ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ(Βίντεο)

5/5 (4)

Γράφει Συντακτική ομάδα Χειλαδάκη

Ποιος είναι πίσω από αυτήν την κίνηση και ποιοι την χρηματοδοτούν  κανένας άλλος από τον Erdoğan φυσικά. Θέλει να γίνει ο σουλτάνος της Γερμανίας. Γραφεί λοιπόν ο εκπρόσωπος του καινούργιο κόμματος τον μουσουλμάνων στην Γερμανία.

Αγαπητοί φίλοι, Μετά από εκτεταμένες, εκτενείς και μακρές συζητήσεις, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια νέα πολιτική ένωση με την ονομασία «Εναλλακτική λύση για τους μετανάστες – ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ».

Αυτό το όνομα δεν δημιουργήθηκε τυχαία και μπορεί να θεωρηθεί πρόκληση για όσους έχουν κάνει # ρατσισμό, # Εθνικότητα και #Islamfeindlichkeit αποδεκτές. Δυστυχώς, πρέπει να δηλώσουμε ότι, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, πολλά έχουν συμβάλει στο γεγονός ότι πολλοί μετανάστες και μετανάστες πιέζονται ολοένα και περισσότερο στο περιθώριο της κοινωνίας και γίνονται ολοένα και περισσότερο στόχος μίσους και βίας.

Θέλουμε να καταπολεμήσουμε τον αχαλίνωτο ρατσισμό, την ισλαμοφοβία, που γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένη και την κοινωνική διάκριση των μεταναστών. Δεν θα δεχόμαστε πλέον ότι μια σημαντική ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι ανέκαθεν έκαναν μια τεράστια συμβολή στην κοινωνία, θεωρούνται και αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Όλοι όσοι θέλουν να λειτουργήσουν και να εφαρμόσουν πολιτικές στην πλάτη των μεταναστών μπορούν να βασίζονται στην αντιπολίτευση μας και στην αποφασιστικότητά μας να θεωρούμε ισότιμο θέμα αυτής της κοινωνίας. Όπως πολλοί μετανάστες, δεν αισθανόμαστε επαρκώς εκπροσωπούμενοι πολιτικά.

Για το λόγο αυτό, αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στις # εκλογές του Κοινοβουλίου2019 με μια ανεξάρτητη λίστα. Δεν θέλουμε πλέον να καθόμαστε ανάμεσα στις καρέκλες, αλλά να θέτουμε τα πράγματα στα χέρια μας και να προσφέρουμε ποιότητα στη δημοκρατία.

Για τη δημοκρατία λειτουργεί μόνο με τη συμμετοχή. Η δημοκρατία δεν λειτουργεί εάν τα εκατομμύρια των οποίων η πολιτική της πλάτης δεν λειτουργεί δεν μιλούν. Θέλουμε να είμαστε η φωνή αυτών των ανθρώπων. Η φωνή των αντιπροσώπων. Η φωνή εκείνων των οποίων η φωνή θα έλειπε διαφορετικά. Η φωνή του θηλασμού. Πρόκειται για έναν μακρύ και σκληρό δρόμο προς τις εκλογές και πολλά μας περιμένουν.

Ωστόσο, οι πολλές συνομιλίες μαζί σας μας ενθάρρυναν. Και τελικά είστε αυτοί που μας ώθησαν να κάνουμε αυτό το βήμα. Γνωρίζουμε ότι θα υποστηρίξετε ενεργά και θα συμμετάσχετε ενεργά. Ας το αντιμετωπίσουμε μαζί! Fatih Zingal Πρόεδρος της εναλλακτικής για τους μετανάστες.

Ich habe doch gewusst wir brauchen noch was !

„Alternative für Migranten“: Anwalt und Erdoğan-Lobbyist gründet weitere Migrantenpartei

Τουρκία: Ο τουρκικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός TRT με την πολιτισμική-μαρξιστική τακτική, τους ευρωπαίους πολίτες και τους ανθρώπους να αρνηθούν την ταυτότητά τους!

Αλλά η  κορυφή  της ιστορίας είναι ο μουσουλμάνος δήμαρχος Ashok-Alexander Sridharan (CDU)

Βόννη: Ο δήμαρχος θέλει να «αναμειγνύει» τις γειτονιές – οι γυναίκες  φοιτήτριες  να μετακομίζουν  μετακινούνται  σε γειτονίες οπού υπάρχουν  τα λεγόμενα hotspots  δηλαδή να κινδυνεύουν  από βιασμούς

 https://i2.wp.com/www.anonymousnews.ru/wp-content/uploads/2019/02/dfgtr3tgrwqwefxx1-696x364.png

Ο δήμαρχος της Βόννης Ashok Αλεξάνδρου Sridharan (CDU) θέλει να «αναμίξει» ιδιαίτερα κυρίως μουσουλμανικές συνοικίες καλύτερα. Συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ότι οι νέοι φοιτητές θα πρέπει να κινηθούν προς τα hotspots βιασμού, έτσι ώστε οι μετανάστες που κατοικούν να μπορούν να ζήσουν εξωτερικεύοντας την σεξουαλική ορμή τους, χωρίς αναστολές.

Στην περιοχή Bad Godesberg της Βόννης, μπορείτε να δείτε λίγους εθνικούς Γερμανούς σήμερα. Αν περπατήσετε στους δρόμους, μπορεί να νομίζετε ότι βρίσκεστε σε κάποια ισλαμική χώρα. Οι γυναίκες με πλήρη κάλυψη είναι τώρα μέρος της πόλης, φυσικά. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που διστάζουν οι ενοποιοί και δεν   εμπιστεύονται τις μουσουλμανικές παράλληλες κοινωνίες τις αποφεύγουν . Αλλά ο δήμαρχος Ashok-Alexander Sridharan (CDU) θέλει να το αλλάξει τώρα.

Ο γιος ενός Ινδού είναι ένθερμος υποστηρικτής της πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Σε μια συνέντευξη με την ίδια WELT, ο Sridharan είναι εμφανώς χαρούμενος που πάνω από 180 διαφορετικές εθνικότητες εκπροσωπούνται ήδη στη Βόννη. Σύμφωνα με τον δήμαρχο θέλει την στρατηγική κατάργηση  του εντόπιο  λαού, ο Δήμαρχος θέλει επίσης μια άλλη «πλήρη ανάμιξη» σε σχέση με την περιοχή Bad Godesberg.

Και  τύπος του  CDU έχει ήδη μια ιδέα για το πώς πρέπει να φαίνεται ολόκληρο το πράγμα. Θέλει να δημιουργήσει στέγαση για φοιτητές σε αυτόν τον προβληματικό τομέα ως πρόσχημα και έτσι να κάνει  τις ανυποψίαστες Γερμανίδες φοιτητριες  θήραμα για της  ανάγκες  των ορμονικών αναγκών των Μουσουλμάνων που ζουν εκεί. Δεδομένου ότι οι ξανθιές γερμανικές γυναίκες δεν αντιπροσωπεύουν τίποτα περισσότερο από άχρηστα σεξουαλικά αντικείμενα για τους φιλοξενούμενους της Μέρκελ, το σχέδιο αυτό θεωρείται εξαιρετικά απάνθρωπο και διεστραμμένο. Ωστόσο, σύμφωνα με την καλή ανθρώπινη λογική, οι μετανάστες έχουν επίσης σεξουαλικές ανάγκες και αυτοί μπορούν καλύτερα να ικανοποιηθούν με τους μαθητές που ζουν εκεί και που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου στην καλύτερη περίπτωση.

Η πρώην πρωτεύουσα της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας θεωρείται πλέον ως σημείο πρόσβασης για βιασμό από τους μετανάστες. Η περίπτωση ενός μαύρου  Αφρικανού που είχαν πιάσει στο Siegaue Βόννης η σκηνή όπου ένα ζευγάρι το επιτέθηκε  και βίασαν την 23-χρονη γυναίκα κρατώντας μαχαίρι μπροστά στα μάτια του φίλου της, ανησυχούν για την εθνική αναταραχή. Ειδικά στις γειτονιές που κυριαρχούν οι μετανάστες, η σεξουαλική παρενόχληση και ο βιασμός αποτελούν ήδη μέρος της αμφίβολης καθημερινής δραστηριότητας των συμπολιτών μας.

Μιας και εδώ στην Ελλάδα πλήθυναν όλο και περισσότερο οι λαθρεισβολείς σε λίγα χρόνια θα έχουμε και εδώ δημάρχους μουσουλμάνους. Αλλά το καλό θα ήταν να προλάβουν και να τους κρεμάσουν ζωντανούς αυτούς τους Έλληνες προδότες δημάρχους και πολιτικούς που έφεραν και φέρουν αυτήν την χώρα σε αυτό το χάλι.

 

Γερμανία: Πώς λειτουργεί η γερμανική κοινωνική πρόνοια! Ο Τούρκος κοινωνικός ευπαρουσίαστος (προπαγανδιστής!) Βρισκόταν σε διακοπές όλη την ώρα: την Ταϊλάνδη, το Ντουμπάι κλπ. Φυσικά όλα σε βάρος των Γερμανών φορολογουμένων.

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *