ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΣΘΕΝΩΝ: ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ, ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ Κ.Ο.Κ-ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Όταν πρόκειται για υπερπληθωρισμένους αριθμούς θανάτου κορωναϊού, πρόσφατα σκιαγραφήθηκε πώς ένα θανατηφόρο ατύχημα μοτοσικλέτας στη Φλόριντα προστέθηκε στον αριθμό των θανάτων COVID-19 της πολιτείας.
Ακόμα, δεν υπάρχουν ακριβή δεδομένα που να δείχνουν πόσο οι υπερπληθυσμένοι αριθμοί θανάτου είναι σε επίπεδο κράτους.
Πρέπει να βασιστούμε στην πραγματική δημοσιογραφία, όπως μια νέα έκθεση μέσω του CBS12 West Palm, η οποία έκανε μια συγκλονιστική ανακάλυψη για τους θανάτους που αποδίδονται λανθασμένα στον ιό.

Το CBS12 είπε ότι ένας 60χρονος άνδρας που πέθανε από έκρηξη πυροβολισμού στο κεφάλι χαρακτηρίστηκε ως θάνατος από ιό.
Ένας άλλος 90χρονος που έπεσε και πέθανε από κάταγμα ισχίου ήταν άλλος. Ακόμη και μια 77χρονη γυναίκα που πέθανε από τη νόσο του Πάρκινσον χαρακτηρίστηκε κάπως ως θάνατος που σχετίζεται με τον ιό.
Η I-Team του CBS12 διερεύνησε αυτές τις στατιστικές ανωμαλίες, χτενίζοντας το υπολογιστικό φύλλο του Ιατρικού Εξεταστή όλων των ανθρώπων που πρόσφατα πέθαναν από τον ιό στο Palm Beach County.
Αυτό που βρήκαν είναι «οκτώ περιπτώσεις στις οποίες ένα άτομο καταμετρήθηκε ως θάνατος COVID, αλλά δεν είχε αναφερθεί ως COVID ως αιτία της αιτίας του θανάτου».
Για περισσότερα σχετικά με τον τρόπο προσδιορισμού του θανάτου COVID-19, πρέπει να είναι μια άμεση ή υποκείμενη αιτία θανάτου.

Έτσι, ένα πυροβολισμό στο κεφάλι, ένα ατύχημα που συμβαίνει ή η νόσος του Πάρκινσον σίγουρα δεν ταιριάζει στα καθορισμένα κριτήρια ταξινόμησης αυτών των θανάτων ως σχετιζόμενων με ιούς.
Οι κάτοικοι της Νότιας Φλόριντα είναι εξοργισμένοι για τον υπερπληθυσμό των νεκρών:
«Νομίζω ότι είναι εντελώς παραπλανητικό», δήλωσε η Rachel Eade, κάτοικος του Palm Beach County, η οποία ερευνά το ίδιο θέμα.
«Πρέπει να αφαιρέσουμε εκείνες τις περιπτώσεις που δεν είναι αποκλειστικές για το COVID και πρέπει να δώσουμε στους ανθρώπους αυτές τις πληροφορίες», δήλωσε ο Eade, ο οποίος είναι ένας από τους ενάγοντες μήνυση του Palm Beach County για την εντολή της μάσκας.
Ο Eade είπε στο I-Team ότι έσκαψε σε ιατρικές αναφορές και είπε, από τους 581 θανάτους, μόνο 169 θάνατοι αναφέρονται ως COVID-19 χωρίς να συμβάλλουν παράγοντες.

I-Team: Deaths incorrectly attributed to COVID-19 in Palm Beach County

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ron DeSantis είπε πρόσφατα στο Fox News ότι το προσωπικό του έχει ενημερωθεί για την εσφαλμένη αναφορά θανάτων από ιούς.
Ο DeSantis είπε: «Νομίζω ότι το κοινό, όταν βλέπει τους αριθμούς θανάτου, θέλει να μάθει ποιος πέθανε επειδή έπιασαν το COVID».
Λάβετε μια ημερήσια ανακεφαλαίωση με μια επιμελημένη λίστα ιστοριών που πρέπει να διαβάσετε.
«Αν είσαι απλώς σε αυτοκινητιστικό ατύχημα – και είχαμε άλλες περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει πραγματική σχέση και μετρήθηκε, θέλουμε να το δούμε και να δούμε πόσο διαδεδομένο είναι και αυτό το ζήτημα.»
Το γραφείο του ιατρικού εξεταστή Palm Beach County και ο διευθυντής επιχειρήσεων Paul Petrino είπαν στην I-Team ότι οι οκτώ περιπτώσεις ήταν, στην πραγματικότητα, λάθη. Είπε ότι το ιατρικό του προσωπικό ήταν στη διαδικασία επισήμανσης αυτών των θανάτων.
Οι αναγνώστες μπορεί να θυμούνται, επισημάναμε την περασμένη εβδομάδα πώς οι θάνατοι από ιούς θα μπορούσαν να υπερπληρωθούν, εδώ είναι ο Δρ. Scott Jensen στο Fox News τον Απρίλιο, παρέχοντας περισσότερο χρώμα στην κατάσταση.

Εάν οι θάνατοι που σχετίζονται με ιούς υπερπληρώνουν στη Φλόριντα, γίνεται το ίδιο σε άλλες πολιτείες ή κράτη;

Dr Scott Jensen With Laura Ingraham | The Ridiculous CDC Guidlines

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *