ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ DRONES ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΚΤΗ

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Στην πτήση radar24 μπορείτε να παρακολουθήσετε τα αμερικανικά drone Northrop Grumman RQ-4 Global Hawk που πετούν πολύ κοντά στη νότια ακτή της Ρωσίας και γύρω από την Κριμαία. Σημειώστε το πολύ μεγάλο υψόμετρο, 53.000 πόδια ή 17 χλμ., Πολύ πάνω από τα αεροσκάφη, που είναι περίπου 10 χλμ.

Στο μεγάλο ύψος, οι αισθητήρες μπορούν να κοιτάξουν μακριά στη Ρωσία και να ακούσουν. Το flyby της Σεβαστούπολης, το εγχώριο λιμάνι και η κύρια βάση του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας, είναι πολύ αναιδές. Στη συνέχεια, συνέχισε και το αεροσκάφος πέταξε στην Ουκρανία και κατά μήκος της «γραμμής επαφής» στα ανατολικά, όπου ο ουκρανικός στρατός και τα στρατεύματα του ΛΡΡ και του ΛΔΚ αντικριστούν.

Αυτά τα κατασκοπευτικά αεροσκάφη ξεκινούν στην Κατάνια της Ιταλίας, περιστρέφονται προς τα πάνω σε κύκλο έως 17 χλμ. Και στη συνέχεια πετούν πάνω από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία στη Μαύρη Θάλασσα.

Είναι προετοιμασία για πόλεμο με τη Ρωσία; Πώς θα αντιδρούσαν οι Αμερικανοί εάν οι Ρώσοι και οι Κινέζοι άφηναν τα αεροσκάφη τους να πετούν τόσο κοντά στη Νέα Υόρκη ή στο Λος Άντζελες; Πιθανόν θα αναστατώνονταν και φώναζαν «επίθεση». Οι Ρώσοι όπως φαίνεται αντέχουν ακόμη πάρα πολύ.

Εδώ η πτήση μιας άλλης μηχανής Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ προς τη ρωσική ακτή, ένα Boeing RC135W, το οποίο απογειώθηκε από τα Χανιά της Ελλάδας:

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *