ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ… ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ? (4 βίντεο)

ΚΥΡΙΑ ΦΟΤΟΓράφει Συντακτική ομάδα Χειλαδάκη

Κάθε χρόνο περίπου οχτώ εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από την ασθένεια του καρκίνου. Περισσότεροι από μισό εκατομμύριο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα επόμενα χρόνια ο αριθμός των θανόντων από καρκίνο αναμένεται να αυξηθεί δραματικά.

Ο Dr Mark Sircus αναφέρει για την αλκαλικότητα της σόδας και το pH της. Σύμφωνα με τον ερευνητή γιατρό, η Σόδα είναι η πρώτη γραμμή άμυνας για ένα ευρύ αριθμό ασθενειών.

Μπορείτε να σώσετε τα νεφρά σας χρησιμοποιώντας την μαγειρική σόδα. Είναι γεγονός πως η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται για πολλά προβλήματα υγείας, ακόμα και για την ανεπάρκεια των νεφρών. Αυτό είναι σκόπιμα άγνωστο στον κόσμο για ευνόητους λόγους.

Ας κάνουμε μια απλή επίδειξη το πώς πίνουμε την σόδα. Ο παρουσιαστής Marcus Guiliano είναι ο σεφ και ο ιδιοκτήτης του Aroma Thyme Bistro, που βρίσκεται στο Hudson Valley της Νέας Υόρκης.

Έτσι απλά ένα ξεχασμένο υλικό, η μαγειρική σόδα που κάνει θαύματα σε πολλά προβλήματα υγείας και όχι μόνο, είναι εφιάλτης για τις παγκόσμιες φαρμακευτικές εταιρείες που διαχειρίζονται εκατομμύρια με τα φάρμακα που μας πασάρουν κάθε χρόνο.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Ενδιαφέροντα άρθρα,αλλά πρώτον δεν ξέρουν όλοι αγγλικά και δεύτερον οι γιατροί δεν θέλουν ο κόσμος να αρρωσταίνει και πόσο μάλλον με την επάρατη νόσο. Οπότε σταματήστε να επιτίθεστε στους γιατρούς. Κανείς από αυτούς δεν μπήκε στον δύσκολο βούρκο της ιατρικής (μόνο όσοι την σπούδασαν επί 12+ χρόνια ξέρουν τι πέρασαν και μόνο όποιος ειδικευόμενος εφημέρευσε σε δημόσιο νοσοκομείο με καταλαβαίνει) αν δεν είχε και ευαισθησίες να ασχοληθεί με τον άνθρωπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *