ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΖΩΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ…ΚΡΕΑΤΑ ΧΑΛΑΛ, (5 βίντεο)

5/5 (1)

φοτο2Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Χαλαλ κρεοπωλεία μέσα σε διαμερίσματα στη Γερμανία σε πολυπολιτισμικές περιοχές.

Οι εικόνες που βλέπετε τραβήχτηκαν από τους κατοίκους της περιοχής όπου διαμένουν Γερμανοί και λαθρο μαζί. Επειδή οι μουσουλμάνοι δεν μπορούν να βρουν κρέατα χαλάλ σε όλες τις περιοχές έφτιαξαν στα διαμερίσματά τους κρεοπωλεία και… σφάζουν τα ζώα εκεί μέσα.
κυριος εικόνα

φοτο1
φοτο3

Αναγκάστηκε να επέμβει η αστυνομία προκειμένου να σταματήσουν αυτές οι φρικαλεότητες.
φοτο4
Το ζώο που θα δείτε στο βίντεο σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της ισλαμικής γιορτής του Eid al-Adha, (Kurban), μια ετήσια γιορτή, κατά την οποία ένα ζώο θυσιάζεται για να τιμήσει τον προφήτη Αβραάμ, ο οποίος σύμφωνα με την Αγία Γραφή κλήθηκε να σκοτώσει το γιο του, Ισαάκ, στην εντολή του Θεού. Αλλά όταν ο ίδιος ήταν έτοιμος να το πράξει, ένας άγγελος εμφανίστηκε και του είπε να σταματήσει. (Κάτι που οι μουσουλμάνοι δεν κάνουν ποτέ, όταν πρόκειται να κόψουν λαιμούς ζώου ή ανθρώπου)

 

Αν παρατηρείτε από εδώ και στο εξής σε περιοχές που φιλοξενούν λαθρό ότι λείπουν κάποιες κατσίκες, αγελάδες κλπ από τις περιοχές σας, πηγαίνετε να τις βρείτε στις εγκαταστάσεις τον λαθρο. Είναι σίγουρο ότι και εκεί θα αρχίσουν να στήνουν τα δικά τους κρεοπωλεία χαλαάλ.

Οι μουσουλμάνοι αρέσκονται στο να παρακολουθούν τα ζώα να υποφέρουν, γι ‘αυτό και δημιούργησαν τη σφαγή χαλάλ έτσι ώστε τα ζώα να βρίσκονται σε φρικτό πόνο για όσο το δυνατόν περισσότερο πριν πεθάνουν.

φοτο5
Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε όταν πάτε σε οποιοδήποτε εστιατόριο σερβίρει με χαλαλ βόειο κρέας, να ξέρετε ότι το ζώο από το οποίο προήλθε η νόστιμη μπριζόλα σας αναγκάστηκε να υποφέρει με αγωνιώδη πόνο ενώ σιγά-σιγά αιμορραγούσε, επειδή οι μουσουλμάνοι πιστεύουν αυτό κάνει τη γεύση του κρέατος καλύτερη.

 

Αυτά δεν θα τα δείτε σε κανένα πουλημένο ελληνικό ΜΜΕ για…ευνόητους λόγους.

Έτσι όμορφα κατάντησαν την…χαλάλ- Ευρώπη και έρχεται η σειρά μας.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Ayto;i oi λαθρομετανάστες δεν προτίθενται να εκπολιτιστούν με κανέναν τρόπο.
    Σκοπεύουν στον εκβαρβαρισμό της Ελλάδος και της Ευρώπης. Αυτό σημαίνει εισβολή και φιλοδοξία επιβολής βαρβάρων ηθών κι εθίμων σε χώρους που δεν τους ταιριάζουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *