ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ένας Γερμανός, ονόματι Bernie, κάτοικος από την Αυστραλία, διηγείται πόσο δύσκολη έχει γίνει πλέον η κατάσταση λόγω κορωναϊού για τα ταξίδια και ειδικά για τις επιστροφές. Ο ίδιος αναφέρει για 39.000 Αυστραλούς που πέταξαν στο εξωτερικό τον Μάρτιο του 2020 και δεν μπορούσαν ακόμη να επιστρέψουν. Απαιτούνται χρήματα, γερά νεύρα και πολύς χρόνος από αυτούς τους ανθρώπους.

Όπως αφηγείται ο ίδιος : «όσο και αν πιστεύουμε ότι τα πράγματα θα είναι εντάξει, δεν θα είναι εντάξει. Φανταστείτε ότι πετάτε στο εξωτερικό και ενώ βρισκόμαστε σε lockdown και δεν μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι ή απλά για λίγο σε αυτό. Τα lockdowns, είναι πάντα επιτυχημένα για δύο λόγους:

»Εάν ένας πολιτικός όπως εδώ η Μέρκελ κατάφερε σύντομα να αυξήσει τη δύναμη των lockdowns και οι αριθμοί πέφτουν, τότε θα πωληθεί καλά στον πληθυσμό, ότι οι γιατροί έχουν εργαστεί σκληρά και η μέθοδος αυτή είχε επιτυχία και ο δεύτερος λόγος είναι εάν υπάρχουν lockdowns αλλά οι αριθμοί των κρουσμάτων δεν ελαττώθηκαν, θα ισχυριστούν οι πολιτικοί ότι εμείς φαίνεται θα έπρεπε να έχουμε κάνει τα lockdowns πολύ νωρίτερα για να ελαττώσουμε αυτούς τους αριθμούς , αλλά είναι καλό που το κάναμε τώρα.

»Μια γυναίκα από τη Βικτώρια(Victoria) η μητέρα της πέθανε από καρκίνο στην Ινδία, πέταξε στην Ινδία πέρυσι πριν από το κλείδωμα για να επισκεφτεί τη μητέρα της με την κόρη της, ώστε να μπορεί να δει ξανά τη γιαγιά της, οπότε μέσα σε λίγες εβδομάδες η μητέρα πέθανε στην Ινδία και Έτσι ήμασταν κλειδωμένοι εδώ στη Βικτώρια, οπότε όλες οι πτήσεις που είχε κάνει κράτηση έχουν ακυρωθεί, οπότε έχει κάνει κράτηση μεταξύ 10 ή 15 φορές και κάθε φορά που ήταν μια μέρα πριν, μερικές φορές λίγες ώρες πριν, είχε ακυρωθεί η θέση και η πτήση της έχει πλέον επιβεβαιώσει ότι κάποιος έχει πληρώσει περισσότερα χρήματα για τη θέση της και ως εκ τούτου η θέση της στην αποικία έχει πωληθεί σε κάποιον άλλον.

»Θα έπρεπε να διαλέξει την business class ή την first class εκεί, τότε θα είχε καλύτερη πιθανότητα η αεροπορική εταιρεία να μην πουλήσει τη θέση της σε κάποιον που πληρώνει περισσότερα χρήματα για αυτό. Σκεφτείτε ότι το παιδί είναι τώρα τριών ετών, που δεν έχει δει πλέον τον πατέρα του για ένα χρόνο. Είναι ότι η μητέρα με ένα τριών ετών παιδί, το ξενοδοχείο κοστίζει αυτό που κοστίζει, η πτήση τώρα ακυρώνεται και πάλι τώρα αν έιχε επιλέξει μια προσφορά business class ή first class στη Μελβούρνη την περασμένη Παρασκευή ίσως τα κατάφερνε, και αυτό είναι την τρέχουσα κατάσταση δεν έχω ακούσει αν το κατάφερε, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί και σε εσάς. 

»Στην Ευρώπη, αυτές οι πτήσεις πρέπει να μελετηθούν από καιρό σε καιρό και να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο για να βρουν ένα ξενοδοχείο το οποίο βεβαίως έχετε ελέγξει ότι είναι απίθανο να το θεωρήσετε ως προειδοποίηση για να μην κάνετε διακοπές, γιατί μπορεί επίσης να συμβεί αυτό. Η Γερμανία κλείνει ή η χώρα όπου και ένας φίλος μου ο Άλεξ θέλει να πάει στην Καραϊβική, και δεν μπορείτε πλέον να το εξηγήσετε και το κόστος θα είναι δικό σας, οπότε να είστε πολύ προσεκτικοί.

Δείτε το βίντεο

Warning an ALLE! Man geht auf Reisen, und darf nicht wieder zurueck. Versprecher ab 4:38min. LG 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *