ΟΠΩΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ(Βίντεο)

5/5 (9)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ομάδα δημοσιογράφων Αμερικανών που ερευνά το φαινόμενο τον πυρκαγιών τα τελευταία χρόνια έχει βγάλει κάποια πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Το πρώτο στοιχείο που παραθέτουν και στην περίπτωση της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική, είναι ότι η φωτιά ξεκινάει πάντα συγχρόνως από διαφορετικά και σε απόσταση μεταξύ τους σημεία. Η παρατήρηση από αέρος της περιοχής όπου εκδηλώθηκαν οι πυρκαγιές, δείχνει ότι μάλλον ήταν στοχευόμενες ρήψεις ακτίνων λέιζερ σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Είναι πολύ απλό σήμερα το να στοχεύσεις σε μια μεγάλη έκταση όταν διαθέτεις τις ανάλογες τεχνικές δυνατότητες. ( Είναι χαρακτηριστικό πως μια από τις πιο αναπτυγμένες πολιτείες τον Ηνωμένων Πολιτειών, η Καλιφόρνια, γίνεται κάθε τόσο στόχος φονικών πυρκαγιών.) Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι παραδίπλα στην πολιτεία της Καλιφόρνιας υπάρχει το μεγαλύτερο κέντρο παραγωγής ακτίνων λέιζερ.

CALIFORNIA FIRES MANMADE?! LASER WEAPON Conspiracy Theory

 

Βίντεο κατοίκου στο Μάτι την ώρα που η φωτιά «γλύφει» το σπίτι του. Ο άνθρωπος βγήκε για να σώσει τη γάτα του και κατέγραψε τα συγκλονιστικά αυτά πλάνα

Σύμφωνα με πληροφορίες στα social media, ο άνθρωπος επέζησε καταφέρνοντας να μείνει κολλημένος στο τοίχο του σπιτιού του

 

Συγκλονιστικό βίντεο της φωτιάς στο Μάτι / Shocking video from Greece’s wildfire, Attica 2018

DEW Laser Fires Proven Conclusively…Again & Again & Again

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ …Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ..

 

Ένα άλλο χαρακτηριστικό στοιχείο που επισημαίνεται σε αυτήν την έρευνα, είναι ότι όταν αρπάζει μια φωτιά από κάποια εστία στο έδαφος δεν αναπτύσσεται γρήγορα σε μεγάλο ύψος και δεν επεκτείνεται με μεγάλη ταχύτητα. Αντίθετα μια στοχευμένη πυρκαγιά από υψηλή εστία, παίρνει αμέσως μεγάλες διαστάσεις και επεκτείνεται πολύ πιο γρήγορα και πιο εύκολα.

Όπως αναφέρεται, ο τρόπος έκρηξης αυτής της φονικής πυρκαγιάς και η ταχύτητα επέκτασης της σε διαφορετικά σημεία δεν εξηγείται με βάση τις φυσιολογικές συνθήκες. Και εδώ προκύπτουν πολλά ερωτήματα.

Ένα άλλο πολύ παράξενο φαινόμενο αυτής της πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική, είναι το πως είχε τόσο πολύ μεγάλη δύναμη να λιώσει αυτοκίνητα κυριολεκτικά και να κάψει ακόμα και μάρμαρα πολυκατοικιών και διαμερισμάτων, ακόμα και σιδερένιους πυροσβεστικούς κρούνους.

World on Fire ~ Greece Attacked With Directed Energy Weapons (DEW)

Είναι γνωστό πως η παγκόσμια ελίτ και στην περίπτωση μας τον Βαλκανίων, το ΝΑΤΟ και το παρασκήνιο, επιδιώκει πάντα να βρίσκει τρόπους να προσανατολίζει και να καθηλώνει τον κόσμο στα προβλήματα του. Το σίγουρο είναι πως η τραγωδία της φωτιάς στην Αττική παραμέρισε από την επικαιρότητα το μακεδονικό ζήτημα, όπως και τα αλλά καυτά οικονομικά προβλήματα.

Πως είναι δυνατόν ένα στενό ή ένα οικοπεδάκι να σταματήσει την λαίλαπα ενώ η λεωφόρος Μαραθώνος δεν το κατάφερε, ή πως γίνεται να καίγονται όλα τα αμάξια στο δρόμο και πλάι τα δεντράκια και οι θάμνοι να μην έχουν αρπάξει φωτιά:

HOW THE WORLD’S MOST POWERFUL AND TOP SECRET LASER WEAPON IS BUILT

Greek Wildfires: Evidence of Directed Energy Weapons
το όνομα ενός τέτοιου όπλου λέιζερ, που ονομάζεται ΑΘΗΝΑ, και έτσι παίρνει ακριβώς σε σχέση με την περιοχή στηρίξεως στην Ελλάδα:
Watch Lockheed Martin’s laser beam system burn drones out of the sky
Boeing Advanced Tactical Laser In Action

 

California Gets Cooked | Fires Created by Microwave Directed Energy Weapon ▶️️

Fire Proof Evidence of Directed Energy Used in CA Fires

Ο Περιβαλλοντικός Πόλεμος είναι γεγονός, διεξάγεται από τις ελίτ κατά όλων των πληθυσμών, για μείωση και έλεγχό της.

Watch the US Navy’s laser weapon in action

FIRE EXPERIMENT: Lighters VS. Power Laser

 

LOOK WHAT WORLD MOST POWERFUL LASER IS ABLE TO DO !!!

 

Το παρόν άρθρο είναι προσθήκη στο προηγούμενο μας άρθρο με τον τίτλο «ΟΠΩΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ(Βίντεο)»

 

 

http://nikosxeiladakis.gr/%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%81%cf%8c%ce%bd-%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%bf-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b8%ce%ae%ce%ba%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b7/

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *