ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020-ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ(Βίντεο)

5/5 (7)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Α Θεσ. 4,15 Τούτο δε σας το λέγομεν όχι από ιδικήν μας επινόησιν, αλλ’ από λόγον και αποκάλυψιν, που έκαμεν εις ημάς ο Κυριος, ότι δηλαδή ημείς που θα ζώμεν ακόμη, και κατά την Δευτέρα Παρουσίαν του Κυρίου θα έχωμεν απομείνει και θα ευρισκώμεθα εις την γην, δεν θα προφθάσωμεν τους κοιμηθέντας, επειδή αυτοί θα έχουν πρώτον αναστηθή.
Α Θεσ. 4,16 Επειδή αυτός ο ίδιος ο Κυριος με παντοδύναμον πρόσταγμα, με φωνήν αρχαγγέλου και με σάλπιγγα Θεού θα κατεβή από τον ουρανόν και οι νεκροί, που έχουν πεθάνει με την πίστιν στον Χριστόν, θα αναστηθούν πρώτοι.
Α Θεσ. 4,17 Επειτα από αυτό ημείς που θα ζώμεν και θα έχωμεν απομείνει εις την γην, θα αρπαχθώμεν μαζή με αυτούς μέσα εις νεφέλας, δια να προυπαντήσωμεν τον Κυριον στους ουρανίους χώρους. Και έτσι θα είμεθα πάντοτε μαζή με τον Κυριον στον ουρανόν.
Α Θεσ. 4,18 Ωστε, λοιπόν, παρηγορείτε και ενισχύετε ο ένας τον άλλον με τα λόγια αυτά, που σας γράφω και τα οποία είναι λόγοι του Κυρίου.

Κατά Ματθαίον 24: 3-14
3 Καθώς καθόταν στο Όρος των Ελαιών, οι μαθητές ήρθαν σ ‘αυτόν ιδιωτικά, λέγοντας: «Πες μας, πότε θα είναι αυτά τα πράγματα; Και ποιο θα είναι το σημάδι του ερχομού Σου και του τέλους της εποχής; «

4 Και ο Ιησούς απάντησε και τους είπε: «Προσέξτε ότι κανείς δεν σας εξαπατά. 5 Για πολλούς θα έρθουν στο όνομά Μου, λέγοντας, «Εγώ είμαι ο Χριστός», και θα εξαπατήσουν πολλούς. 6 Και θα ακούσετε για πολέμους και φήμες για πολέμους. Βλέπετε ότι δεν ανησυχείτε. γιατί όλα αυτά πρέπει να πραγματοποιηθούν, αλλά το τέλος δεν έχει φτάσει ακόμη. 7 Για το έθνος θα σηκωθεί ενάντια στο έθνος, και το βασίλειο εναντίον του βασιλείου Και θα υπάρξουν λιμοί, λοιμοί, [b] και σεισμοί σε διάφορα μέρη. 8 Όλα αυτά είναι η αρχή της θλίψης.

9 «Τότε θα σε παραδώσουν σε θλίψη και θα σε σκοτώσουν, και θα σε μισήσουν όλα τα έθνη για χάρη του ονόματός Μου. 10 Και τότε πολλοί θα προσβληθούν, θα προδώσουν ο ένας τον άλλον και θα μισούν ο ένας τον άλλο. 11 Τότε πολλοί ψευδοπροφήτες θα σηκωθούν και θα εξαπατήσουν πολλούς. 12 Και επειδή αφθονούν η ανομία, η αγάπη πολλών θα ψυχρώσει. 13 Αλλά αυτός που αντέχει στο τέλος θα σωθεί. 14 Και αυτό το ευαγγέλιο της βασιλείας θα κηρυχθεί σε όλο τον κόσμο ως μάρτυρας σε όλα τα έθνη, και τότε θα έρθει το τέλος.

Αρπαγή στη γιορτή των σαλπίγγων; … Σεπ. 2020

Rapture on the Feast of Trumpets?…Sept. 2020

Αυτό το βίντεο εξετάζει τις διαρρεύσει ΗΠΑ Στρατιωτικά έγγραφα FM 3 – 39,40 ΕΡΓΑΣΙΕΣ εγκλεισμού και Επανεγκατάστασης

LEAKED MILITARY DOCUMENTS REVEAL EVERYTHING

Παγκόσμια γεγονότα που δείχνουν την αρπαγή και τη σύντομη επιστροφή του Ιησού

World Events Pointing to the Rapture and the Soon Return of Jesus

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *