ΞΕΧΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ..’Η Θεία Κοινωνία έπρεπε να είχε σταματήσει από την αρχή»!!

5/5 (4)

Ο Boris Johnson το είπε διακριτικά: ο μόνος τρόπος να κάνουμε Χριστούγεννα είναι η λήψη σκληρών μέτρων τώρα. Δεν απέκλεισε β’ lockdown.

Αλοίμονο, αν δεν ισοπεδώσουν και τις χριστιανικές γιορτές…

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ, ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

Να το περιμένουμε και στην Ελλάδα… με την ευλογία του Ιερώνυμου και της ΑΝ-ίερης Συνόδου και την συνδρομή της εκπορνευμένης δημοσιογραφίας.

Ο Άγγλος Πρωθυπουργός Boris Johnson το είπε διακριτικά .. ξεχάστε και τα Χριστούγεννα..

”Ο μόνος τρόπος να διασφαλίσουμε πως η χώρα μπορεί να απολαύσει τα Χριστούγεννα είναι να γίνουμε σκληροί τώρα”,τόνισε σε συνέντευξή του στο tabloïd The Sun.

Κι όλα αυτά όπως είπε για ν΄αποτραπεί το δεύτερο κύμα που το συνέκρινε με την δεύτερη καμπούρα μιας καμήλας.

Δεν απέκλεισε β’ lockdown σ΄όλη την επικράτεια ενώ ήδη 16.000.000 στην Αγγλία ζουν ήδη υπό αυστηρότερους νέους περιορισμούς.

Ο πρωθυπουργός είπε: “Πρέπει να σας πω ότι τώρα το 20 τοις εκατό της χώρας βρίσκεται σε κάποιο είδος κοινωνικού αποκλεισμού”.

Ενώ απαγορεύεται η συγκέντρωση άνω των 6 ατόμων.

Προηγήθηκε η εκτίμηση του καθηγητή Chris Whitty θέλει ένα δεύτερο εθνικό lockdown δύο εβδομάδων..

Ο Johnson θυμίζει την διατύπωση ότι ο δρόμος προς την Κόλαση είναι στρωμένος από αγαθές προθέσεις…..

Πηγή

Καθηγητής Δερμιτζάκης: »Η Θεία Κοινωνία έπρεπε να είχε σταματήσει από την αρχή»!!

=π.Δ… ΑΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ, ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΧΑΜΩ……. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ;; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ….

Καθηγητής Δερμιτζάκης: »Η Θεία Κοινωνία έπρεπε να είχε σταματήσει από την αρχή».

«Η Θεία Κοινωνία έπρεπε να είχε σταματήσει από την αρχή –
Πρώτα απαγόρευση της θείας κοινωνίας και ύστερα να κλείσουν μαγαζιά»
Αυτά δήλωσε ο καθηγητής γενετικής Ιατρικής σχολής πανεπιστημίου Γενεύης, Εμμανουήλ Δερμιτζάκης, μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ,

Πηγή>>> Hellenic News Feed TV

Στο βιβλίο Θρησκευτικών της γ΄ γυμνασίου δεν υπάρχει Σταυρός στις Εκκλησίες….!!

=π.Δ…ΓΟΝΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ…. ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΟΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ, ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΕΠΙ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ…….

Εκκλησιές χωρίς σταυρούς, οι οποίες «ποιητική αδεία» μετατρέπονται σε κάτι που θυμίζει έντονα ισλαμικούς μιναρέδες, απεικονίζονται στο εξώφυλλο του βιβλίου Θρησκευτικών της γ΄ γυμνασίου με τίτλο «Η μαρτυρία της Ορθόδοξης Εκκλησίας στον σύγχρονο κόσμο».

Πρόκειται για το νέο βιβλίο Θρησκευτικών που ήλθε να αντικαταστήσει τους «φακέλους» του (υπουργού Παιδείας επί ΣΥΡΙΖΑ) κ. Γαβρόγλου, προκειμένου να εφαρμοστούν οι αποφάσεις του ΣτΕ, αλλά, απ’ ότι φαίνεται, διατηρεί την ίδια προσέγγιση με τα παλαιότερα!

Ήδη, οι αντιδράσεις από γονείς πυκνώνουν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλοί εξ αυτών εκφράζουν την οργή τους, αφού θεωρούν ότι πρόκειται για εμπαιγμό τους.


Όπως κάποιοι εξ αυτών καταγγέλλουν, για τις αρμόδιες επιτροπές ήταν επιτακτικό να εξαφανιστεί το σύμβολο του χριστιανισμού, ο Σταυρός, από κάθε δημόσιο χώρο.


Κάτι το οποίο επανειλημμένα φέρνουν στον δημόσιο διάλογο ως απαίτηση στο όνομα του κοσμικού κράτους οι διάφοροι υπέρμαχοι του δικαιωματισμού, μεταξύ άλλων και για να μην προσβάλλονται οι νέοι μας «μουσαφίρηδες» που προέρχονται από χώρες με ισχυρή μουσουλμανική ταυτότητα.


Έτσι, δεν αρκεί η «εξαφάνιση» του Σταυρού, αλλά, επιπλέον, καμπαναριά και εκκλησιές αποκτούν ισλαμιστική τεχνοτροπία που θυμίζει έντονα τζαμιά και μιναρέδες, ίσως για να συνηθίζει το μάτι των παιδιών σε αυτά.


Δημιουργείται με τον τρόπο αυτό μια κατάσταση η οποία θυμίζει έντονα τον ορισμό της χριστιανοφοβίας, στον οποίο συμπεριλαμβάνονται περιπτώσεις διαστρέβλωσης της χριστιανικής ταυτότητας και των χριστιανικών αξιών.

Εάν αυτή η συγκεκριμένη απεικόνιση δεν αποτελεί διαστρέβλωση της χριστιανικής ταυτότητας, τότε τι ακριβώς είναι;


Σε αυτό δεν περιμένουμε βέβαια να δώσει απάντηση η καθ’ ύλην αρμόδια υπουργός Παιδείας κυρία Κεραμέως, καθώς το συγκεκριμένο βιβλίο βγήκε υπό δική της εποπτεία και στην οποία η μετατροπή των εκκλησιών σε τζαμιά ίσως φαίνεται φυσιολογική, αλλά θα περίμενε κανείς πειστικές απαντήσεις από την Ιεραρχία, καθώς τα συγκεκριμένα βιβλία ελέγχθηκαν και από επιτροπή της Ιεράς Συνόδου, η οποία προφανώς δεν βρήκε τίποτε το περίεργο σε όλο αυτό.


Ας ελπίσουμε ότι η μαρτυρία της Εκκλησίας στον σύγχρονο κόσμο δεν είναι αυτή από την οποία λείπει ο Σταυρός.


Φτάνει ότι οι Τούρκοι κάνουν τζαμιά τα μνημεία της χριστιανοσύνης, δεν χρειάζεται να το πράττουμε κι εμείς.


Πηγή>>> ΕΔΩ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *