ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ! (βίντεο)

5/5 (1)

κυρια φωτο
Γράφει ο Μ. Ν.Χειλαδάκης

Ποιοι πρώτοι δίδαξαν την αντιμετωπίσιμη των μουσουλμάνων λαθρό με…γουρουνοκεφαλές ? Εκεί όμως δεν τους αποκαλούν φασίστες, χουντικούς και όλα τα ελληνικά  «ωραία». Αυτό το «προνόμιο» το έχουν μόνο εδώ στο Ελλαδιστάν.

Ολλανδία: κεφάλια χοίρων διακοσμούν την είσοδο ενός παράνομου κέντρου μουσουλμάνων αλλοδαπών εισβολέων.

Στην προσπάθειά τους να βρουν ορισμένους τρόπους να διαμαρτυρηθούν για τις επικίνδυνες πολιτικές ασύλου για τους μουσουλμάνους της κυβέρνησης τους, θυμωμένοι Ολλανδοί πολίτες αφήνουν κεφάλια γουρουνιών στην είσοδο ενός μελλοντικού καταυλισμού στο Eschmarkerveld, κοντά στην περιοχή Enschede.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως αυτό αποτελεί ένα… περιβαλλοντολογικό έγκλημα και γι αυτό το λόγο οι δράστες θα διωχτούν νομικά!

Μ. Ν. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. Εγώ πάντως αντί για γουρουνοκεφαλές και επειδή τα γουρουνάκια δεν μου φταίνε τίποτα, θα κρέμαγα τα κεφάλια κάποιων ανθρωποφάγων προδοτών της Ελληνικής μαύρης ιστορίας μας. Μόνο το κεφάλι του βενιζέλου του χοντρούλη να βλέπανε δεν θα ξαναπάταγε ξένος στην Ελλάδα.Τα κεφάλια του γιωργάκη και του αντωνάκη θα τα έβαζα ανάποδα και θα έγραφα από κάτω»οι δίδυμοι πύργοι made in USA».Του τσιπραλέξη το κεφάλι με το ηλίθιο χαμόγελο δεν θα το έβαζα γιατί μάλλον θα τους διασκέδαζε.Είναι τόσοι πολλοί «ών ουκ έστιν αριθμός».Μόνο με κομμένα τα κεφάλια θα μας ήταν χρήσιμοι. Λυπηθείτε τα γουρουνάκια …..είναι πιο συμπαθητικά …..

  2. Μήπως να ορίσουμε από εδώ μία μέρα να το κάνουμε πράξη;
    Φάε κι εσύ ένα πολιτικό…μπορείς. Τήν τάδε στις 5 το απόγευμα όλοι οι Έλληνες καθαρίζουμε την κόπρο του Ελλαδιστάν, κλείνουμε τα σύνορα και αφανίζουμε τους εν Ελλάδι sunni.
    κύριε Νίκο, τι λέτε να κάνομε εμείς την αρχή;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *