Μέλος της ΔΥΝΑΜΙΣ που ίδρυσε ο Μακαριστός αποκαλύπτει στην ΣΦΑΓΗ(Βίντεο)

5/5 (4)

Μέλος από την ομάδα του Χριστόδουλου αποκαλύπτει.

Η «Δύναμις», η μυστική ομάδα που ίδρυσε ο Μακαριστός, της οποίας τα μέλη, έχουν αφιερωθεί στην προστασία των παιδιών και όχι μόνο.

Ήρθε η ώρα μετά από 23 ολόκληρα χρόνια να αποκαλυφτούνε όλα αυτά. Να αποκαλυφτεί η «Δύναμις» και όλα όσα γίνονται εναντίων των Ελλήνων. Τι συμβαίνει με τους πολιτικούς, με την Μασονία και πως δρούνε σκοτεινά εις βάρος μας.

Πως ίδρυσε ο Χριστόδουλος την πανστρατιά σύναξης των ικανών, των χαρισματικών, και των αξίων εκ του ποιμνίου, προκειμένου να απαρτισθεί ο μεγάλος ειρηνικός στρατός της αγάπης και της δύναμης, που ανέλαβε με επίγνωση και συνείδηση, την υποστίαση της ελπίδας του λαού και τις προσδοκίες του κόσμου. Την ομάδα «ΔΥΝΑΜΙΣ», που ιδρύθηκε επίσημα στις 9 Μαΐου, του 1998.

Στην εκπομπή αυτή, παρουσιάζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας μας, το οποίο είναι οι εξαφανίσεις των παιδιών, για την εκμετάλλευσή αυτών για την παραγωγή αδρενοχρώμιου και σατανικών τελετών.

Ενεργό μέλος της ομάδας «ΔΥΝΑΜΙΣ», που ίδρυσε ο Μακαριστός Χριστόδουλος, αποκαλύπτει, αλλά και επιβεβαιώνει στον Γιάννη Δεμερτζή, τα όλα όσα συμβαίνουν εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Μια συνέντευξη που θα πρέπει να την δείτε ολόκληρη. Μια εκπομπή που επιβεβαιώνει τα όλα όσα έχουμε γράψει ως «ΣΦΑΓΗ», από της αρχές του 2020.

Παρακάτω έχουμε βάλει το βίντεο από όλες τις πλατφόρμες, έτσι ώστε αν το διαγράψουν από κάποια, συνήθως από το YouTube, να μπορείτε να το δείτε στις άλλες.

Καλό θα είναι να κάνετε εγγραφή σε όλες τις πλατφόρμες, για να έχετε ενημέρωση.

Το βίντεο στο Rumble

Το βίντεο στο Brighteon

Το βίντεο στο YouTube

Το βίντεο με την Βίβιαν, που διαβάζει την επιστολή του

https://rumble.com/ve6dvx–and-extraordinary-important-info-repitition.html

Πηγή

https://www.sfagi.gr/

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *