ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ «ΑΛΛΑ» NEMTSOV

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο μόνιμος στόχος της Δύσης, δηλαδή των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης εδώ και αρκετά χρόνια από τότε δηλαδή που ο Βλαδίμηρος Πούτιν επικράτησε πολιτικά στην Ρωσία, είναι η με κάθε τρόπο ανατροπή του καθώς αναδείχτηκε σαν το μεγαλύτερο εμπόδιο για την επιβολή της Νέας Τάξης.

Η πιο προσφιλής μέθοδος των δυτικών για την ανατροπή του ρώσικου καθεστώτος, είναι η προβοκατόρικη «ηρωοποίηση»  ενός θύματος που θα είναι κάποιος πολιτικός αντίπαλος του προέδρου Πούτιν, με την εν ψυχρώ  εκτέλεση του. «Opposition is looking to turn someone into «involuntary martyr»». Ήδη όπως φαίνεται και στο βίντεο που παραθέτουμε, από το 2012 ο Πούτιν γνώριζε αυτά τα προβοκατόρικα σχέδια και τα είχε καταγγείλει δημόσια.

Με αυτόν τον τρόπο θα δίνονταν η αφορμή να ξεσπάσουν αντικυβερνητικές διαδηλώσεις και να δημιουργηθεί ένα κλίμα ανάλογο με αυτό της πλατειάς Μειντάν του Κιέβου που προκάλεσε την ανατροπή του μέχρι τότε νόμιμου προέδρου της Ουκρανίας. Απλά πράγματα.

Στις 27  Φεβρουαρίου του 2015 επιχειρήθηκε η προβοκάτσια με την δολοφονία του γνωστού αντιφρονούντα Μπόρις Νέμτσωφ, ο οποίος επί χρόνια ήταν στέλεχος των επιχειρήσεων του Τζωρτζ Σόρος,  ενός από τους πιο σφοδρούς επικριτές του καθεστώτος Πούτιν και από τους μεγαλύτερους σπόνσορες της Νέας Τάξης.

Δυστυχώς για τους οργανωτές της προβοκάτσιας αλλά και γα το θύμα, η επιχείρηση απέτυχε οικτρά καθώς ο ρωσικός λαός δεν έπεσε στην παγίδα και δεν ξεσηκώθηκε «αλλά ναζιστών» του Κιέβου. Άλλωστε ο Ρώσος πρόεδρος απολαμβάνει μεγάλη δημοσιότητα στο εσωτερικό της χώρα του.

Παρ’ όλα αυτά στη Μόσχα είναι πολύ επιφυλακτικοί και δεν αποκλείουν μια νέα προβοκάτσια καθώς τα νεοταξικά κέντρα πνέουν μένεα κατά του Πούτιν και ονειρεύονται να… τον δουν κρεμασμένο ανάποδα. Έτσι δεν αποκλείουν μια καινούργια προβοκάτσια γι’ αυτό και προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο.

Ο πόλεμος, αν και δεν γίνεται με κλασικά συμβατικά όπλα,  είναι πολύ σκληρός συχνά με απρόοπτες εξελίξεις.

Οίδομεν!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *