Μαθητής Λυκείου στο Τέξας παρέλυσε από σύνδρομο Guillain-Barré (GBS) αφότου εμβολιάστηκε κατά Covid19.

5/5 (1)

Ένας έφηβο μαθητής του Τέξας που διαγνώστηκε με σύνδρομο Guillain-Barré (GBS) λίγες εβδομάδες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου COVID-19 είπε ότι πίστευε ότι το εμβόλιο φταίει, σύμφωνα με μια έκθεση αλυσίδας. Τοπικές πληροφορίες Χιούστον, KPRC2

«Ήθελα να κάνω το εμβόλιο», είπε ο Wyatt McGlaun, μαθητής Λυκείου του The Woodlands.

«Ένιωσα ότι ήταν το σωστό που έπρεπε να κάνω. Ήθελα να ταξιδέψω και να απολαύσω το τελευταίο καλοκαίρι πριν από το κολέγιο. “

Λίγες εβδομάδες μετά το εμβόλιο, ο McGlaun έγινε αδύναμος και δυσκολευόταν να περπατήσει. Εισήχθη στο CHU St. Luke’s Health όπου διαγνώστηκε με GBS.

Οι αναφορές στον Τύπο δεν αποκάλυψαν το εμβόλιο COVID που έλαβε ο McGlaun.

Σύμφωνα με την κλινική Mayo, το GBS είναι μια σπάνια κατάσταση στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού επιτίθεται στο νευρικό του σύστημα….Τα πρώτα συμπτώματα περιλαμβάνουν αδυναμία και μυρμήγκιασμα στα άκρα που μπορούν να εξαπλωθούν γρήγορα, τελικά παραλύοντας ολόκληρο το σώμα.

Τα περισσότερα άτομα με αυτή την πάθηση χρειάζονται νοσηλεία για θεραπεία.

Τα άτομα με GBS συνήθως αισθάνονται πιο αδύναμα εντός δύο εβδομάδων από την έναρξη των συμπτωμάτων.

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, ένα περιστατικό GBS αναφέρθηκε τον Φεβρουάριο σε μια 82χρονη γυναίκα που είχε λάβει μια δόση εμβολίου COFID της Pfizer.

Σύμφωνα με στοιχεία από το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Εμβολίων (VAERS), έχουν αναφερθεί 70 περιπτώσεις GBS μετά τη λήψη εμβολίου COVID,

59% με την Pfizer,
44% με Moderna και
3% με την Johnson & Johnson (J&J).
Έχει αναφερθεί μια περίπτωση GBS σε έναν εμβολιασμένο συμμετέχοντα στην κλινική δοκιμή εμβολίου J&J COVID.

Το New England Journal of Medicine τον Απρίλιο του 2020 ανέφερε αρκετές περιπτώσεις ατόμων στη βόρεια Ιταλία που είχαν διαγνωστεί με SARS-CoV-2 που ανέπτυξαν GBS.

Ερευνητές στην Ισπανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναφέρει περιπτώσεις GBS σε άτομα που έχουν διαγνωστεί με COVID.

Δεν υπάρχει γνωστή θεραπεία για το GBS, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι αναρρώνουν τελικά από αυτό. Το ποσοστό θνησιμότητας είναι 4% έως 7% και μεταξύ 60% και 80% των ανθρώπων μπορούν να περπατήσουν έξι μήνες μετά την πρώτη παράλυση……..Οι ασθενείς μπορεί να εμφανίσουν επίμονα αποτελέσματα, συμπτώματα του GBS, όπως αδυναμία, μούδιασμα ή κόπωση.

Ο Δρ Charles Sims, αρμόδιος για την υγεία στην κομητεία του Μοντγκόμερι και γιατρός μολυσματικών ασθενειών στο St. Luke’s, δήλωσε ότι το GBS προκαλείται συχνότερα από ιογενή ή βακτηριακή λοίμωξη και δεν μπορούσε να πει ότι το εμβόλιο προκάλεσε την ασθένεια του νέου McGlaun.

«Έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις σε άτομα που έλαβαν το εμβόλιο, αλλά δεν υπάρχει υψηλότερο ποσοστό από ό, τι σε άτομα που δεν έλαβαν το εμβόλιο. Το Guillan Barré εμφανίζεται σε 1 έως 2 άτομα ανά εκατομμύριο το χρόνο », δήλωσε ο Sims στο KPRC2, οπότε μπορεί να είναι απλώς μια σύμπτωση.( σσ.τρομερή διαπίστωση και πόσες άλλες περιπτώσεις παράλυσης που δεν έφτασαν στη δημοσιότητα!)

Ο Sims είπε εάν αυτές οι φερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες αναφέρονται στα Κέντρα Ελέγχου Νόσων των ΗΠΑ (CDC) VAERS, θα διερευνηθούν.

Οι γονείς του McGlaun δήλωσαν ότι σκοπεύουν να αναφέρουν την ανεπιθύμητη αντίδρασή του στο CDC.

Το GBS περιλαμβάνεται ως πιθανός κίνδυνος για πολλά εμβόλια, όπως:

Adacel,
Afluria,
Engerix-B,
Fluarix,
Flulaval,
FluMist,
Φλουζόνη,
Gardasil / Gardasil 9,
Havrix,
Μενάτρα,
Menomune,
MMR-II,
PedvaxHIB,
Pneumovax-23,
ProQuad,
Recombivax,
Tenivac,
Vaqta και
Varivax.
Από το 1992, το Εθνικό Πρόγραμμα Αποζημίωσης Τραυματισμών Εμβολίων έχει πληρώσει περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια σε 1.450 θύματα GBS μετά τον εμβολιασμό, ανέφερε το The Defender….

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις πολλές περιπτώσεις που το CDC λέει ότι διερευνά, συμπεριλαμβανομένης της διάγνωσης του GBS από τον McGlaun.childrenshealthdefense/ cogiito.com/reseauinternational 8.4.21

H Eλλάδα προχωράει στα υποχρεωτικά self tests για μαθητές εκπαιδευτικούς και το επόμενο βήμα θα είναι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός τους κάτι που ήδη προαναγγέλλει σχεδόν για υγειονομικούς, ”επιχείρηση Ντράγκι”..

dimpenews.com

ΔΥΟ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ….Δύο Ακόμα Ιταλίδες Καθηγήτριες ΝΕΚΡΕΣ μετά τήν λήψη του Εμβολίου ‘COVID’ της ‘AstraZeneca’….

Η 55χρονη Augusta Turiaco (αριστερά) και η 46χρονη Cinzia Pennino (δεξιά) και οι δύο πέθαναν λίγο μετά τη λήψη του πειραματικού εμβολίου COVID της AstraZeneca…

 5 Απριλίου 2021 Δείτε το άρθρο του TheCOVIDBlog.com , ΗealthImpactNews εδώ: https://tinyl.io/3sFN [1]

ΣΙΚΕΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ – Η AstraZeneca άλλαξε το όνομα του πειραματικού εμβολίου της ιϊκού φορέα COVID-19 σε Vaxzevria για να διασώσει τη φήμη και τις πωλήσεις της. Δυστυχώς γι’ αυτήν, η επωνυμία δεν έχει σταματήσει αυτό που τείνει γρήγορα προς την γενοκτονία στην Ιταλία.

Η Ανακοίνωση της Augusta Turiaco στο Facebook

Δύο ακόμη Ιταλοί δάσκαλοι είναι νεκροί μετά τη λήψη των εμβολίων ιϊκού φορέα της AstraZeneca έναντι της COVID-19. Η κα Augusta Turiaco έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου AstraZeneca στις 11 Μαρτίου, σύμφωνα με την καθημερινή εφημερίδα La Stampa. Η 55χρονη δασκάλα μουσικής στην Messina δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία προφίλ στο Facebook εκείνη την ημέρα, ενημερώνοντας όλους ότι «εμβολιάστηκε»…

Αλλά η κατάσταση κλιμακώθηκε γρήγορα.

Η κα Turiaco ένιωσε αμέσως άρρωστη μετά τον εμβολιασμό της. Σοβαροί πονοκέφαλοι επέμεναν για μέρες, σε σημείο που δεν μπορούσε πλέον να λειτουργήσει.

Εισήχθη στο Νοσοκομείο Policlinico Gaetano Martino στις 24 Μαρτίου.

Οι γιατροί την διέγνωσαν με εγκεφαλική αιμορραγία λόγω θρόμβωσης.

Με άλλα λόγια, ήταν ένα ακόμη ζήτημα πήξης του αίματος που προκλήθηκε μετά τη λήψη του εμβολίου AstraZeneca.

Η κα Turiaco τέθηκε σε τεχνητό ιατρικό κώμα. Οι γιατροί πραγματοποίησαν εγχείρηση εγκεφάλου για να την σώσουν. Αλλά ήταν πολύ αργά.

Ήταν εγκεφαλικά νεκρή περίπου στις 31 Μαρτίου. Η οικογένειά της δημοσίευσε μια δήλωση, ενθαρρύνοντας άλλους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο της AstraZeneca παρά τον θάνατο της αγαπημένου τους.

Η Cinzia Pennino πέθανε μετά από τη λήψη του εμβολίου της AstraZeneca

Εν τω μεταξύ, η κυρία Cinzia Pennino ήταν καθηγήτρια των Επιστημών στο Ινστιτούτο Don Bosco στο Palermo. Έλαβε το πρώτο της εμβόλιο AstraZeneca περίπου στις 17 Μαρτίου, σύμφωνα με την εφημερίδα της Σικελίας Giornale di Sicilia.

Η 46χρονη εισήχθη στην Πολυκλινική Paolo Giaccone στο Παλέρμο στις 24 Μαρτίου σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι γιατροί της εντατικής θεραπείας διέγνωσαν «εκτεταμένη βαθιά θρόμβωση».

Ναι, περισσότεροι θρόμβοι αίματος. Είχε επίσης ιστορικό σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων στα εμβόλια.

Η κα Pennino πέθανε το επόμενο πρωί.

Οι υγειονομικές αρχές του Παλέρμο εξέδωσαν την ….παροιμιώδη ανακοίνωση: «καμμία συσχέτιση μεταξύ του AstraZeneca και του θανάτου της γυναίκας»…

Η κα Pennino προσέφερε πολλή εθελοντική δουλειά και χαρακτηρίστηκε ως «χαρούμενο άτομο» από συναδέλφους της.

Η ιταλική σφαγή συνεχίζεται

Οι προαναφερθέντες θάνατοι έρχονται μόλις μία εβδομάδα αφότου έχουμε αναφέρει πολλούς θανάτους μετά τον εμβολισμό στην Ιταλία. Δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε κάθε θάνατο και αρνητικές παρενέργειες μετά τη λήψη αυτών των πειραματικών εμβολίων.

Αλλά αυτό το μοτίβο στην Ιταλία δείχνει ότι η AstraZeneca διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Η εταιρεία, ωστόσο, μπορεί να κρύβεται πίσω από την «ανενημέρωτη συγκατάθεση» από όλους τους ανθρώπους που προσφέρονται εθελοντικά για αυτές τις λήψεις πειραματικών εμβολίων.

Απλώς δεν υπάρχει εύλογη αιτία λόγια τον οποιονδήποτε να λάβει αυτά τα εμβόλια. Είναι όλο ρίσκο, με τη μοναδική ανταμοιβή της 15λεπτης δημοσιότητας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εάν δεν πεθάνετε αμέσως, τότε θα έχετε τα επόμενα μερικά χρόνια να αναρωτιέστε για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις αυτών των πειραματικών εμβολίων.

Επαγρυπνείτε και συνεχίστε να διαδίδετε την αλήθεια, ανεξάρτητα από την αντίδραση εναντίον σας.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο στο TheCOVIDBlog.com.

Το COVID Legal USA προσφέρει νομική καθοδήγηση σε άτομα που μάχονται κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων και τις άλλες πολιτικές COVID.

Δικτυογραφία:

1.– Italy: Two More Teachers DEAD After AstraZeneca COVID Shot

https://healthimpactnews.com/2021/italy-two-more-teachers-dead-after-astrazeneca-covid-shot/?cf_lbyyhhwhyjj5l3rs65cb3w=51ibc4mq53e6vpz7t4vqp8

https://scripta—manent.blogspot.com/2021/04/covid-astrazeneca.html

Οι Δήμιοι δεν νοιάζονται για την υγεία σου υποταγή τίποτα άλλο…

trelogiannis.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *