ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ «ΝΟΜΟ ΣΑΡΙΑΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΝΕ..(Βίντεο)

5/5 (8)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το πρόβλημα με τους μουσουλμάνους στην Ευρώπη στην πραγματικότητα δεν προέκυψε τα τελευταία χρόνια με την ανεξέλεγκτη εισβολή μουσουλμάνων μεταναστών από Ασία και Αφρική. Ήδη στις χώρες Αγγλία και Γαλλία υπήρχαν μεγάλες μουσουλμανικές κοινότητες που συχνά δημιουργούσαν προβλήματα.

Τώρα όμως σε συνδυασμό και με την ραγδαία αύξηση του μουσουλμανικού πληθυσμού στις χώρες αυτές, τα προβλήματα έχουν πολλαπλασιαστεί και κυρίως έχουν αναβαθμιστεί ποιοτικά.

Στην ίδια την Αγγλία υπάρχουν μεγάλες μουσουλμανικές κοινότητες από μουσουλμάνους που δεν είναι παράνομοι μετανάστες αλλά είναι δεύτερης και τρίτης γενιάς από μουσουλμάνους που γεννήθηκαν εκεί.

Αυτοί λοιπόν οι μουσουλμάνοι έχουν αρχίσει και ασκούν μεγάλη πίεση με αφορμή την εισροή και νέων μουσουλμάνων για την επιβολή των ακραίων ισλαμικών προτύπων στο δημόσιο βίο της χώρας

Χαρακτηριστικό είναι πως ζητούν την δια νόμου επιβολή της Σαρίας και όλων των άλλων καταπιεστικών νόμων που κηρύττει το ίδιο το Κοράνι.

Δηλαδή εκτέλεση εν ψυχρώ στους μοιχούς και στους ομοφυλόφιλους, δια λιθοβολισμό στους ανώμαλους και κόψιμο των άκρων στους κλέφτες.

Αυτά τα «ωραία» περιγράφει με την χαρακτηριστική φράση η κοπέλα στο βίντεο όπου λέει «Καλύτερα να με κόψουν το χέρι παρά 3 χρόνια φυλακή για μια κλοπή».

 Σήμερα το Λονδίνο είναι μια από τις πιο αντιπροσωπευτικές μουσουλμανικές πόλεις της Ευρώπης και της Ελλάδας φυσικά, μιας και όλο περισσότερες μουσουλμάνες πλέον γεννούν παιδιά στην χώρα μας και ο ελληνικός λαός σε λίγες δεκαετίες από εδώ ούτε καν θα υπάρχει, θα επιβάλουν τους νόμους τους και εδώ.

 

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *