ΠΡΟ ΠΥΛΩΝ ΤΟ 2ο LOCKDOWN ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΙΝΑ…ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΤΕ(Βίντεο)

5/5 (10)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Είναι γνωστό ότι από πολλές πηγές τα καθεστωτικά ΜΜΕ καλλιεργούν συνεχώς την εικόνα ενός επερχόμενου νέου lockdown. Επόμενος στόχος όπως το επισήμαναν και κάποιοι φωτισμένοι ιερείς, όπως ο πάτερ Β. Βουλουδάκης, θα είναι τον 15αύγουστο να κλείσουν πάλι τις εκκλησίες. Αν και αυτήν την φορά η διοικούσα εκκλησία δεν αντιδράσει τότε πλέον είναι ξεκάθαρο ότι όλοι αυτοί οι αρχιερείς είναι ξεπουλημένοι στο διάβολο.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

LOCKDOWN

Ο ΟΗΕ προειδοποιεί ότι θα πέσει παγκόσμια πείνα – Θα δώσουν τη «λύση»; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες προειδοποίησε χθες εναντίον του κινδύνου «παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης»,

που θα έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες για «εκατοντάδες εκατομμύρια παιδιά και ενήλικους», εάν δεν αναληφθούν πρωτοβουλίες για να αμβλυνθεί ο αντίκτυπος της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Τα επισιτιστικά συστήματά μας δεν λειτουργούν πλέον και η πανδημία του κορωνοϊού επιδεινώνει την κατάσταση», εκτίμησε ο Γκουτέρες, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που συνοδεύει μελέτη του ΟΗΕ για το πρόβλημα, υπενθυμίζοντας πως εν έτει 2020 «πάνω από 820 εκατομμύρια άνθρωποι δεν είναι σε θέση να φάνε όταν πεινάνε».

«Περίπου 144 εκατομμύρια παιδιά κάτω από 5 ετών πάσχουν από καθυστέρηση της ανάπτυξής τους, δηλαδή πάνω από το ένα παιδί στα πέντε στον κόσμο», τόνισε.

«Φέτος, άλλοι 49 εκατομμύρια άνθρωποι ενδέχεται να βρεθούν σε κατάσταση ακραίας φτώχειας εξαιτίας της κρίσης» που προκαλεί η πανδημία, πρόσθεσε.

«Ο αριθμός των ανθρώπων σε κατάσταση σοβαρής διατροφικής ανασφάλειας και των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν οξύ υποσιτισμό θα αυξηθεί πολύ γρήγορα», προεξόφλησε ο Γενικός Γραμματέας, ζητώντας να υπάρξει κινητοποίηση «κατά προτεραιότητα εκεί όπου ο κίνδυνος είναι πιο οξυμένος».

Ο Αντόνιο Γκουτέρες ζήτησε ιδίως προστασία για τους εργαζόμενους στον τομέα των τροφίμων, τη συνέχιση της ανθρωπιστικής βοήθειας, την ενίσχυση της στήριξης στη βιομηχανία των τροφίμων, αλλά και των εμπορικών ανταλλαγών, για να αποφευχθεί η διακοπή λειτουργίας των δικτύων διανομής.

Απηύθυνε επίσης έκκληση να δημιουργηθούν προγράμματα επισιτιστικής αρωγής, ειδικά για παιδιά που δεν έχουν πλέον πρόσβαση σε σχολικά γεύματα.

Για τον επικεφαλής του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, είναι απολύτως εφικτό να αναπτυχθούν υγιεινά και θρεπτικά τρόφιμα για να εξαλειφθεί η πείνα στον πλανήτη.

Τον Απρίλιο, ο ΟΗΕ είχε ήδη κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου καθώς αναμένεται εκρηκτική αύξηση των ανθρώπων που υφίστανται οξύ υποσιτισμό εξαιτίας της πανδημίας σε διεθνές επίπεδο.

el.gr

Γ. Τράγκας: Ένα νέο lockdown θα ανοίξει όλες τις κερκόπορτες στον νέο Πορθητή.

Ελπίζω να μην είμαστε κλειδωμένοι στα σπίτια, όταν οι Τούρκοι θα πατήσουν πάνω στα νησιά μας.

Ελπίζω οι αγαπητοί Έλληνες λοιμωξιολόγοι να μην ανοίξουν όλες τις κερκόπορτες στον νέο πορθητή με ένα καινούργιο lockdown.
Ελπίζω να μην αποδειχθούν εκτός από επιχορηγούμενοι από τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες και λάτρεις των εμβολίων του Μπιλ Γκέιτς. Γιοκαρίνοι στα σχέδια των Τούρκων και μας κλείσουν στα σπίτια, την ώρα που θα αποφασίσει θερμό επεισόδιο ο απέναντι Σουλτάνος.
Η δολιότητα συναγωνίζεται τη φαιδρότητα στην παρούσα φάση των εξελίξεων στην περιοχή μας. Έχουν αποφασιστεί στα παρασκήνια διάφορα πράγματα και φαίνεται ότι είναι απαραίτητο να υπάρχει από την ελληνική πλευρά ένας λαός εξασθενημένος οικονομικά, φοβισμένος υγειονομικά και έτοιμος να αποδεχτεί ακόμη και τη μεγαλύτερη μειοδοσία, αρκεί να αναπνέει.
Τον έχουν προπονήσει τα δελτία του ΣΚΑΙ και οι συνάδελφοί μου, που ντάλα μεσημέρι, μπροστά σε διαδηλώσεις πεινασμένων υπαλλήλων, εκεί στο υπουργείο εργασίας, φοράνε μάσκες για να δείξουν πόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος, του ανύπαρκτου και εν αποδρομή σε όλη την Υφήλιο κορωνοϊού. Ακόμη και οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδος και Ιταλίας, φορούσαν μάσκα στην καθιερωμένη φωτογραφία της συνάντησής τους, κρύβοντας έτσι και την πραγματική ουσία της ξαφνικής συμφωνίας Ελλάδος και Ιταλίας.
Οι λοιμωξιολόγοι, δηλαδή η κυβέρνηση δεν θέλουν φέτος μεγάλο τουρισμό πουθενά στην Ελλάδα. Θεωρούν μεγαλύτερο κίνδυνο τον covid από τη φτώχεια που τυλίγει εκατο μμύρια Έλληνες. Φοβίζουν ασύστολα και ξεδιάντροπα όλους τους πολίτες του τόπου, που την ίδια στιγμή κινδυνεύουν λόγω πείνας και χαμηλού βιοτικού επιπέδου και κυρίως λόγω ψυχικών επιβαρύνσεων, από νεοπλασίες, καρδιαγγειακά και άλλες δύσκολες στην αντιμετώπιση και θανατηφόρες ασθένειες.
Μια ομάδα ανοήτων, επιχορηγούμενων από μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες και επί χρόνια σιωπηλών απέναντι στις τεράστιες ελλείψεις του ΕΣΥ, οδηγούν όχι μόνο τη δημόσια υγεία, όχι μόνο την εθνική οικονομία αλλά και την εθνική άμυνα σε κατάρρευση. Ήδη οι εφημερίδες γράφουν, ότι φοβούνται έξαρση της νόσου, γύρω στις 20 Ιουνίου. Η τύχη της Ελλάδος, το Αιγαίο, η Κύπρος, η οικονομία, οι ζωές εκατομμυρίων πολιτών, έχουν να κάνουν με το R0.
Και οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης που δεν έχουν Μητσοτάκη, μνημόνιο και Τούρκους επανέκτησαν την προηγούμενη ζωή τους ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος. Οι Ιταλοί απελευθερώνουν τις πτήσεις και η Ισπανία άνοιξε τα κοσμοπολίτικα νησιά – Μαγιόρκα και Ίμπιζα – για να δεχτεί δεκάδες χιλιάδες Γερμανούς.
Εδώ στην Αθήνα περίσσεψε η ανοησία, η κουτοπονηριά και η ανθελληνική δραστηριότητα. Ρώτησα συμπολίτες μας σε δεκάδες περιοχές και χωριά, αν είδαν στην περιοχή τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους από κορωνοϊό. Ούτε ένας δεν μου απάντησε θετικά. Πουθενά δεν είδαν έναν άρρωστο. Πουθενά δεν άκουσαν για βαριά γρίπη. Μεμονωμένα περιστατικά που κάθισαν σπίτι τους πριν από δύο μήνες, όπως συνέβαινε κάθε χρόνο με όλες τις γρίπες.
Και όπως επί (υ)ιού Μητσοτάκη η χώρα βουλιάζει σε βαθύτατη ύφεση με ανυπολόγιστες συνέπειες κυρίως για τα εθνικά μας θέματα. Υπάρχει ενδεχόμενο οι ιστορικοί του μέλλοντος να γράψουν, ότι δόλιοι ή ανόητοι επιστήμονες δέθηκαν στο άρμα πολιτικών σκοπιμοτήτων και συνέβαλαν στο να πέσει και αυτή η πόλη, να χαθούν τμήματα αυτής της χώρας, από έναν άλλο Πορθητή που βιάζει και παραβιάζει την εθνική ανεξαρτησία και τα εδαφικά κυριαρχικά μας δικαιώματα.
Η συμφωνία είναι ήδη στημένη. Όπως και η επιστροφή του Κόφι Ανάν 2. Η Ελλάδα πρέπει να γίνει Φιλανδία. Να αποκτήσει το φιλανδικό σύνδρομο. Να είναι μικρή χώρα στα σύνορα της Ευρώπης, αποικία των Γερμανών και υπό την επιρροή της Άγκυρας, του μεγάλου πελάτη, του αιώνιου πελάτη της Γερμανίας. Εκεί πάμε εν μέσω μαύρης ομίχλης, φοβίας και τρόμου που σκορπίζει ο ΣΚΑΙ και ορισμένα άλλα κανάλια. Είναι τα κανάλια που ποτέ δεν μιλάνε για τους Έλληνες που χάνονται από έλλειψη ακτινοθεραπευτικών μηχανημάτων. Είναι συμβιβασμένοι τηλεοπτικοί παραγωγοί και παρουσιαστές που ποτέ δεν αναφέρονται στην έλλειψη γραμμικών επιταχυντών και στις λίστες των καρκινοπαθών που περιμένουν επί 3 μήνες θεραπεία. Είναι καλοπληρωμένοι και βουβοί δημοσιογράφοι, τυφλοί μπροστά σε ό,τι συμβαίνει στο εθνικό σύστημα υγείας. Δεν παρακολουθούν τη λίστα των παιδιών με τις συγγενείς καρδιοπάθειες που δεν χειρουργούνται για ποικίλους δόλιους λόγους, στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Είναι δημοσιογράφοι – τιμητές του εκάστοτε πρωθυπουργού, οι οποίοι αποθεώνουν στην παρούσα φάση, άνευ μεγάλης σκέψης τον κο Μητσοτάκη. Συνυπεύθυνοι για τη συντριβή της εθνικής οικονομίας. Είναι βαριά υπεύθυνοι για εγκλήματα σε βάρος του ελληνικού λαού. Προκάλεσαν με τον τρόπο που πρόβαλλαν τα γεγονότα γενική ψύχωση, γενική φοβία και παραλυσία. Ακόμη και τώρα συμβάλλουν στο ξεκλήρισμα όλων των υπολοίπων οικονομικών στοιχείων, χωρίς να σκέφτονται ότι αυτή η οικονομική ισοπέδωση οδηγεί σε εθνική ταπείνωση.
Είναι θλιβερή περίοδος για το δημοσιογραφικό κόσμο, πολύ χειρότερη από εκείνη που οι φασίστες, οι χουντικοί κρατούσαν με όπλα άφωνο τον ελληνικό λαό, οδηγώντας την Κύπρο σε διχοτόμηση.
Σήμερα, δεν υπάρχουν όπλα, ούτε Συνταγματάρχες, ούτε Λοχαγοί, ούτε ΕΣΑ. Σήμερα υπάρχει φασιστική, γκεμπελίστικη προπαγάνδα και τα βασικά όπλα είναι οι ρεπόρτερ που φοράνε μάσκες κρύβοντας το πρόσωπό τους από τις κάμερες, οι ξανθές παρουσιάστριες που ξέχασαν την αποστολή τους και υποστηρίζουν πρώτα τα συμφέροντα της οικογένειάς τους και μετά εκατομμυρίων πολιτών, τα κανάλια που μεταδίδουν ανερυθρίαστα τουρκικές σειρές, συνοδευόμενες από διαφημιστικά σποτ που προστάζουν να «Μείνουμε στο σπίτι μας», να αρκεστούμε σε λιγότερα, να μην αναπνέουμε και να δεχτούμε την επέκταση της Τουρκίας στις θάλασσές μας και τα νησιά μας.
Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ή ο Ανδρέας Παπανδρέου θα είχαν αποκαλέσει με διάφορα μειοτικά επίθετα, τόσο τον Τσίπρα για τις Πρέσπες, όσο και τον Μητσοτάκη που σφραγίζει όσα έκανε ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς. Ο σημερινός πρωθυπουργός, σύμφωνα με τις αρχές και όσα έλεγε ο ιδρυτής της ΝΔ, αποτελεί όνειδος στο κόμμα του μεγάλου Κωνσταντίνου Καραμανλή. Δεν υπερασπίστηκε με σθένος, ούτε τη Μακεδονία. Δεν υπερασπίστηκε με σθένος την Ελλάδα απέναντι στους Γερμανούς. Δεν υπερασπίζεται με τόλμη, αποφασιστικότητα και δυναμισμό, τα συμφέροντα της Ελλάδος. Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες και σίγουρα τις επόμενες ημέρες θα διαρρεύσουν οι σελίδες της ελληνοιταλικής συμφωνίας και θα μάθουμε πολλά. Ήδη όλοι οι αλιείς του Ιονίου, όλοι οι ψαράδες της Ελλάδος, όχι μόνο διαμαρτύρονται αλλά και διακατέχονται από οργή για αυτή την κυβέρνηση του lockdown, της πείνας και των συνεχών υποχωρήσεων. Η Τουρκία προχωρεί μέσα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα νοτίως της Κρήτης και γενικότερα μέσα στα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος στο Αιγαίο. Εμπεδώνει την πλήρη κυριαρχία της στη θάλασσα και στον αέρα, αποκλείοντας, όχι μόνο τα ακριτικά νησιά αλλά και μεγάλα, όπως η Ρόδος και η Κρήτη.
Ουσιαστικά προβαίνει σε αυτό τον αποκλεισμό, σε αυτή την ασφυξία, προκειμένου να αναγκάσει τους κατοίκους να αναδιπλωθούν. Το σχέδιο είναι στρατηγικό, είναι κινήσεις σκακιστή, είναι ακριβώς η ίδια πολιορκητική τακτική που εφήρμοσε ο Μωάμεθ.
Ο Ερντογάν δεν είναι ανόητος και ανεπαρκής, όπως ο ελλιποβαρής στο μυαλό και νοσηρός Μητσοτάκης. Μπορεί να είναι φασίστας, μπορεί να είναι δικτάτορας αλλά έχει σχέδιο και το εφαρμόζει με σοφία, βία και τρομοκρατία. Ξέρει με ποιους έχει να κάνει στην Αθήνα. Έχει δουλέψει εσωτερικά με πράκτορες και χρηματόδουλους στον ελληνικό οργανισμό. Έχει αφήσει να δράσουν διαλυτικά οι Σόρος, οι ΜΚΟ και τα μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ. Έχει δίπλα στον Μητσοτάκη και στον Τσίπρα, Ροζάκηδες, Ρεπούσηδες, Κοτζιάδες και Φίληδες. Έχει εκείνους που συμβουλεύουν να τα βρούμε -όπως όπως – με την Τουρκία ή βάσει ενός σχεδίου που θα ευνοεί την Τουρκία. Έχει όλους εκείνους που φώναζαν: «Ζήτω ο Κόφι Ανάν 1». Έχει τους μισθωτούς, τους επιχορηγούμενους από το ίδρυμα Σόρος. Έχει περάσει όπως ο Μωάμεθ τον πολεμικό στόλο του μέσα από το δάσος στον Κεράτιο Κόλπο. Βλέπει ότι είναι εξασθενημένα τα τείχη της πόλης από τον οικονομικό και λοιμωξιολογικό βομβαρδισμό.
Η μεγάλη βασιλική, το μεγάλο πυροβόλο, ήταν ο Τσιόδρας, ο Σύψας και ο Μόσιαλος. Όσοι έκλεισαν τον κόσμο στο σπίτι και αφαίρεσαν την ψυχή του, το σθένος του, τη δύναμή του. Αμφιβάλλω, αν ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού, μετά από αυτό το οικονομικό σιδέρωμα, θα μπορέσει να σηκώσει κεφάλι σε μία τουρκική επίθεση. Έχει φροντίσει ο μέγας νεκροθάφτης της ελληνικής οικονομίας να του αφαιρέσει όλη την ψυχή, όλο το θάρρος, όλη την ανυποταξία που πρέπει να έχει ένας λαός για να πολεμήσει, να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά του δικαιώματα. Του έλεγε συνεχώς, ως εκπρόσωπος του θανάτου, ότι είναι ικανοποιημένος που συμμορφωθήκαμε, που πειθαρχήσαμε και που αποδείξαμε ότι ως λαός, μπορούμε να μείνουμε στα σπίτια μας. Ένας ιός θανάτου. Ένας ιός εθνικής ταπείνωσης. Σιγά σιγά, η πραγματική εικόνα του, περνάει σε όλα τα σπίτια, όση αποθέωση και αν έχει από την ΑΝΙΨΙΑ ή από τα μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ ή από τις πληρωμένες δημοσκοπήσεις.
Χθες ομολογώ γέλασα, βλέποντας την ανάρτηση που έκανε η κόρη του κου Χαρδαλιά, που αγαπάει τα πάρτι. Με βάση την ανάρτησή της εκτιμώ ότι αγαπάει τα ξέφρενα πάρτι, ενώ ο πατέρας της θαυμαστής του Ιαβέρη, κυνηγάει τα πάρτι και καταδιώκει όποιος θέλει να αναπνεύσει. Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη απαγορεύεται η ζωή. Απαγορεύονται τα πάρτι. Απαγορεύονται τα σφηνάκια. Η κοινωνική συναναστροφή. Σε λίγο θα απαγορευτεί το ΣΕΞ. Ήδη απαγορεύονται οι αγκαλιές. Απαγορεύεται να αλείψεις το κορίτσι σου με λάδι στην πλάτη.

Η πολιτική Μητσοτάκη είναι ένα νεκροταφείο ιδεών, ένα οστεοφυλάκιο, ιδεών και πολιτικών επιλογών. Το μόνο που κυκλοφορεί εντός του νεκροταφείου της πολιτικής ιδεολογίας του είναι νοσηρότητα, διαφθορά, υποκρισία, ρηχότητα και ξηρότητα ψυχής. Απανθρωπιά και άκρατος κυνισμός απέναντι στην πραγματική ζωή και στις ανάγκες του ανθρώπου με το ψεύτικο και σαθρό επιχείρημα: «Σώζω τη ζωή σου».
crashonline.gr

ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ LOCKDOWNS ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ;

του [Munched]

Οι καταστροφές που προκάλεσε το lockdown είναι ανυπολόγιστες και πολλοί φοβόμαστε πως δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα από τις αρνητικές του συνέπειες σε πολλά επίπεδα. Πιστεύω ότι καθόλη τη διάρκεια του και αργότερα με τη βοήθεια της επιστήμης και της απλής λογικής αποδομήσαμε το οικοδόμημα του φοβερού και τρομερού ιού. Μια ιστορία που ξεκίνησε από κάποια πολύ συγκεκριμένα ακραία μοντέλα τα οποία δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο από υποθέσεις, αυθαίρετες κιόλας, όπως μας λένε διάφοροι ειδικοί.    Παρ´όλ’αυτά εξαιτίας της επιβολής από τους ελεγκτες της πληροφορίας παρουσιάζονται σαν βέβαια ενδεχόμενα. Ας μπούμε λοιπον και σε μια ανάλυση με πολλά επιστημονικά δεδομένα σε σχέση με όσα ξέρουμε ως τώρα για το αν άξιζαν τον κόπο όλες αυτες οι θυσίες. Eπειδή δεν χωρούν εδώ όλα τα links, εδώ κάτω κάποια που αναφέρθηκαν στο βιντεο λείπουν. Αλλά βρίσκονται όλα εδώ https://docs.google.com/document/d/1G…

diodotos-k-t.blogspot.com


ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ LOCKDOWNS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

[Munched]Πριν από 18 ώρες (τροποποιήθηκε)Βεβαια βοηθησαν .

Βοηθησαν να χτιστουν 48 παραγουπολεις με λαθρο σε ολη την Ελλαδα .

Βοηθησε να κυκλοφορουν καθε ειδους ζομπι μεσα στις πολεις .

Βοηθησε να μην καει η Αθηνα με ολα τα μετρα που πηραν με τον εξισλαμισμο της χωρας .

Βοηθησε να αλλαξουν τσιπ και πλακετες προσ αναβαθμιση στις κεραιες κινητης , 

βοηθησε να παρουν και αλλα λεφτα απο την Ευρωπη ,

βοηθησε τις ΜΚΟ να κανουν ανενοχλητες τις εργασιες τους , 

βοηθησε να ψηφιστουν οτι ναναι μετρα εναντιων των Ελληνων ορθοδοξων , 

βοηθησε να εκτοξευτουν καθε ειδους ναρκωτικα , ενδοοικογενειακη βια , διαζυγια , αυτοκτονιες και ρουφιανιλικια , 

βοηθησε να εκτοξευθει η παραγωγη κορτιζολης στον μεσο πολιτη , 

βοηθησε να απομακρυνθουν οι ανθρωποι μεταξυ τους , 

βοηθησε να καταστραφουν οι ελευθεροι επαγγελαμτιες και οι μεσες επιχειρησεις , 

βοηθησε να μεινουν χωρις εργασια χιλιαδες ανθρωποι , 

βοηθησε να καταχρεωθουν ολοι μιας και ολες οι δεκο , εφοριες , τραπεζες λειτουργουσαν και ετρεχαν ολα , 

βοηθησε να οργανωθουν οι αντιφα και πασης φυσεως μαλακιδι ψευτοεπαναστατης , 

βοηθησε να βιωσουμε σε ολη τη δοξα το ψεμα και την υποκρισια του μπουλη χαρδαλια και του χαρρυ ποτερ (τσιοδρας), 

βοηθησε να πατωσει η εμπιστοσυνη στους πουλημενους διευθυντες νοσοκομειων που καταχωρουσαν ολα τα περιστατικα σαν covid19, 

βοηθησε να χαθει η εμπιστοσυνη στο ιατρικο προσωπικο μιας και οι λιγοι που βγηκαν και τα ειπαν απολυθηκαν ενω οι αλλοι (οσφυοκαμπτες) απλα υπεγραφαν συμφωνα εχεμυθειας και μεα κουλπα . 

βοηθησε να ξεχασουμε το φιασκο της λεσβου και της χιου και αλλων νησων …στα οποια θα ειχαμε περιστατικα εμφυλιου εαν δεν υπηρχε covid , 

βοηθησε να καταστραφει εντελως η ουσια και η ιδεα του εθνους , 

βοηθησε την εκτοξευση πωλησεων σε προζακ , ζαναξ , λεξοτανιλ και πασης φυσεως ηρεμιστικων , αντιψυχωσικων κτλπ , 

βοηθησε στην κυριολεκτικη αποβλακωση των μαθητων και χαμενη σχεδον ολη η χρονια απο την αλλη μια αχρηστη που εβαλαν στο υπ.παιδειας.., 

βοηθησε στον κλονισμο της εμπιστοσυνης του Ελληνα στην κεφαλη της εκκλησιας η οποια για αλλη μια φορα απεδειξε ποσο αχρηστη , ελεεινη και μακρια απο τον θεο ειναι με τραγελαφικα αποτελεσματα (αντιδωρο σε σακουλακια και δωρο μασκα . πλαστικα κουταλια για θεια κοινωια, και μετατοπιση της ημερομηνιας της αναστασης λες και ηταν τσαμπιον λιγκ και αλλα τετοια παλαβα ), 

βοηθησε να καταγραφουν οτι το 80 % ειναι σωστοι δουλοι και ευκολα ανταλασουν την ελευθερια τους με ενα καναπε και ενα σηριαλ και ενα σουβλακι , 

βοηθησε να υποδουλωθει το 80% και να φορεσει φιμωτρο ακομη και εαν ειναι ΕΝΤΕΛΩς ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ μονο και μονο επειδη το ειπαν δυο ελεεινοι και βρωμιαρηδες χωρις την παραμικρη ιδεα για το τι θα τους συμβει οταν ολο αυτο γυρισει μπουμεραγκ , 

βοηθησε να θαβουν οι ανθρωποι τους δικους τους χωρις να τους συνοδευουν για τελευταια φορα στον ταφο τους , 

βοηθησε δημοσσκοπικα να μετρησουν ποσο ευκολα μεσω των γαμω καναλων η κοινωνια υπακουει και ποσο το ποσοστο με το οποιο θα εχουν προβλημα και εαν ειναι ανεχτο η’ οχι , 

βοηθησε να υπαρχει δικαιολογια για εφαρμογη της αντζεντας σχετικα με την παρακολουθηση , εξευτελισμο και μειωση των ανθρωπων , 

βοηθησε να κλεισουν ολες οι εναλλακτικες αποψεις ακομη και εαν γινοντουσαν απο επιστημονες και ερευνητες με υπερπλασια κακαλα απο τους αχρηστους τσιοδρας και χαρδαλιας , 

βοηθησε να εξαφανιστει σχεδον εντελως η κριτικη σκεψη του ανθρωπου με το να στελνει μνμα στο κρατος (αχχαχαχαχαχαχαχ)για το εαν παει καπου , ποτε και γιατι , 

βοηθησε να εξαφανιστει πληρως η ηδη μειωμενη εμπιστοσυνη στην αστυνομια και τωρα να τους κοιτανε σαν εχθρους 

και μπορω να γραφω συνεχεια ……ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ …προετοιμαστειτε ψυχικα , πνευματικα και σωματικα .

Θα ερθει η ωρα που θα χρειαστει να αποφασισετε με ποια πλευρα ειστε ……

Και εαν κανουν κανα αστειο και ξανα lockdown το φθινόπωρο (απο τωρα υπαρχουν στοιχεια αντιληπτικου προγραματισμου, για να συνεχισουν ανενοχλητοι το καταστροφικο εργο εναντιον της χωρας και της ανθρωποτητας γενικοτερα ) το οποιο ευχομαι να κανω λαθος..

 τοτε ειναι προφανες οτι υπαρχει σχεδιο καταπιεσης και εξαθλιωσης μεγαλου ποσοστου ανθρωπων .

Τα υπολοιπα θα γινουν αυτοματα 

Πηγή:

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/06/lockdowns.html

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ . ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ , ΤΩΡΑ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΩΣΤΟ , ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ. ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΘΕΟΤΗΤΑΣ
    ΤΟΥ ;;; Η ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ
    ΦΟΒΟ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΡΚΙΚΟ ΚΟΡΜΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΠΩΡΗ
    ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ;;; Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ , ΕΞΑΛΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ …. ΟΣΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΛΘΕΙΝ. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3278409615578974&set=a.267844316635534&type=3&theater&ifg=1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *