ΟΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ COVID ΣΕ ΒΡΕΦΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ: ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκ

Από τον αρθρογράφο Gary D. Barnett

«Η θυματοποίηση παιδιών δεν απαγορεύεται πουθενά, αυτό που απαγορεύεται είναι να το γράφετε. «

~ Άλις Μίλερ (1998). «Δεν θα γνωρίζετε: Η προδοσία του παιδιού της κοινωνίας», σελ.235, Macmillan

Θα γράψω για τις προσπάθειες αυτής της κυβέρνησης όχι μόνο να θυσιάσουν τα παιδιά, αλλά και να τους προκαλέσουν σκόπιμα ανεπανόρθωτη βλάβη, ακόμη και θάνατο, προκειμένου να ελέγξουν το σώμα, το μυαλό και τα πνεύματα τους στην προσπάθεια να επιτύχουν εξουσία σε όλα στο μέλλον.

Η ελπίδα στη ζωή είναι ότι θα γεμίσει με χαρά και ευτυχία, αλλά συχνά αυτό δεν συμβαίνει. Προσπαθούμε να επιτύχουμε έναν καλύτερο τρόπο, αλλά η ζωή μπορεί να κυριευτεί από τη δυστυχία και το κακό. Η φυσιολογική προσδοκία των γονέων είναι ότι τα παιδιά τους είναι υγιή, χαρούμενα και χωρίς συγκρούσεις και έχουν καλύτερες πιθανότητες στη ζωή από ό, τι έκείνοι. Τα παιδιά, ειδικά όταν είναι τα πρώτα, πρωτότοκα, και πολύ μικρά, δεν είναι μόνο εντελώς ανίσχυρα, αλλά είναι εντελώς αθώα όντα που εξαρτώνται πλήρως από τους άλλους για να επιβιώσουν και να παραμείνουν άθικτα. Η προστασία που παρέχουμε γι ‘αυτά είναι ζωτικής σημασίας και τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την προστασία των αθώων, ειδικά των παιδιών μας. Έχουμε φτάσει σε ένα στάδιο όπου αυτή η κυβέρνηση που έχει επιτραπεί να υπάρχει από αυτόν τον πληθυσμό ανόητων, προσπαθεί να καταστρέψει τα παιδιά προκειμένου να ελέγξει την ανθρωπότητα. Αυτό είναι ένα ανήθικο κακό.

Εάν τα παιδιά καταστραφούν, το ίδιο συμβαίνει και με τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά εάν οι ισχυροί και τα κυβερνητικά πιόνια τους επιτύχουν σε αυτήν την συνωμοσία να ακρωτηριάσουν τα σώματα και τα μυαλά των παιδιών, εκείνοι που επέτρεψαν μια τέτοια τραγωδία δεν αξίζουν ζωή χαράς.
Υπάρχουν πολλές μορφές καταχρηστικών και τυραννικών κυβερνητικών συστημάτων που λειτουργούν ταυτόχρονα σε αυτήν τη νοητικά ανεπαρκή χώρα, αλλά αυτό είναι σίγουρα μια φασιστική ολιγαρχία, όπου η κυβέρνηση και το εταιρικό κράτος συνεργάζονται το πολύ σε κάθε επίπεδο. Ίσως οι χειρότερες πτυχές αυτών των συνεργασιών είναι αυτές μεταξύ των δύο πιο αποτρόπαιων οντοτήτων διαφθοράς και κακοποίησης, αυτής της κυβέρνησης και της δολοφονικής φαρμακευτικής βιομηχανίας. Είναι ακριβώς μπροστά στα μάτια μας προσπαθώντας να βλάψουν κάθε παιδί στην Αμερική και δεν έχουν καμία συνείδηση σχετικά με τις προσπάθειές τους να το κάνουν. Βλέπουν μόνο δολάρια, έλεγχο και δύναμη πάνω σε όλα, και τα παιδιά είναι καταδικασμένα.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πολλές δοκιμές Covid «εμβολίου» που χρησιμοποιούν παιδιά ως ινδικά χοιρίδια. Αυτό είναι απόλυτη τρέλα, αλλά αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ακόμη χειρότερο, καθώς οι δοκιμές έχουν ξεκινήσει σε βρέφη ηλικίας μόλις 6 μηνών. Οι προηγούμενες δίκες, οι οποίες είναι όλες τρομακτικές, έγιναν σε παιδιά άνω των 11 ετών, αλλά τώρα αυτές οι δολοφονικές φαρμακευτικές εταιρείες στοχεύουν παιδιά από 6 μηνών έως 11 ετών, όλα με την ευλογία της κυβέρνησης «σας». Τόσο η Pfizer όσο και η Moderna έχουν δοκιμάσει σε μεγαλύτερα παιδιά. Η Pfizer χρησιμοποιεί 12 έως 15 ετών, ενώ η Moderna χρησιμοποιεί 12 έως 17 ετών. Τώρα και οι δύο πειραματίζονται σε παιδιά από 6 μηνών έως 11 ετών. Η Johnson & Johnson ανακοίνωσε επίσης ότι θα δοκιμάσει το «εμβόλιο Covid-19» σε βρέφη και νεογέννητα!

«Η δοκιμή της Pfizer θα δοκιμάσει τρεις διαφορετικές δόσεις εμβολίου: 10, 20 και 30 μικρογραμμάρια ανά λήψη, σύμφωνα με τους Times. (Η δόση Pfizer για ενήλικες είναι 30 μικρογραμμάρια ανά βολή, σύμφωνα με το CNBC). Οι δόσεις θα δοκιμαστούν πρώτα σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών, στη συνέχεια 2 έως 4 και τελικά 6 μήνες έως 2 χρόνια, ανέφεραν οι Times. » Η δεύτερη δοκιμή της Pfizer πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα με 4.500 παιδιά. Τα δύο τρίτα θα λάβουν το πραγματικό πλάνο και το ένα τρίτο θα πάρει εικονικό φάρμακο.
Όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί για τη μαζική ένεση όλων των παιδιών και αναμένω ότι αυτό θα γίνει υποχρεωτικό για όλα τα παιδιά σε σχολεία σε όλη τη χώρα σε κάθε ηλικία. Το πιο κακό τέρας, ο Fauci είπε ότι «προβλέπει ότι οι μαθητές γυμνασίου των ΗΠΑ θα μπορούσαν να εμβολιαστούν το φθινόπωρο και μαθητές δημοτικού και γυμνασίου το πρώτο τρίμηνο του 2022, σύμφωνα με το CNBC». Έτσι, το δηλωμένο σχέδιο είναι να εγχέεται κάθε παιδί στην Αμερική με αυτό το τοξικό, δηλητηριώδες, γονιδιακό αλλοίωμα και τη σύνθεση που ελέγχει το μυαλό.

Οι άνθρωποι πεθαίνουν παγκοσμίως εξαιτίας αυτών των θανατηφόρων «Covid» ενέσεων, οι παρενέργειες ήταν τρομακτικές και η ασθένεια εξαπλώθηκε λόγω αυτών των βολών. Τώρα ακολουθούν τα παιδιά σας. Ποιος λογικός γονέας θα επέτρεπε στα παιδιά τους να χρησιμοποιηθούν ως πειραματικοί αρουραίοι από αυτήν την κακή και διεφθαρμένη κυβέρνηση και τους συνεργάτες της στη δολοφονία; Τι είδους γονέας θα επέτρεπε στο νεογέννητο ή βρέφος παιδί τους να υποβληθεί σε μολυσματικές διερευνητικές δοκιμές από γιγαντιαίες εταιρίες; Ποιος γονέας θα επέτρεπε τη χρήση ματαιωμένων κυτταρικών σειρών εμβρύου στο δικό του παιδί; Δεν είναι γονείς, είναι αδιάφοροι θηρευτές!
Πολλά έχουν γραφτεί για δοκιμές «εμβολίων» σε παιδιά, αλλά αν κάποιος κοιτάξει τα mainstream μέσα, θα απομακρυνόταν πιστεύοντας ότι κάθε δίκη είναι θεϊκή, και γίνεται για την προστασία των παιδιών. Όλα είναι τελικά για τα παιδιά, αλλά είναι πραγματικά έτσι; Σε αυτήν την περίπτωση προορίζεται για αλλαγή και ζημία προκειμένου να επιτευχθεί ένα άλλο μέρος αυτής της παγκόσμιας εξαγοράς, το οποίο βασίζεται στον απόλυτο έλεγχο της κοινωνίας.

Τα παιδιά δεν είναι ζωοτροφές για χρήση από την κυβέρνηση και τους εγκληματικούς εταίρους της στη φαρμακευτική βιομηχανία. Τα νεογέννητα, τα βρέφη και τα μικρά παιδιά δεν μπορούν να προστατευτούν καθόλου, δεν μπορούν να εξαιρεθούν, δεν μπορούν να αντισταθούν και δεν μπορούν να υπερασπιστούν από τους κακούς και ανήθικους γονείς. Όπως έχω πει ξανά και ξανά, η κυβέρνηση δεν νοιάζεται με τίποτα για εσάς, τα παιδιά σας ή τα εγγόνια σας, εκτός εάν ωφελεί την επιθυμία τους να βλάψουν και να σκοτώσουν για να παραμείνουν στην εξουσία. Δεν με νοιάζει ότι οποιοσδήποτε ενήλικος συγκατατίθεται, αποφασίζει εθελοντικά να αποδεχτεί αυτά τα ψεύτικα πειράματα «εμβολίου», ανεξάρτητα από τις συνέπειες, γιατί αυτή είναι η επιλογή τους και η ηλιθιότητα δεν είναι έγκλημα.

Όλοι μας πρέπει να κάνουμε ό, τι είναι απαραίτητο για να σταματήσουμε αυτήν την κακοποίηση και τη σφαγή των μικρών παιδιών που χρησιμοποιούνται από αυτήν την κυβέρνηση και όλους τους εγκληματικούς εταίρους της προς όφελός τους. Κάθε γονέας που χρησιμοποιεί τα μικρά παιδιά του για κυβερνητικό πειραματισμό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί, να διερευνηθεί και να διωχθεί για κακοποίηση παιδιών.
Τι έχει συμβεί στους λαούς αυτής της χώρας που θα χρησιμοποιούσαν τα δικά τους μωρά ως εργαλεία για το κράτος; Τι έχει συμβεί στην κοινωνία όταν δεν αμφισβητούν τέτοιες ωμότητες; Ποια θα είναι η μοίρα εκείνων που παραμένουν και επιτρέπουν αυτήν την κακοποίηση παιδιών στα χέρια των τυράννων;

Οι ψυχές της ανθρωπότητας διακυβεύονται εδώ, καθώς τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο κακό από αυτή την έκθεση επιτρεπόμενης κακοποίησης εναντίον των πιο αθώων όλης της ανθρωπότητας. Η ζωή ενός παιδιού είναι πολύτιμη, είναι η επιτομή της αθωότητας και όλοι όσοι αγγίζουν ένα παιδί αφήνουν ένα σημάδι. Όλοι πρέπει να προστατεύουν τους αθώους, έτσι ώστε το σημάδι που αφήνεται να είναι αγάπη και όχι το σημάδι του θηρίου που είναι αυτό το κακό που είναι μπροστά μας σήμερα.

«Αν δεν υπερασπιζόμαστε τα παιδιά, τότε δεν αντιπροσωπεύουμε πολλά.»

~ Marian Wright Edelman, Διαβάζοντας ανάμεσας στις γραμμές τη «Μεγάλη» Ομιλία του Arne Duncan της Valerie Strauss, www.washingtonpost.com., 12 Ιανουαρίου 2015

Gary D. Barnett

Σύνδεσμοι πηγής:

Η Pfizer ξεκινά τη δοκιμή εμβολίων Covid-19 σε μικρά παιδιά

Δοκιμή εμβολίου Pfizer σε βρέφη

Το εμβόλιο Johnson & Johnson διακυβεύθηκε ηθικά

Ο ιός που δεν υπάρχει

Τι είναι το εμβόλιο του Covid;

https://www.livescience.com/pfizer-covid-19-vaccine-young-children.html

https://www.cnbc.com/2021/03/25/covid-vaccine-pfizer-begins-trial-on-infants-and-young-kids.html

https://www.lewrockwell.com/2021/03/joseph-mercola/archdiocese-johnson-johnson-vaccine-morally-compromised/

https://www.lewrockwell.com/2020/10/jon-rappoport/covid-the-virus-that-isnt-there-the-root-fraud-exposed/

https://www.lewrockwell.com/2020/05/jon-rappoport/covid-vaccine-what-else-could-they-put-in-the-shot/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *