Ο θάνατος του παλαιού κόσμου προκαλεί το αναπόφευκτο της παγκόσμιας αλλαγής

5/5 (1)

 

Η πρωτεύουσα του κόσμου και η καρδιά της πατρίδας μας.
Αλέξανδρος Rogers Το σύστημα «laissez-faire» (κρατική μη παρέμβαση) που δημιουργείται σήμερα στις ΗΠΑ και στην ΕΕ αποδεικνύει την άγρια ​​αναποτελεσματικότητά του και την ανικανότητά του να αντιμετωπίσει καταστάσεις κρίσης.  Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να υπάρχει.  Ακούστε!  Περιμένουμε την αλλαγή!

 Ο θάνατος του παλαιού κόσμου προκαλεί το αναπόφευκτο της παγκόσμιας αλλαγής. Αλέξανδρος Rogers
 Τις προάλλες  υπήρξε μια μάλλον επίμονη ιδέα: «Λοιπόν ποιά  η κρίση στις ΗΠΑ και στην ΕΕ;  Οι κρίσεις δεν αλλάζουν τίποτα και μετά από αυτό όλα θα επανέλθουν στην κανονική πορεία τους».
 Για να πεις  κάτι τέτοιο, δεν χρειάζεται να γνωρίζεις καθόλου  ιστορία.  Οι κρίσεις αλλάζουν τακτικά τον κόσμο.

 •  Ο πυρετός της Τουλίπας κατέστρεψε  την Ολλανδική οικονομία και μετέφερε το κέντρο του παγκόσμιου συστήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο για πάνω από εκατό χρόνια. 
 • Η μεγάλη Γαλλική επανάσταση τερμάτισε την εποχή του απολυταρχισμού και δημιούργησε έναν ολόκληρο κόσμο των νέων ιδεολογιών – διάφορες τάσεις του αναρχισμού, του φιλελευθερισμού, του σοσιαλισμού, του εθνικισμού και ούτω καθεξής.
 • Ο πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος κατέστρεψε τέσσερις αυτοκρατορίες (μεγάλες δυνάμεις).

 •   Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος κατέρρευσε τη Γερμανία και την Ιαπωνία, μετατρέποντάς τις σε αποικίες (και οι δύο δεν έχουν απαλλαγεί από αυτό το καθεστώς μέχρι τώρα, αν και έχουν αλλάξει τρεις γενιές Γερμανών).
   Η πτώση της ΕΣΣΔ δημιούργησε έναν μονοπολικό κόσμο.  Και η πτώση των ΗΠΑ θα τον  καταστρέψει.

 Μερικοί πίστευαν ότι η Ρωμαϊκή Δημοκρατία (και στη συνέχεια η Αυτοκρατορία) θα ήταν αιώνια.

 •  Μερικοί πίστευαν ότι η Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του Γερμανικού  Λαού θα ήταν αιώνια.
 •  Μερικοί πίστευαν ότι η Βρετανική Αυτοκρατορία θα κυβερνούσε ολόκληρο τον κόσμο.
 •  Κάποιοι  πίστευαν ότι η ΕΣΣΔ δεν θα μπορούσε να καταστραφεί  (ήμουν ένας από αυτούς). 
 • Κάποιοι άλλοι  πίστευαν ότι οι ΗΠΑ δεν θα μπορούσαν να καταρρεύσουν …

 Λοιπόν, το αντιληφθήκατε
Είναι το ίδιο με τους οικονομικούς σχηματισμούς.

 • Σίγουρα κάπου στην  αρχαία Ρώμη υπήρχαν προσωπικότητες  που είπαν κάτι σαν «φεουδαρχία»; Ανοησίες! Τι αντιλαμβάνονται αυτοί οι βάρβαροι στα οικονομικά; Σκλάβοι! Αυτός είναι ο αιώνιος κινητήρας της ανάπτυξης! » 
 •  Και πολύ αργότερα, ο Δούκας της Αλμπας ή ο Βίλχελμ  Orange μπορούσαν να πουν «Καπιταλισμός, ανοησίες! Το φεουδαρχικό σύστημα είναι ισχυρότερο από ποτέ.» 

Και πώς διαφέρουν από τους σύγχρονους «ειδικούς», που  είναι σημαντικό να φουσκώνουν τα μάγουλά τους και να λένε «Η αγορά θα λύσει τα πάντα!» Δεν υπάρχει σοσιαλισμός! «;
Μπορεί κανείς εκφραστεί  με διαφορετικό τρόπο: τι σημαίνουν  όλες οι κραυγές του «Είναι απαραίτητο να ελαχιστοποιηθεί η επιρροή του κράτους» κατά την στιγμή της έναρξης οποιασδήποτε κρίσης – τόσο οικονομικής όσο και στην αρχή μιας επιδημίας ή μιας φυσικής 

Η μόνη χώρα που συνεχίζει να εμμένει στα ελευθεριακά δόγματα για το  «ο καπιταλισμός θα τα  κάνει όλα» είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες. Και, ξαφνικά, έχει γίνει η  ηγέτης τόσο στη νοσηρότητα όσο και στη θνησιμότητα.
 Επειδή ο καπιταλισμός όπως αποδείχθηκε, ότι δεν θεραπεύει, αλλά πωλεί μη επικυρωμένες δοκιμές και σκοτεινά «φάρμακα».  Και επίσης, αντί για συσκευές, (αναπνευστήρες) IVLχρησιμοποιεί συσκευές κατά του ροχαλητού.
 Για τους σκοπούς της δραστηριότητας σε αυτή τη μορφή δεν είναι η επίλυση προβλημάτων (ικανοποίηση των αναγκών των ανθρώπων ή θεραπεία του ιού), αλλά μεγιστοποίηση των κερδών.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αμερικανική τηλεόραση συζητά σοβαρά: «Αξίζει να πολεμήσουμε την  επιδημία, εάν χειροτερέψει τις οικονομικές επιδόσεις; Ίσως θα πρέπει να πεθάνουν».
 Εξ όσων γνωρίζω, παρόμοιες συνομιλίες συμβαίνουν τακτικά στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 Το σύστημα «laissez-faire» (κρατική μη παρέμβαση) που δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ και στην ΕΕ σήμερα αποδεικνύει την πιο άγρια ​​αναποτελεσματικότητά του και την ανικανότητά του να αντιμετωπίζει καθημερινά καταστάσεις κρίσης.  Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να υπάρχει.
 Ακούστε!  Περιμένουμε την αλλαγή!

Αλέξανδρος Rogers, IA «δημοσιογράφος της Αλήθειας»  ИА «Журналистская правда»
https://news-front.info/2020/04/12/smert-starogo-mira-rozhdaet-neizbezhnost-globalnyh-peremen-aleksandr-rodzhers/

tokoutsavaki.blogspot.com

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *