Μια κακόγουστη φάρσα. Ο Bill Gates είναι ένας αλτρουιστής φιλάνθρωπος Ήρθε η ώρα να εξεταστεί ο μεγαλύτερος πωλητής λαδιού φιδιού στον πλανήτη.

5/5 (1)

Artwork by twitter user @SchwabBum

Μπίλ Γκέιτς η απόκοσμη κοσμοθεωρία του, τα υποτιθέμενα φιλανθρωπικά κίνητρά του, η μονοπώληση της επιστήμης, τα πρότυπα συμπεριφοράς του επίδοξου σωτήρα του πλανήτη και τα πιθανά τελικά παιχνίδια.Για να κατανοήσουμε τον οπορτουνιστή Μπιλ Γκέιτς, πρέπει κανείς να ανακαλύψει την ιστορία του, καθώς και να ενσωματώσει τη βασική του στάση: Ο απόλυτος έλεγχος σε οποιαδήποτε τιμή, τα ηθικά ζητήματα είναι ανύπαρκτα στον κόσμο του, οι παράπλευρες απώλειες, ήταν και εξακολουθούν να αποτελούν μέρος του καθημερινού του ψωμιού, μέρος του παιχνιδιού του.

Ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης είχαν πρώιμες ιδέες για τον «Έλεγχο του πληθυσμού». Τόμας Ρ. Μάλθους «Μια Έκθεση για την Αρχή του Πληθυσμού» (1798) σκιαγραφεί τον «θετικό έλεγχο στον πληθυσμό»: Ασθένειες, πόλεμοι, καταστροφές, λιμοί και λοιμοί, ήθελε να τις χρησιμοποιήσει. https://bit.ly/3dasgLZ

An Essay on the Principle of Population by Thomas R. Malthus (1798)

Ο Charles Darwin κυκλοφόρησε το «On The Origin Of Species» (1859), υπαινίχθηκε τις επιπτώσεις των ανθρώπινων πληθυσμών, αλλά ο ξάδερφος του Sir Francis Galton έγινε εμμονικός με την ιδέα: Δημοσίευσε «Έρευνες στην Ανθρώπινη Σχολή και την Ανάπτυξή της» (1883)http://bit.ly/3cqOzhq

Έρευνες για την Ανθρώπινη Σχολή και την Ανάπτυξή της, από τον Sir Francis Galton (1883)

Έρευνες για την Ανθρώπινη Σχολή και την Ανάπτυξή της, από τον Sir Francis Galton (1883)

Ο Galton έγραψε: «Η πρόθεσή του είναι να αγγίξει διάφορα θέματα που σχετίζονται λίγο πολύ με αυτό της καλλιέργειας της φυλής, ή, όπως μπορούμε να το πούμε, με ευγονική » Ο όρος προέρχεται από την ελληνική λέξη ευγενής , και σημαίνει ευγενές γένος .
Στις αρχές του 20ου αιώνα η Ευγονική έγινε ακαδημαϊκή πειθαρχία στα πανεπιστήμια, ιδρύθηκαν οργανισμοί και χρηματοδοτήθηκαν για να λάβουν δημόσια υποστήριξη. Το Ινστιτούτο Kaiser Wilhelm στο Βερολίνο, το Cold Spring Harbour στη Νέα Υόρκη, απέρριψε την ιδέα ότι όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ίσοι.

Bίντεο

Η Planned Parenthood δημιουργήθηκε στην Αμερική από τη φυλετική ευγονίστρια Margaret Sanger. Ο Πρόεδρος της IBM Thomas Watson ίδρυσε μια ειδική θυγατρική στην Πολωνία – «Watson International Business Machines», που βοήθησε στην ναζιστική εισβολή στην Πολωνία, η επιχείρηση διευθύνθηκε στη Νέα Υόρκη

Οι Ναζί ανέφεραν στην δίκη της Νυρεμβέργης, ότι το πρόγραμμα Eugenics εκτελείται στις ΗΠΑ από την IBM.Ο Watson δεν ενοχλήθηκε περαιτέρω για εγκλήματα πολέμου, μεταβίβασε την IBM στον γιο του Tom Watson Jr. Η εγγονή του, Jeanette Watson, παντρεύτηκε τον εγγονό του Alexander Sanger της Margeret Sanger.

Ο πατέρας του Bill Gates William Henry Gates II εργάστηκε στο διοικητικό συμβούλιο για το Planned Parenthood. Η μητέρα του Mary Maxwell Gates εργάστηκε στο διοικητικό συμβούλιο της IBM.
Ο Bill Gates συνεργάστηκε με την IBM για τη δημιουργία@Microsoft .Ο Γουίλιαμ Γκέιτς ήταν επίσης σημαντικός δικηγόρος. Μέσω του πατέρα του, ο Μπιλ Γκέιτς έμαθε τα κόλπα του νόμου και της πολιτικής, πώς να περιηγηθείτε στα ανώτερα κλιμάκια των ελίτ, πώς να χειραγωγήτε, πώς να αποκτήσετε τον απόλυτο έλεγχο.

William Gates II, επιρροή δικηγόρος με βασικές ελίτ, συμπεριλαμβανομένων των David Rockefeller και George Soros
Ο Bill Gates είναι διαπιστευμένος για το 1ο Microsoft OS, στην πραγματικότητα δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην εφεύρεση. «[…] αδειοδοτήθηκε το 86-DOS από τον Tim Paterson της Seattle Computer Products για 50.000 $ […], το εκχώρησε ξανά την άδεια […] στο Big Blue, το οποίο το εμπορεύτηκε ως DOS.»https://archive.is/cBxNj

Ενώ ο συνιδρυτής της Microsoft, Paul Allen, μάχεται με τον καρκίνο, ο Bill Gates βρήκε την τέλεια ευκαιρία απλά να εξαπατήσει τον μακροχρόνιο συνεργάτη του από το μερίδιο της εταιρείας – ενώ ο Paul ήταν – κυριολεκτικά – «στη μέση της θεραπείας με ακτινοβολία».

Βίντεο

Το 1998 οι επιχειρηματικές στρατηγικές του Μπιλ Γκέιτς τέθηκαν υπό έλεγχο: το Υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών μήνυσε την Microsoft για παραβίαση κατά της εμπιστοσύνης. Κατά τη διάρκεια της δίκης 18 μηνών, ο Γκέιτς κατέθετε για πολλές ώρες. https://bit.ly/3lZ0F4y

Βίντεο

Ο δικαστής έκρινε ότι η Microsoft παραβίασε τον νόμο Sherman Antitrust Act, ο οποίος θεσπίστηκε για να απαγορεύσει τα μονοπώλια / καρτέλ, η θέση της Microsoft στην αγορά αποτελούσε μονοπώλιο – απειλούσε όχι μόνο τον ανταγωνισμό αλλά και την καινοτομία στον κλάδο.
What the Microsoft Antitrust Case Taught Us

Ο δικαστής αποφάσισε να χωρίσει τη Microsoft στη μέση. Η Μicrosoft άσκησε έφεση, το εφετείο ανέτρεψε την απόφαση. Αντί να επιδιώξει τη διάλυση της εταιρείας, το Υπουργείο Δικαιοσύνης αποφάσισε να συμβιβαστεί με την εταιρεία. Η MS συμφώνησε να μοιραστεί διεπαφές με άλλες εταιρείες. https://bit.ly/3d7q6gg

Δείτε την συνέχεια εδώ:

https://halithheia.blogspot.com/2021/05/bill-gates.html

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *