα ήταν πολύ επικίνδυνο να εφαρμοστεί στον άνθρωπο και επίσημα τουλάχιστον δεν προβλεπόταν να εφαρμοστεί.
Ο γιατρός στο βίντεο μας εξηγεί αυτό που αποκρύβουν επιμελώς οι διάφοροι τυχάρπαστοι «ειδικοί», ότι ουσιαστικά οι εταιρείες που έφτιαξαν τα εμβόλια, έχουν δηλώσει πως έχουν ακολουθήσει την διαδικασία του αυτοδιάχυτου εμβολίου για τα εμβόλια αυτά και ως εκ τούτου είναι πλέον επιστημονικά σίγουρο πως οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν το εμβόλιο, με ότι αυτό συνεπάγεται!
Κατά την εκτίμηση του Dr. Αντωνίου, γιαυτό τον λόγο έχουμε χαλάρωση των μέτρων,ούτως ώστε οι εμβολιασμένοι να διασπείρουν στους γύρω τους το εμβόλιο.
Μετά από αυτή την πληροφορία πρέπει να αντιληφθούν οι «υπεύθυνοι» (αλλά και όσοι τους στηρίζουν) ότι σε λίγο καιρό που θα αρχίσει ο λαός να αντιλαμβάνεται το μέγεθος της απάτης και του εγκλήματος εναντίον του, θα στραφεί εναντίον τους και οι συνέπειες γι αυτούς δεν θα είναι ευχάριστες. Διότι πλέον το πράγμα πάει αλλού.
Εδώ δεν μιλάμε για μια πανδημία αλλά για την γενοκτονία του ανθρώπινου είδους.
Δείτε το επίμαχο απόσπασμα από την ομολογουμένως πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη:

Όταν ο κοινός νους δεν μπορεί να καταλάβει απλά πράγματα τότε έχουμε πρόβλημα.

Μας αγάπησαν ξαφνικά και θέλουν να μας σώσουν;

Το 2005 εκπρόσωποι 194 χωρών συγκεντρώθηκαν για να πληροφορηθούν ότι οι χώρες θα πρέπει να ετοιμασθούν για ασκήσεις Πανδημίας.

Το 2011 προσπάθεια για το εμβόλιο που αγόρασε ο κ, Αβραμόπουλος, ο μετονομασθείς και «σκυλοπνίχτης του Αιγαίου», έχοντας βοηθό τον κ. Τσιόδρα δεν περπάτησε.

Το 2020 το Ίδρυμα Ροκφέλλερ παρείχε οδηγίες στις χώρες για τα βήματα που θα επακολουθήσουν.

Το εμβόλιο είναι μεταλλαξιογόνο σε εν δυνάμει θανατηφόρο ιό.

Αν Θέλετε να σώσετε τα παιδιά σας

  

  

ΠΗΓΗ

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ!!!

Η ομάδα του Φαουτσι άρχισε να καταρρέει και οι διευθυντές του από τους οργανισμούς υγείας NIH & NIAID ομολογούν στους ανακριτές και ταυτόχρονα τους έχουν κάνει κατάσχεση τους σερβερ τους. Ο στρατός κάνει μεγάλο έργο πίσω από την κουρτίνα σε ολόκληρο τον κόσμο από την Μ. Βρετανία , την Γερμανία, Ελβετία μέχρι την Αμερική. Όσοι έχουν κάνει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας θα βρεθούν πίσω από τα κάγκελα. Ο Martin Ackermann ο οποίος είναι ο Αυστριακός αρχηγός της ομάδας Corona task, κατηγορείτε ότι έχει παραπλανήσει με δηλώσεις του και για συστηματική διαχείριση του πληθυσμού για το θέμα του covid-19. Ο Martin Ackemann έχει κατηγορηθεί για εγκληματικές ενέργειες που αφορά την επί τούτου επιτυχημένη τρομοκρατία που έχει ασκήσει στο θέμα του covid-19.

ΠΗΓΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *