ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΥΘΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ… 93 ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!!!

2016102909334519_9e911491ac4de6e7303bf3c1d78d8922Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σε μια σοβαρή συμβολική κίνηση που θέλει να δείξει την απόλυτη τουρκική κυριαρχία στο ελληνικό Αιγαίο Πέλαγος, οι Τούρκοι προχώρησαν επί τη ευκαιρία τις επετείου της ανακήρυξης της τουρκικής δημοκρατίας, να καρφώσουν στον πυθμένα του Αιγαίου ούτε μια, ούτε δυο, αλλά…93 τουρκικές σημαίες και λάβαρα.

Όπως αναφέρουν με πανηγυρικό τρόπο τα τουρκικά ΜΜΕ, για την εορτή των 93 χρόνων της Τουρκικής Δημοκρατίας, (Cumhuriyet Bayram), ομάδες δυτών Τούρκων αλλά και άλλων εθελοντών προχώρησαν στην εγκατάσταση στον πυθμένα του Αιγαίου 93 σημαίες ανοιχτά της Σμύρνης και κυρίως της Μούγλας, ακριβώς δίπλα από τα ελληνικά νησιά.

Της συμβολική με μεγάλη σημασία αυτή κίνηση, οργάνωσε η δημαρχία Σμύρνης και η οποία κάλεσε όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής Σμύρνης να εορτάσουν με την Τουρκική Δημοκρατία, (που… μόνο δημοκρατία δεν είναι), την σημαντική κίνηση κυριαρχίας της Τουρκίας στο Αιγαίο Πέλαγος.

Δεν μείνει παρά το επόμενο βήμα να έρθουν και έξω από την Αθήνα να καρφώσουν τις σημαίες τους.

Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

9 Σχόλια

 1. καλη κίνησις .
  ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΊΝΗ !
  ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΟΥΝ.
  ΕΝ ΒΥΘΩ ΚΑΤΕΣΤΡΩΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΩΘΟΜΑΝΙΤΙΔΑ
  ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ Η ΥΠΕΡΟΠΛΟΣ ΔΥΝΑΜΙΣ.
  ΥΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΩΥΣΕΩΣ, ΠΕΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ,….
  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΞΙΝ ΜΕΛΣΕΔΕΚ, ΕΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΙΔΕΙΡΩ.
  Η ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΟΥΝ ἤ
  ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΟΥΝ (ΒΥΘΙΣΘΟΥΝ) ΠΝΙΓΩΜΕΝΟΙ !

 2. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΜΑΤΟΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ;;;;;
  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΕ;;;;

 3. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΜΑΤΟΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ;;;;;
  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ KAI KATI ΜΠΟΡΟΥΜΕ;;;;…….

 4. Αγαπητέ κύριε Χειλαδάκη και σε σας αγαπητοί μου συν Έλληνες , αυτά δεν επηρεάζουν , αλλά αυτό υπέγραψαν οι κύριο τής Ελληνικής Κυβέρνησης , δεν με χαροποιεί , έβαλαν και τα δύο τελευταία Κράτη την υπογραφή τους για την επικράτηση της ΣΎΤΑΣ .
  ΜΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΉ – ΧΑΡΆΧΘΗΚΕ Η ΑΡΧΉ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΤΆΞΗΣ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ –ΔΗΛΑΔΉ ΥΠΟΔΟΥΛΟΝΌΜΑΣΤΕ –ΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΙ , ΌΛΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΥΠΈΡ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ –ΛΆΒΕΤΕ ΤΑ ΜΈΤΡΑ ΣΑΣ , ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ .

 1. 29 Οκτ. 2016

  […] ανακήρυξης της τουρκικής δημοκρατίας, να καρφώσουν στον πυθμένα του Αιγαίου ούτε μια, ούτε δυο, αλλά…93 τουρκικές σημαίες και λάβαρα. Όπως αναφέρουν με πανηγυρικό τρόπο τα τουρκικά ΜΜΕ, για την εορτή των 93 χρόνων της Τουρκικής Δημοκρατίας, (Cumhuriyet Bayram), ομάδες δυτών Τούρκων αλλά και άλλων εθελοντών προχώρησαν στην εγκατάσταση στον πυθμένα του Αιγαίου 93 σημαίες ανοιχτά της Σμύρνης και κυρίως της Μούγλας, ακριβώς δίπλα από τα ελληνικά νησιά. Της συμβολική με μεγάλη σημασία αυτή κίνηση, οργάνωσε η δημαρχία Σμύρνης και η οποία κάλεσε όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής Σμύρνης να εορτάσουν με την Τουρκική Δημοκρατία, (που… μόνο δημοκρατία δεν είναι), την σημαντική κίνηση κυριαρχίας της Τουρκίας στο Αιγαίο Πέλαγος. Δεν μείνει παρά το επόμενο βήμα να έρθουν και έξω από την Αθήνα να καρφώσουν τις σημαίες τους. Μάλιστα! ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος nikosxeiladakis.gr […]

 2. 29 Οκτ. 2016

  […] πηγή […]

 3. 30 Οκτ. 2016

  […] ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣΔημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγοςnikosxeiladakis.gr […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *