ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ «ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ» ΤΟ ΙΣΛΑΜ, (βίντεο).

5/5 (5)

 

 

 

Angola Bans Islam and Shuts Down All Mosques

 

 

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Η κυβέρνηση της Ανγκόλας είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που είχε το θάρρος να απαγόρευσει το Ισλάμ και κάθε εκδήλωση αυτής της θρησκείας στο έδαφος της.

Συγκεκριμένα η υπουργός πολιτισμού της Αγκόλας, Rosa Cruz e Silva, ανακοίνωσε ότι λόγω του ότι το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δεν έχει κατατάξει ακόμα το Ισλάμ στις επιτρεπόμενες θρησκείες, (αυτό το ξέρατε ;), η κυβέρνηση της Ανγκόλας  αποφάσισε να κλείσει όλα τα τζαμιά επ’ αορίστο, ενώ τόνισε ότι και όλες οι άλλες παράνομες θρησκευτικές αιρέσεις πρέπει να απαγορευτούν. Μάλιστα όπως αναφέρθηκε κάποια τζαμιά ήδη κατεδαφίστηκαν.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Ανγκόλας, Jose Eduardos dos Santos, ανέφερε σε διάγγελμα του ότι θα δοθεί πλέον τέρμα στην ισλαμική επέκταση στην χώρα του  που είχε αρχίσει και γίνονταν «επικίνδυνη» και ότι παράλληλα θα απαγορευτούν και  άλλες 190 παράνομες αιρέσεις,

Οτιδήποτε μουσουλμανικό θα απαγορευτεί, ενώ η κατεδάφιση τον τζαμιών άρχισε ήδη από τις αρχές Οκτωβρίου. Οι πρώτες  αναφορές για το γεγονός αυτό έγίναν από την International Business Times, και πρόκειται για έγκυρη πηγή.

Σημειωτέον ότι στην Αγκόλα ζουν περίπου 20 εκατομμύρια άνθρωποι από τους οποίους το 92,5 % είναι χριστιανοί. Υπολογίζεται ο πληθυσμός των μουσουλμάνων που ζουν εκεί είναι περίπου στους 240 000.

Angola Bans Islam and Shuts Down All Mosques

 

Αλήθεια σκεφτείτε τι θα γίνονταν αν σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα θα τολμούσε κάποιος να το κάνει αυτό! Στην πραγματικότητα δεν τους ενδιαφέρει ότι χάνεται η ταυτότητα μας και ότι η θρησκεία μας αλλοιώνεται.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να υπηρετούν την Νέα Τάξη που προωθεί με κάθε μέσο τα τελευταία χρόνια και βάση σχεδίου αφ’ ενός την ομοφυλοφιλία και αφ’ ετέρου το σουνιτικό Ισλάμ.

 

 

Mosque burnt and destroyed by angry mob as Muslims are accused of supporting the ex-rebel government

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. 5 Νοέ. 2015

    […] ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ http://www.nikosxeiladakis.gr […]

  2. 5 Νοέ. 2015

    […] Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να υπηρετούν την Νέα Τάξη που προωθεί με κάθε μέσο τα τελευταία χρόνια και βάση σχεδίου αφ’ ενός την ομοφυλοφιλία και αφ’ ετέρου το σουνιτικό Ισλάμ. ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ http://www.nikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *