ΣΟΒΑΡΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σοβαρή κλιμάκωση στη Συρία ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ στην πόρτα μας Λύσε τους τέσσερις αγγέλους τους δεμένους πάνω στον ποταμό το μεγάλο, τον Ευφράτη».

Ο Ευφράτης-Ρωσία και το Ιράν λένε ότι δεν σταματά τον πόλεμο στη Συρία

Και είπε ο Θεός στον Αβραάμ: (Γένεσις ιε’ 18) «Τα παιδιά σου θα κατοικήσουν την έκτασιν που υπάρχει, από τον ποταμό της Αιγύπτου, μέχρι τον ποταμό τον μεγάλο (τον Ευφράτην)». Και αυτό το έχουν παρερμηνεύσει ότι αφορά τους Σαρακηνούς (Ιουδαίοι), τους απογόνους δηλαδή του Αβραάμ και της Σάρας (Σαρακηνοί), ενώ η υπόσχεση του Θεού στον Αβραάμ αφορούσε τους Αγαρηνούς, τους απογόνους του Αβραάμ και της Άγαρ (Αγαρηνοί). Και εκπληρώθηκε η υπόσχεση του Θεού, αφού από τον πρωτότοκο υιό του Αβραάμ και της Άγαρ, – τον Ισμαήλ – προήλθε το μεγάλο έθνος των Αράβων οι οποίοι κατοίκησαν πράγματι την γή από τον Νείλο ως τον Ευφράτη.

στις προφητείες των Ησαΐα, Ζαχαρία, Δανιήλ, αλλά και στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, αναφέρεται καθαρά, πως στην μάχη του Αρ-Μαγεδδών χάνονται οι δυνάμεις του Αντίχριστου και μετά από αυτό έρχεται η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας, Ο Σατανισμός και οι Ισραηλίτες, έχουν σκοπό να παρουσιάσουν τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο, ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ, για να ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ τον κόσμο, παρουσιάζοντας μετά τον Αντίχριστο, σαν τον ΧΡΙΣΤΟ στην Δευτέρα Παρουσία.

Ο προφήτης Ησαΐας είναι αποκαλυπτικός όταν αναφέρεται στην ημέρα εκείνη της θανατώσεως των ασεβών: (Ησαΐας κβ’ 2-3) «Οι θανατωμένοι δεν εφονεύθηκαν από μαχαίρι, ούτε πέθαναν ενώ εμάχοντο. Και όλοι οι άρχοντες ενώ έφευγαν για να γλυτώσουν από του τόξου, (από τον πόλεμο) δεν μπόρεσαν να διαφύγουν». Εις το κεφάλαιον (Ησαΐας λγ’ 10-11) γράφει τα εξής: «Η γή πενθεί μαραίνεται. Ο Λίβανος εξαθλιώνεται. Η πεδιάς Σάρων ομοιάζει με έρημον και η Βασάν και ο Κάρμηλος κατετινάχθησαν. Μία πνοή θα σας καταφάει σαν φωτιά και οι λαοί θα φαίνονται σαν να βρίσκονται μέσα σε καιόμενο ασβεστοκάμινο».

Το ίδιο αποκαλυπτικός αλλά “ακατανόητος” μέχρι το 1945, ήταν και ο προφήτης Ζαχαρίας όταν έγραφε για τον τρόπο, με τον οποίο θα αφανιστούν οι άνθρωποι στο πεδίο της μάχης Μαγιδδώ. (Αρ-Μαγεδδών). (Ζαχαρίας ιδ’ 12-15) «Και θα εκστρατεύσουν οι λαοί κατά της Ιερουσαλήμ. Και οι σάρκες τους θα λειώνουν ενώ είναι ακόμα όρθιοι. Και τα μάτια τους θα ρέουν και θα χύνονται μέσα από τις κόγχες τους. Και οι γλώσσες τους θα λειώνουν μέσα στα στόματά τους. Και το ίδιο θα πάθουν και τα άλογα και οι καμήλες και τα άλλα ζώα που θα βρεθούν εκεί».

Euphrates—Russia & Iran Say No Stopping Syria War

Τελικά, οι προφητείες των αγίων Γερόντων της Ορθοδοξίας αποκαλύπτονται ως οι καλύτερες «εφημερίδες”, αφού έχουν κατορθώσει να καλύψουν τα αδιανόητα (για την εποχή τους) γεγονότα εκατοντάδες χρόνια πριν αυτά συμβούν.

Και ναι, το νερό μπορεί να προκαλέσει κλιμάκωση στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, αφού η περίπτωση δεν αφορά μόνο τη Συρία, αλλά και άλλες χώρες (π.χ. Ιράκ), οι οποίες παίρνουν το υπερπολύτιμο αγαθό από τον ποταμό Ευφράτη και η στέρησή του αποτελεί αιτία για άμεση κήρυξη πολέμου, αφού τονερό είναι -κυριολεκτικά- πηγή ζωής για τις χώρες αυτές. Και μία τέτοια τρομοκρατική ενέργεια δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή από κανέναν.

Εάν οι ισλαμοφασίστες της Συρίας σκέφτονται σοβαρά να πλημυρίσουν τη βόρεια Συρία με νερό του Ευφράτη, τότε ενσυνείδητα προσπαθούν να πυροδοτήσουν έναν χωρίς κανέναν έλεγχο πόλεμο, τον οποίο κανείς δεν θα μπορεί να σταματήσει, αφού τα εμπλεκόμενα μέρη στον ήδη υπάρχοντα πόλεμο θα αυξηθούν και δεν θα δέχονται καμία συζήτηση και καμία πρόταση πέρα από την φυσιολογική ροή των υδάτων του ποταμού που τους δίνει ζωή. Ήδη, εν μέρει η Τουρκία με μία σειρά φραγμάτων έχει δημιουργήσει σημαντικό πρόβλημα στις χώρες της περιοχής.

 

Εάν, όμως, οι τζιχαντιστές ισλαμοφασίστες προχωρήσουν στην απόφασή τους, τότε η χρήση των χημικών όπλων ή βρώμικων (πυρηνικών) βομβών θα είναι το μικρότερο κακό που θα έχει να σκεφθεί ο Ομπάμα…

Αντάρτες της Συρίας σχεδιάζουν να «κατακλύσουν με νερό» το βόρειο τμήμα της χώρας ανατινάζοντας φράγματα στον Ευφράτη

«Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδδώνα, και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβεί τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή και ότι το ξανθόν γένος, δηλαδή οι Ρώσοι, θα πολεμήσουν εναντίον της Τουρκίας»…Γέροντας Παΐσιος

«Λύσον τους τέσσαρας αγγέλους επί τω ποταμώ τω μεγάλω Ευφρατη».

~ Το εύλογο ερώτημα είναι ποιοι είναι οι τέσσερις άγγελοι, που ελύθησαν για να σκοτώσουν το ένα τρίτο των ανθρώπων. Σε αυτό το ερώτημα έχουμε διάφορες ερμηνείες.

Οι δυο κύριοι ερμηνευτές της Ιεράς Αποκαλύψεως, Άγιοι Ανδρέας και Αρέθας Καισαρείας λένε ότι, ίσως είναι οι Αρχάγγελοι Μιχαήλ, Γαβριήλ, Ουριήλ και Ραφαήλ ως Αρχιστράτηγοι των ταγμάτων των αγγέλων, οι οποίοι εξαπολύονται εις την των ασεβών κατάκριση και γι’ αυτό αφανίζουν το ένα τρίτο των ανθρώπων. Αλλά ίσως είναι οι πονηροί δαίμονες, οι οποίοι δέθηκαν με την παρουσία του Χριστού και τώρα λύνονται με θείο πρόσταγμα και εξέρχονται δια να ταράξουν τα έθνη. «Εγώ δε του τους οίμαι πονηροτάτους είναι δαίμονας δεθέντας εν τη Χριστού Παρουσία· ούς κατά θείον πρόσταγμα εκ του υπερουρανίου θυσιαστηρίου εξερχομένους, ους είν το εν τη παλαιά σκηνή αντίτυπον, υπό θείου αγγέλου λύεσθαι, ώστε ταράξαι τα έθνη, ου μόνον κατά Χριστιανών, αλλά και κατ’ αλλήλων· ως αν οι μεν δόκιμοι και πιστοί φανεροί γένονται, και μειζόνων αμοιβών και των άνω μονών άξιοι φανώσιν, ως σίτος ώριμος»…

από το επίκαιρο, συγκλονιστικό και αποκαλυπτικό βιβλίο του Μοναχού Μάξιμου Γαβριήλ του Αγιορείτη.

Η λύση των τεσσάρων αγγέλων στον ποταμό Ευφράτη, που στέλλονται για να σκοτώσουν το ένα τρίτο των ανθρώπων είναι καθαρά μία συμβολική, σχηματική, οπτασιακή εικόνα, που θέλει να μας δηλώσει κάτι. Τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο δεν θα τον κάνουν οι άγγελοι και οι αρχάγγελοι του ουρανού, χρησιμοποιώντας μάλιστα και πολυάριθμο ιππικό – τεθωρακισμένα, αλλά θα είναι παγκόσμιο ανθρώπινο μακελειό πολλών εθνών, όπως τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτός βέβαια θα είναι πιο φρικτός, διότι σήμερα έχουμε σύγχρονα, πυρηνικά όπλα, που δύνανται να σκοτώσουν όντως το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού.

Συνεπώς, εδώ ο Θεός δια του Ευαγγελιστού Ιωάννου, ίσως θέλει να μας πει ότι αιτία του πολέμου αυτού θα είναι ο Ευφράτης ο ποταμός και τα νερά του ή ίσως ο χώρος και το κέντρο, που θα λάβει μέρος ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι τα μέρη, που εκπηγάζει και περνά ο Ευφράτης ποταμός, δηλαδή η Τουρκία, η Μ. Ασία, η Συρία, το Ιράκ, ίσως και το Ιράν, διότι ο Ευφράτης χύνεται στον Περσικό κόλπο, που συνορεύει με το Ιράν…

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός λέγει ότι τα στρατεύματα του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου θα φθάσουν μέχρι τη Συρία και το Ισραήλ. «Θα έρθει καιρός, που θα κατέβει το ρωσικό γένος για να πηγαίνουν στους Εβραίους εκεί που θα γίνει πόλεμος και θα πλέξει το τριότικο δαμάλι. Θα είναι τακτικός στρατός. Απ’ αυτόν δεν θα πάθετε τίποτα. Αλλά από το ρέμπελο θα πάθετε πολλά. Αν περάσει από την Αυλώνα (δηλαδή, από Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία για να πάει στην Κωμσταντινούπολη, διότι υπάρχει ήδη νέος δρόμος σαν την Εγνατία), χαρά στην Μακεδονία. Αν περάσει από την Μακεδονία, δηλαδή από την Εγνατία Οδό, αλλοίμονο στην Μακεδονία. Θα γίνει μεγάλο κακό». [Άγιος Κοσμά ο Αιτωλός, Κωνσταντίνου Τριανταφύλλου, Εκδόσεις Μικρά Ζύμη, σελ. 241].

Επίσης, ο Άγιος Παϊσιος έλεγε ότι «θα οικονομήσει ο Θεός σ’ αυτόν τον πόλεμο όλοι να γυρίσουν ηττημένοι. Ο ελληνικός στρατός θα είναι θεατής. Δεν θα γυρίσει κανένας νικητής. Γήπεδο θα είναι η Παλαιστίνη, τάφος η Νεκρά Θάλασσα. Αυτό θα είναι το πρώτο ημίχρονο, αλλά θα υπάρχει και δεύτερο ημίχρονο.(Ίσως με αυτά τα προφητικά λόγια ο Άγιος Παϊσιος να θέλει να μας πει ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει από τα μέρη της Συρίας και της Παλαιστίνης και μετά θα επεκταθεί και στην Μ. Ασία και στην Κωνσταντινούπολη). Μετά τα γεγονότα αυτά ο άνθρωπος θα φτάσει σε αδιέξοδο και τότε όλοι θα ζητούν να μάθουν για το Ευαγγέλιο και τις Γραφές. Ο Χριστός θα λυπηθεί τον κόσμο και θα δείξει ένα σημείο για να πιστέψουν. Τότε θα ψάχνει κανείς να βρει άπιστο»…

Στην τοιχογραφία παρίστανται οι 4 άγγελοι με φωτοστέφανα. Είναι μια εκδοχή αυτή μελετητών της Αποκαλύψεως, να θεωρούνται δηλαδή άγιοι αυτοί οι άγγελοι, και όχι πονηρά πνεύματα (δαίμονες). Όμως οι άγιοι άγγελοι απλώς υπακούουν στο θέλημα του Θεού, χωρίς να χρειάζεται το «δέσιμό τους».

Αυτό το δέσιμο όπως και στην περίπτωση του Σατανά, εφαρμόζεται μόνο στα πονηρά πνεύματα, και είναι γνωστά τέτοια δεσίματα δαιμόνων και από αγίους.

Η φωνή που προστάζει να λυθούν οι 4 άγγελοι προέρχεται από το Ουράνιο θυσιαστήριο. Αλλά ο ίδιος ο Χριστός είναι το αληθές Ιλαστήριον, και οι ψυχές των Μαρτύρων της πίστεως δεν το αποχωρίζονται αλλά είναι πάντα κάτω από Αυτό (Αποκ. 6,9). Με τον τρόπο αυτό προσδιορίζει ο άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος τον Χριστό σαν Μάρτυρα του Θεού Πατρός να έχει εισακούσει ήδη τους δικούς Του Μάρτυρες, στους οποίους προηγουμένως «ειπώθηκε να αναπαυτούν ακόμα λίγο χρόνο ωσότου ολοκληρώσουν (τη μαρτυρία τους) και οι σύνδουλοί τους και οι αδελφοί τους που πρόκειται να θανατώνονται όπως και αυτοί»
. Επομένως, έληξε η περίοδος που δόθηκε γενικά σε όλους όσους θέλουν να τρέξουν το δρόμο της καλής ομολογίας υπέρ της πίστεώς μας και του Μαρτυρίου, και τώρα αρχίζει ο πόλεμος της άλληλο- εξολόθρευσης των αμετανόητων πονηρών ανθρώπων.

Μία είναι η φωνή και από τα τέσσερα κέρατα του θυσιαστηρίου, διότι ο Λόγος δια των τεσσάρων Ευαγγελίων εκφράζεται σαν με μία φωνή. Και αυτό δηλώνει ότι οι μη τηρούντες τα εκεί γραφόμενα αποβάλλονται ομόφωνα όταν η κακία έχει φτάσει στο απροχώρητο. Το πότε θα γίνει αυτό είναι με ακρίβεια γνωστό στο Θεό, αλλά καμμιά ανθρώπινη επιστήμη δεν μπορεί να το προσδιορίσει, γιατί εξαρτάται από την κατάσταση των ψυχών τον καιρό εκείνο.

Οι άγγελοι είναι δεμένοι πάνω από τον Ευφράτη. Αυτό δηλώνει αφ’ ενός την αγαθή θέληση του Θεού που δεν αφήνει τα πονηρά πνεύματα να λυμαίνονται κατά τη βούλησή τους την ανθρωπότητα, και αφ’ ετέρου την καταστροφή που θα προκύψει όταν ο Ευφράτης αντί της ροής που μοιράζει ευφροσύνη, βαφεί στο αίμα. Ο Ευφράτης δεν είναι μόνο ο συγκεκριμένος ποταμός, αλλά δηλώνει γενικότερα ένα όριο μεταξύ Ανατολής και ∆ύσης, (όπως και παλιότερα ήταν ένα όριο μεταξύ Περσών και Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας).

Το όριο αυτό περνάει από το Ισραήλ αλλά και από την Ελλάδα, γι’ αυτό ήδη ο Θεολόγος μας έδωσε, από την 5η σάλπιγγα, το όνομα του δαίμονα αρχηγού του πολέμου στα Εβραϊκά και Ελληνικά: Αββαδών και Απολλύων (φονιάς – ολικός καταστροφέας ψυχής και σώματος). Επειδή τον επισημαίνει με το άρθρο «τὸν» (ἄγγελον τῆς ἀβύσσου), αφήνει να εννοηθεί ότι δεν είναι κάποιος άγνωστος, αλλά ο Σατανάς με όνομα που χαρακτηρίζει την αποστολή του. Ο ίδιος εξ άλλου στην περίπτωση του Μοτοβίλωφ, βιαζόμενος κατά τους εξορκισμούς να ομολογήσει ποιος είναι, είχε πει: «Είμαι ο Αβαδδών, είμαι αυτός που θα ζω μέσα στον Αντίχριστο». Γνωρίζουμε όμως ότι στον Αντίχριστο θα κατοικεί ο ίδιος ο Σατανάς.

Οι απώλειες από την πρωτοφανή ανθρωποσφαγή θα είναι το τρίτον της ανθρωπότητος. Αν ληφθούν υπ’ όψιν και οι απώλειες από τα κακά επακόλουθα του πολέμου, πείνα και αρρώστιες, τότε είναι λογικό να μείνει τελικά το μισό ή και το 1/3 της ανθρωπότητος, όπως λέγεται ότι δήλωσε η Παναγία στο Αρμένιο.

Η καταστροφή γίνεται από τα στόμια των όπλων που σκορπούν φωτιά, καπνό και θείο (θειάφι) σε όσους προηγουμένως σκορπούσαν από το στόμα τους την κατακαίουσα τις ψυχές ποικίλη εμπάθεια, που συσκοτίζοντας το νου κατέληγε σε αιρέσεις και αθεΐα. «Οι πληγές αυτές μάλλον συμβολίζουν (αποτυπώνουν στο γήινο πεδίο) τις αμαρτίες που κατακαίουν τούς καρπούς της καρδιάς με το δηλητήριο των δαιμονικών κεντρισμάτων, υποκινήσεων και πειρασμών» λέει ο άγιος Αδρέας Καισαρείας (κεφ. 27). Και η βλάβη από τις πονηρές μνήμες, που ακολουθούν τις εμπαθείς πράξεις, τυπώνεται κι αυτή στην καταστροφικότητα των όπλων του πολέμου, δεν δίνεται μόνο σαν αλληγορία: «οι ουρές τους είναι όμοιες με φίδια που έχουν κεφάλια και με αυτές βλάπτουν». Μαζί όμως με το θάνατο του σώματος έρχεται ο πνευματικός θάνατος, δηλ. η διακοπή των χαρισμάτων του Θεού. Ισχύει και εδώ το «ο θάνατος και ο Άδης ηκολούθει» της 4ης σφραγίδας (6,8).

Ο πόλεμος αυτός είπαμε ότι προετοιμάζεται επειδή δεν βρίσκεται ειρηνική λύση μετά το κατέβασμα των Ρώσων στην Κωνσταντινούπολη. Κατόπιν λοιπόν των προετοιμασιών γίνεται η πρώτη μεγάλη σύγκρουση των εμπολέμων, στα μέρη του Ισραήλ, κοντά στη Νεκρά Θάλασσα…

LIVE – Σοβαρή κλιμάκωση στη Συρία που όλοι πρέπει να κοιτάξουμε! WW3 στην πόρτα μας 9-10-18

LIVE – Serious escalation in Syria that we ALL need to be looking at! WW3 on our doorstep 9-10-18

World War 3 fears: Russia prepares missiles on NATO’S DOORSTEP as Turkey IGNORES warnings

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *