ΣΥΜΦΟΡΑ ΒΡΗΚΕ ΕΧΘΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 800.000 -ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ- ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ (Αποκλειστικό: Διόδοτος & Μποτίλιας -Φωτο-Βίντεο)

5/5 (7)

800.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στο Βερολίνο χθες Σάββατο για να διαμαρτυρηθούν κατά των μέτρων που επιβλήθηκαν στη Γερμανία λόγω της «μαϊμού πανδημίας» του κορωνοϊού, με ευθείς αναφορές στην παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών. Αριστεροί, δεξιοί, φιλελεύθεροι, νομιμόφρονες οικογενειάρχες και ακτιβιστές κατά του εμβολιασμού, βρέθηκαν όλοι μαζί. Εθεάθη ακόμη και η μαύρη-λευκή-κόκκινη αυτοκρατορική σημαία της Γερμανίας.

Οι διαδηλωτές χόρεψαν και τραγούδησαν το «We Will Rock You» των Queen. Υπήρχαν πλακάτ με το σύνθημα «Κάνουμε θόρυβο επειδή κλέβετε την ελευθερία μας!» και «Αρχίστε να σκέφτεστε! Μην φοράτε μάσκα!».

Οι διαδηλώσεις ακολούθησαν μετά από κάλεσμα του Michael Ballweg, επιχειρηματία και πολιτικού αουτσάιντερ που έχει οργανώσει παρόμοιες συγκεντρώσεις στη Στουτγάρδη και πάει και για δήμαρχος της νοτιοδυτικής πόλης. Η αστυνομία υπέβαλε καταγγελία εναντίον του, για την αποτυχία του να εξασφαλίσει ότι οι διαδηλωτές θα φορούσαν μάσκες και θα κρατούσαν αποστάσεις.

Οι συστημικοί πολιτικοί επέκριναν τους διαδηλωτές, με πρώτη τη σοσιαλδημοκρατική Σάσκια Έσκεν να τους αποκαλεί «covidiots» (κορωνο-άμυαλοι).
«Όχι μόνο θέτουν σε κίνδυνο την υγεία μας, αλλά θέτουν σε κίνδυνο τις επιτυχίες μας ενάντια στην πανδημία», έγραψε στο Twitter η Έσκεν, το κόμμα της οποίας συνεργάζεται με τον συνασπισμό της Άγκελας Μέρκελ.

Στην Γερμανία τούς παραμυθιάζουν και πάλι, όπως γίνεται κι αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, ότι ξανά αυξήθηκαν τα κρούσματα και ότι περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι νοσούν από COVID-19 ενώ οι νεκροί ανέρχονται στους 1.000. Οι περισσότεροι βέβαια Γερμανοί έχουν ήδη σεβαστεί τα μέτρα που περιλαμβάνουν τη χρήση μασκών σε καταστήματα, ενώ η κυβέρνηση μόλις πρόσφατα επέβαλε υποχρεωτικά τεστ για τους τουρίστες που επιστρέφουν από επικίνδυνες χώρες.

Όπως και στην Ελλάδα, έχουν και στην Γερμανία τις συχνές τηλεοπτικές εμφανίσεις τους, «τρεις τέσσερις, οι ίδιοι και οι ίδιοι, δικοί τους λοιμωξιολόγοι και επιδημιολόγοι» δήλωσε ο διαδηλωτής Πίτερ Κονζ. Εκείνοι που έχουν διαφορετικές απόψεις, και είναι πολλές δεκάδες στον πλανήτη, και μεγαλύτερα «κεφάλια», «σιωπούν, λογοκρίνονται ή δυσφημίζονται ως υπερασπιστές θεωριών συνωμοσίας».


Όπως σάς υποσχεθήκαμε, εχθές το απόγευμα στην ανάρτησή μας Ε Κ Τ Α Κ Τ Η _ Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η !!!, θα μάς περιγράψει σήμερα ο αγαπητός φίλος Διονύσης, ή Μποτίλια στο Πέλαγος, πώς βίωσε τη συγκέντρωση αυτή, μέσα σε κόσμο που ένιωθαν όλοι μια γροθιά, μέσα και από κάποιες φωτογραφίες και βίντεο που τράβηξε με το κινητό, και με τον ποιητικό τίτλο «ΟΤΑΝ Η ΓΡΙΟΥΛΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΕΜΠΗΞΕ ΤΟ ΔΟΡΥ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ».

Εγώ απλά θα κάνω μια ευχή, μετά από αυτή την ευχάριστη εξέλιξη στην Γερμανία, μία χώρα που καταδυναστεύεται από τούς ίδιους εχθρούς που έχουμε κι εμείς.. :

ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

ΟΤΑΝ Η ΓΡΙΟΥΛΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΕΜΠΗΞΕ ΤΟ ΔΟΡΥ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ

Σήμερα, πρώτη Αυγούστου τού κυριολεκτικά σωτηρίου έτους για την ανθρωπότητα 2020, έλαβε χώρα η μεγαλύτερη διαμαρτυρία στα ιστορικά χρονικά τής Γερμανίας με συμμετοχή ενός εκατομμυρίου σχεδόν ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ στο Βερολίνο, ενάντια στα μέτρα πρωτοφανούς παγκόσμιας καταστολής, περιορισμού και καταβαράθρωσης τής οικονομικής και κοινωνικής ζωής, στέρησης τού οξυγόνου από τούς ανθρώπους, με επιβεβλημένα φίμωτρα ασφυξίας, με πρόφαση την γελοιότητα μιας ανύπαρκτης πανδημίας. Με τίτλο «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ – TAG DER BEFREIUNG – η σημερινή διαμαρτυρία στο Βερολίνο, στην καρδιά τού νεοταξικού τέρατος, έστειλαν ένα εκατομμύριο άνθρωποι το πλέον ελπιδοφόρο μήνυμα που αρθρώθηκε κατά την τρίτη χιλιετία μέχρι σήμερα, με άκρατη αποφασιστικότητα και πρωτοφανές ανυποχώρητο φρόνημα στα πέρατα τής οικουμένης.

Όταν ο εκπρόσωπος τών δυνάμεων καταστολής, που είχαν καταλάβει αυθαίρετα την εξέδρα τών ομιλητών τής διοργάνωσης, ξεστόμισε από τα μεγάφωνα την τρίτη προειδοποίηση σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα, αναγγέλλοντας την έναρξη τής βίαιης διάλυσης τής διαμαρτυρίας, ένα εκατομμύριο ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ βροντοφώναξαν το «WIR BLEIBEN HIER» – ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ.
Δείτε εδώ το βίντεο της στιγμής αυτής: https://drive.google.com/file/d/1pmhTKXldhUt1nHlH8Ur6-i7LiOsyBZS7/view

Από 139 πόλεις τής Γερμανίας προσήλθαν άνθρωποι ώστε να καταστήσουν σαφές:

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ

καθιστώντας επίσης σαφές ότι:

Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Αυτό που ξεκίνησε πριν από τρεις μήνες με 180 ανθρώπους στην Στουτγάρδη, με μια διαμαρτυρία, που ενώ όλοι φόραγαν μάσκες και κράταγαν τις αποστάσεις που είχαν επιβληθεί, δεν δίστασαν οι δυνάμεις καταστολής να μακελέψουν, εξελίχθηκε σε μια λαοθάλασσα, που σήμερα βροντοφώναξε: “WIR SIND DAS VOLK – WIR SIND DAS MEER“ – ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ – ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΘΑΛΑΣΣΑ.

Σήμερα δεν μπόρεσα να διακρίνω σε αυτήν την διαμαρτυρία, ούτε μια μάσκα. Οι άνθρωποι ανέκτησαν με παρρησία και τόλμη το στοιχειώδες αγαθό, που τούς αφαιρέθηκε βίαια: ΤΗΝ ΕΓΓΥΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ. Όταν οι λίγες φιάλες νερού, που έτυχε να βρίσκονται εκεί μέσα στο λιοπύρι, ενός καταγάλανου ουρανού, που οι συστημικοί αεροψεκασμοί είχαν μετατρέψει ενδιάμεσα σε θολή χλεμπόνα, πέρναγαν από στόμα σε στόμα δεκάδων ανθρώπων, τότε το νερό μετατρεπόταν σε ΥΔΩΡ ΖΩΗΣ. Αισθανόμενοι δίπλα μας την ζεστή αύρα των συνανθρώπων μας, σε ένα κοινό αγώνα ενάντια σε εμβολιασμούς, που κακοποιούν τον γονότυπο και εμφυτεύουν μικροκυκλώματα, ανακτήσαμε το νόημα για το οποίο ήρθαμε ζωή: Να αισθανόμαστε, να συναισθανόμαστε και να συμπονάμε τον συνάνθρωπό μας, αγαπόντες αλλήλους, ίνα εν ομονοία ομολογήσωμεν: ΖΩΗ – ΦΩΣ – ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ. ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ.

    Τα ψωμιά τής συφιλίδας, που έχει εισχωρήσει εδώ και χιλιετίες στο σύστημα και δηλητηριάζει τήν ανθρώπινη ζωή, είναι πλέον πολύ μετρημένα. ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ. ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΝ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΣΠΑΡΑΓΜΟ. WHERE WE GO ONE WE GO ALL.

Από το 2012 ξεκίνησε η μετάπτωση τών ισημεριών και κορυφώνεται αυτήν την περίοδο, για να ολοκληρωθή τα επόμενα χρόνια. Ήδη τα ειδησεογραφικά πρακτορεία γράφουν για έντονες μεταβολές στο μαγνητικό πεδίο τής ΜΑΝΑΣ ΓΑΙΑΣ. Αυτό που οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί τού συστήματος κραδαίνουν ως φόβητρο καταστροφής, η διογκούμενη ως χιονοστιβάδα αφυπνισμένη ανθρωπότητα, αλλά και οι χιλιάδες τών ατσαλωμένων μέσα στην διαδικασία τής μετενσάρκωσης πρεσβύτερων ψυχών, που κάποιες από αυτές βρίσκονταν σήμερα μέσα στο εκατομμύριο τών συγκεντρωθέντων, μετατρέπουν σε ευλογία τού επερχομένου ευτυχισμένου μέλλοντος τής ανθρωπότητος. Ο πρώτος ομιλητής τής σημερινής διαμαρτυρίας κάλεσε σήμερα ένα εκατομμύριο ανθρώπους, να βάλουμε το χέρι μας στην καρδιά και να στείλουμε ένα μήνυμα αγάπης επί ένα λεπτό προς ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Στις δύο πλευρές τού πάρκου, που περιβάλλει την λεωφόρο τής 17ης Ιουνίου, ή πιο συγκεκριμένα τής Q Ιουνίου, διέκρινα δυο ομάδες ΜΑΣΤΕΡΣ σε βαθύ διαλογισμό. Καθισμένοι σε κύκλο οκλαδόν, με τα καφτάνια στο χρώμα τού Ήλιου, έστειλαν σήμερα, καθόσον ένα εκατομμύριο άνθρωποι έβαζαν το χέρι στην καρδιά το συνταρακτικό μήνυμα, ότι αφού πετάξαμε τις μάσκες, βλέποντας πλέον ο ένας τον άλλον πρόσωπο προς πρόσωπο, μπορούμε πλέον να στρέψουμε το πρόσωπό μας και προς ΤΟ ΘΕΙΟ, ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟ. Άκουσα τον βρυχηθμό τής πεταλούδας, τής ψυχής, που κλήθηκε να πετάξη, πετώντας στα άχρηστα το παλιό της πουκάμισο. Άκουσα το μήνυμα εκατομμυρίων ανθρώπων, ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Άρα και η συμμετοχή στην επερχόμενη αφθονία είναι αυτονόητη και δεδομένη. Άκουσα το μήνυμα των ΜΑΣΤΕΡΣ, ότι καταργείται το παλιό ένδυμα, με τον χαλκά που μάς έχουν περάσει στην μύτη για να μας σέρνουν στο κοτέτσι τής μικροψυχίας και τού εγωισμού: WHERE WE GO ONE WE GO ALL. Η σημαία τών Q Anon, που κυμάτιζε μπροστά στην εξέδρα, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα: “ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ Q“. Ένα εκατομμύριο σήμερα εδώ, χιονοστιβάδα αύριο παντού, σπορά τής νέας οικουμένης.

Μανάδες που βύζαιναν μωρά, γριούλες τής διπλανής πόρτας, ανάπηροι σε καροτσάκια, μέχρι και κατοικίδια ζώα, που κράταγαν στο στόμα τους σημαιάκια, απέδειξαν σήμερα στις δυνάμεις καταστολής τού τέταρτου ράιχ, ότι ένα εκατομμύριο άνθρωποι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΙΜΟΙ.

Οι διοργανωτές τής διαμαρτυρίας έκαναν συχνές εκκλήσεις να φορέσουν οι συγκεντρωμένοι μάσκες και να κρατήσουν αποστάσεις, χωρίς όμως να εισακουστούν από κανένα. Εάν ήταν να παραμείνουν μασκοφόροι οι άνθρωποι, που έκαναν εκατοντάδες χιλιόμετρα για να έλθουν με χιλιάδες πούλμαν στο Βερολίνο, μπορούσαν να παραμείνουν και στο σπίτι τους, περιμένοντας καρτερικά τον εμβολιασμό και την επιβολή τού αποπληθυσμού, που ξιπασμένα ανακοίνωσε η αλήτ με τις πέτρες τις Γεωργίας.

Μισή ώρα πριν την έναρξη τής διαμαρτυρίας, ανακοίνωσε διαδικτυακά το περιοδικό Der Spiegel, ότι αυτή ματαιώθηκε, με απαγόρευση τής αστυνομίας. Μάταια οι διοργανωτές ανακοίνωσαν με την έναρξη, ότι πρόκειται για μια ειρηνική διαμαρτυρία, καλώντας τούς συγκεντρωμένους να δείξουν τις ευχαριστίες τους προς την αστυνομία, για την μέχρι τούδε διακριτική της παρέμβαση. 

Η απόφαση να επιχειρηθή η βίαιη διάλυση τής διαμαρτυρίας ήταν φανερό, ότι είχε προηγηθή. Δεδομένου, ότι και ο φραστικός εκβιασμός για βίαιη διάλυση τών συγκεντρωμένων, οι τρεις προειδοποιήσεις από τις δυνάμεις καταστολής και η ανακοίνωση, ότι ξεκινάει η διά τής βίας διάλυση τών συγκεντρωμένων, ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΙΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ, ενάντια στην γυναίκες που κράταγαν τα μωρά στην αγκαλιά και τούς γέροντες, που κάποιοι έσυραν κυλιόμενα βοηθήματα, για μπορούν να στέκονται. Πρόκειται για ένα αισχρό ψυχολογικό πείραμα τών μηχανικών τής εξουσίας, κατά πόσο μπορεί ο εκβιασμός μέσω τών οπλοφόρων, να κάμψη το φρόνημα μεγάλου πλήθους ανθρώπων. ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΑΛΗΤΑΜΠΟΡΕΣ. Έτσι οι γιαγιάδες τής διπλανής πόρτας γελοιοποίησαν τούς κατασταλτικούς μηχανισμούς τού τέταρτου ράιχ.
Στο βίντεο εδώ, ο ενθουσιασμός παραμένει αλώβητος: https://drive.google.com/file/d/1aNxlDVWcYxg6kvaDRkMrFx1QagpMRcQh/view
     Όταν ρώτησα τον εικονιζόμενο με ταττού την αρχαιοελληνική περικεφαλαία, τον κλάδο ελαίας και το Λ, εάν μπορώ να φωτογραφίσω το χέρι του επειδή είμαι από την Ελλάδα, μού απάντησε: «Ποια φωτογραφία; Κάτσε δίπλα μου, εάν χτυπήσουν οι μπάτσοι να τούς παίξουμε μαζί μπαλάκι»:

Οι μακελάρηδες, πίσω από τα γραφεία επιχειρήσεων με τα τζοϊστικ μπροστά στις οθόνες με τις εικόνες από τις κάμερες τών ελικοπτέρων βρέθηκαν προ ενός απλούστατου διλήμματος:

Ή οπισθοχωρούν, οπότε ξεφτιλίζονται, ή μακελεύουν, οπότε ξεφτιλίζονται ανεπανόρθωτα.

Εφόσον αποφασίσουν οι δήμιοι τούς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, αυτοί δεν μπορούν να γίνουν πλέον με ένεση, αλλά μόνο με τα μπιστόλια. Για το φόβητρο τού νόμου δεκαετούς κάθειρξης σε άρνηση υποχρεωτικού εμβολιασμού, που ψήφισαν κάποιοι στην ελλαδική βουλή, θέλω να δώ τι θα ισχυριστούν αυτοί, μπροστά στον επερχόμενο δημόσιο κατήγορο. Παρεπιπτόντως αναφέρω, ότι προσφάτως ο Πρόεδρος Τραμπ ενεργοποίησε την θανατική ποινή. Και εφόσον ρε μόμολα αποφασίσατε ήδη να με εξοντώσετε σαν το ποντίκι, γιατί να μην αμυνθώ και να πεθάνω με το κεφάλι ψηλά. Δεν χωράει στην γκλάβα σας, ότι ο εκφοβισμός δεν πιάνει στον μελλοθάνατο;

Θέλω, κλείνοντας αυτήν την αναφορά, να συμπληρώσω, ότι οι Γερμανοί είναι οργανωμένοι και πειθαρχημένοι. Στην σημερινή διαμαρτυρία είχαν αφήσει τις παρυφές τού δρόμου κενές, για να διέρχεται ανεμπόδιστη η αστυνομία. Στην Ελλάδα όμως φυσάει άλλο αεράκι. Εάν περάσετε από κάποια ξενοδοχεία τής Λέσβου και τής Χίου, θα σάς εξηγήσουν, ότι το κλύσμα στην περιοχή που είναι θαμμένα τα κόκαλα τών προγόνων μας, γίνεται με αλάτι χοντρό. Για αυτό το είπε κι ο Νικόλας:

ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ

ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΠΕΤΑΞΕ

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΚΑΝΙΑ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ

Και είναι να μην ξεκινήσει να ξηλώνεται το πουλοβεράκι…

Γιατί δεν σάς σώνει ούτε οι μασόνοι.

Εδώ, ένας που κρατούσε την απαραίτητη απόσταση.. 🙂

Και εδώ.. ο υποφαινόμενος μετά την τρίτη προειδοποίηση:

Διονύσιος Κλαδάς τού Γεωργίου,

μέλος οικογενείας Κλαδά.

diodotos-k-t.blofspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *