Οι δοκιμές των βιολογικών όπλων από τις Ηνωμένες Πολιτείες

5/5 (1)

Στρατηγικό  Ίδρυμα ΠολιτισμούVladimir Malisev
Μέρος πρώτο «Οι ΗΠΑ δοκίμασαν βακτηριολογικά όπλα στον δικό τους πληθυσμό» – ένα άρθρο με αυτόν τον τίτλο δημοσιεύθηκε στις 20 Απριλίου από την Ισπανική εφημερίδα Publico.
«Πίσω  στη δεκαετία του 50», γράφει η εφημερίδα, «οι ΗΠΑ άρχισαν να διεξάγουν πειράματα για να ελέγξουν τις επιπτώσεις των  βιολογικών όπλων στον δικό τους αφρο-αμερικανικό πληθυσμό. Το 1951, ο στρατός εισήγαγε τον μύκητα Aspergillus fumigatus, που προκαλεί πνευμονικές παθήσεις και άσθμα σε   ανοσοκατεσταλμένα άτομα,σε μαύρους εργαζόμενους στο Κέντρο Βιομηχανικού Εφοδιασμού στο  Norfolk για να προσδιορίσουν το βαθμό ευαισθησίας των ΑφροΑμερικανών  σε αυτήν τη μόλυνση.
Δεν είναι αυτή η πρακτική εδώ και δεκαετίες ο λόγος για τον οποίο η επιδημία του κοροναϊού στις ΗΠΑ σκοτώνει πλέον κυρίως έγχρωμους;

Οι δοκιμές βιολογικών όπλων «από μόνες τους» διεξήχθησαν συστηματικά στις ΗΠΑ, καθώς τα πειραματικά άτομα ήταν ο πληθυσμός των αμερικανικών πόλεων.  Όπως μαρτυρεί η Publico, στα τέλη Σεπτεμβρίου 1950 στο Σαν Φρανσίσκο, πραγματοποιήθηκε η Επιχείρηση Sea-Spray.  Για επτά ημέρες, το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ψέκασε με βακτήρια Serratia Marcescens και Bacillus Globigii μέσω τεράστιων  εύκαμπτων σωλήνων που τροφοδοτούνταν  από ένα ναρκαλιευτικό,  το οποίο  σχημάτισε ένα σύννεφο που αιωρείτο  πάνω από 800 χιλιάδες κατοίκους.  Η τοποθεσία της επιχείρησης επιλέχθηκε λόγω της εγγύτητας της στη θάλασσα, της υψηλής πυκνότητας πληθυσμού, της παρουσίας ουρανοξυστών, καθώς και επειδή το μεγάλο σύννεφο βοήθησε να κρύψουν  τα παθογόνα και να αυξήσουν  την επίδραση της εξάπλωσης τους σε κοντινές πόλεις.  Το έργο της επιχείρησης ήταν να «διερευνήσει την ευπάθεια της μεγάλης πόλης ως αποτέλεσμα της χρήσης βιολογικών όπλων, των επιπτώσεών τους στο περιβάλλον και τρόπων καταπολέμησης τους».

Ως αποτέλεσμα της Επιχείρησης του  Sea Spray, 11 κάτοικοι του Σαν Φρανσίσκο κατέληξαν στο Νοσοκομείο του Στάνφορντ με σοβαρούς τραυματισμούς του ουροποιητικού συστήματος. Ένας τεράστιος αριθμός βακτηρίων Serratia Marcescens στα σώματα των ασθενών προειδοποίησε την υπάλληλο εργαστηρίου Ann Zuckerman,που ήχησε το συναγερμό. Η οικογένεια του 75χρονου Edward Nevine, ενός αποθανόντος ασθενούς που υποβλήθηκε σε πορεία αποκατάστασης μετά από χειρουργική επέμβαση, αλλά σύντομα πέθανε από μολυσματική βλάβη των καρδιακών βαλβίδων, προσπάθησε ανεπιτυχώς να μηνύσει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για το θάνατό του. Την ίδια χρονιά, παρόμοια πειράματα πραγματοποιήθηκαν σε περιοχέςCalhoun (Αλαμπάμα) και Key West (Φλόριντα), προκαλώντας αύξηση της πνευμονίας.

«Ήταν», γράφει η εφημερίδα  Publico, «μια πραγματική επιτυχία για το εγκληματικό στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα και τους πολιτικούς του εκπροσώπους, το μεγαλύτερο πείραμα βιολογικών όπλων στην ιστορία. Δείγματα που ελήφθησαν σε 43 περιοχές πολλαπλασιασμού βακτηρίων έδειξαν την αποτελεσματικότητά τους: εκτός από τον Κόλπο [ του Σαν Φρανσίσκο], από τα παθογόνα μολύνθηκαν  κοντινές πόλεις. Ωστόσο, τα πειράματα με βιολογικά όπλα ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα. Το 1920, ο στρατός των ΗΠΑ ψέκασε τη Serratia Marcescens σε μια ομάδα Αμερικανών στρατιωτικών.  Διαπιστώθηκε ότι αυτά τα βακτήρια προκάλεσαν σήψη, αναπνευστικές παθήσεις, ενδοκαρδίτιδα, οστεομυελίτιδα, οφθαλμικές λοιμώξεις και μηνιγγίτιδα.

 Το 1942, το πρόγραμμα βιολογικών όπλων των ΗΠΑ έγινε κρατικό πρόγραμμα με διάταγμα του Προέδρου F. Roosevelt.  Ένα χρόνο αργότερα, η Ιατρική Διοίκηση του Στρατού των ΗΠΑ άρχισε να ερευνά στο Fort Detrick, του  Maryland, τη χρήση πανώλης της Σιβηρίας, τη βρουκέλλωση (προκαλώντας πυρετό της Μάλτας), την τοξίνη αλλαντίασης, το rinderpest, το Francisella tularensis, την κοκκιδιοειδομυκητίαση(που προκαλεί ρευματισμούς στην έρημο), τη ρεικτσία και άλλα παθογόνα  για επικίνδυνες ασθένειες ως βιολογικά όπλα.  Από το 1954 έως το 1973, το κέντρο πραγματοποίησε την Επιχείρηση Whitecoat, η οποία μελέτησε τις επιδράσεις του πυρετού Q, του κίτρινου πυρετού και της πανώλης των φυτών σε εκατό πιθήκους, οι οποίοι πέθαναν όλοι.  Στη συνέχεια,πραγματοποιήθηκαν δοκιμές σε 2.200 άτομα – χωρίς να το γνωρίζουν.  Οι άνθρωποι κλήθηκαν να συμμετάσχουν στο πείραμα μέσω της εκκλησίας των Adventist.

Εξοπλισμός βακτηριολογικών βομβών
Το 1954, οι ΗΠΑ διεξήγαγαν δοκιμές βακτηριολογικών όπλων σε νεογέννητα, τα οποία είχαν μολυνθεί με βακτήρια Serratia Marcescens (λειτουργία  «Συνδρόμου  κόκκινης πάνας»).  Τα κόκκινα ούρα του μωρού επέτρεψαν τη μελέτη της βακτηριακής μετάλλαξης.
Το 1966, για λίγες μέρες στο αεροδρόμιο της Ουάσινγκτον, οι αποσκευές των επιβατών υποβλήθηκαν σε επεξεργασία με βιολογικό υλικό και στους αεραγωγούς του μετρό της Νέας Υόρκης πέταξαν κυλίνδρους βιοϋλικού, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.  «Το γεγονός είναι ότι υπάρχουν πολλές υπόγειες επικοινωνίες στην ΕΣΣΔ, την Ευρώπη και στην  Νότια Αμερική», ανέφεραν οι διοργανωτές της θανατηφόρας εκπομπής.
Το 1967, το Πεντάγωνο πυροδότησε πυροβόλα όπλα και πυραύλους γεμάτους με νευρικό αέριο σαρίν σε ένα δασικό καταφύγιο στη Χαβάη, το οποίο προκάλεσε το θάνατο ενός άγνωστου αριθμού ανθρώπων.  Ο σκοπός της δοκιμής, που ονομάζεται «Red Oak, Phase 1», ήταν να «εκτιμήσουν την αποτελεσματικότητά του σε συνθήκες τροπικών δασών».
Στη δεκαετία του 1970, ο στρατός των ΗΠΑ ψέκασε ψευδάργυρο και θειούχο κάδμιο (ένα από τα πιο τοξικά μέταλλα) πάνω από τη Μινεσότα και άλλες Πολιτείες της Midwestern,αποδεικνύοντας ότι τα σωματίδια τους εξαπλώθηκαν σε 1.600 χιλιόμετρα.  Η Επιτροπή Βιολογικών Όπλων του Πενταγώνου επιδίωξε να εκτοξεύσει «αβλαβείς» μικροοργανισμούς σε συστήματα αερισμού,υπόγειους και πλωτές οδούς για να εκτιμήσει την αποτελεσματικότητα των βιολογικών φορέων ως εργαλείο για σαμποτάζ και την καταλληλότητα της χρήσης τους σε ειδικές επιχειρήσεις.

Δοκιμές κορωναϊού στρατιωτών των ΗΠΑ
Στη δεκαετία του 1990, νέα χημικά όπλα δοκιμάστηκαν σε κρατούμενους στις φυλακές του Τέξας, τα οποία αργότερα θα χρησιμοποιηθούν στο Ιράκ. Το λεγόμενο «Σύνδρομο του Κόλπου» ανακαλύφθηκε όταν ο στρατός, ο οποίος είχε ψεκάσει αυτές τις δηλητηριώδεις ουσίες σε Ιρακινούς, αρρώστησε σοβαρά, με ασθένειες που μεταδόθηκαν στα παιδιά τους που γεννήθηκαν με σωματικές αναπηρίες.  Ο ιδρυτής του Ινστιτούτου Μοριακής Ιατρικής της Καλιφόρνια Garth Nicholson έγραψε: «Χιλιάδες Αμερικανοί βετεράνοι του πολέμου του Κόλπου υποφέρουν από τις επιπτώσεις της ακτινοβολίας,των χημικών και των βιολογικών όπλων.

Σήμερα, οι ΗΠΑ εργάζονται ήδη για βιολογικά όπλα κοντά στα σύνορα της Ρωσίας.  Το 2013, το περιοδικό «Veterans Today» ισχυρίστηκε ότι το Πεντάγωνο έχει διαθέσει 300 εκατομμύρια δολάρια για την εφαρμογή ενός μυστικού προγράμματος βιολογικού πολέμου στο Κεντρικό Εργαστήριο, που βρίσκεται στη Γεωργία, κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία.

Το Κεντρικό BioLab του Πενταγώνου στη Γεωργία
Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας είχε προηγουμένως αναλύσει έγγραφα σχετικά με τις δραστηριότητες του «κέντρου υγείας» που έχτισαν οι Αμερικανοί στη Γεωργία. Αυτό το κέντρο πήρε το όνομά του από τον γερουσιαστή Richard Lugar, χτισμένο με αμερικανικά χρήματα, είναι ένα «εργοστάσιο θανάτου».  «Τα έγγραφα δείχνουν ότι ο κατάλογος των αμερικανικών μελετών προτεραιότητας περιλαμβάνει πιθανούς παράγοντες βιολογικών όπλων – τους παράγοντες της tularaemia, τον άνθρακα, τη βρουκέλλωση, τον πυρετό Denge, τον αιμορραγικό πυρετό της Κριμαίας-Κονγκό και άλλες ασθένειες που μεταδίδονται από έντομα που απορροφούν αίμα», δήλωσε ο Igor Kirillov,  επικεφαλής των δυνάμεων ακτινοβολίας, χημικήςκαι βιολογικής άμυνας.
Για αυτούς τους παράγοντες μόλυνσης στην Αμερική, όπως προκύπτει από την έκθεση του Υπουργείου Άμυνας, ανέπτυξαν ειδικά οχήματα παράδοσης – δοχεία για βιολογικά όπλα.

Ο Coronavirus δημιουργήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες

 Από το ιστορικό του ιού της χίμαιρας.Στρατηγικό Ίδρυμα ΠολιτισμούVladimir Prohvatilov Οι διαφωνίες σχετικά με την προέλευση του coronavirus COVID-19 μπορούν να τελειώνουν. Δημιουργήθηκε τεχνητά από μια διεθνή ομάδα επιστημόνων στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2015. Αυτή η ομάδα αποτελούνταν από 12 Αμερικανούς ιολόγους, δύο Κινέζους εμπειρογνώμονες από το Ινστιτούτο Ιολογίας Wuhan και έναν Ελβετό επιστήμονα από το Ινστιτούτο Βιοϊατρικής στη Ζυρίχη.

 Ηγήθηκε της ομάδας ο  Vineet D.  Menachery, επίκουρος καθηγητής σε πολλά πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών, των οποίων ο κύριος τόπος εργασίας είναι το Εθνικό Εργαστήριο Galveston (GNL) στο Πανεπιστήμιο του Τέξας.

Στις 9 Νοεμβρίου 2015, στο πιο σεβαστό ιατρικό περιοδικό Nature Medecine, δημοσιεύθηκε ένα άρθρο. Ένα σύμπλεγμα που μοιάζει με SARS των κορωναιών νυχτερίδας που κυκλοφορεί ,δείχνει ότι υπάρχει πιθανότητα εμφάνισης στον άνθρωπο . Το πρώτο στη σειρά των συγγραφέων αυτού του άρθρου είναι το όνομα του Vineet D. Menachery.


 Αυτό λέει η επιστημονική έκδοση:
 «Χρησιμοποιώντας το σύστημα αντίστροφης γενετικής του SARS-CoV2, δημιουργήσαμε και ερευνήσαμε τον ιό της χίμαιρας που προκαλεί  την αύξηση του κοραναϊού των νυχτερίδων SHC014 στο SARS-CoV προσαρμοσμένο για το ποντίκι».
 Για αναφορά, ας πούμε ότι η αντίστροφη γενετική μέθοδος είναι ο χειρισμός μεμονωμένων γονιδίων.  Στην πραγματικότητα, είναι μια μέθοδος δοκιμής και σφάλματος.  Ένας ιός χίμαιρας είναι ένας υβριδικός ιός που δημιουργείται συνδυάζοντας θραύσματα νουκλεϊκών οξέων από δύο ή περισσότερους διαφορετικούς ιούς.  Ο συνδυασμός δύο παθογόνων ιών αυξάνει δραματικά τη θνησιμότητα ενός νέου ιού.

Στη συνέχεια στη μελέτη ο Vineet D.  Menachery λέει:
 «Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι ιοί στην ομάδα 2b … μπορούν να αναπαραχθούν αποτελεσματικά στα πρωτογενή κύτταρα της ανθρώπινης αναπνευστικής οδού και να φθάσουν σε  τίτλους in vitro (σε δοκιμαστικό σωλήνα)  ισοδύναμους με τα επιδημικά στελέχη του SARS-CoV. Επιπλέον, in vivo πειράματα (in vivo – Ed  .) δείχνουν την αντιγραφή του ιού της χίμαιρας στους πνεύμονες ποντικού με μια αξιοσημείωτη παθογένεση.  Η αξιολόγηση των διαθέσιμων ανοσοθεραπευτικών και προφυλακτικών μεθόδων με βάση το SARS έχει δείξει χαμηλή αποτελεσματικότητα · οι προσεγγίσεις τόσο στα μονοκλωνικά αντισώματα όσο και στα εμβόλια απέτυχαν να εξουδετερώσουν και να προστατεύσουν από τη μόλυνση με CoV χρησιμοποιώντας  την νέα πρωτεϊνη «.
 Με βάση αυτά τα αποτελέσματα, μια ομάδα επιστημόνων με επικεφαλής τον Vineet D. Menachery αναπαράγει τον «μολυσματικό ανασυνδυασμένο ιό SHC014 πλήρους μεγέθους» με «μια αξιόπιστη αντιγραφή του ιού τόσο in vitro όσο και in vivo».
 Οι συγγραφείς εξήγησαν ότι δημιούργησαν έναν εξαιρετικά επικίνδυνο ιό και ανακοίνωσαν ότι «η εμφάνιση του SARS-CoV σηματοδότησε μια νέα εποχή στη διεπιλεκτική μετάδοση σοβαρών αναπνευστικών ασθενειών με την παγκοσμιοποίηση που οδηγεί σε ταχεία εξάπλωση παγκοσμίως και τεράστιες οικονομικές συνέπειες» [η έμφαση προστέθηκε από εμάς.].Αυτή η δημοσίευση είναι απόδειξη ότι το χιμαιρικό κοροναϊκό SARS-CoV δημιουργήθηκε τεχνητά στις Ηνωμένες Πολιτείες υπό την καθοδήγηση του διάσημου Αμερικανού ιολόγου από το εργαστήριο του  Galveston.
 Η έρευνα αυτού του εργαστηρίου χρηματοδοτείται, όπως γράφει ο Ιταλός εμπειρογνώμονας Beatrice Cavalli, «από το Πεντάγωνο, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC), ομοσπονδιακές υπηρεσίες και, φυσικά, τη βιοφαρμακευτική βιομηχανία.
 Ο καθηγητής Francis Boyle του Πανεπιστημίου του Ιλινόις στο Champaign των ΗΠΑ, δήλωσε στην ειδησεογραφική πύλη της Νέας Ζηλανδίας Scoop Nedia τον Οκτώβριο του 2015 ότι «το Εθνικό Εργαστήριο Galveston στο Τέξας είναι ένα ερευνητικό εργαστήριο υψηλής προστασίας που αναζητά πιθανούς βιολογικούς παράγοντες πολέμου στην άγρια ​​φύση σε άλλα  μέρη του κόσμου για να τα μετατρέψουν σε βιολογικά όπλα [προστέθηκε έμφαση -από εμάς] «.
 «Λένε ότι η δουλειά τους με τον Έμπολα περιλαμβάνει ένα εμβόλιο, αλλά η ίδια τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όπλα. Το Γκάλβεστον εργάζεται για να αερολύσει τον Έμπολα όπως ο Φορτ Ντιτρικ δούλευε σε αερόλυση του άνθρακα. Το αεροζόλ ενός βιολογικού παράγοντα πολέμου είναι πάντα βοηθητικό στην ανάπτυξη  όπλων που παραδίδονται αεροπορικώς σε άτομα που θα το εισπνεύσουν. Το Galveston πρέπει να κλείσει, όπως και το Fort Detrick, αυτές είναι εγκληματικές επιχειρήσεις », τόνισε ο Francis Boyle, μη γνωρίζοντας ότι σε ένα μήνα ένα επιστημονικό περιοδικό θα μας έλεγε για τη δημιουργία  ακόμη πιο επικίνδυνων βιολογικά όπλων στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 Μεταξύ των συγγραφέων του άρθρου στο Nature Medecine είναι η Shi Zhengli, Κινέζα καθηγήτρια  ιολογίας και ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Wuhan.  Είναι αυτή  που ανακάλυψε ότι οι ασθενείς στο Γουχάν είχαν μολυνθεί με το νέο κοροναϊό 2019-nCoV.  Και ήταν το προσωπικό της που πραγματοποίησε «ταχεία αλληλουχία γονιδιώματος του νέου κοροναϊού και μοιράστηκε τα αποτελέσματα με την παγκόσμια κοινότητα, η οποία επέτρεψε σε μια άνευ προηγουμένου ταχύτητα να αρχίσει την αναζήτηση ενός εμβολίου και τη δημιουργία δοκιμών αντισωμάτων», γράφει η Deutsche Welle.
 Τις τελευταίες εβδομάδες,η Shi Zhengli «ήταν ο στόχος της παρενόχλησης από τα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Ασία και αλλού στον κόσμο. Έχει κατηγορηθεί ότι επέτρεψε τη διαρροή κοροναϊού από το εργαστήριο. Η Shi Zhengli αρνείται τις κατηγορίες εναντίον της.» Ορκίζομαι στη ζωή μου  , ο ιός δεν έχει καμία σχέση με το εργαστήριο «, λέει.
 H Κινέζα ιολόγος υπερασπίστηκε τον Peter Daszak, πρόεδρο της αμερικανικής οργάνωσης EcoHealth Alliance, ο οποίος ασχολείται με τη μετάδοση λοιμώξεων από ζώα σε ανθρώπους.  Σε συνέντευξή του στο Εθνικό Δημόσιο Ραδιόφωνο, ο Νταζάκ χαρακτήρισε πλήρη ανοησία τον ισχυρισμό ότι ο ιός διέφυγε από το κινεζικό εργαστήριο.  Ο Daszak συνεργάστηκε με τον Shi Zhengli και μαρτυρεί ότι το εργαστήριο στο Wuhan δεν είχε αποθηκεύσει δείγματα SARS-CoV-2.Ωστόσο, εάν το coronavirus SARS-CoV-2, που αργότερα μετονομάστηκε COVID-19, δεν βρισκόταν στο εργαστήριο στο Wuhan, ήταν σίγουρα σε ένα από τα αμερικανικά εργαστήρια.  Και πιθανότατα, ήταν το εργαστήριο του Γκάλβεστον στο Πανεπιστήμιο του Τέξας.  Οι εκδοχές ότι ο κοροναϊός είχε κλαπεί από ένα αμερικανικό εργαστήριο από κινέζους επιστήμονες είναι αβάσιμες.  Το εργαστήριο του Galveston φρουρείται σκληρότερα από το Fort Knox.

 Η ιστορία του COVID-19 είναι μέρος μιας παγκοσμιοποιημένης καμπάνιας με επικεφαλής τον Bill Gates.  Είναι δύσκολο να αρνηθούμε τη συμμετοχή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), του οποίου η χρηματοδότηση προέρχεται κυρίως από τον Γκέιτς.

Ο πρώην σύμβουλος του Τραμπ Ρότζερ Στόουν, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης 40 μηνών για ψευδή δήλωση συμμετοχής του σε μια μη αποδεδειγμένη συνωμοσία μεταξύ της έδρας της εκστρατείας του Τραμπ και του Κρεμλίνου, πρόσφατα έδωσε ραδιοφωνική συνέντευξη στο The Joe Piscopo Show πάνω από ένα πλέγμα φυλακών, στο οποίο είπε ότι ο Μπιλ   Γκέιτς μπορεί να έχει δημιουργήσει ένα κοροναϊό σε άτομα με μικροτσίπ
Μιλώντας για έναν θανατηφόρο ιό, ο Στόουν είπε: «Το αν ο Μπιλ Γκέιτς έπαιξε ρόλο στη δημιουργία και τη διάδοση του ιού είναι μια ανοιχτή ερώτηση για μια έντονη συζήτηση. Έχω συντηρητικούς φίλους που λένε ότι είναι γελοίο και άλλοι που είναι απολύτως σίγουροι για αυτό. Αλλά  εδώ είναι αυτό που ξέρω σίγουρα. Αυτός και άλλοι παγκοσμιοποιητές το χρησιμοποιούν σίγουρα για να αναγκάσουν εμβολιασμούς και να εμφυτεύσουν μικροτσίπ σε ανθρώπους για να επισημάνουν εκείνους που έχουν δοκιμαστεί. Μόνο πάνω από το πτώμα μου. Αναγκαστικός εμβολιασμός; Κανένας τρόπος στον κόσμο!

Εάν ο Ρότζερ Στόουν εξακολουθεί να είναι ύποπτος ότι δεν του άρεσαν οι παγκοσμιοποιητές που τον έβαλαν στη φυλακή επειδή προσπαθούσε να προστατεύσει τον Τραμπ, ο αξιοσέβαστος Πολιτικός δημοσίευσε ένα άρθρο τον Μάιο του 2017 με τίτλο «Γνωρίστε τον Μπιλ Γκέιτς, τον ισχυρότερο γιατρό του κόσμου».  Είπε ότι το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, του οποίου ο Warren Buffett είναι ο τρίτος διαχειριστής, ανέλαβε στην πραγματικότητα τον ΠΟΥ χάρη στις γενναιόδωρες συνεισφορές του.  Οι ανταποκριτές της Politico Europe Nathalie Oué και Carmen Pon έγραψαν: «Την τελευταία δεκαετία, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έγινε ο δεύτερος μεγαλύτερος δωρητής στον ΠΟΥ, δεύτερος μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες και μπροστά από το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή η γενναιοδωρία του έδωσε μια συντριπτική επιρροή  στην ατζέντα του – μια επιρροή που θα μπορούσε να αυξηθεί καθώς οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο απειλούν να μειώσουν τη χρηματοδότηση εάν ο οργανισμός δεν βρει καλύτερη χρήση των πόρων «.
 Τριάντα ΜΚΟ για την υγεία έχουν στείλει μια ανοιχτή επιστολή στην Εκτελεστική Επιτροπή του ΠΟΥ που διαμαρτύρονται «κατά του ότι το Ίδρυμα Γκέιτς θα γίνει επίσημος συνεργάτης του οργανισμού καθώς το εισόδημά του προέρχεται από επενδύσεις σε εταιρείες που είναι αντίθετες με τους στόχους της δημόσιας υγείας, όπως η Coca-Cola.

Τον Απρίλιο του 2018, η ανεξάρτητη πύλη Mysterious Times έγραψε ότι τα εμβόλια του Gates ήταν ένα εργαλείο για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.  Οι μαζικοί εμβολιασμοί προκαλούν και σκοτώνουν χιλιάδες παιδιά σε διαφορετικές ηπείρους, οδηγώντας σε στειρότητα για τις γυναίκες.  Οι The Mysterious Times αναφέρουν ότι ο Γκέιτς λέει: «Κάνοντας τους ανθρώπους πιο υγιείς, μπορούμε να μειώσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό.
 Οι υποθέσεις του Roger Stone δεν είναι χωρίς λόγο.  Ο επίσημος ιστότοπος του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates διαθέτει πληροφορίες σχετικά με τη συνεργασία του με το The Pirbright Institute, ένα ερευνητικό ινστιτούτο με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.  Το 2018, το Ινστιτούτο έλαβε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το εξασθενημένο στέλεχος του κοροναϊού που επηρεάζει τα κοτόπουλα.

Η ανεξάρτητη πύλη Human Are Free γράφει ότι είναι «απλώς ένα άλλο όπλο ιού σχεδιασμένο να πωλεί όσο το δυνατόν περισσότερα άχρηστα εμβόλια, σκοτώνοντας ταυτόχρονα χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια, ανθρώπους».  Μια πιο προσεκτική ματιά στη σελίδα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας δείχνει ότι το Ινστιτούτο Pirbright κατέχει μια σειρά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για ιούς, συμπεριλαμβανομένου ενός διπλώματος ευρεσιτεχνίας για τον ιό της αφρικανικής πανώλης των χοίρων, ο οποίος αναφέρεται ως «εμβόλιο». «Ο τρόπος με τον οποίο αναπτύσσεται αυτή η κατάσταση του κορανοϊού δίνει την εντύπωση ότι κάποτε ο Γκέιτς προτάθηκε ως» λύση «στο φερόμενο πρόβλημα του» υπερπληθυσμού «. Και είναι καλύτερο να το κάνουμε αυτό από το να απελευθερώσουμε τον κατοχυρωμένο ιό κοροναϊού στις μάζες για να εισαγάγουμε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας  εμβόλιο για αυτό αργότερα; »  – προτάθηκαν από τους συγγραφείς της έκδοσης.

 Ίσως θα ήταν χρήσιμο για τον πρόεδρο των ΗΠΑ να διαβάσει το προαναφερθέν άρθρο στο Nature Medecine, ειδικά εκείνο που δηλώνει ότι «η εμφάνιση του SARS-CoV σηματοδότησε μια νέα εποχή στη διεπιλεκτική μετάδοση σοβαρών αναπνευστικών ασθενειών με την παγκοσμιοποίηση που οδηγεί σε ταχεία εξάπλωση παγκοσμίως και  τεράστιες οικονομικές συνέπειες. Αυτά τα λόγια γράφτηκαν πριν από τέσσερα χρόνια. Τώρα τίθενται σε εφαρμογή.

Φωτογραφία: REUTERS / Tom Brenner
 Εάν ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν μπορεί να περιορίσει την εξάπλωση της επιδημίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, πιθανότατα δεν θα είναι πρόεδρος για δεύτερη θητεία.  Και ο Τραμπ δεν έχει πολύ χρόνο.
 Φωτογραφία τίτλου: REUTERS / Dado Ruvic.

/tokoutsavaki.blogspot.com

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *