Οπωσδήποτε πρέπει να εκπληρώσουν τις προφητείες!!!

4.43/5 (7)

 ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ!!!Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν τα βίντεο που κόβουν την ανάσα από το πλήθος που υποδέχτηκε τον μεσσία στον τοίχο των Θρήνων στο Ισραήλ…Να θυμόμαστε ότι οι Εβραίοι δεν δέχτηκαν τον Ιησού Χριστό ως μεσσία και περίμεναν τον πραγματικό. 

Στις 27.3.2021 έκανε την εμφάνισή του στον τοίχο των Θρήνων ο 33χρονος Jizkiahu Ben David και τρέλανε τους ραβίνους που του φιλούσαν τα χέρια και χιλιάδες άνθρωποι φώναζαν ότι εκπληρώθηκε η προφητεία και τον αποκαλούσαν ο βασιλιάς του Ισραήλ…

Στέφθηκε μυστικά και τώρα θα το κάνουν δημόσια.

Από τα τέλη Φεβρουαρίου η Habah Organization προετοίμασε την άφιξη του μεσσία με αφίσες κιτρινοκόκκινες.

ΠΗΓΗ

sinomosiologos.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Αυτό το βίντεο είναι από τις 27 Μαρτίου το όνομά του είναι Rav Shlomo Yehuda, είναι ένα θαύμα στην εβραϊκή κοινότητα και ένας ταλαντούχος μαθητής της Τορά. Η αναταραχή είναι επειδή είναι βασικά διασημότητα μεταξύ των ραβίνων και λίγο εσωστρεφής, οπότε δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις πολύ συχνά. Οι Εβραίοι δεν ισχυρίστηκαν ποτέ ότι ήταν ο Μεσσίας, ξεκίνησε σε ένα βίντεο στα Ισπανικά και επειδή οι άνθρωποι δεν ήταν σίγουροι τι λέγονταν, συνέχισε να επαναλαμβάνεται βάσει υποθέσεων. Ωστόσο, ο Ιησούς είπε ότι πολλοί άνθρωποι θα έρθουν στο όνομά μου ισχυριζόμενοι ότι είναι ο Χριστός. Αυτός είναι ένας ψευδής συναγερμός που οι άνθρωποι φροντίζουν να διαδώσουμε την αλήθεια. Ο Θεός να ευλογεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *