ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

4.44/5 (48)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ένα πραγματικά σοκαριστικό γεγονός συμβαίνει εδώ και καιρό στην Τουρκία. Όπως φαίνεται, οι Τούρκοι κάνουν εμπόριο οργάνων αφαιρώντας όργανα από παιδιά Σύριων μεταναστών ενώ είναι ακόμη ζωντανά.

Σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ, στρατιωτικοί στη Συρία οι οποίοι εργάζονται για ξένες υπηρεσίες συμμετέχουν στην εμπορία ανθρωπίνων οργάνων σε συνεργασία με ιδιωτικές εταιρίες οι οποίες έχουν τις βάσεις τους στην Τουρκία.

Η Λιβανέζική εφημερίδα ad-Diyar αναφέρει πως οι Τουρκικές αρχές μεταφέρουν νεαρούς Σύριους και παιδιά τραυματίες που εισέρχονται στην Τουρκία, σε νοσοκομεία στην Αντάλεια και στο Ισκεντερούν σε αυτοκίνητα που επιβλέπονται από την τουρκική αστυνομία και μυστικές υπηρεσίες.

Οι Σύριοι τραυματίες αφότου αναισθητοποιούνται, τα όργανα του σώματός τους αφαιρούνται και ύστερα σκοτώνονται για να θαφτούν στα σύνορα της Τουρκίας ή αλλού.

Ο Γενικός Διευθυντής του ιατροδικαστικού γραφείου της Συρίας, Hussein Noufel, αποκαλύπτει πως, σωματικά μέλη και όργανα χιλιάδων Σύριων πολιτών έχουν πουληθεί στη μαύρη αγορά τα τελευταία έξι χρόνια.

Με τον πόλεμο στη Συρία να συμπληρώνει εξαετία, έχουν πραγματοποιηθεί όλων των ειδών κτηνωδίες και ανθρώπινη εκμετάλλευση. Όλος αυτός ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας, που έχει ενορχηστρωθεί από τους Σιωνιστές, πραγματοποιείται για τα συμφέροντα τη ιμπεριαλιστικής πολιτικής των ΗΠΑ-Ισραήλ.

Όπως μαρτυρεί η εφημερίδα, στις χώρες της Ευρώπης, ήταν από καιρό γνωστό αυτό το εμπόριο. Μάλιστα, Σύριοι γιατροί οι οποίοι είχαν έρθει από Γερμανία, Γαλλία και Βέλγιο για να φροντίσουν τους τραυματίες, ανακάλυψαν αυτή την κλοπή σωματικών οργάνων αλλά συνάντησαν εμπόδια στη συλλογή περεταίρω πληροφοριών από τον Τουρκικό στρατό.

Η εφημερίδα ad-Diyar τονίζει πως, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας των ΗΠΑ FSA, έχι προκαλέσει μεγάλες καταστροφές με βομβαρδισμού στα νοσοκομεία της Συρίας, καταστρέφοντας τον ιατρικό εξοπλισμό και τις ιατρικές προμήθειες. Γι αυτό το λόγο Σύριοι από την περιοχή του Χαλεπιού καταλήγουν στα τουρκικά νοσοκομεία αγνοώντας τον κίνδυνο.

Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν είναι πως η FSA σε συνεργασία με ορισμένα ασθενοφόρα της Συρίας μεταφέρουν τους τραυματίες σε νοσοκομεία της Τουρκίας όπου εκεί γίνεται η αφαίρεση και το εμπόριο οργάνων. Σε πολλά πτώματα τα οποία βρέθηκαν, έλειπαν όργανα όπως μάτια, νεφρά κλπ.

H ad-Diyar, αποκαλύπτει πως, σε μια από τις περιπτώσεις, Τούρκοι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι από τους 60.000 τραυματίες πολίτες και στρατιώτες που μεταφέρθηκαν στην Τουρκία, αφαιρέθηκαν όργανα από τους 15.622, των οποίων τα πτώματα στάλθηκαν πίσω στη Συρία για να θαφτούν.

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ισχυρίζεται τάχα πως παρακολουθεί στενά όλη αυτή την κατάσταση στην Τουρκία τα τελευταία τρία χρόνια.

 

 

Το κόστος των ανθρωπίνων οργάνων στη μαύρη αγορά είναι αρκετά μεγάλο με τα φθηνότερα όργανα όπως χέρι και βραχίονας να ξεκινούν από 385 δολάρια. Στα ακριβότερα όργανα συγκαταλέγονται η καρδιά και ο μυελός των οστών, αξίας 119.000 και 23.000 δολάρια αντίστοιχα.

 

Ένα φρικιαστικό παράδειγμα αφάιρεσης οργάνων, συγκεκριμένα των ματιών, ενός 6χρονου αγοριού από την Κίνα.

Οι Σομαλοί μετανάστες σκοτώνονται στην Αίγυπτο και ύστερα τους αφαιρούνται τα όργανα.

Έτσι γίνονται οι απαγωγές που μπορεί να οδηγήσουν και στη αφαίρεση οργάνων παιδιών ή ενηλίκων. Επτά προσπάθειες απαγωγής που καταγράφηκαν στην κάμερα.

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

18 Σχόλια

 1. Τι θέλει ΑΚΟΜΑ ο ΟΗΕ για να καταδικάσει την τουρκία;
  Ο εκπρόσωπος στο βίντεο λέει ότι δεν είναι σίγουροι γιατί έχουν περιορισμένη πρόσβαση. Δηλαδή τότε πως είναι σίγουροι μόνο για ότι κάνει ο Άσσαντ (αφού πάλι έχουν περιορισμένη πρόσβαση) και όχι για ότι κάνουν οι τούρκοι;
  Τόσα πτώματα διαμελισμένα που τους λείπουν τα όργανα, δεν είναι αιτία καταδίκης της τουρκίας;
  Πόσο πρωτότυπο είναι (στο άλλο βίντεο) που το εμπόριο οργάνων το κάνουν εβραίοι; Ευτυχώς τους έπιασε το FBI…

 2. Από την επιχειρηματική ευκαιρία
  Έχουμε δάνεια σε όποιον μπορεί να επιστρέψει με επιτόκιο 2% ετησίως, όλα τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση που πρέπει να πληρούνται, Email: group.financ@gmail.com

 3. Στα πλαίσια του μονιμου καθεστώς γενοκτονίας που η τουρκική παρουσία (όπου και όσο υφίσταται) εγκαθιστά και συντηρεί,σε πλήρη συμφωνία με τις ισλαμικές επιταγές,σφαγές όπως η παραπάνω αποτελούν bussines as usual για το καθε κτήνος που ειναι περήφανος να ειναι τουρκος,τοσο στην ισλαμική όσο και στην κεμαλικη εκδοχήτης παραπάνω ρήσης.

 4. Δεν μπορέσει να αληθεύει κάτι τέτοιο!!! Η χειρότερη κατάρα να πέσει σε αυτούς αλλά και στο έθνος που προκαλεί κάτι τόσα αισχρό και απάνθρωπο…!

 5. τη γουρουνια ειναι τη παλιανθροπη χηροτερα απο ζωα δεν ηπαρχη θεος ??? η καταρα να τους πιαση να τους σημβη το ιδιο και πιο χηροτερο.τη ψυχη θα δωσουν στο θεο …θεεμου κανε κατη χριστεμου παναγιαμου τη κακο μας βρηκιε …απο τον καιρο που σκορπηστηκαν ηπροσφηγη γηνοντε πολλα αυτος ο λαος ειναι καθηστερημενοι

 6. Δεν είναι μόνο στην Τουρκία κοιτάζετε γύρο μας τι συμβαίνει????εδο εδο εδο στην Ελλάδα μας είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα! ! !σε δευτερόλεπτα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ! ! !βαζουν αγγελίες εργασίας ενοικιάσεις πιλοτήριο πρότασης δανείου 1% και 2% και σε εξαφανίζουν ΤΑ ΜΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ 114 ΚΑΙ ΑΦΤΙΑ ΣΑΣ 1114 και πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΣΙΟ ΗΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΜΑΣ⛪️⛪️⛪️

 1. 13 Μαΐ. 2017
 2. 13 Μαΐ. 2017
 3. 13 Μαΐ. 2017

  […] ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (ΕΔΩ) […]

 4. 14 Μαΐ. 2017

  […] διαβάστε την συνέχεια  […]

 5. 25 Μαΐ. 2017

  […] источник ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ(… […]

 6. 28 Μαΐ. 2017

  […] Πηγή: nikosxeiladakis.gr […]

 7. 18 Φεβ. 2019

  […] источник ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ(… […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *