Ξέρω ότι εκτοξεύω βόμβα, αλλά υπάρχουν εκατοντάδες… όχι, χιλιάδες… όχι εκατομμύρια… που είμαστε στην ίδια βάρκα και είμαστε άνετοι με την απόφασή μας ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

5/5 (2)

Εμβόλιο για σένα, αλλά ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΙΣ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

Ας εμβολιαστούν οι “μενουμεσπιτάκηδες”… ας εμβολιαστούν οι Ραγιάδες… ας εμβολιαστούν τα φοβισμένα ανθρωπάκια…

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ… ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Η ΖΩΗ ΜΑΣ… ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ…

Αυτό, ας το αντιληφθούν οι ΜητσοτακοΤσιοδροΧαρδαλιάδες…

Το έχω πει από την πρώτη μέρα! 
Είναι αναπόφευκτο να έχετε εκείνους που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο, παρόλο που ο Πρόεδρος Τραμπ προωθεί ένα που βρίσκεται στο δρόμο του και πιθανότατα θα έφτανε στη σκηνή πριν από το τέλος του έτους.
Τι θα συμβεί μετά την ξεκαθάριση αυτού του εμβολίου; 

Θα σας υποχρεώσουν οι δυνάμεις να το αποδεχτείτε, διαφορετικά, δεν μπορείτε να επιστρέψετε στη δουλειά, τα παιδιά σας δεν μπορούν να περπατήσουν στο σχολείο; 
Θα αρνηθούν οι επιχειρήσεις την είσοδο των πελατών επειδή δεν έχουν εμβολιαστεί;

Απλώς φανταστείτε τις επερχόμενες αγωγές – γι ‘αυτό ίσως ο ηγέτης της Γερουσίας Μίτ ΜακΚόνελ θέλει να περάσει σε νομοθεσία απαλλάσσοντας τις επιχειρήσεις από αγωγές.

Η ανάπτυξη οποιουδήποτε τύπου εμβολίου απαιτεί σχολαστική, μεθοδική έρευνα και την προθυμία να απορρίψουμε ιδέες που δεν ξεφεύγουν και ξαναρχίζουν από το μηδέν.    Δεν το βλέπω αυτό να συμβαίνει, με την πίεση να παραχθεί ένα εμβόλιο σε μια πανδημία τόσο καταστροφική για όλες τις πτυχές της ζωής όσο αυτή. 

Και με αρκετές εταιρείες και ομάδες που προσπαθούν να είναι οι πρώτοι που θα βγάλουν εμβόλιο στην αγορά, φοβάμαι ότι η εταιρεία που θα λάβει την έγκριση μπορεί να είναι αυτή με τις καλύτερες πολιτικές συνδέσεις, όχι το καλύτερο και ασφαλέστερο εμβόλιο. Λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των ανακλήσεων και των καταργήσεων φαρμάκων μετά την κυκλοφορία τα τελευταία χρόνια, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ δεν έχει το καλύτερο ιστορικό για τον έλεγχο της έρευνας.

Ρωτώ για άλλη μια φορά: πώς μπορεί το κοινό να εμπιστευτεί ένα φάρμακο που βιάζεται ενώ η επιστημονική κοινότητα εξακολουθεί να μαθαίνει τα υπόλοιπα προβλήματα υγείας που έχει δημιουργήσει ο ιός σε άτομα που τον έχουν περάσει και ζήσει; 
Η κυβέρνηση δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη ότι, ό, τι παράγεται θα είναι προς το συμφέρον μας.

Πώς μπορείτε να μην είστε σοβαρά σκεπτικοί για οποιοδήποτε εμβόλιο που παράγεται στο τρέχον κλίμα μίσους, φόβου και πολιτικής πίεσης; 
Θα έπρεπε να είσαι. 
Αυτήν τη στιγμή, θα ένιωθα τόσο ασφαλές να δοκιμάσω ένα εμβόλιο Covid-19 όσο θα έκανα μία από τις συνταγές φίλτρων στα βιβλία του Χάρι Πότερ.

Τα εμβόλια δεν πρέπει ΠΟΤΕ να είναι υποχρεωτικά. 
Δεν χρειάζεται να είστε αντιεμβολιαστές για να μην εμπιστευτείτε ένα εμβόλιο με βιαστικές κλινικές δοκιμές και, ειδικά, χωρίς διαχρονικές μελέτες. 
Δεν είμαι ο μόνος άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη που πιστεύει ότι τα εμβόλια ΔΕΝ είναι όλα ασφαλή. 
Πολλοί φοβούνται ότι θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο το ανοσοποιητικό τους σύστημα, ενώ η κοινότητα κατά των εμβολίων έχει κάποιους έγκυρους λόγους για τους οποίους είναι αντίθετοι. 
Πρέπει να ακουστούν όλες οι ανησυχίες. 
Το να πιέζεις κάτι υποχρεωτικό στους Αμερικανούς είναι προφανώς αντισυνταγματικό!

Όσο περισσότερο γράφω, τόσο πιο πολύ θυμώνω. 
Γιατί θα ήθελα να εμβολιαστώ, με ένα εμβόλιο που δημιουργήθηκε σε περίπου έξι μήνες για έναν ΝΕΟ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΝΤΑ ιό που έχει ποσοστό επιβίωσης περίπου 97%; 
Οι περισσότεροι που τον κολάν προφανώς δεν γνωρίζουν καν ότι τον έχουν, και οι περισσότεροι από αυτούς  έχουν ξεπεράσει τα συμπτώματά τους σε ημέρες και στη συνέχεια έχουν φυσικά αντισώματα για να τα προστατεύσουν από μελλοντικές μολύνσεις.

Επιπλέον, εάν το εμβόλιο έχει καμία σχέση με τον Bill Gates, όπως ακούμε, σίγουρα θα μείνω μακριά από αυτό. 
Είμαι στο συγκρότημα με εκείνους που πιστεύουν ότι είναι μέρος του New World Order. Πολλοί έχουν μιλήσει για τα έργα μικροτσίπ του Γκέιτς που αποτελούν μέρος του εμβολίου – είτε το πιστεύετε είτε όχι, ξέρω ένα πράγμα: βγάζει ένα ανθρωπιστικό πρόσωπο, αλλά τα χρήματα βρίσκονται στη ρίζα του εγκεφάλου αυτού του ανθρώπου. 
Και πώς εμπιστεύεστε κάποιον που δεν μπορεί να διορθώσει σφάλματα στο δικό του λογισμικό, με συνεχείς ενημερώσεις, αλλά ισχυρίζεται ότι πρόκειται να διορθώσει μια πανδημία;

Γι ‘αυτό λέω εμβόλιο όχι για μένα, αλλά ξέρετε ποιος πρέπει να πάρει τα εμβόλια πρώτα; 
Το Συνέδριο.    Το Κογκρέσο θα πρέπει να είναι ο πρώτος που θα εμβολιαστεί για να δει εάν υπάρχουν βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες παρενέργειες.    Γνωρίζετε την παλιά ιστορία, πώς το Κογκρέσο ψηφίζει νόμους, αλλά δεν αφορά τους νομοθέτες που τοποθετούν την υπογραφή τους στη γραμμή για να τους περάσουν.

Ας μην γελιόμαστε, αν οι Δημοκρατικοί σοσιαλιστές κερδίσουν τον Λευκό Οίκο και τη Γερουσία, θα καταστήσουν πιθανώς υποχρεωτικά τα εμβόλια και θα εισαγάγουν αυστηρές τιμωρίες για όσους αρνούνται. 
Αλλά η ουσία είναι αυτή: πρέπει να είναι δική μου η απόφασή μου, όχι της κυβέρνησης.

Δεν έχω εμβολιαστεί για γρίπη στα 20 χρόνια και είμαι καλά. 
Δεν εμπιστεύομαι την κυβέρνηση ή κανένα πολιτικό κόμμα που βασίζεται στην ατζέντα, ειδικά όταν προσπαθούν να διορθώσουν τα λάθη ρίχνοντας χρήματα στην κατάσταση και δεν εργάζομαι για λύσεις για τον αμερικανικό λαό.

Μην με παρεξηγείτε, φοβάμαι τόσο πολύ να μην κολλήσω αυτόν τον ιό, αλλά η κοινή λογική μου λέει ότι η λήψη οποιουδήποτε εμβολίου μπορεί να είναι σε θέση να παραχθεί σε λίγους μήνες θα ήταν επικίνδυνη σε αυτό το σημείο, ειδικά για παιδιά. 
Και δεν με νοιάζει ποιος είναι ο πρόεδρος ή ποια διοίκηση έχουμε, που δεν έχει καμία σχέση με αυτό. 
Ένα γρήγορο συγκεντρωτικό εμβόλιο θα πρέπει να κάνει τον καθένα πιο καχύποπτο.

Κάνεις ό, τι θέλεις και θα συνεχίσω να κάνω ό, τι θέλω. Ξέρω ότι εκτοξεύω βόμβα, αλλά υπάρχουν εκατοντάδες… όχι, χιλιάδες… όχι εκατομμύρια… που είμαστε στην ίδια βάρκα και είμαστε άνετοι με την απόφασή μας ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

Ο Wayne Dupree προσκλήθηκε πρόσφατα στον Λευκό Οίκο για να μιλήσει στον Πρόεδρο Τραμπ για επικοινωνίας με τη μαύρη κοινότητα. Ορίστηκε στους 50 κορυφαίους Αφρικανικούς-Αμερικανούς Ρεπουμπλικάνους του Newsmax το 2017 και, το 2016, υπηρέτησε ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Συνασπισμού Διαφορετικότητας για τον Donald Trump. Πριν εισέλθει στην πολιτική, υπηρέτησε για οκτώ χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ. 
Ο ιστότοπός του είναι εδώ: www.waynedupree.com.
Ακολουθήστε τον στο Twitter @WayneDupreeShow

πηγή

Wayne Dupree: Vaccine for thee but not for me. Here’s why I don’t trust any rushed shots

Πηγή

Ο Κωστίκας, ο Γιωρίκας και το τεστ για… κορωνοϊό!

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *