ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ! (βίντεο)

5/5 (1)

rothschildΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Πριν από λίγα χρόνια ένας γνωστός Γέροντας στο Άγιο Όρος μου είχε πει : «Αιώνες είχε να εμφανιστεί ένας τέτοιος χαρισματικός Άγιος. Και ήρθε στις παραμονές της μεγάλης κρίσης που την προφήτεψε»
Ακόμη και την σκληρή, τρομοκρατική δράση του Ισλάμ στον δυτικό κόσμο και την Ευρώπη είχε δει πριν από είκοσι και πλέον χρόνια με τη Χάρη του Χριστού ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος (+ 1994)!

«ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ»
Άγιος Παΐσιος: «Θα έρθουν χρόνια που οι άνθρωποι, για να προστατευτούν, θα παίρνουν για όλες τις δουλειές τους Χριστιανούς. Θα θέλουν να κάνουν μάθημα στο παιδί τους; Θα παίρνουν χριστιανό δάσκαλο. Να ασβεστώσουν το σπίτι τους; Το ίδιο. Υδραυλικό; Επίσης. Γιατί δεν θα έχουν εμπιστοσύνη στους άλλους. Έτσι, σιγά-σιγά θα μαζευτούν και θα αποτελέσουν μια ποίμνη με έναν ποιμένα»! (Μαρτυρίες Προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος, Ν. Ζουρνατζόγλου, Β΄Τόμος, 1η έκδοση, σελ. 66)

Ήδη η ισλαμοφοβία απλώνεται με αστραπιαία ταχύτητα…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ
Άγιος Παΐσιος για τους Γάλλους: «Ας τους αυτούς που μαζεύουν τους Μουσουλμάνους και χτίζουν τζαμιά. Αργότερα, θα καταλάβουν τι συμβαίνει και τότε θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν μέτρα εναντίον τους. Θα δείτε τι θα κάνουν»! (Μαρτυρίες Προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος, Ν. Ζουρνατζόγλου, Β΄Τόμος, 1η έκδοση, σελ. 359)
Πράγματι η Γαλλία έζησε πρώτη στην Ευρώπη πρόσφατα μεγάλες τρομοκρατικές επιθέσεις Ισλαμιστών αφού «τους μάζευε και έκτιζε τζαμιά»…. Ήταν πρωτόγνωρες μάλιστα οι εικόνες με πάνοπλους Γάλλους Στρατιώτες να περιπολούν στα πιο τουριστικά μέρη στο Παρίσι…

Και όπως δείχνουν τα λόγια του Αγίου Γέροντα, τα πράγματα θα χειροτερέψουν ακόμη περισσότερο… Και καλό θα είναι κανένα πλέον ελληνικό σχολείο να μην ταξιδεύει στο εξωτερικό…

ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Άγιος Παΐσιος: «Μη στεναχωριέσαι, η Τουρκία έχει τόσα εσωτερικά προβλήματα, που δεν μπορεί να ανοίξει νέο μέτωπο. Σε βάθος χρόνου, τα εσωτερικά προβλήματα και οι μειονότητές της θα της δημιουργήσουν πολλά προβλήματα, μέχρι που θα τη διαλύσουν»! (Μαρτυρίες Προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος, Β΄Τόμος, 1η έκδοση, σελ. 365)

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Άγιος Παΐσιος: «…Οι ξένοι είναι εκείνοι που θα μας βοηθήσουν τελικά. Θα μάθουν την αλήθεια και θα μας βοηθήσουν. Θα πουν: «Φτάνει πια μ΄ αυτούς» (τους Τούρκους)»! (Μαρτυρίες Προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος, Ν. Ζουρνατζόγλου, Β΄Τόμος, 1η έκδοση, σελ. 350)

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *