ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΠΟΥΡΚΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ(Βίντεο)

5/5 (8)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μια Γερμανίδα δημοσιογράφος με όλη αυτήν την ιστορία που γίνεται με τους μουσουλμάνους στην Ευρώπη και τα ισλαμικά τους σύμβολα αποφάσισε να κάνει ένα πρότυπο πείραμα:

Φόρεσε μια μουσουλμανική μπούρκα και βγήκε στους κεντρικούς δρόμους του Αμβούργου.

Ακούστε τότε τι έγινε. H ίδια διαπίστωσε ότι με αυτό το ένδυμα η ικανότητα των αισθήσεων της, δηλαδή όραση ακοή και λοιπά, είχε μειωθεί κατά 70 %.

Περνώντας λοιπόν από έναν κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, της έκανε φοβερή εντύπωση τα περίεργα αλλά και λάγνα βλέμματα τον περαστικών κάτι που δεν συνέβαινε όταν κυκλοφορούσε με εξώπλατα και προκλητικά ντύσιματα. Το αποκορύφωμα ήταν ότι είχε και σεξουαλική παρενόχληση κάτι που κατάρριπτει την θεωρία ότι με τις μπούρκες δεν προκαλούν οι γυναίκες.

Στην συνέχεια πήγε σε ένα γνωστό εστιατόριο και τότε συνέβηκε το έξής κωμικοτραγικό. Ήταν αδύνατον να φάει και να πιει σαν ένας φυσιολογικός άνθρωπος , και αυτό την κούρασε και την εκνεύρισε πάρα πολύ. Στο τέλος πέταξε με αγανάκτηση από επάνω της την μπούρκα.

Αφού ξαναφόρεσε αυτό το καταπιεστικό αυτό ένδυμα πήγε σε έναν δρόμο όπου σύχναζαν πόρνες αλλά παράλληλα κυκλοφορούσαν και πολλοί μουσουλμάνοι. Τότε δέχτηκε την άγρια οργή των μουσουλμάνων που μόλις την είδαν, αφού την έφτυσε 3 φορές, την έβρισαν με τα χειρότερα λόγια και λοιπά χωρίς να ξέρουν πως είναι Γερμανίδα.

 

Για να καταλάβουμε τέλος αυτή την μεγάλη καταπίεση που υφίσταστε η μουσουλμάνα αναφέρεται το παράδειγμα τις Sapatinas από το Πακιστάν. Οι γονείς της είχαν πάει στην Αυστρία να δουλέψουν ενώ αυτήν την έστειλαν πίσω να φορέσει μπούκα και να αρραβωνιαστεί έναν από το Πακιστάν, δεν άντεξε όμως και γύρισε πίσω στους γονείς της στην Αυστρία για να τελειώσει το σχολείο. Εκεί παρακαλούσε το Θεό να της δείξει τον δρόμο της αλήθειας μακριά από αυτήν την καταπίεση.

Η ίδια πήγαινε αρχικά σε ένα πολύ αυστηρό μουσουλμανικό σχολείο όπου ήταν υποχρεωμένη να διαβάζει αποσπάσματα από το Κοράνι. Όμως δεν μπορούσε να καταλάβει όλη αυτήν την αδικία κατά των γυναικών όπως παρουσιαζόταν στο Ισλάμ, όπου η γυναίκα ήταν κατώτερη και ο άντρας είχε τη δυνατότητα να την ξυλοφορτώνει. Έτσι απευθυνόμενη στο Θεό αναρωτιόταν πως είναι δυνατόν αυτό να είναι το πραγματικό πρόσωπό του Θεού.

Και τότε ήρθε στα χέρια της ένα ευαγγέλιο και έπεσε επάνω στο απόσπασμα που έλεγε:

Ιερ. 36,12       Σεις προσευχηθήτε προς εμέ και εγώ θα κάμω δεκτάς τας προσευχάς σας•

Ιερ. 36,13       αναζητήσατέ με με επιμέλειαν και επιμονήν και θα με εύρετε, διότι, θα με έχετε αναζητήσει με όλην σας την καρδίαν,

Ο επίλογος της ιστορίας της Sapatinas ήταν ότι παράτησε τους γονείς της και όλο αυτό το καταπιεστικό περιβάλλον και βαπτιστικέ χριστιανή. Καταφεύγοντας στις αστυνομικές αρχές ζητώντας την προστασία τους για να μην την λανσάρουν οι δικοί της. Το τραγικό ήταν ότι αυτοί στην αρχή αδιαφόρησαν και την είπαν απλά να ξαναγίνει μουσουλμάνα. Στο τέλος όμως αφού κατάλαβαν οι αστυνομικοί ότι τα πράγματα είναι σοβαρά, της παρείχαν προστασία και άσυλο. Αλλά ως πότε όμως, γιατί η Sapatina όχι μόνο έγινε χριστιανή αλλά άρχισε να κάνει και κηρύγματα κατά του Ισλάμ.

Τα παρακάτω βίντεο δείχνουν ένα κοινωνικό πείραμα….

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *