Ο ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΩΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Δρ. Henry Makow: «Ο κορωναϊός είναι ένα παιχνίδι των καμπαλιστικών παγκοσμιοποιητών για να προωθήσει τον μακροπρόθεσμο στόχο τους της υποδούλωσης και της κατάληψης της ανθρωπότητας»

Τι σχέση έχουν οι Εβραίοι με τον κορωναϊό και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη (ΝΤΠ); Η απάντηση: είναι, σχεδόν τα πάντα. Υπάρχει ένας απλός λόγος για τον οποίο η απόλυτη πλειοψηφία των ανθρώπων δεν καταλαβαίνει το υπόβαθρο όχι μόνο της πλανδημίας του κορωναϊού αλλά και εκείνων που οδήγησαν στις περισσότερες επαναστάσεις και τους περισσότερους πολέμους. Οι συνωμότες αυτών των παγκόσμιων καταστροφών ήξεραν πολύ καλά πώς να παραμείνουν στο παρασκήνιο και να καλύψουν τη δουλειά τους με τέτοιο τρόπο ώστε είναι αδύνατο για ένα συνηθισμένο άτομο να αναγνωρίσει και να κατανοήσει. Και αν την αναγνωρίσει, τότε με καλό λόγο θα προτιμήσει να είναι σιωπηλός. Οι δηλώσεις Εβραίων αρέσουν όπως:

• «Θα οδηγήσουμε τους Χριστιανούς στον πόλεμο εκμεταλλευόμενοι την ηλιθιότητα, την άγνοια και την εθνική ματαιοδοξία τους. θα σφαγιάσουν ο ένας τον άλλον και μετά θα έχουμε αρκετό χώρο για τους δικούς μας ανθρώπους. » (Ραβίνος Ράιχορν στο Le Contemporain, Ιούλιος 1888) ή • «Δεν υπάρχει κανένα περιστατικό στη σύγχρονη παγκόσμια ιστορία που δεν μπορεί να αποδοθεί στην εβραϊκή επιρροή. Εμείς οι Εβραίοι είμαστε οι γοητευτικοί, οι καταστροφικοί και οι εμπρηστές. » (ο Εβραίος συγγραφέας Oscar Levy στο «Η παγκόσμια σημασία της Ρωσικής Επανάστασης»)

Δεν ανακοινώθηκαν απλώς. Αυτές οι δηλώσεις αποτελούν το ιδεολογικό-θρησκευτικό θεμέλιο του Ορθόδοξου Ιουδαϊσμού, ο κύριος θρησκευτικός πυλώνας του οποίου είναι το Ταλμούδ, το οποίο διδάσκει στους Εβραίους, μεταξύ άλλων, τα εξής: • «Όπου πηγαίνουν [οι Εβραίοι], γίνονται πρίγκιπες των κυρίων τους». Sanhedrin 104a • «Μόλις έρθει ο Μεσσίας, όλοι είναι σκλάβοι των Εβραίων.» Brubin 43b • «Εγώ [ο Yahweh] σε κάνω [τους Εβραίους] τον πρόγονο των λαών, σε κάνω τον εκλεκτό μεταξύ των λαών, σε κάνω βασιλιά των λαών.» Berakot 6a

«Είμαστε Εβραίοι και θα παραμείνουμε καταστροφικοί» Maurice Samuel

«Είμαστε Εβραίοι και παραμένουμε καταστροφικοί. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις μας. Θα καταστρέψουμε για πάντα. Επειδή θέλουμε τον κόσμο για τον εαυτό μας. » Μόρις Σαμουήλ
Σε εκατοντάδες μέρη στο Ταλμούδ, οι Εβραίοι βεβαιώνονται ότι υποτίθεται ότι απλώς ισχυρίζονται ότι κυβερνούν στον κόσμο ως «επιλεγμένοι άνθρωποι». Και οι Εβραίοι ραβίνοι και οι Εβραίοι πολιτικοί έχουν διατυπώσει τον στόχο τους για απόλυτη παγκόσμια κυριαρχία σε χιλιάδες αποσπάσματα.
Όμως, όποιος κατηγορεί τους Εβραίους ότι αγωνίζονται για παγκόσμια κυριαρχία, σύμφωνα με τις εντολές του Ταλμούδ (το κάνουν αυτό μέσω του σχεδίου Corona που έχουν δημιουργήσει: «Μια πανδημία θα θέσει τα θεμέλια για μια πραγματική παγκόσμια κυβέρνηση.» Ο Εβραίος παγκοσμιοποιητής Jacques Attali (Γάλλος) 2009 στην τηλεόραση) – νιώθει την αντισημιτική λέσχη όπως και ο καθένας που παραθέτει από εβραίους ραβίνους ή πολιτικούς όπως τα παραπάνω για να επισημάνει το δυσοίωνο έργο τους στην παγκόσμια ιστορία.

Η αντισημιτική λέσχη είναι το όπλο όλων των σκοπών του Ιουδαϊσμού που επιτρέπεται να κάνει οποιοδήποτε λάθος – χωρίς να το επικρίνει κανείς. Ο φόβος να χαρακτηριστεί ως αντισημίτης είναι πολλές φορές μεγαλύτερος από τον φόβο να παρουσιαστεί ως «δεξιός» ή «νεοναζί». Οι Εβραίοι και τα μέσα μαζικής ενημέρωσής τους έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουν την κατηγορία του αντισημιτισμού χειρότερη από την εξάλειψη ολόκληρων λαών, όπως έκανε ο Στάλιν, ο Μάο ή ο Πολ Πόθ. Ποιος ως δυτικός άνθρωπος, και πάνω απ ‘όλα: Ποιος ως Γερμανός, προικισμένος με το αιώνιο στίγμα της εκτέλεσης του Ολοκαυτώματος – τολμά να αναλάβει δράση εναντίον των Εβραίων; Απάντηση: Σχεδόν κανένας. Επειδή το αποτέλεσμα της κριτικής των Εβραίων είναι σίγουρο:

«Ο Σιωνισμός ήταν έτοιμος να θυσιάσει όλους τους Ευρωπαίους Εβραίους για το στόχο ενός Εβραϊκού κράτους. Όλα έγιναν για τη δημιουργία του Ισραήλ και αυτό ήταν δυνατό μόνο με τη βοήθεια του παγκόσμιου πολέμου. Η Wall Street και οι Εβραίοι τραπεζίτες προώθησαν και χρηματοδότησαν τον πόλεμο και στις δύο πλευρές. Οι Σιωνιστές είναι επίσης υπεύθυνοι για τον αυξανόμενο αντισημιτισμό παγκοσμίως. «Τζόζεφ Μπουργκ στο Τορόντο Αστέρ, 31 Μαρτίου 1988 –

Είτε, χάρη στην παντοδυναμία των Εβραίων μέσω των δυτικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, ο κριτικός διαγράφεται ως μη Εβραίος που μισεί και ως εκ τούτου αντισημιτικός μισάνθρωπος και χάνει την επαγγελματική του φήμη εν μία νυκτί και, ως αποτέλεσμα, την οικονομική του διαβίωση – ή η κριτική γίνεται όταν ερευνάται τόσο καλά που αντιστέκονται σε όλες τις αντιρρήσεις. Δεν υπάρχει κριτική για το έργο του. Ούτε στα χαρακτηριστικά των μέσων μαζικής ενημέρωσης ούτε σε άλλες κριτικές βιβλίων. Αυτό από μόνο του δείχνει την απόλυτη παντοδυναμία του Ταλμούδ Ιουδαϊσμού (ή της κοσμικής παγκόσμιας δύναμης Εβραίων) πάνω στα μέσα ενημέρωσης, στα οποία εργάζονται αδιάκοπα για αιώνες: «Εφόσον δεν έχουμε στα χέρια μας τις εφημερίδες όλου του κόσμου για να εξαπατήσουμε τους ανθρώπους και να τους εκπλήξουμε, για αυτό το διάστημα ο κανόνας μας για να καυριαρχήσουμε τον κόσμο παραμένει ένα όνειρο. » (Ραβίνος Moses Montegiore στο Συνέδριο Sanhedrin στην Κρακοβία το 1840)

Σε 180 χρόνια αργότερα το έκαναν. Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι και τα μαζικά μέσα ελέγχονται ή ανήκουν σε Εβραίους. Δεν το πιστεύειετε αυτό; Κατανοητό. Αλλά χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του αμερικανικού ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού CNN, NBS-News και της πιο σημαντικής εφημερίδας στις ΗΠΑ – τους «New York Times» – (αυτά είναι μόνο τρία από εκατοντάδες παραδείγματα που θα μπορούσαμε να σας δώσουμε), μπορείτε να δείτε πόσο δυσανάλογα υψηλό το είναι εβραϊκό ποσοστό των συντακτών και των επικεφαλής εκδοτών (θυμηθείτε, μόνο το 1,4 τοις εκατό των Αμερικανών είναι Εβραίοι):

Ο Εβραίος Walter Leland Cronkite, Αμερικανός δημοσιογράφος της τηλεόρασης και παροσυσιαστής ειδήσεων για την τηλεόραση CBS είπε: «Ο πρωταρχικός μας στόχος δεν είναι να πούμε την αλήθεια. Είμαστε χειριστές γνώμης ».

Τι θέλουν οι Ορθόδοξοι Εβραίοι, ο Εβραίος Baruch Levy έγραψε σε μια επιστολή προς τον Καρλ Μαρξ. «Ο εβραϊκός λαός στο σύνολό του θα γίνει ο δικός τους μεσσίας. Η παγκόσμια κυριαρχία θα επιτευχθεί μέσω της διάλυσης άλλων φυλών, μέσω της κατάργησης των συνόρων, της εξόντωσης της μοναρχίας και μέσω της ίδρυσης μιας παγκόσμιας δημοκρατίας στην οποία οι Εβραίοι παντού θα ασκήσουν το προνόμιο της ιθαγένειας.
»Σε αυτή τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, τα Παιδιά του Ισραήλ θα παρέχουν σε όλους τους ηγέτες χωρίς να αντιμετωπίσουν αντιπολίτευση. Οι κυβερνήσεις των διαφόρων λαών. αυτοί που απαρτίζουν την παγκόσμια δημοκρατία θα πέσουν εύκολα στα χέρια των Εβραίων. Τότε θα είναι δυνατόν για τους Εβραίους ηγέτες να καταργήσουν την ιδιωτική ιδιοκτησία και να χρησιμοποιήσουν τους πόρους του κράτους παντού. Έτσι θα εκπληρωθεί η υπόσχεση του Ταλμούδ, η οποία λέει ότι – όταν έρθει η ώρα του Μεσσία, οι Εβραίοι θα έχουν όλη τους την περιουσία στα χέρια τους. » Baruch Levy (1767-20 Ιουλ 1859), επιστολή προς τον Καρλ Μαρξ, La Revue de Paris, σελ. 574, 1 Ιουνίου 1928

Η απάντηση του Εβραίου, εξαιρετικά κριτικού των Εβραίων, ήταν ο Καρλ Μαρξ «Η χειραφέτηση των Εβραίων με την τελική της έννοια είναι η χειραφέτηση της ανθρωπότητας από τον Ιουδαϊσμό». Διαβάστε το ακόλουθο άρθρο του Henry Makow σχετικά με το θέμα ότι ο Covid είναι απλώς ένα παιχνίδι των καμπαλιστικών κεντρικών τραπεζιτών για να προωθήσει τον μακροπρόθεσμο στόχο τους: την απαλλοτρίωση και την υποδούλωση της ανθρωπότητας. Το επίθετο «καμπαλιστικός» λέει στους εσωτερικούς ότι ο Makow εννοεί κυρίως Εβραίους κεντρικούς τραπεζίτες. Πέθανε στα πόδια μας ή ζήσε πεσμένος στα γόνατά μας

«Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η σωστή Μεγάλη Κρίση – και τα έθνη θα αποδεχθούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. » Ντέιβιντ Ροκφέλερ
«Χάρη στην τρομερή δύναμη των διεθνών τραπεζιτών, έχουμε βυθίσει τους Χριστιανούς σε πολέμους χωρίς αριθμό. Οι πόλεμοι έχουν μια ιδιαίτερη αξία για τους Εβραίους, καθώς οι Χριστιανοί σκοτώνουν ο ένας τον άλλον, ανοίγοντας το δρόμο για τους Εβραίους. Οι πόλεμοι είναι η συγκομιδή των Εβραίων, οι εβραϊκές τράπεζες βγάζουν μεγάλα χρήματα από τους πολέμους των Χριστιανών. Πάνω από 100 εκατομμύρια Χριστιανοί έχουν τραβηχτεί από τον πλανήτη από πολέμους και το τέλος δεν είναι ακόμη ορατό ». 1869: Ραβίνος Ράιχορν στην κηδεία του Μεγάλου Ραβίνος Συμεών Μπενλουντά

Το Covid είναι ένα παιχνίδι για την προώθηση του μακροπρόθεσμου στόχου των καμπαλιστικών κεντρικών τραπεζίτων της απώλειας και υποδούλωσης της ανθρωπότητας. Η επιλογή σας: Γίνετε συνεργός στη δική σας αυτοκτονία ή αγώνας.
Δεν μπορείτε να καταλάβετε τα τρέχοντα γεγονότα εάν δεν καταλαβαίνετε ότι οι «ηγέτες» μας είναι όλοι πράκτορες του σατανικού (καμπαλιστικού) καρτέλ κεντρικής τράπεζας (Rothschilds).

Ο στόχος τους είναι η καταστροφή του δυτικού πολιτισμού. Δεν μπορεί κανείς να πετύχει στην πολιτική, στις επιχειρήσεις ή στην ψυχαγωγία εάν δεν συμμετάσχει, ή τουλάχιστον να ανέχεται, αυτή την ύπουλη και απεχθής αιτία. Αυτοί οι προδότες αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλο κάνοντας μασονικά σήματα χεριών. Αλλά σχεδόν όλοι όσοι προχωρούν εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία. Η δυτική κοινωνία έχει διεισδύσει εντελώς από τους ελευθεροτέκτονες που ενεργούν για λογαριασμό των Καμπαλιστικών Εβραίων κεντρικών τραπεζιτών. Θέλετε να προχωρήσετε; Πουλήστε την ψυχή σας στον διάβολο. Αλλά θυμηθείτε, οι Ιλλουμινάτι τελικά θα εκκαθαρίσουν τους συνεργούς τους.

Γιατί να καταστρέψουν τον δυτικό πολιτισμό; Σε ένα podcast από τον Ραβίνο Aidel Kaiziski για τον Isaac και τον Esau: «Αν και οι Εβραίοι είναι λευκοί και η μοίρα τους, τουλάχιστον για τους περισσότερους, συνδέεται με αυτήν της Δύσης, υπάρχει μια μειονότητα που θέλει να σκοτώσει τη Δύση για να έρθει ο Μεσσίας (ο Αντίχριστος). Αυτό εξηγεί πολλά από αυτά που συμβαίνουν τώρα. Οι Εβραίοι του Sabbatan πιστεύουν στη σωτηρία μέσω θανάτου, καταστροφής και χάους. Επομένως μπορούν επίσης να δικαιολογήσουν τη μαζική δολοφονία Εβραίων για το μεγαλύτερο τους καλό.

Με απλά λόγια, οι καμπαλιστές πιστεύουν ότι η γη είναι δική τους και οι Goyim (μη Εβραίοι) είναι καταληψίες. Επιλύουν αυτήν την κατάσταση με την Ατζέντα 21, μια μορφή κομμουνισμού που τους δίνει τον απόλυτο έλεγχο κυριολεκτικά σε όλα, συμπεριλαμβανομένου του πλούτου, της δύναμης, των σκέψεων, του συζύγου σας και των παιδιών σας. Η απάτη COVID είναι μια βολική δικαιολογία. Ο «ιός» δεν θα τελειώσει ποτέ. Όλα όσα κάνει ο Τζο Μπάιντεν στοχεύει στην καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών και του αμερικανικού τρόπου ζωής: μετανάστευση, δυσφορία φύλου, δαιμονοποίηση των συντηρητικών, «κλιματική αλλαγή», επιτρέποντας στους τράνς να ανταγωνίζονται τις γυναίκες, τον έλεγχο των όπλων, την κατάργηση του λευκού πολιτισμού την Covid φάρσα, κ.λπ. Σκέφτεται ακόμη και έναν «τσάρο πραγματικότητας» δηλαδή ένα Υπουργείο Αλήθειας.

Οι Καμπαλιστές πιστεύουν ότι υπερισχύουν του Θεού και της φυσικής τάξης. Πιστεύουν ότι μπορούν να επαναπροσδιορίσουν την πραγματικότητα σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά τους και τις διαστροφές τους ελέγχοντας απλώς τις πληροφορίες και τις συζητήσεις. Πιστεύουν ότι το να σκεφτόμαστε ή να λέμε κάτι το κάνει αληθινό. Η θρησκεία τους είναι μια εξαπάτηση.

Θα υποβληθούμε σε μια σατανική σέκτα
«Μόνο όταν δεν υπάρχουν πλέον Εθνικοί σε αυτήν τη γη, αλλά μόνο Εβραίοι, θα παραδεχτούμε ότι ο Σατανάς είναι ο Θεός μας.» Ο Εβραίος Harold Rosenthal, προσωπικός σύμβουλος του διαβόητου Εβραίου Γερουσιαστή Jacob Javits

Tο μεγαλύτερο μέρος των τότε γενεών, ανακάλυψαν ότι η κοινωνία διευθύνεται από μια σατανική λατρεία, δηλαδή τους τραπεζίτες των Ιλλουμινάτι. Πλύση εγκεφάλου, μας υπονομεύουν για να μας αποδυναμώσουν. Εδώ είναι δέκα παραδείγματα.

Για παράδειγμα, επειδή το Χόλυγουντ έχει διδάξει την λατρεία των γυναικών και του σεξ σαν θρησκεία. Το αποτέλεσμα να αρχίζει η έκλειψη της οικογένειας. Η γνώση του πώς λειτουργεί η ετεροφυλοφιλία καταστέλλεται.

Το PLAYBOY έχει μετατρέψει μια γενιά ανδρών σε εξαρτημένους από το σεξ που επιθυμούν να παρακάμψουν τις ευθύνες του γάμου και της οικογένειας. Ο φεμινισμός δίδαξε στις γυναίκες ότι η ακολασία ήταν «ενδυνάμωση».

Πιστεύετε ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ήταν υπεύθυνος για την 11η Σεπτεμβρίου; Ότι ο Όσβαλντ πυροβόλησε τον JFK; Ότι ο Πρώτος και ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν πραγματοποιήθηκαν; Ότι η Χιροσίμα ήταν απαραίτητη; Ότι ο Ψυχρός Πόλεμος ήταν πραγματικός; Την ίδια στιγμή που διέδωσαν τη φάρσα Covid, θάμπωσαν την κοινωνία αντλώντας το χρηματιστήριο σε γελοία υψηλά επίπεδα. Καθώς η χώρα πηγαίνει τον κατήφορο, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι θα γλιτώσουν από τη συσσώρευση ψηφίων που ελέγχονται από τους ίδιους τραπεζίτες που είναι έτοιμοι να τα βάλουν.

Οι Βρετανοί έρχονται: «Είναι προς το εβραϊκό συμφέρον, είναι προς το συμφέρον της ανθρωπότητας, ότι οι λευκοί βιώνουν γενοκτονία. Μέχρι τα λευκά παιδιά να καίγονται ζωντανά, οι λευκές γυναίκες βιάζονται, αμαυρώνονται και σκοτώνονται. Και όλοι οι λευκοί που δεν έχουν ακόμη σφαγεί θα πρέπει να παρακολουθούν αβοήθητα όταν ο λαός τους τρομοκρατείται. Μόνο τότε η ανθρωπότητα θα είναι στην ίδια βάση. » Ishmael Levitts, Ισραήλ

Θα σταματήσει κάτι να καταστρέφει τον δυτικό πολιτισμό λίγο πριν από μια επανάσταση; Δεν θα σταματήσουν ποτέ να μας καταστρέφουν και οτιδήποτε μας αρέσει. Άρα το ερώτημα δεν είναι αν αρχίσουμε να αντιστεκόμαστε, αλλά πότε. Όσο περισσότερο περιμένουμε, τόσο πιο δύσκολο θα είναι. Οι κομμουνιστές πέρασαν το όριο όταν λιθοβόλησαν τον Τραμπ. Ξεπέρασαν τη γραμμή όταν έκλεψαν τις εκλογές. Θα τους λογοδοτήσουν τα 80+ εκατομμύρια Αμερικανοί που ψήφισαν τον Τραμπ; Και πάλι, μην ξεγελιέστε από ανθρώπους που δείχνουν τις μεσοπρόθεσμες εκλογές ή το 2024. Το πλοίο έχει αναχωρήσει. Μην είστε ανόητοι και μην αφήσετε τη ρητορική τους να σας ξεγελάσει. Είναι οι «τρομοκράτες». Είναι οι «εξτρεμιστές». Ανέφεραν τη βία και τις ταραχές του BLM και της Antifa. Είναι γεννημένοι ψεύτες. Είναι γκάνγκστερ, διεστραμμένοι και ψυχοπαθείς. Είναι ένας προφανής και πανταχού παρόνς κίνδυνος. (Δημοσιεύτηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2021)

https://henrymakow.com/deutsche/2021/02/06/makow-stirb-auf-unseren-fusen-oder-lebe-auf-unseren-knien/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *