Παράνομοι μετανάστες, Ιδιωτικές Στρατιωτικές Εταιρείες, και η Κρυμμένη αλλά Υπαρκτή Κατρακύλα του Μέσου Νεοέλληνα(Βίντεο)

5/5 (4)

Σε δύο πρόσφατα κείμενά μου αναφέρθηκα στην ανάγκη της οποιαδήποτε μέσης ή μεγάλης χώρας σήμερα έγκαιρα να θωρακισθεί με μία ή περισσότερες ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες και στην ανάγκη της Ελλάδας να αντιμετωπίσει το ολοένα αυξανόμενο πρόβλημα των λαθρομεταναστευτικών ροών – κάτι στο οποίο μια ή περισσότερες ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες μπορούν να έχουν καθοριστικό ρόλο. Εννοείται ότι αμφότερα τα κείμενα πολύ απέχουν από το να είναι εξαντλητικά του θέματος.  Το αρχικό κείμενό μου αναδημοσιεύθηκε σε ένα μπλογκ του πατριωτικού χώρου και το δεύτερο κείμενο ήταν μια πρώτη απάντηση σε πολλά από τα εκεί δημοσιευμένα σχόλια αναγνωστών. Τα κείμενα και τις όλες αναφορές και συνδέσμους μπορείτε να βρείτε εδώ:Ιδιωτικές Στρατιωτικές Εταιρείες, κι Όχι Εθνικός Στρατός: ο Μόνος Τρόπος Άμυνας ενάντια σε Λαθρομετανάστες και Υβριδικούς Πολέμους

https://greeksoftheorient.wordpress.com/2019/09/28/ιδιωτικές-στρατιωτικές-εταιρείες-κι/

Ιδιωτικές Στρατιωτικές Εταιρείες, Λαθρομετανάστες, κι οι Έλληνες Πατριώτες

https://greeksoftheorient.wordpress.com/2019/10/05/ιδιωτικές-στρατιωτικές-εταιρείες-λα/

Στη συνέχεια θα απαντήσω σε άλλα σχόλια και θα εξηγήσω τι ακριβώς σημαίνει (και δυστυχώς είναι απελπιστικό) να σκέφτονται μερικοί άνθρωποι στην σημερινή Ελλάδα έτσι όπως κάποιοι από τους σχολιαστές σε μερικά από τα σημεία τους. Όπως φαίνεται και από τους παραπάνω συνδέσμους, τα πρότερα κείμενα αναρτήθηκαν προ 10ημέρου ή 15ημέρου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πάντοτε προσπαθώ να μην εξειδικεύσω το μπλογκ σε μια μόνον θεματολογία αλλά να καλύπτω όσο το δυνατόν πιο πολλά και πιο ποικίλα θέματα ανά τον κόσμο, όπως οι άνω των 850 τίτλοι του μπλογκ πιστοποιούν.

Είναι βέβαια θαυμάσιο που πολλά μπλογκς έχουν στραφεί σχεδόν αποκελιστικά στο λαθρομεταναστευτικό, επειδή δεν χωρεί αμφιβολία ότι αυτό είναι μακράν το νο 1 πρόβλημα της σημερινής Ελλάδας όπου Έλληνες δυστυχώς ξεσπιτώνονται για να σπιτωθούν -σαν άτιμες γυναίκες- τζιχαντιστές υπό προσωπείο κακότυχου και δυστυχισμένου πρόσφυγα.

Α. Ανισοβαρείς αντίπαλοι, μη συμβατικές μάχες, υβριδικοί πόλεμοι

Ό,τι ισχύει για τους άντρες ισχύει και για τις κοινωνίες, επειδή οι άντρες φτειάχνουν τις κοινωνίες, κι αλλοίμονο στις όποιες κοινωνίες δίνουν λόγο σε φουστάνια για τα κοινά: αυτές οι κοινωνίες διαλύονται και δεν μπορούν παρά να διαλυθούν. Και αυτό θα το δούμε σύντομα στην δυτική Ευρώπη και την βόρεια Αμερική.

Για να δείτε λοιπόν σωστά μια κοινωνική σύγκρουση (γιατί αυτό είναι ουσιαστικά το λαθρομεταναστευτικό – αλλοιώς θα είχε ξεκινήσει ο ελληνικός στρατός τις επιχειρήσεις!), προσέξτε τις εξής συγκρούσεις αντρών:

α) Πάτε να δείτε ένα αγώνα μποξ στο ρίνγκ: εκεί γίνεται μια συμβατική μάχη με κανόνες και διαιτητή. Εκεί μετράνε τα εξής: ποια τεχνική έμαθες, πως εκπαιδεύτηκες, σε ποια φυσική κατάσταση είσαι, και – πολύ λιγώτερο – το μυαλό σου ή το ποιος είσαι. Και φυσικά το ίδιο ισχύει και για τον αντίπαλό σου. Η τεχνική και η εκπαίδευση είναι τέτοια που οι κινήσεις από την συνήθεια του επαγγελματία μποξέρ παίρνουν ένα είδος μηχανικού αυτοματισμού. Πολλές φορές, αν ο ένας από τους δύο επιχειρήσει να σκεφθεί, θα είναι γι’ αυτόν πολύ αργά, και θα έχει χάσει. Έτσι είναι οι συμβατικές μάχες.

Συνεχεια εδώ

https://diktyoellinwn.wordpress.com/2019/10/22/%ce%bb%ce%b1%ce%b8%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b9%ce%b4%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9%cf%89%cf%84/

ΚΑΙ ιερεύς ΚΑΙ αστυνομικός; Μέ …αλεξίσφαιρο γιλέκο; Και πατέρας 3 παιδιών; ; ; ; ; ;

Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ!

ΑΛΛΑ….

ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΥΛΟΓΗ ΑΠΟΡΙΑ
ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ
ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,
Ή ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ;
ΠΟΛΥΒΟΛΟ & ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΓΙΛΕΚΟ,
 ΜΕ ΙΕΡΟΣΥΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ;
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ 3 ΠΑΙΔΙΩΝ;

Η φωτογραφία δεν είναι μοντάζ…

Και όμως γίνεται… 

Ο 33χρονος ιερέας π. Αριστείδης Τσιότρας, πατέρας τριών παιδιών, είναι   α σ τ υ ν ο μ ι κ ό ς ,   όμως συγχρόνως διακονεί κανονικά στην ενορία του Λιόπρασου Τρικάλων!

Ο παπάς – αστυνομικός, χειροτονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο διάκονος και στη συνέχεια πρεσβύτερος στην Αθήνα και ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών, όπου με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος ο οποίος προσπαθεί να καλύψει όλες τις ενορίες των Τρικάλων να μη μένουν χωρίς ιερέα.

Το ‘trikalaola.gr’ που καταγράφει το εκκλησιαστικό ρεπορτάζ, συνάντησε σε εκκλησιαστικές εκδηλώσεις τον π. Αριστείδη, αλλά να φυλάει σκοπιά, κρατώντας το όπλο του και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, πρώτη φορά τον βλέπουμε!

Ο Άγιος Αρτέμιος να τον φυλάει, μιας και η Ελληνική Αστυνομία τιμά τον προστάτη της.

‘πενταποσταγμα’

&

https://scripta—manent.blogspot.com/2019/10/blog-post_115.html

ΕΠΙ 1400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Εν προοιμίω σας παραθέτουμε μερικούς στίχους προσευχών που ακούγονται στους δεκάδες παράνομους χώρους προσευχής, παράνομα τζαμιά, που είναι διάσπαρτοι σε όλη την Αττική και οσονούπω σε όλη την Ελλάδα: «Αλλάχ κατέστρεψε τους διεφθαρμένους Χριστιανούς», «Αλλάχ, κατέστρεψε την πίστη τους», «Αλλάχ, κατέστρεψε τα λίκνα τους», «Αλλάχ, επέφερε τους την πανούκλα», «Αλλάχ, φρόντισε να συναντήσουν τον πόνο και τις ασθένειες», «Αλλάχ, φρόντισε να τελειώσει η ζωή τους και ο θάνατος τους να είναι βασανιστικός».

Άνθρωποι, πολιτισμοί, κρατικές οντότητες που δεν είναι πλέον σε θέση να διακρίνουν μεταξύ εχθρών και φίλων, είναι καταδικασμένοι. Η ανίχνευση μεταξύ εχθρών και φίλων υπήρξε και εξακολουθεί να είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό επιβίωσης ενός ατόμου. Μια αντιλόπη που δεν αναγνωρίζει ως εχθρό το λιοντάρι που την καταδιώκει, πολύ σύντομα θα καταλήξει στο στομάχι του. Η φύση είναι ανελέητη και διασφαλίζει με αυτό τον τρόπο ότι αυτή η αντιλόπη δεν μπορεί πλέον να μεταδώσει τα γονίδια της, επειδή όλα τα παιδιά της θα κατέληγαν στον θηρευτή ως αποτέλεσμα του κληρονομικού γενετικού ελαττώματος της ανίχνευσης φίλων-εχθρών.

Στους ανθρώπους αυτή η ανίχνευση δεν είναι θεμελιωδώς διαφορετική. Εκείνος που δεν μπορεί να διακρίνει μεταξύ φίλου και εχθρού σκοτώνεται ή υποδηλώνεται. Ίσως όχι άμεσα, αλλά σίγουρα μεσοπρόθεσμα. Αυτό συνέβη π.χ. σε εκείνους που δεν αντέδρασαν στην καταιγιστική επιδρομή των Μογγόλων του Τζένγκις Χαν, μια καταιγίδα που είχε 50 εκ. θύματα, σε μια εποχή που ο πληθυσμός της γης δεν ήταν πάνω από 500 εκατομμύρια.

Η επιδρομή του Τζένγκις Χαν δεν ήταν διαφορετική από αυτή του Ισλάμ που κατέλαβε στην διάρκεια 1400 ετών 57 χώρες. Ο αριθμός των θυμάτων από αυτές τις χώρες ανέρχεται σε 300 εκ. ανθρώπους. Στην Ινδία 80 εκ. Ινδουιστές σφαγιάστηκαν, μόνο τότε ο Ινδουισμός άλλαξε από μια κατά κύριο λόγο φιλειρηνική θρησκεία σε πολεμοχαρή. Ήταν μια διαδικασία επιβίωσης χωρίς την οποία ο Ινδουισμός θα είχε εξαφανιστεί από την Ινδία, ακριβώς όπως εξαφανίστηκε από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν.

Το Ισλάμ μισεί τον Χριστιανισμό, ένα μίσος που μεταφέρεται καθημερινά στους πιστούς του μέσα από τα τζαμιά επί 1400 χρόνια. Στις καθημερινές λειτουργίες στα τζαμιά όλου του κόσμου επαναλαμβάνονται προσευχές και κηρύγματα μίσους και μαζικών δολοφονιών των Χριστιανών. Μουσουλμάνοι από το Πακιστάν ή το Μπανγκλαντές που ζουν στην Ελλάδα ακούν αυτά τα κηρύγματα μίσους στα τζαμιά και γνωρίζουν ότι είναι ιερό τους καθήκον που το επιβάλλει ο Αλλάχ να τα σεβαστούν και να τα ακολουθήσουν, κηρύγματα όπως «σκοτώστε τους άπιστους». Η δολοφονία μη μουσουλμάνων είναι πρωταρχική ευθύνη οποιουδήποτε αφοσιωμένου μουσουλμάνου, το Ισλάμ είναι μια θρησκεία που εκπαιδεύει στην συστηματική δολοφονία. Για αυτή την θρησκεία και τους οπαδούς της έχουν καλέσει οι προκαθήμενοι των δυο χριστιανικών Εκκλησιών τους πιστούς να δείξουν αδελφικότητα και ανεκτικότητα, τουτέστιν ανεκτικότητα σε μια θρησκεία-ιδεολογία που θέλει την εξαφάνιση των Χριστιανών. Αν αυτό δεν είναι ψυχοπαθολογική περίπτωση διανοητικής διαταραχής, τότε το μόνο που απομένει είναι σχεδιασμένη υποταγή στο Ισλάμ.

Τους προκαθήμενους των Εκκλησιών δεν τους εκλέγουμε. Το ερώτημα είναι γιατί οι ψηφοφόροι επανειλημμένα εκλέγουν τους ίδιους μηχανισμούς που ανοίγουν τον δρόμο στο Ισλάμ, τουτέστιν εκλέγουν αυτούς που τους οδηγούν μετά βεβαιότητας στην εξαφάνιση τους, δηλαδή ακολουθούν ως πρόβατα τον βοσκό στο σφαγείο, πιστεύοντας ότι υπάρχουν ζουμερά βοσκοτόπια που τους περιμένουν. Προφανώς πρόκειται περί «καλών» ανθρώπων που είναι κλινικά παράφρονες.

Ο «καλός» άνθρωπος, ο «καλός» χριστιανός, ονειρεύεται έναν ιδανικό κόσμο στον οποίο πείθει τον εαυτό του ότι θέλει να ζήσει. Οι «καλοί» άνθρωποι συμπεριφέρονται σχιζοφρενικά σε όποιον δεν μοιράζεται τις απόψεις τους για το κακό και καλό στην χριστιανική ψυχή. Οι καλοί άνθρωποι πείθουν τους εαυτούς τους ότι ορισμένες ομάδες, εν προκειμένω οι λαθροεισβολείς μουσουλμάνοι, βρίσκονται σε μειονεκτική θέση και ως εκ τούτου έχουν το δικαίωμα προτιμησιακής μεταχείρισης, απορρίπτοντας την υπευθυνότητα του ατόμου και υποτασσόμενοι στο θέλημα της Εκκλησίας και του Κράτους. Τι γίνεται όμως όταν αυτή η Εκκλησία έχει τουλάχιστον διανοητική διαταραχή και το κράτος είναι υποταγμένο σε ξένα συμφέροντα;

Οι «καλοί» άνθρωποι, οι «καλοί» Έλληνες, συμπεριφέρονται όπως οι οπαδοί του Στάλιν, μόνο που στην εποχή μας δεν τρέχουν πίσω από ένα διαταραγμένο άτομο, αλλά πίσω από μια χριστιανική ιδέα με τίτλο «αδελφοσύνη» και «ανεκτικότητα», η οποία με μαθηματική ακρίβεια και σαφή αποδεικτικά στοιχεία και επιχειρήματα τους οδηγεί στην εξαφάνιση τους. Αν οι «καλοί» αυτοί άνθρωποι δεν ξυπνήσουν από τον λήθαργο τους, σε λίγο θα ξυπνήσουν μια και καλή στον παράδεισο, πιθανότερα στην κόλαση λόγω βλακείας.

https://ethnikismos.net/

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ «ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ»! ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ 156 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ», ΠΗΓΑΝ 900! 

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Διαγόρας» μεταφέροντας 156 «προσφυγάκια» από τη Λέσβο, στα πλαίσια της διπλής επιχείρησης «αποσυμφόρησης» των νησιών του ανατολικού Αιγαίου και εποικισμού της ηπειρωτικής Ελλάδος.

Το δεύτερο σκέλος της επιχείρησης, θα πετύχει οπωσδήποτε. Το πρώτο (που είναι παραπλανητικό…) αποκλείεται, καθώς 156 έφυγαν, 900 ήρθαν την τελευταία βδομάδα στην Λέσβο από «απέναντι»!

Εφόσον δε στην τελευταία καταμέτρηση που είχε ανακοινωθεί για την Μόρια, ήταν παρόντα 15.225, με τις προσθαφαιρέσεις εισερχομένων-εξερχομένων τώρα υπάρχουν εκεί 16.000 «προσφυγάκια» – από 7.000 που ήταν την 7η Ιουλίου!

Δεν είναι… θαύμα, που μόνο η ψοφοδεξιά του Κούλη Μητσοτάκη μπορούσε να πετύχει;

/ethnikismos.net/

Αν ούτε αυτή η αποκάλυψη, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δεν αφυπνίσει τον λαό μας, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!


«Στην Σομαλία είχα καταδικαστεί για βιασμούς σε θάνατο ήμουν φυλακή και ήρθαν μου προτείναν να πάω στην Τουρκία να βοηθήσω την θρησκεία μου.
Επελεξα φυσικά Τουρκία.

Με πήγαν σε ένα στρατόπεδο κάπου στο πουθενά με εκπαίδευσαν δύο μήνες σε οπλα εκρηκτικά μάχες πόλεων μου δώσανε 2.000 ευρώ ένα κινητό δορυφορικο με την εντολή πας Ελλάδα θα κάνεις sms ποιους θα βρεις και θα κάνετε θύλακα με την ομάδα.»….

Αν ούτε αυτή η τρομακτική αποκάλυψη, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δεν μας αφυπνίσει ΑΜΕΣΑ,  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ!


Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;

ΟΙ … ΑΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗς Ε.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΑΣ;;;

Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ… ΠΑΙΔΙΑ… ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;

ΕΜΕΙΣ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ;;;

Συνεχεια εδώ

https://attikanea.blogspot.com/2019/10/blog-post_655.html

Ολονύχτιο θρίλερ στα Βρασνά, οι κάτοικοι εμπόδισαν την εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχεία

Επεισοδιακή ήταν η νύχτα στα Βρασνά του Νομού Θεσσαλονίκης όπου οι κάτοικοι επιχείρησαν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν την εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχεία της περιοχής τους.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης περίπου 150 κάτοικοι των Βρασνών απέκλεισαν κομβικά σημεία του χωριού τους με σκοπό να εμποδίσουν την διέλευση των τουριστικών λεωφορείων που θα μετέφεραν τους μετανάστες και τους πρόσφυγες στην περιοχή.

Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ.
Η αντίδραση των κατοίκων είχε ως αποτέλεσμα την εγκατάσταση ισχυρής αστυνομικής δύναμης εντός και πέριξ των Βρασνών. Στις 12 τα μεσάνυχτα έφτασαν έξω από τα Βρασνά οκτώ τουριστικά λεωφορεία με περισσότερους από 200 μετανάστες και πρόσφυγες, προερχόμενους από τη Σάμο.

Οι επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων, που είχαν εγκατασταθεί στην περιοχή, κατέστρωσαν σχέδιο για να παρακαμφθούν τα μπλόκα των κατοίκων και να φτάσουν με ασφάλεια οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στα ξενοδοχεία που θα τους φιλοξενούσαν.

Απέφυγαν τα μπλόκα περνώντας χωματόδρομους
Κάθε φορά που οι αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούσαν να προσεγγίσουν τα ξενοδοχεία, έβρισκαν μπροστά τους ομάδες κατοίκων. Τελικώς, κατάφεραν να περάσουν στα Βρασνά μέσα από χωματόδρομους. Οι κάτοικοι προέβαλαν αντίσταση όμως η παρουσία των αστυνομικών των ΜΑΤ λειτούργησε αποτρεπτικά.

Οι ξενοδόχοι φοβήθηκαν τις αντιδράσεις
Στις 3:30 τα ξημερώματα τα τουριστικά λεωφορεία είχαν φτάσει μπροστά σε δύο από τα ξενοδοχεία που θα φιλοξενούσαν τα 150 άτομα. Μια νέα εξέλιξη ανέτρεψε τον σχεδιασμό της Αστυνομίας. Οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχειακών μονάδων, υπό τις πιέσεις των κατοίκων της περιοχής, αρνήθηκαν να δεχτούν τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.

Κατόπιν τούτου οι συναρμόδιοι φορείς αποφάσισαν ότι 200 αιτούντες άσυλο να μεταφερθούν στην Χαλκίδα. Το ταξίδι της επιστροφής ξεκίνησε περίπου στις 4 τα ξημερώματα και θα διαρκέσει περισσότερες από οκτώ ώρες.

Στο άκουσμα της είδησης της αποχώρησης των μεταναστών και των προσφύγων οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι των Βρασνών ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ζητωκραυγές.

Thestival.gr Διαμαρτυρία κατοίκων των Βρασνών κατά της εγκατάστασης μεταναστών

Αλκαιος Ιωαννης

16 ώρες ·

Από ανακρίσεις χθες στη Σάμο ….
Κατάθεση Σομαλου:

:Στην Σομαλία είχα καταδικαστεί για βιασμούς σε θάνατο ήμουν φυλακή και ήρθαν μου προτείναν να πάω στην Τουρκία να βοηθήσω την θρησκεία μου.
Η θα εκτελεστω βάση της ποινής μου, η Τουρκία για βοήθεια. Επελεξα φυσικά Τουρκία.εφτασα αεροπορικώς με πήγαν σε ένα στρατόπεδο κάπου στο πουθενά με εκπαίδευσαν δύο μήνες σε οπλα εκρηκτικά μάχες πόλεων μου δώσανε 2.000 ευρώ ένα κινητό δορυφορικο με την εντολή πας Ελλάδα θα κάνεις sms ποιους θα βρεις και θα κάνετε θύλακα με την ομάδα.
Υπαρχουν πολλές ομάδες ανά την Ελλάδα που θα αναλάβουν δράση για το ισλάμ κατά εντολή της τουρκίας. Οταν φτάσει η ώρα θα πάρετε τα όπλα που θα σας δώσουν θα πάρετε από τα χάπια που θα σας δώσουν και θα εκτελείτε ανεξέλεγκτα ότι βρείτε μπροστά σας.
Σε μη εκτέλεση θα εκτελείστε εσείς από τους θύλακες.
Όταν η Ελλάδα είναι δική μας θα αμοιφθειτε πλουσιοπάροχα.»

Και τί κάνουν οι ελληνικές αρχές που τα γνωρίζουν όλα αυτά;
Αντί να κατασχέσουν διαβατήρια και κινητά ώστε να συλλέξουν στοιχεία της τουρκικής πολιτικής και των προθεσεων της, τους χαϊδεύουν τα αυτιά.

Ο Ελληνικός στρατος σε ρολο ταξιτζή για τους λαθροεισβολεις ! Πατριδα Σημαία Θρησκεία Οικογένεια

ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Μη νόμιμοι μετανάστες πηδούν πάνο απο τον φράκτη στον Έβρο.

Ξεσηκώθηκαν οι Έλληνες! – Έδιωξαν τους μετανάστες από τα Βρασνά Θεσ/νίκης – scripta manent κάποιοι φυλάξανε τις γυναίκες τους και τις κόρες τους απο τους βιασμούς

Επεισοδιακή ήταν η νύχτα στα Βρασνά του Νομού Θεσσαλονίκης όπου οι κάτοικοι επιχείρησαν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν την εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχεία της περιοχής τους.

Από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης περίπου 150 κάτοικοι των Βρασνών απέκλεισαν κομβικά σημεία του χωριού τους με σκοπό να εμποδίσουν την διέλευση των τουριστικών λεωφορείων που θα μετέφεραν τους μετανάστες και τους πρόσφυγες στην περιοχή.
Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ.

Η αντίδραση των κατοίκων είχε ως αποτέλεσμα την εγκατάσταση ισχυρής αστυνομικής δύναμης εντός και πέριξ των Βρασνών. Στις 12 τα μεσάνυχτα έφτασαν έξω από τα Βρασνά οκτώ τουριστικά λεωφορεία με περισσότερους από 200 μετανάστες και πρόσφυγες, προερχόμενους από τη Σάμο, αναφέρει το thestival.gr
Οι επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων, που είχαν εγκατασταθεί στην περιοχή, κατέστρωσαν σχέδιο για να παρακαμφθούν τα μπλόκα των κατοίκων και να φτάσουν με ασφάλεια οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στα ξενοδοχεία που θα τους φιλοξενούσαν.

Απέφυγαν τα μπλόκα περνώντας χωματόδρομους
Κάθε φορά που οι αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούσαν να προσεγγίσουν τα ξενοδοχεία, έβρισκαν μπροστά τους ομάδες κατοίκων. Τελικώς, κατάφεραν να περάσουν στα Βρασνά μέσα από χωματόδρομους. Οι κάτοικοι προέβαλαν αντίσταση όμως η παρουσία των αστυνομικών των ΜΑΤ λειτούργησε αποτρεπτικά.
Οι ξενοδόχοι φοβήθηκαν τις αντιδράσεις
Στις 3:30 τα ξημερώματα τα τουριστικά λεωφορεία είχαν φτάσει μπροστά σε δύο από τα ξενοδοχεία που θα φιλοξενούσαν τα 150 άτομα. Μια νέα εξέλιξη ανέτρεψε τον σχεδιασμό της Αστυνομίας. Οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχειακών μονάδων, υπό τις πιέσεις των κατοίκων της περιοχής, αρνήθηκαν να δεχτούν τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.
Κατόπιν τούτου οι συναρμόδιοι φορείς αποφάσισαν ότι 200 αιτούντες άσυλο να μεταφερθούν στην Χαλκίδα. Το ταξίδι της επιστροφής ξεκίνησε περίπου στις 4 τα ξημερώματα και θα διαρκέσει περισσότερες από οκτώ ώρες.
Στο άκουσμα της είδησης της αποχώρησης των μεταναστών και των προσφύγων οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι των Βρασνών ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ζητωκραυγές.


δες την κομπίνα νομιμοποίησης των λαθρο με ΑΜΚΑ [ άρα νόμιμος] απο την πρώτη μέρα

https://www.pentapostagma.gr/2019/10/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7-%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%bf-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1-%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%bc%ce%bf.html

Δείτε πως έγινε η Σουηδία λόγω λαθρομεταναστών

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *