Νέα μετάλλαξη του covid19 στη Ρουμανία που δεν αντιμετωπίζεται από τα εμβόλια!!!

5/5 (1)

Μια μετάλλαξη του νέου coronavirus που διαθέτει μια σθεναρή αντίσταση στ΄αντισώματα που δημιουργούνται από τα εμβόλια κατά του Covid, εντοπίστηκε στη Ρουμανία σύμφωνα με τους επιστήμονες του Πανεπιστημίου Stefan cel Mare,που κατέγραψαν μια λοίμωξη αυτού του τύπου μετάλλαξης στη χώρα.

Μετά τις παραλλαγές της Αγγλίας, της Ν Αφρικής και πολυάριθμες άλλες τώρα η Ρουμάνικη; Επιστήμονες του πανεπιστημίου Stefan cel Mare, en Roumanie, ανέφεραν μια μόλυνση στη χώρα από μια μετάλλαξη  B.1.1.7 + E484K του νέου coronavirus που φαίνεται ν΄αντιστέκεται πολύ περισσότερο στα αντισώματα που δημιουργούνται από τα εμβόλια anti-Covid,αναφέρει το καθίδρυμα σε ένα του ανακοινωθέν.

«Εκτός από τις 3 παραλλαγές προκαλώντας την ανησυχία γνωστές ως το βρετανική στέλεχος (B.1.1.7, VOC202012/01),το στέλεχος νοτιοαφρικάνικο (B.1.351, 501Y.V2 15) και η βραζιλιάνικη (P.1), το Public Health England το Φλεβάρη πρόσθεσε μια νέα μετάλλαξη του ιού (B.1.1.7 + E484K, VOC202102/02), αυτή η μετάλλαξη παρουσιάζει μια μεγάλη σταθερότητα έναντι των αντισωμάτων δημιουργημένων από τα εμβόλια, κάτι που μειώνει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων»,αναφέρει το πανεπιστήμιο στο ανακοινωθέν του. .

Μια μόλυνση στη Ρουμανία

Μελέτες επιτελέστηκαν στο εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας του πανεπιστημίου κατά τις 2 τελευταίες εβδομάδες επί 91 δείγματα που ελήφθησαν από ασθενείς testés θετικούς στο Covid-19.Στη συνέχεια επισημάνθηκε ότι η μετάλλαξη Ε484Κ παρουσίασε μεγάλη σταθερότητα έναντι των αντισωμάτων που δημιουργήθηκαν από τα εμβόλια και ότι αυτό μείωσε την αποτελεσματικότητά τους.

«Από τα 91 δείγματα που ελήφθησαν από ασθενείς με SARS-CoV-2 […],εντοπίστηκαν 88 κρούσματα βρετανικού στελέχους και ένα κρούσμα μόλυνσης από μετάλλαξη B.1.1.7 + E484K », τονίζουν αναλυτικά οι Ρουμάνοι ερευνητές.

Επιπλέον, το πανεπιστήμιο είναι έτοιμο να συνεργαστεί με άλλα καθιδρύματα υγείας στη χώρα για να δώσει μια γενική εικόνα των στελεχών που υπάρχουν στη Ρουμανία.sputnik 6/4/21

dimpenews.com

† ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *