Ο Ισλαμικός Βιασμός της Ευρώπης: Αμμος και Αίμα

5/5 (5)

Ο Ισλαμικός Βιασμός της Ευρώπης. Ποια ΜΜΕ και οι ελίτ στις Βρυξέλλες κρύβουν την αλήθεια από τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τον πλήρη έλεγχο των ανατολικών συνόρων ώστε η ΕΕ να μπορεί να καταγράψει-ταυτοποιήσει τους…

Ο Ισλαμικός Βιασμός της Ευρώπης

Διαβάζω στο ιντερνέτ: H EE αναλαμβάνει τον έλεγχο των συνόρων προς ανατολάς και την εγκατάσταση των λάθρομεταναστών στην χώρα μας! Τον πλήρη έλεγχο των ανατολικών συνόρων ώστε η ΕΕ να μπορεί να καταγράψει-ταυτοποιήσει όλους τους λαθρομετανάστες που εισέρχονται στην Ελλάδα με σκοπό την εγκατάστασή τους στην χώρα, αποκτά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αφού χαρακτηρίζεται «ασφαλής» και άρα δεν συντρέχει λόγος να φύγει κάποιος από αυτή αιτούμενος άσυλο αφού δεν κινδυνεύει!

Την Τετάρτη στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες για το προσφυγικό θα απαιτηθεί από την ελληνική κυβέρνηση να ζητήσει «ευρεία βοήθεια από την ΕΕ» ώστε να διαχειριστεί η ίδια την τεράστια εισροή προσφύγων-λαθρομεταναστών, εκχωρώντας έτσι τον έλεγχο των ανατολικών ελληνικών συνόρων. Όπως γράφουν οι Financial Times η ενέργεια θα λάβει χώρα στις Βρυξέλλες «όταν ο Αλέξης Τσίπρας παρευρεθεί σε μία εξαιρετικά σημαντική διάσκεψη» δύο μέρες αφού ορκίστηκε ως πρωθυπουργός για δεύτερη θητεία. «Αυτό που μας λένε είναι ότι, είμαστε έτοιμοι να μετεγκαταστήσουμε (τους εισβολείς λαθρομετανάστες) αλλά χρειαζόμαστε ένα απόλυτα σταθερό σύστημα καταγραφής τους όταν φτάνουν» τόνισε ένας ανώτατος αξιωματούχος της ΕΕ που συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η καταγραφή τους κι όχι η μετεγκατάσταση; Πολύ απλά γιατί κατά την σύνοδο της 14ης Σεπτεμβρίου των υπουργών Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ελλάδα και η Ιταλία συμφώνησαν στη δημιουργία ενός ή περισσότερων κέντρων πρώτης υποδοχής και καταγραφής προσφύγων στο έδαφός τους, κι αποφάσισαν την οριστικοποίηση του καταλόγου των χωρών της νοτιο-ανατολικής Ευρώπης που θεωρούνται «ασφαλείς» και κατά συνέπεια οι προερχόμενοι από αυτές ΔΕΝ δικαιούνται ασύλου!

Δηλαδή θα μένουν σε εμάς για πάντα. Αφού δεν κινδυνεύουν, ποιος ο λόγος να συνεχίσουν να κατευθύνονται στην Γερμανία; Κι εμείς θυσιάσαμε το εθνικό μας συμφέρον προς χάρην του εθνικού συμφέροντος της Γερμανίας και των άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Έχει όμως και συνέχεια: Η Τουρκία δεν περιλαμβάνεται, τουλάχιστον προς το παρόν, στον κατάλογο αυτόν, γεγονός που καθιστά αδύνατη την επαναπροώθηση ατόμων που έχουν φθάσει στο έδαφος της ΕΕ προερχόμενα από την Τουρκία. Δηλαδή η Τουρκία μπορεί βάσει σχεδιασμού να μας στέλνει χιλιάδες προσφύγων και λαθρομεταναστών, για να προκαλέσει οικονομική, κοινωνική κατάρρευση και εθνική, φυλετική και θρησκευτική αλλοίωση και να το κάνει αυτό ανενόχλητα χωρίς την παραμικρή πίεση από την ΕΕ ή τους ηλίθιους ραγιάδες!!!

Καθώς η Ελλάδα μετά την de facto μετατροπή της σε χαβούζα και χώρα εγκλωβισμού των λαθρομεταναστών γίνεται επισήμως και χώρα διαλογής, αρχίζουν και φαίνονται οι δυσκολίες της υλοποίησης της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας.  Η  ομολογία του ευρωπαίου αξιωματούχου στον ανταποκριτή του Mega στις Βρυξέλλες ότι «στην Ελλάδα θα δημιουργηθούν πολλά Ellis Islands», δείχνει ότι οι Ευρωπαίοι πέτυχαν τον στόχο τους να μεταφέρουν την διαχείριση του λαθομεταναστευτικού προβλήματος στην Ελλάδα, η οποία από την πλευρά της εξαρτάται από την Τουρκία. Μόνο που η Τουρκία τις δύο πρώτες ημέρες δεν έδειξε διάθεση να σταματήσει τις λαθρομεταναστευτικές ροές, –το αντίθετο θα ξάφνιαζε!!!- ενώ οι ενέργειες των χωρών που έκλεισαν τον «βαλκανικό διάδρομο» επισφραγίστηκαν σιωπηρά, στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής. Την κατάσταση αποτυπώνει η ενημέρωση του Συντονιστικού: ενώ επισήμως οι λαθρομετανάστες και πρόσφυγες εντός της χώρας ξεπέρασαν τους 50.000, στις δύο πρώτες ημέρες εφαρμογής της συμφωνίας 1662 νέες αφίξεις καταγράφηκαν στα νησιά του Αιγαίου, με τις περισσότερες στη Μυτιλήνη και την Χίο.

Η συνέχεια εδώ

https://terrapapers.com/o-islamikos-viasmos-tis-evropis-ammos-ke-ema/

ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ! ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τελική ευθεία βρίσκεται η ετοιμασία του ισλαμικού τεμένους των Αθηνών και όλα δείχνουν ότι σε περίπου είκοσι ημέρες θα γίνει και η επίσημη τελετή των εγκαινίων του, κατά πάσα πιθανότητα από τον ΠΡΟΔΟΤΗ Μητσοτάκη. Κι αυτό θα είναι μόνο η αρχή…

Τα καθάρματα οι «εθνικόφρονες», θα γεμίσουν με τζαμιά ολόκληρη την Ελλάδα. Και πιο συγκεκριμένα, τζαμιά θα κατασκευαστούν σε όλους τους νομούς της χώρας, εκτός ίσως από την Αχαΐα και την Θεσπρωτία!

Πως; Το σχέδιο είναι πολύ απλό…

Μόλις θα ολοκληρωθεί η «αποσυμφόρηση» των νησιών με την μεταφορά των λεγομένων «προσφύγων» στην ηπειρωτική Ελλάδα, θα ιδρυθούν 20 νέα hotspots, σε πρώτη φάση. Σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλες «αποσυμφορήσεις» (εφόσον σύμφωνα με τον κυβερνητικό γραμματέα πρώτης υποδοχής Λογοθέτη, αναμένεται να μας… προτιμήσουν το 2020 περίπου 100.000 «προσφυγάκια»), με κατεύθυνση νέα hotspots που θα ιδρυθούν στους υπόλοιπους νομούς της χώρας – όπως προβλέπει η δεύτερη φάση του κυβερνητικού σχεδίου. Όταν, λοιπόν, κάθε νομός (με εξαίρεση την Αχαΐα και την Θεσπρωτία, που δεν προβλέπεται να ιδρυθούν hotspots, λόγω της θαλάσσιας συγκοινωνίας που έχουν με την Ιταλία) θα έχει ένα ή περισσότερα hotspots, τότε οι μουσουλμάνοι έποικοι θα απαιτήσουν λατρευτικό χώρο, δηλαδή τζαμί! Τότε η κυβέρνηση θα παραστήσει την αδιάφορη για προφανείς λόγους πολιτικού κόστους, έτσι ώστε να προσφύγουν οι μουσουλμάνοι στο ευρωπαϊκό δικαστήριο, το οποίο θα τους δικαιώσει σιγουρότατα και να δηλώσουν μετά οι Κούληδες πως είναι υποχρεωμένοι να συμμορφωθούν. Κάπως έτσι θα επέλθει η ισλαμοποίηση της χώρας!

Έλληνες, τους προσεχείς μήνες που θ’ αρχίσει η μαζική μεταφορά των εποίκων στην ηπειρωτική Ελλάδα, θα έχετε την δυνατότητα να αντισταθείτε στα σατανικά σχέδια εποικισμού-ισλαμοποίησης της πατρίδας! Κι όποιος δεν το κάνει, θα είναι άξιος της τύχης του!  

Muslims population in European Countries

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Ο εξισλαμισμός της Ευρώπης καλά κρατεί . Η νέα τάξη πραγμάτων λοιπόν ειναι εδώ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *