ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ COVID-19 ΜΕ ΠΙΘΑΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΩΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σύμφωνα με τους γιατρούς της Intermountain Healthcare, οι γυναίκες που εμβολιάστηκαν πρόσφατα για το COVID-19 μπορεί να παρουσιάσουν συμπτώματα καρκίνου του μαστού ως παρενέργεια του εμβολίου. Σημείωση: Το Twitter ανέστειλε προσωρινά την GreatGameIndia από τη δημοσίευση νέων tweets για τη δημοσίευση αυτής της ιστορίας. Νέες οδηγίες μαστογραφίας ανακοινώθηκαν πρόσφατα από τους γιατρούς της Intermountain Healthcare για γυναίκες που εμβολιάστηκαν για το Covid-19 πρόσφατα. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην παρενέργεια του εμβολίου.

https://greatgameindia .com/covid-19-vaccine-breast-cancer/

https://www.fox13now.com/news/coronavirus/local-coronavirus-news/new-mammogram-guidelines-for-women-recently-vaccinated-for-covid-19

Εάν έχετε πρόσφατα εμβολιαστεί, τότε υπάρχουν πιθανότητες να χρειαστεί να επαναπρογραμματίσετε τις ετήσιες μαστογραφίες. Ο Δρ Brett Parkinson (MD του Κέντρου Φροντίδας Μαστού της Intermountain Healthcare) είπε: «Όταν κάποιος λάβει εμβολιασμό υπάρχει φλεγμονώδης αντίδραση στο χέρι». Οι γιατροί έχουν παρατηρήσει πρησμένους λεμφαδένες κατά την εξέταση μαστογραφιών γυναικών που πρόσφατα εμβολιάστηκαν για το COVID-19. «Όποτε τα βλέπουμε σε μια φυσιολογική μαστογραφία, καλούμε αυτούς τους ασθενείς πίσω επειδή μπορεί να σημαίνει μεταστατικό καρκίνο του μαστού που ταξιδεύει στους λεμφαδένες ή στο λέμφωμα ή στη λευχαιμία».

Χωρίς αμφιβολία, υπάρχουν τόσες πολλές φυσιολογικές αντιδράσεις στα εμβόλια και η φλεγμονή είναι μία από αυτές. Ωστόσο, ο Δρ Parkinson λέει ότι πάρα πολλοί πρησμένοι λεμφαδένες είναι εκπληκτικοί και ανησυχητικοί. «Με το εμβόλιο Moderna είναι περίπου 11% μετά την πρώτη δόση και 16% μετά τη δεύτερη δόση. Πιστεύουμε ότι είναι συγκρίσιμο και για το εμβόλιο Pfizer. » Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες, οι γυναίκες πρέπει να κάνουν μαστογραφίες πριν από την 1η δόση εμβολίου ή θα πρέπει να περιμένουν 4 εβδομάδες μετά τη 2η δόση του εμβολίου. Ο Δρ Parkinson λέει ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να αποφεύγουν να κάνουν αυτό το τεστ εάν αισθάνονται ένα ύποπτο κομμάτι. Η εξέταση μαστογραφίας μπορεί να είναι ο σωστός τρόπος για την ανίχνευση του καρκίνου του μαστού και την καταπολέμησή του. Πολλές γυναίκες πρέπει να χάνουν τη ζωή τους από καρκίνο κάθε χρόνο. Η έγκαιρη ανίχνευση μπορεί να είναι το κλειδί για τη σωτηρία πολλών ζωών. Αυτό το τεστ ήταν αρκετά χρήσιμο τα τελευταία χρόνια στη μείωση του ποσοστού θανάτου.

Η εξέταση μαστογραφίας μπορεί να είναι ο σωστός τρόπος για την ανίχνευση του καρκίνου του μαστού και την καταπολέμησή του. Πολλές γυναίκες πρέπει να χάνουν τη ζωή τους από καρκίνο κάθε χρόνο. Η έγκαιρη ανίχνευση μπορεί να είναι το κλειδί για τη διάσωση πολλών ζωών. Αυτό το τεστ ήταν αρκετά χρήσιμο τα τελευταία χρόνια για τη μείωση του ποσοστού θανάτου.

Μια Αμερικανίδα γιατρός από το Ουισκόνσιν, ο Δρ Sara Beltrán Ponce είχε αποβολή λίγες μέρες μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19.

https://greatgameindia.com/doctor-miscarriage-covid-19-vaccine/

Ένας ηλικιωμένος άνδρας στη Νέα Υόρκη κατέρρευσε καθώς έφυγε από το νοσοκομείο μόνο 25 λεπτά μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19 και πέθανε.

https://greatgameindia.com/man-collapsed-covid-19-vaccine/

Σε μια άλλη περίπτωση, μια γυναίκα από το Rajasthan εξέτασε το/βγήκε COVID-19 θετική 31 φορές σε 5 μήνες που προκαλούν ανησυχία στους γιατρούς. Τα αποτελέσματά της έρχονται σε αντίθεση με τον κύκλο επώασης του μυθιστορήματος Coronavirus που πιστεύεται ότι τελειώνει σε 14 ημέρες.

https://greatgameindia.com/covid-19-positive-31-times/

Πρόσφατα, οι θάνατοι ηλικιωμένων που αναρρώθηκαν από το COVID-19, αλλά πέθαναν μετά τη χορήγηση του εμβολίου, έθεσαν ερωτήματα.

https://greatgameindia.com/recovered-from-covid-19-died-vaccine/

Σύμφωνα με ένα βίντεο που διέρρευσε κάποιος από το Facebook, ο Mark Zuckerberg φάνηκε να παραδέχεται ότι τα εμβόλια COVID-19 θα αλλάξουν το DNA σας και ότι δεν είναι σίγουρος ποιες θα ήταν οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις αυτών των εμβολίων.

https://greatgameindia .com/mark-zuckerberg-vaccines-dna/

Όπως αναφέρθηκε από την GreatGameIndia νωρίτερα, σύμφωνα με τον ίδιο τον φαρμακευτικό γίγαντα Moderna, τα πειραματικά εμβόλια COVID-19 mRNA που έχουν εγκριθεί για χρήση έκτακτης ανάγκης για πρώτη φορά στην ιστορία είναι λειτουργικό σύστημα σχεδιασμένο για τον προγραμματισμό ανθρώπινου DNA.

https://greatgameindia .com/covid-19-vaccines-operating-system/

Επιπλέον, μια ομάδα ερευνητών στο ιατρικό περιοδικό The Lancet προειδοποίησε ότι τα εμβόλια Covid-19 που βρίσκονται σε εξέλιξη θα μπορούσαν να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης HIV, ενδεχομένως οδηγώντας σε αύξηση των λοιμώξεων.

https://greatgameindia.com/covid-19-vaccines-hiv/

Η Αυστραλία έπρεπε να απορρίψει το πρόγραμμα εμβολίων κορωνοϊών δισεκατομμυρίων δολαρίων, αφού οι συμμετέχοντες βγήκαν θετικοί για HIV.

https://greatgameindia.com/australia-scraps-coronavirus-vaccine/

Εν τω μεταξύ, οι Αμερικανοί ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι ερευνούν τους αποδέκτες εμβολίων COVID-19 που ανέπτυξαν τη σπάνια θρομβοκυτταροπενία διαταραχής του αίματος, με τουλάχιστον αρκετές περιπτώσεις να οδηγήσουν σε θάνατο.

https://greatgameindia.com/covid-19-vaccine-blood-disorder-thrombocytopenia/

Για πιο πρόσφατες ενημερώσεις σχετικά με το ξέσπασμα, ρίξτε μια ματιά στην κάλυψη του κορωναϊού.

https://greatgameindia.com/category/coronavirus-covid19/

https://greatgameindia.com/covid-19-vaccine-breast-cancer/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *