ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΜΥΝΑ ΣΤΟΥΣ.. ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

3/5 (2)

ΦΟΤΟ3Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

17χρονη η οποία χρησιμοποίησε στη Δανία σπρει πιπεριού σε μουσουλμάνο μετανάστη που πήγε να της επιτεθεί, αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις.

Οι βιασμοί έχουν γίνει πλέον πρωτοσέλιδα στις δανικές εφημερίδες. Αρκετές γυναίκες έχουν κάνει αναφορές λέγοντας πως έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από την επιθετική συμπεριφορά των Μουσουλμάνων οι οποίοι ζητούν άσυλο καθώς και από πρόσφυγες στο τοπικό κέντρο ασύλου.
ΦΟΤΟ1
Ωστόσο, η τοπική εφημερίδα αναφέρει ότι ο βιαστής δεν είναι γνωστό αν ήταν μουσουλμάνος μετανάστης ή απλός πρόσφυγας. Η αστυνομία έντεχνα αρνείται να δημοσιοποιήσει την περιγραφή του βιαστή επειδή ακριβώς ήταν μουσουλμάνος.
Ο δράστης έριξε την κοπέλα στο έδαφος άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι της και προσπαθούσε να την ξεντύσει. Η κοπέλα μπόρεσε να εμποδίσει τον περεταίρω βιασμό της με την επίδειξη σπρέι πιπεριού και χρησιμοποιώντας το κατά του δράστη.
ΦΟΤΟ2
Παρόλα αυτά, οι αρχές τώρα ισχυρίζονται πως αυτήν τη στιγμή η κοπέλα θα είναι αυτή που θα διωχθεί ποινικά. «Είναι παράνομο να χρησιμοποιεί σπρέι πιπεριού επομένως είναι πολύ πιθανό να κατηγορηθεί γι’ αυτό», είπε ο τοπικός εκπρόσωπος της αστυνομίας στο δανέζικο κανάλι TV Syd. Όσο για τον άντρα ο οποίος της επιτέθηκε, αυτός τράπηκε σε φυγή και δεν έχει συλληφθεί μέχρι σήμερα.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αντιδράσεις ανάμεσα σε ορισμένους Δανούς οι οποίοι επισημαίνουν τις αυξανόμενες αναφορές βιασμού από μουσουλμάνους μετανάστες οι οποίοι ζητούν άσυλο στο Sonderborg και σε άλλες δανικές πόλεις. την ίδια στιγμή που οι αστυνομικοί είναι σε διαρκή υπέρενταση ώστε να εκτελέσουν σωστά τα καθήκοντά τους», ανέφερε η τοπική εφημερίδα.
ΦΟΤΟ4
Στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε γυναίκες στη Γερμανία στις οποίες μοίρασαν σπρέι πιπεριού κατα επίδοξων μουσουλμάνων βιαστών, ακτιβιστές από την κίνηση German Identitarian στη Σαξονία.

Το συμπέρασμα το οποίο εξάγεται από την παραπάνω ιστορία, η οποία φυσικά δεν θα είναι η μοναδική, είναι ότι όχι μόνο θα απαγορεύεται να μιλάμε κατά των λαθρομεταναστών αλλά θα… θεωρείται παράνομο ακόμα και να αμυνθούμε!

Αν οποιοσδήποτε από εμάς, κυρίως γυναίκες, προσπαθήσει να προστατέψει τη σωματική του ακεραιότητα με οποιοδήποτε μέσο θα του ασκείται ποινική δίωξη και θα κινδυνεύει μέχρι και να φάει φυλάκιση ενώ οι λαθρομετανάστες ανενόχλητοι θα συνεχίζουν χωρίς σταματημό τα εγκλήματά τους!

Τι ωραία που έχει γίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση!

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

8 Σχόλια

 1. Αντίδραση των πολιτών ειναι η μόνη λύση σε καθε γειτονιά πρεπει να δημιουργηθούν ομάδες κρούσης και να εκδιώχνουν καθε μουσουλμάνο αφ´ ενός ,και αφ´ ετέρου να μην προσλαμβάνετε κανένας μουσουλμάνος για εργασία

  • σιγουρα πρεπει να βρουμε τροπους να αμυνθουμε στην κακοαλλοπροσαλη λαιλαπα που μας επιβαλλουν οι νεοταξιτες.Δεν υπαρχει λογικη σε τιποτα πλεον,μαλλον εχουν βαλθει να μας τρελανουν οι καραγκιοζηδες.

 2. ΤΟΝ ΠΙΠΕΡΟΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΕΜΑΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ…Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΑΜΙΕΤΕ

 3. Η τιμωρία για τον βιασμό στο Ισλάμ είναι όμοια με την τιμωρία της μοιχείας, δηλαδή θανατική ποινή για τον έγγαμο εγκληματία και 100 μαστιγώματα συν ένα χρόνο εξορία για τον άγαμο. Μερικοί λόγιοι επίσης λένε ότι ο εγκληματίας πρέπει και να πληρώσει το θύμα.

  Ο μεγάλος λόγιος, ο Ιμάμ Μαάλικ είπε:
  «Ο άνδρας βιαστής, είτε βιάσει παρθένα είτε όχι, πρέπει να πληρώσει προίκα στο θύμα. Η τιμωρία πρέπει να εκτελεσθεί πάνω του, και δεν υπάρχει τιμωρία για το θύμα που βιάστηκε» (πηγή: Al-Muwatta 2:734)

  Ο λόγιος Salmaan al-Baji είπε:
  «Η περίπτωση της γυναίκας που εξαναγκαστεί (βιαστεί): Αυτός που την εξανάγκασε οφείλει να πληρώσει προίκα και η τιμωρία της θανατικής ποινής η του μαστιγώματος πρέπει να εκτελεσθεί πάνω του». Αυτό αναφέρει και ο μεγάλος Ιμάμης, ο Shafi, και υπάρχει αυθεντικό χαντίθ με αφήγηση από τον Ali ibn Abi Taalib.

  Η τιμωρία είναι εντολή και δικαίωμα του Ύψιστου, και η ‘προίκα’ δικαίωμα για το θύμα. Συνδυάζονται με παρόμοιο τρόπο όπως συνδυάζονται στην περίπτωση του κλέφτη ο οποίος πέρα ότι οφείλει να επιστρέψει το ποσό και τα κλοπιμαία πρέπει να εκτελεσθεί και η ποινή (κόψιμο χεριού) –(πηγές: Al-Muntaha Sharh al-Muwatta κεφ 5 σελ 268 και 269)

  Ο λόγιος Ibn Abd al Bar περιγράφει και την συναίνεση των Ουλεμά λέγοντας:
  «Οι Ουλεμά ομόφωνα συμφωνούν ότι ο βιαστής υπόκεινται στην τιμωρία εάν διαπιστωθούν ξεκάθαρες αποδείξεις εναντίον του η ομολογήσει το έγκλημα του. Ειδάλλως θα τιμωρηθεί (εφόσον δεν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις η δεν το ομολογήσει) σύμφωνα με τιμωρία που θα κρίνει το Ισλαμικό δικαστήριο για να αποτραπεί μελλοντικά παρόμοιο έγκλημα από αυτόν και άλλων. Η γυναίκα (το θύμα) δεν θα τιμωρηθεί εφόσον αποδειχτεί ότι εξαναγκάστηκε η ακινητοποιήθηκε» (πηγή: Istidhkar, κεφ. 7 σελ 146-147)

  Σε περίπτωση που ο βιαστής φέρει όπλο (μαχαίρι, περίστροφο κτλ) κατά τον βιασμό τότε η κατηγορία είναι πιο βαριά και τιτλοφορείται ως «Μουχάριμπ» δηλαδή «αυτός που πολεμά» και τιμωρείται σύμφωνα με το Κορανικό εδάφιο:
  «Η τιμωρία εκείνων οι οποίοι πολεμούν τον ΑΛΛΑΧ και τον Απόστολο Του, και διαβιούν στη γη άσχημα, είναι να εκτελούνται ή να σταυρώνονται ή να κόβονται τα χέρια και τα πόδια αντίπλευρα, ή να εξορίζονται απ’ αυτή τη γη» (Κοράνι, 5:33)

  Έτσι λοιπόν ο δικαστής έχει την επιλογή, ανάλογα με το βαθμό του εγκλήματος, να επιλέξει μια από τις 4 τιμωρίες που αναφέρονται στο χωρίο κατά την κρίση του έτσι ώστε να διασφαλίσει την ειρήνη και την ασφάλεια στην κοινωνία και να την προστατέψει από κακοποιούς και εγκληματίες.

  από το islamforgreeks

 4. ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. WE ARE NOT INTERESTED! AN ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΙΚΩΔΙΑ ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΗΧΗΣΗ.

 1. 28 Ιαν. 2016

  […] 17χρονη η οποία χρησιμοποίησε στη Δανία σπρει πιπεριού σε μουσουλμάνο μετανάστη που πήγε να της επιτεθεί, αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις.Οι βιασμοί έχουν γίνει πλέον πρωτοσέλιδα στις δανικές εφημερίδες. Αρκετές γυναίκες έχουν κάνει αναφορές λέγοντας πως έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από την επιθετική συμπεριφορά των Μουσουλμάνων οι οποίοι ζητούν άσυλο καθώς και από πρόσφυγες στο τοπικό κέντρο ασύλου.Ωστόσο, η τοπική εφημερίδα αναφέρει ότι ο βιαστής δεν είναι γνωστό αν ήταν μουσουλμάνος μετανάστης ή απλός πρόσφυγας. Η αστυνομία έντεχνα αρνείται να δημοσιοποιήσει την περιγραφή του βιαστή επειδή ακριβώς ήταν μουσουλμάνος.Ο δράστης έριξε την κοπέλα στο έδαφος άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι της και προσπαθούσε να την ξεντύσει. Η κοπέλα μπόρεσε να εμποδίσει τον περεταίρω βιασμό της με την επίδειξη σπρέι πιπεριού και χρησιμοποιώντας το κατά του δράστη.Παρόλα αυτά, οι αρχές τώρα ισχυρίζονται πως αυτήν τη στιγμή η κοπέλα θα είναι αυτή που θα διωχθεί ποινικά. «Είναι παράνομο να χρησιμοποιεί σπρέι πιπεριού επομένως είναι πολύ πιθανό να κατηγορηθεί γι’ αυτό», είπε ο τοπικός εκπρόσωπος της αστυνομίας στο δανέζικο κανάλι TV Syd. Όσο για τον άντρα ο οποίος της επιτέθηκε, αυτός τράπηκε σε φυγή και δεν έχει συλληφθεί μέχρι σήμερα.Η υπόθεση έχει προκαλέσει αντιδράσεις ανάμεσα σε ορισμένους Δανούς οι οποίοι επισημαίνουν τις αυξανόμενες αναφορές βιασμού από μουσουλμάνους μετανάστες οι οποίοι ζητούν άσυλο στο Sonderborg και σε άλλες δανικές πόλεις. την ίδια στιγμή που οι αστυνομικοί είναι σε διαρκή υπέρενταση ώστε να εκτελέσουν σωστά τα καθήκοντά τους», ανέφερε η τοπική εφημερίδα.Στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε γυναίκες στη Γερμανία στις οποίες μοίρασαν σπρέι πιπεριού κατα επίδοξων μουσουλμάνων βιαστών, ακτιβιστές από την κίνηση German Identitarian στη Σαξονία.Το συμπέρασμα το οποίο εξάγεται από την παραπάνω ιστορία, η οποία φυσικά δεν θα είναι η μοναδική, είναι ότι όχι μόνο θα απαγορεύεται να μιλάμε κατά των λαθρομεταναστών αλλά θα… θεωρείται παράνομο ακόμα και να αμυνθούμε!Αν οποιοσδήποτε από εμάς, κυρίως γυναίκες, προσπαθήσει να προστατέψει τη σωματική του ακεραιότητα με οποιοδήποτε μέσο θα του ασκείται ποινική δίωξη και θα κινδυνεύει μέχρι και να φάει φυλάκιση ενώ οι λαθρομετανάστες ανενόχλητοι θα συνεχίζουν χωρίς σταματημό τα εγκλήματά τους!Τι ωραία που έχει γίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση!ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΠΗΓΗ […]

 2. 28 Ιαν. 2016

  […] 17χρονη η οποία χρησιμοποίησε στη Δανία σπρει πιπεριού σε μουσουλμάνο μετανάστη που πήγε να της επιτεθεί, αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις.Οι βιασμοί έχουν γίνει πλέον πρωτοσέλιδα στις δανικές εφημερίδες. Αρκετές γυναίκες έχουν κάνει αναφορές λέγοντας πως έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από την επιθετική συμπεριφορά των Μουσουλμάνων οι οποίοι ζητούν άσυλο καθώς και από πρόσφυγες στο τοπικό κέντρο ασύλου.Ωστόσο, η τοπική εφημερίδα αναφέρει ότι ο βιαστής δεν είναι γνωστό αν ήταν μουσουλμάνος μετανάστης ή απλός πρόσφυγας. Η αστυνομία έντεχνα αρνείται να δημοσιοποιήσει την περιγραφή του βιαστή επειδή ακριβώς ήταν μουσουλμάνος.Ο δράστης έριξε την κοπέλα στο έδαφος άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι της και προσπαθούσε να την ξεντύσει. Η κοπέλα μπόρεσε να εμποδίσει τον περεταίρω βιασμό της με την επίδειξη σπρέι πιπεριού και χρησιμοποιώντας το κατά του δράστη.Παρόλα αυτά, οι αρχές τώρα ισχυρίζονται πως αυτήν τη στιγμή η κοπέλα θα είναι αυτή που θα διωχθεί ποινικά. «Είναι παράνομο να χρησιμοποιεί σπρέι πιπεριού επομένως είναι πολύ πιθανό να κατηγορηθεί γι’ αυτό», είπε ο τοπικός εκπρόσωπος της αστυνομίας στο δανέζικο κανάλι TV Syd. Όσο για τον άντρα ο οποίος της επιτέθηκε, αυτός τράπηκε σε φυγή και δεν έχει συλληφθεί μέχρι σήμερα.Η υπόθεση έχει προκαλέσει αντιδράσεις ανάμεσα σε ορισμένους Δανούς οι οποίοι επισημαίνουν τις αυξανόμενες αναφορές βιασμού από μουσουλμάνους μετανάστες οι οποίοι ζητούν άσυλο στο Sonderborg και σε άλλες δανικές πόλεις. την ίδια στιγμή που οι αστυνομικοί είναι σε διαρκή υπέρενταση ώστε να εκτελέσουν σωστά τα καθήκοντά τους», ανέφερε η τοπική εφημερίδα.Στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε γυναίκες στη Γερμανία στις οποίες μοίρασαν σπρέι πιπεριού κατα επίδοξων μουσουλμάνων βιαστών, ακτιβιστές από την κίνηση German Identitarian στη Σαξονία.Το συμπέρασμα το οποίο εξάγεται από την παραπάνω ιστορία, η οποία φυσικά δεν θα είναι η μοναδική, είναι ότι όχι μόνο θα απαγορεύεται να μιλάμε κατά των λαθρομεταναστών αλλά θα… θεωρείται παράνομο ακόμα και να αμυνθούμε!Αν οποιοσδήποτε από εμάς, κυρίως γυναίκες, προσπαθήσει να προστατέψει τη σωματική του ακεραιότητα με οποιοδήποτε μέσο θα του ασκείται ποινική δίωξη και θα κινδυνεύει μέχρι και να φάει φυλάκιση ενώ οι λαθρομετανάστες ανενόχλητοι θα συνεχίζουν χωρίς σταματημό τα εγκλήματά τους!Τι ωραία που έχει γίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση!ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΠΗΓΗ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *