ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ DR.SUCHARIT BHAKDI ΣΤΟ FOCUS FM-ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ-Δρ. Σ.Μπάγκντι: Τα PCR και τα self-test είναι «επικίνδυνα, ηλίθια, ανόητα και άχρηστα»

5/5 (9)

ΣΟΥΧΑΡΙΤ ΜΠΑΓΚΝΤΙ 170521
by Focus FM 103.6

Δρ. Σ.Μπάγκντι: Τα PCR και τα self-test είναι «επικίνδυνα, ηλίθια, ανόητα και άχρηστα»

Αποκαλυπτικός ήταν σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γερμανο-Ταϊλανδός καθηγητής επιδημιολογίας, Δρ. Σουχαρίτ Μπάγκντι, . Επέκρινε το σκληρό Lockdown που επέβαλε η ελληνική κυβέρνηση, ενώ χαρακτήρισε τα self-test που γίνονται στους μαθητές «επικίνδυνα, ηλίθια, ανόητα και άχρηστα».Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Φυσικοπαθητικό και συγγραφέα Μάριο Δημόπουλο, ο Δρ. Μπάγκντι

Δρ. Σ.Μπάγκντι: Τα PCR και τα self-test είναι «επικίνδυνα, ηλίθια, ανόητα και άχρηστα»

Αποκαλυπτικός ήταν σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γερμανο-Ταϊλανδός καθηγητής επιδημιολογίας, Δρ. Σουχαρίτ Μπάγκντι, . Επέκρινε το σκληρό Lockdown που επέβαλε η ελληνική κυβέρνηση, ενώ χαρακτήρισε τα self-test που γίνονται στους μαθητές «επικίνδυνα, ηλίθια, ανόητα και άχρηστα».Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Φυσικοπαθητικό και συγγραφέα Μάριο Δημόπουλο, ο Δρ. Μπάγκντι

Ο καθηγητής Μπάγκντι αναφέρθηκε φυσικά και στα εμβόλια. Ως προς τα εμβόλια mRNA και το ενδεχόμενο να τροποποιούν το DNA του ατόμου που εμβολιάζεται ήταν καθησυχαστικός. «Θα ήταν μάλλον σπάνιο να συμβεί κάτι τέτοιο. Φυσικά, δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς και δεν πρέπει να αποκλειστεί, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για την επίπτωση.»

Σημείωσε ωστόσο, ότι «το ίδιο το γεγονός ότι κάποιος εγχέει το mRNA ή ένα εμβόλιο AstraZeneca στο σώμα σας, είναι αρκετά κακό. Επειδή αυτό μπορεί να προκαλέσει φρικτά πράγματα. Φρικτά. Πράγματι, αυτά τα φρικτά πράγματα συμβαίνουν καθημερινά.»

Και συμπλήρωσε:

«Η προστατευτική αποτελεσματικότητα κανενός από αυτά τα εμβόλια δεν έχει αποδειχθεί ποτέ ότι υπάρχει. Ποτέ. Όταν μιλάμε για την προστατευτική αποτελεσματικότητα, μιλάω για προστασία από επικίνδυνες ασθένειες και θάνατο. Δεν μιλάω για προστασία από βήχα και θετικό τεστ PCR. Επειδή σε αυτό αναφέρονται αυτές οι εταιρείες, όταν λένε ότι προστατεύει 95%. Αλλά αν κοιτάξετε τα δεδομένα, τα δεδομένα είναι γελοία, καταλαβαίνετε. Η Pfizer είχε δύο ομάδες 20.000 ατόμων η καθεμία, 20.000 εμβολιάστηκαν, 20.000 δεν εμβολιάστηκαν. Και έπειτα κοίταξαν να δουν, νομίζω, μετά από δύο μήνες, διαπίστωσαν ότι στην εμβολιασμένη ομάδα είχαν 10 περιπτώσεις COVID-19 που ορίστηκαν ως πυρετός, βήχας και θετικό τεστ PCR. Στην μη εμβολιασμένη ομάδα είχαν 150 ή 160 περιπτώσεις (κρούσματα) πυρετού, βήχα και θετικό τεστ PCR. Τώρα όλοι ξέρουμε πόσο άχρηστο είναι το τεστ PCR, συνεχώς δείχνει ψέματα, οπότε στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν δεδομένα και είτε το θέλετε είτε όχι, το να εμβολιάσετε 20.000 άτομα, έτσι ώστε 150 να μην έχουν πυρετό και βήχα, νομίζω ότι είναι τόσο ανόητο που κανείς δεν πρέπει να τους πιστέψει.»

»Από την άλλη πλευρά, αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι άνθρωποι είναι ο αριθμός των σοβαρών παρενεργειών. Είναι της τάξης του 1 έως 2% για όλα αυτά τα εμβόλια με βάση το γονίδιο. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε εμβολιάσει 20.000, 200 έως 400 άτομα έχουν τόσο σοβαρές παρενέργειες που πρέπει να υποβληθούν σε θεραπεία, κάποιοι καταλήγουν ακόμη και στη ΜΕΘ ή και σακατεύονται.»

Επιβεβαιώνοντας για τους κινδύνους που εγκυμονεί η πρωτεΐνη-ακίδα, ο Δρ. Μπάγκντι εστίασε στην παραγωγή αυτών των ακίδων. «Η ακίδα θα κολλήσει στο αίμα. Και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο», σχολίασε, εξηγώντας, ότι αυτό μπορεί να προξενήσει θρομβώσεις. Επεσήμανε μάλιστα, ότι αυτό είναι κάτι που όλα τα εμβόλια μπορούν να προξενήσουν, και τα mRNA και τα υπόλοιπα.

Ο Δρ. Σουχαρίτ Μπάγκντι έκανε έκκληση και προς τη χώρα μας, εκφράζοντας και τα φιλελληνικά αισθήματά του:

«Παρακαλώ, κάντε κάτι γι’ αυτό. Η Ελλάδα ήταν το λίκνο του πολιτισμού, του δυτικού πολιτισμού. Όλα τα σπουδαία πράγματα προήλθαν από την Ελλάδα, όλα όσα δημιουργήθηκαν στην Ευρώπη προήλθαν αρχικά από εσάς. Συνεχίστε να είστε ένα σπουδαίο έθνος και μη μετατρέπεστε σ’ ένα έθνος ανίδεων ανθρώπων. Μην το κάνετε αυτό. Η Ευρώπη σας χρειάζεται. Ο κόσμος σας χρειάζεται.»

http://trelogiannis.blogspot.com/2021/05/pcr-self-test.html

‘Γ Κ Α Γ Κ Ν Σ Τ Ε Ρ Σ’ ! Τίποτε λιγώτερο….. ( Σέ 59΄΄ ΟΛΗ η ανατριχίλα ! )

CHARLIE WARD – Ηχογράφηση στελέχους‘CDC’, ότι ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ δε λειτουργεί…

CHARLIE WARD – Ηχογράφηση στελέχους CDC ότι κανένα εμβόλιο δε λειτουργεί

ΩΩΩΧΧΧ!!! ΜΟΛΙΣ έκανε τό εμβόλιο, ΚΟΛΛΗΣΕ ο μαγνήτης ΕΚΕΙ α κ ρ ι β ώ ς που μπήκε η ΒΕΛΟΝΑ της σύριγγος!!!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΑΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ «ΥΠΕΡΒΟΛΗ» !!!!!!

Watch a Magnet Stick to This Ladies Arm, After She Took the Pfizer Jab. (This Confirms NanoBots Are in This Vaccine)

Παρακολουθήστε ένα μαγνητικό ραβδί σε αυτό το γυναικείο βραχίονα αφού πήρε το Pfizer Jab. (Αυτό επιβεβαιώνει ότι τα NanoBots βρίσκονται σε αυτό το εμβόλιο)
Η ΚΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ‘PFIZER’ KAI BAZEI ENA ΜΑΓΝΗΤΑΚΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΚΟΛΛΑΕΙ!!!…………
ΜΕΤΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΕ ΧΡΥΣΟ, ΚΟΒΑΛΤΙΟ, ΤΙΤΑΝΙΟ, ΑΛΛΟΥΜΙΝΙΟ, ΧΑΛΚΟ, ΟΡΕΙΧΑΛΚΟ, ΜΠΡΟΥΤΖΟ.
ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΙΔΕΡΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΟΞΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ 75% ΝΕΡΟ.ΜΗΠΩΣ Η ΟΞΕΙΔΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ;ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΩΤΑΩ.ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΙΔΗΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΟΡΙΟ;
https://www.brighteon.com/0a888749-e23b-4084-b1c4-a53bebc0a0d8

https://odysseiatv.blogspot.com/

Έτσι φουσκώνουν τους νεκρούς από άλλες αιτίες ,για covid

Ορίστε και η φωτό απο την εκκλησία.  Ο θείος μου σε ζελατίνα και δίπλα το κείμενο αγανάκτησης τής κόρης του Διονυσίας.  Καταλάβατε τώρα;;  Λένε οτι είναι 10.000 οι νεκροί, ούτε 1.000 δέν είναι.

ΠΗΓΗ

http://sinomosiologos.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *