ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ (Βίντεο)

4.75/5 (12)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Μια πραγματικά εκκριτική κατάσταση σαν αποτέλεσμα τις ανεξέλικτης εισροής ξένων μουσουλμάνων τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία προβάλει με πολύ παραστατικό τρόπο το παρακάτω βίντεο.

Συγκεκριμένα ένας Ιταλός δημοσιογράφος προβάλει μια έρευνα που έκανε σε εμπορικές περιοχές σε μια ιταλική πόλη, στην Piazza Pitesti στην Καζέρτα, πρωτεύουσα της επαρχίας της Καμπανίας. Εκεί δείχνει το δράμα των Ιταλών έμπορων που ενώ φορολογούνται σκληρά δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στον αθέμιτο ανταγωνισμό κυρίως Αφρικανών που πουλούν τα ίδια προϊόντα χωρίς κανένα κρατικό έλεγχο.

Αλλά το πιο εξωφρενικό όπως προβάλλεται στο βίντεο είναι οι σκηνές που δείχνουν τις βίαιες αντιδράσεις των Αφρικανών όταν πλησίασε η κάμερα για να δείξει τα εμπορεύματα που πουλούν, λες και αυτοί ήταν οι νόμιμοι γηγενείς ενώ ο δημοσιογράφος και ο κάμεραμαν, ξένοι παρείσακτοι.

Οι Αφρικανοί έσπασαν στο ξύλο τον δημοσιογράφο και τον κάμεραμαν ενώ ζητούσαν και τα ρέστα για τις σκηνές που είχαν τραβήξει. Αν δεν επενέβαιναν κάποιοι άλλοι, θα τους είχαν σκοτώσει εν ψυχρώ ενώ έσπασαν και τσάκισαν τα περισσότερα μηχανήματα τους.

Το επεισόδιο αυτό δεν είναι ξένο με παρόμοιες καταστάσεις που συμβαίνουν και στην δική μας χώρα καθώς οργιάζει το παραεμπόριο τον ξένων ενώ καθημερινά κλίνουν δεκάδες καταστήματα που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην βαριά φορολογία και στα χαράτσια.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. 17 Μαρ. 2017

    […] Το επεισόδιο αυτό δεν είναι ξένο με παρόμοιες καταστάσεις που συμβαίνουν και στην δική μας χώρα καθώς οργιάζει το παραεμπόριο τον ξένων ενώ καθημερινά κλίνουν δεκάδες καταστήματα που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην βαριά φορολογία και στα χαράτσια. ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗnikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *